ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:מהמצב האחד בשעה הוא מוציא יותר ממה שדין דוד מוציא מ30 מצבים.
ובשונה מדין דוד, הוא לא יצור חסר ביטחון אז הוא גם מוסר מדי פעם לשחקנים סביבו.
איזה כיף שניקיטה פה, ואיזה כיף יהיה כשהוא יסתום את הפה לטרולים.
RakMaccabi31 אמר:Judokan אמר:מהמצב האחד בשעה הוא מוציא יותר ממה שדין דוד מוציא מ30 מצבים.
פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם
Judokan אמר:RakMaccabi31 אמר:Judokan אמר:מהמצב האחד בשעה הוא מוציא יותר ממה שדין דוד מוציא מ30 מצבים.
פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם
עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.
דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.
וכשגם זה כבר לא משכנע אף אחד, אז בטח יספרו שהוא עושה אווירה טובה.
ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".
RakMaccabi31 אמר:ולא יודע על מה הוא דיבר ככ בלהט עם פיירו בסוף המשחק. אם זה מה שאני חושב שזה.. חבל באמת שהוא הגיע
adoram אמר:RakMaccabi31 אמר:ולא יודע על מה הוא דיבר ככ בלהט עם פיירו בסוף המשחק. אם זה מה שאני חושב שזה.. חבל באמת שהוא הגיע
מה אתה חושב שזה?
לא אמרתי שאני משווה ביניהם, יש סגנון של הקבוצה ורצון של המאמן.RakMaccabi31 אמר:השחקן היחיד מהטופ שהייתי משווה לרוקאביצה זה איקרדי
adoram אמר:RakMaccabi31 אמר:ולא יודע על מה הוא דיבר ככ בלהט עם פיירו בסוף המשחק. אם זה מה שאני חושב שזה.. חבל באמת שהוא הגיע
מה אתה חושב שזה?
על דין דויד
בסדר הוורקרייט של דין דוד יפה אבל לרוקאביצה יש יתרונות אחרים עליוRakMaccabi31 אמר:אוקיי הבנתי, ואני רואה מה שאתה אומר
עדיין הוורקרייט של דין דויד עולה בעשרות מונים על זה של רוקאביצה
RakMaccabi31 אמר:Judokan אמר:RakMaccabi31 אמר:פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.
דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.
ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".
גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ
dyarok אמר:RakMaccabi31 אמר:Judokan אמר:עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.
גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ
בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.
dyarok אמר:בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.
יש כמה פוליטיקאים שיכולים ללמוד ממך מה זה פייק ניוז-RakMaccabi31 אמר:dyarok אמר:בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
והנה העדיפו אותו בפיגור 2-0 באיזה משחק אחד
והנה העדיפו אותו ברוב משחקי סוף עונת האליפות הראשונה ואף אחד לא זכר את החסרון של רוקאביצה כשהיתה לו קורונה
אבל אתם אוהבים לדחוף דברים לקיצון, כמה להגיד שארד שחקן ללאומית ולהגיד שנטע לא יחזור ולהעיף אותו להשאלה
נמאס כבר מהטענות המבוצרות והשטחיות שלכם שרלוונטיות לעונת בלבול
וסליחה באמת שביקרתי את האתרוג פלאניץ' מדי פעם ממש טרול בדימוס
תהנו מהתיבת תהודה שלכם