• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שיחזור כבר ל-4-3-3 ונגמור עם זה

יוציא את שרי, שלושה קש"א אחוריים שולטים במרכז. וזהו

אם אצילי יורחק, אז צ'יבוטה במקומו

RakMaccabi31 אמר:
שיחזור כבר ל-4-3-3 ונגמור עם זה

יוציא את שרי, שלושה קש"א אחוריים שולטים במרכז. וזהו

אם אצילי יורחק, אז צ'יבוטה במקומו

אם אצילי מורחק זה אחרי המשחק בשלישי.

הוא חייב לחזור לאמצע מעובה.

רודריגז
מוחמד לביא או ג'אבר

אצילי או שרי צריכים לשלם את המחיר, שניהם על הפנים כבר תקופה, ולא, הגולים של שרי מול המחלה ומול המלצרים לא קנו אותי.

בעונה שעברה בכר יפה מאוד ידע לספסל את שרי כשמכבי חיפה הייתה צריכה לעלות על אמצע חזק. הגיע הזמן לעשות את זה עוד פעם כי פשוט אין ברירה.

מעניין אם דווקא בלי פאני יהיה לו את "האומץ" לעבור לשלישיית קישור.

אי אפשר לעלות בקישור גם עם לביא וגם עם רודריגז, שניהם יכולים לשחק רק את הקשר האחרון, האמצעי. לביא לפני הפציעה שיחק כקשר 50-50, כיום הוא לא מסוגל. אם רוצים שלישיית קישור, אז ג'אבר ומוחמד כקשרי 50-50, ואחד מבין לביא/רודריגז כ-6. אני הייתי עולה עם שלישיית קישור מול תל אביב, ומספסל את אצילי. שרי בימין, חזיזה בשמאל, דוניו בחוד. מנחם מגן שמאל, רודריגז מגן ימין. שאצילי ודוד יעלו מהספסל

רונן22 אמר:
אי אפשר לעלות בקישור גם עם לביא וגם עם רודריגז, שניהם יכולים לשחק רק את הקשר האחרון, האמצעי. לביא לפני הפציעה שיחק כקשר 50-50, כיום הוא לא מסוגל. אם רוצים שלישיית קישור, אז ג'אבר ומוחמד כקשרי 50-50, ואחד מבין לביא/רודריגז כ-6. אני הייתי עולה עם שלישיית קישור מול תל אביב, ומספסל את אצילי. שרי בימין, חזיזה בשמאל, דוניו בחוד. מנחם מגן שמאל, רודריגז מגן ימין. שאצילי ודוד יעלו מהספסל

מסכים איתך למעט דוניו. הוא טוב רק כשהוא עולה מהספסל.

דוניו יותר מתאים מדוד למערך הזה. ובלי קשר למערך, אני חושב שבמצב של הקבוצה כרגע, אנחנו צריכים עוד שחקן שמסוגל בצורה כזאת או אחרת להשפיע על המשחק שלנו.
לדוד אין השפעה על המשחק שלנו מעבר לרחבת החמש של שוערי היריבות. הוא מיותר במשחקים שהכדורים לא מטיילים ברחבת החמש של שוערי היריבות

רונן22 אמר:

הרכב מעולה

הגיע הזמן שהוא יקח אחריות על ההתנהגות החובבנית של השחקנים שלו
אי אפשר להמשיך ככה. נמאס מהחובבנות הזאת

עד שכבר ג'אבר יכול לשחק הוא מוציא את מוחמד מההרכב ומעלה במקומו את לביא שלא מסוגל לרוץ ולהיכנס למאבקים, לשלומי אזולאי הקשר הוא לא הצליח לשים גוף, אז לריקן וגולסה כן?

עד שכבר הם עולים בלי גלזר, הוא מאזן להם את האמצע בדמות שחקן גמור.

הוא גם מתעקש להשאיר את שרי או אצילי בכוח. הוא חייב אמצע חזק במשחקים שנותרו וממשיך ללכת עם הראש בקיר, גם ככה השניים האלה לא תורמים שומדבר, הם כבר אפילו לא על האדים.

הלוואי שיעלה היום עם שלישיית אמצע של עלי, נטע וג׳אבר. בחוד כולם נראים זוועה, הייתי משיק עם שלישייה קדמית ( שרי, עומר ודולב) שכל הזמן מחליפה מקום.

הכל מתועד ושמור. עלה שוב עם אמתע רך, הצד השני מבין ויאנוס אותנו באמצע ( גולסה, גבי ושמיר מול נטע וג׳אבר). כל פעם שעולים ככה והצד השני מבין אנו מובכים. כתוב יל זה הפסד בענק.

פלייאוף ביזיון, מרגיש לי כאילו לוזון עומד לנו על הקווים

עבודה לא טובה שלו העונה, בסטנדרט שלו כמובן. מה שמדהים שהוא יכול לסיים אותה עם כל התארים.
אם תבוא הצעה מחו"ל אני אמשח בשבילו. הוא מזלזל בנו.

lemmacantor אמר:
עבודה לא טובה שלו העונה, בסטנדרט שלו כמובן. מה שמדהים שהוא יכול לסיים אותה עם כל התארים.
אם תבוא הצעה מחו"ל אני אמשח בשבילו. הוא מזלזל בנו.

איזו הצעה מחו״ל אח שלי קרסטאיץ עשה לו בית ספר היום.
בכר לא מאמן כזה גדול, נראה אותו עכשיו בונה קבוצה לעונה הבאה .
לקח תשתית מוכנה מבלבול והוסיף כמה שחקנים .

בכר מאמן ענק בסטנדרט ישראלי. אין עוררין שיש לו את המניות העיקריות בחזרה לפסגה אצלינו, אבל אם אני משווה שנתיים אצלינו לאליפויות בב"ש, הוא היה שם יותר רעב, לא זחוח ובנה קבוצה יותר עוצמתית. גם כושר גופני שלהם היה טוב יותר.

רשמתי כבר בעבר - חובה צוות כושר חדש מחו"ל. זה צריך להיות תנאי להמשך העסקתו.

הוא מאמן טוב אבל יהיר והתחתית שלו נראית כמו ליגה ב׳. אנחנו חודשיים נראים כמו ליגה ב׳.

lemmacantor אמר:
בכר מאמן ענק בסטנדרט ישראלי. אין עוררין שיש לו את המניות העיקריות בחזרה לפסגה אצלינו, אבל אם אני משווה שנתיים אצלינו לאליפויות בב"ש, הוא היה שם יותר רעב, לא זחוח ובנה קבוצה יותר עוצמתית. גם כושר גופני שלהם היה טוב יותר.

רשמתי כבר בעבר - חובה צוות כושר חדש מחו"ל. זה צריך להיות תנאי להמשך העסקתו.

אם היו לנו בקבוצה וואקמה ואוגו, היית עושה העונה סוויפ על ת״א .
זה כל ההבדל בין האליפות של ב״ש לאליפות שלנו .
אבל אין לו, וזו הסיבה שאנחנו כל כך בינוניים כי עם כל האהבה לשרי הוא לא ״וואו״, שלא נדבר על השאר .

וואקמה ואוגו שיחקו גם נגד מכבי ת"א טובה יותר ב10 רמות מהמכבי ת"א שאנחנו מתמודדים מולה העונה

חזרה
למעלה