RakMaccabi31
אלוף המדינה
שיחזור כבר ל-4-3-3 ונגמור עם זה
יוציא את שרי, שלושה קש"א אחוריים שולטים במרכז. וזהו
אם אצילי יורחק, אז צ'יבוטה במקומו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:שיחזור כבר ל-4-3-3 ונגמור עם זה
רונן22 אמר:אי אפשר לעלות בקישור גם עם לביא וגם עם רודריגז, שניהם יכולים לשחק רק את הקשר האחרון, האמצעי. לביא לפני הפציעה שיחק כקשר 50-50, כיום הוא לא מסוגל. אם רוצים שלישיית קישור, אז ג'אבר ומוחמד כקשרי 50-50, ואחד מבין לביא/רודריגז כ-6. אני הייתי עולה עם שלישיית קישור מול תל אביב, ומספסל את אצילי. שרי בימין, חזיזה בשמאל, דוניו בחוד. מנחם מגן שמאל, רודריגז מגן ימין. שאצילי ודוד יעלו מהספסל
רונן22 אמר:אי אפשר לעלות בקישור גם עם לביא וגם עם רודריגז, שניהם יכולים לשחק רק את הקשר האחרון, האמצעי. לביא לפני הפציעה שיחק כקשר 50-50, כיום הוא לא מסוגל. אם רוצים שלישיית קישור, אז ג'אבר ומוחמד כקשרי 50-50, ואחד מבין לביא/רודריגז כ-6. אני הייתי עולה עם שלישיית קישור מול תל אביב, ומספסל את אצילי. שרי בימין, חזיזה בשמאל, דוניו בחוד. מנחם מגן שמאל, רודריגז מגן ימין. שאצילי ודוד יעלו מהספסל
lemmacantor אמר:עבודה לא טובה שלו העונה, בסטנדרט שלו כמובן. מה שמדהים שהוא יכול לסיים אותה עם כל התארים.
אם תבוא הצעה מחו"ל אני אמשח בשבילו. הוא מזלזל בנו.
lemmacantor אמר:בכר מאמן ענק בסטנדרט ישראלי. אין עוררין שיש לו את המניות העיקריות בחזרה לפסגה אצלינו, אבל אם אני משווה שנתיים אצלינו לאליפויות בב"ש, הוא היה שם יותר רעב, לא זחוח ובנה קבוצה יותר עוצמתית. גם כושר גופני שלהם היה טוב יותר.
רשמתי כבר בעבר - חובה צוות כושר חדש מחו"ל. זה צריך להיות תנאי להמשך העסקתו.