• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
נוואקמה שחקן גדול אבל נוטה למצבי רוח.

בסדר, לליגה שלנו הוא היה פשוט ענק וזה עשה בשבילם את ההבדל, השפיל פה שחקנים עבר אותם כמו קונוסים .
ואוגו בכלל היה בלתי עביר באמצע , יש לנו אחד כזה ?
היו לבכר שחקנים הרבה יותר טובים ובכללי ב״ש שלו היתה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה של היום .

גם שרי ענק לליגה שלנו. זרים ברמה של יעקובו לא ישחקו פה יותר מדי זמן. אנחנו ליגה קטנה.

lemmacantor אמר:
גם שרי ענק לליגה שלנו. זרים ברמה של יעקובו לא ישחקו פה יותר מדי זמן. אנחנו ליגה קטנה.

לא הייתי אומר ששרי ענק לליגה שלנו, לפחות לא ברמה של וואקמה למרות שהם בתפקידים שונים .
אפשר להביא לפה זרים ברמה של יעקובו, בשביל זה שחר צריך לשלם אבל אני כבר צופה חלון העברות מתיש ושחור עם חיפוש אחר שחקנים חופשיים בלבד מליגות זניחות .
גם אם תביא לפה זר ברמה גבוהה שישחק פה שנתיים אגיד תודה .

בכר צריך להתאבד על רכש משמעותי
מאוד בקיץ אחרת אנחנו הולכים לעונה מאוד קשה.

אם הוא לא מקבל הקיץ הזה חלוץ תותח ומגן ימני תותח אין לו מה להשאר.
אני גם הייתי משחרר את הצד הספרדי ומביא במקומו מגן שמאלי זר אבל זה לא ייקרה כי בכר והצב זה לנצח.

בלתי נתפס - עשור שלם בכדורגל ישראלי זה נטו בכר נגד מכבי ת"א. 5:5.

lemmacantor אמר:
בלתי נתפס - עשור שלם בכדורגל ישראלי זה נטו בכר נגד מכבי ת"א. 5:5.

המאמן הישראלי היחיד ברמה אירופאית.

הכנה טקטית נהדרת היום ולמעט מאור לוי ההרכב גם היה טוב מאוד היום וממש לא "משני" מבחינתי.

Shocking4U אמר:
בכר צריך להתאבד על רכש משמעותי
מאוד בקיץ אחרת אנחנו הולכים לעונה מאוד קשה.

בכר לא יתאבד על שום דבר.
אני בטוח שגם בינואר הוא העדיף את המגן הצ'כי או הגרמני, אבל לבסוף תקעו לו את אלפונס, שהיה האופציה הכי גרועה וזולה.
לדעתי הוא גם ידע שחייב חלוץ איכותי יותר מדוניו או בן שהר, אבל כנראה שלא הצליח מספיק לשכנע את הבוס.

למזלו ב"ש ומכבי ת"א לא ניצלו את המעידות הרבות של מכבי חיפה בחודשיים האחרונים ומעדו בעצמם.
אחרת אוזלת היד בנושא הרכש, הייתה עולה לכולנו באובדן התואר.

עשה היום בית ספר לבני לם. למד מצוין איך לשחק נגדנו אחרי התבוסה האחרונה. ראו את זה בעיקר שההגנה לא מנסה להניע כדור ומשפתי מעיף את הכדור למעלה.

ספורט5 העלו ראיון 40 דק' עם בכר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=283&docID=402874

שווה האזנה/צפייה

דווקא יצאתי מהראיון בתחושה שהם פספסו הזדמנות. ברק בא לפתוח ולשתף על העבודה מאחורי הקלעים וגוטמן נסחף לקלישאות ולשיח על חיים אישיים.

חסר שליטה על הקבוצה, לא התאים הכושר הגופני לדרישות שלו. גם אליפות, שלב בתים וגביע הטוטו זה מצוין.
אם לא נתקן טעויות, לא נשמור על התואר בעונה הבאה.

מאמן מעייף. יש לו כל כך הרבה מגרעות. כל הקריירה שלו הוא יאמן בליגת העל

אני מרגיש שברק מיצה את עצמו במכבי כרגע(אולי בעוד כמה שנים יחזור אלינו אחרי שניסה אתגרים אחרים) ובישראל באופן כללי.

עדיף בשבילו מקצועית שינסה את מזלו בקפריסין/בלגיה/יוון כי הוא המאמן הישראלי היחיד שמתאים ברצינות לאמן במקומות האלו(אם רב"ש ורוני לוי אימנו בחו"ל אז בטוח שגם הוא יכול).

לא נראה שהוא בדרך החוצה לחו"ל. אבל עונה הבאה בלי קשר צריכה להיות האחרונה שלו. לא צריך להגיע למצב של 2018/19 בב"ש. גם אצלינו לא חסר דוגמאות.

כל מי ששולח אותו הביתה מביך ולא מבין כדורגל. מגיע לכם רוטנים ולוזונים כל החיים.

מביך לגמרי חוסר השליטה שלו על השחקים שלו. אין לקבוצות שלו טיפת קלאס, מתנהלות במגרש כמו קבוצות חובנניות. זה מאמן שכל הקריירה שלו יאמן בישראל

מלך הביצה. העומר אצילי/ורמוט/עטר של המאמנים

בכר לא שולט בשחקנים וההתנהלות שלהם על המגרש לא מתאימה למועדון כמו מכבי חיפה .
כל שריקה עפים על השופט, חזיזה רק מחפש פרובקציות ונופל ללא הפסקה, אבו פאני צוחק בזלזול כלפי השופט כמו איזה טמבל שדורש כאפה , רודריגז כל הזמן עצבני .
רק גולדברג ושרי שחקנים עם קלאס אצלנו .
כל השאר בהמות חושבים שמגיע להם הכל .

חזרה
למעלה