ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:חותם עכשיו על עוד 100
Shocking4U אמר:שיתחילו להתאמן על פנדלים. לא מבין את השטות הזאת של לא לאמן פנדלים, פנדלים זה לא רק עניין של ביטחון ומזל אלא גם של יכולת ואימון וטכניקה.
הוא החטיא אתמול כי הוא נפל למיינד גיימס של גלזר שפשוט פעם אחר פעם גומר על שחקנים שלו מבחינה מנטליתברק.י אמר:Shocking4U אמר:שיתחילו להתאמן על פנדלים. לא מבין את השטות הזאת של לא לאמן פנדלים, פנדלים זה לא רק עניין של ביטחון ומזל אלא גם של יכולת ואימון וטכניקה.
מסכים. גם אם הטכניקה מביאה מעט אחוזי הצלחה זה שווה את זה. זה תואר שני שאנחנו מאבדים כי יש לנו שחקנים שבועטים פנדלים רע.
אגב, אני מתקשה להבין איך אצילי מחטיא פנדלים במעמד גמר כבר פעם שנייה, אבל כבד את כל הפנדלים שקיבל במשחק רץ עד כה (3).
היה מיותר מסתלבט איתו כאילו הם בחופשה במיקונוס.Shocking4U אמר:הוא החטיא אתמול כי הוא נפל למיינד גיימס של גלזר שפשוט פעם אחר פעם גומר על שחקנים שלו מבחינה מנטליתברק.י אמר:Shocking4U אמר:שיתחילו להתאמן על פנדלים. לא מבין את השטות הזאת של לא לאמן פנדלים, פנדלים זה לא רק עניין של ביטחון ומזל אלא גם של יכולת ואימון וטכניקה.
מסכים. גם אם הטכניקה מביאה מעט אחוזי הצלחה זה שווה את זה. זה תואר שני שאנחנו מאבדים כי יש לנו שחקנים שבועטים פנדלים רע.
אגב, אני מתקשה להבין איך אצילי מחטיא פנדלים במעמד גמר כבר פעם שנייה, אבל כבד את כל הפנדלים שקיבל במשחק רץ עד כה (3).
Nadav אמר:היה מיותר מסתלבט איתו כאילו הם בחופשה במיקונוס.Shocking4U אמר:הוא החטיא אתמול כי הוא נפל למיינד גיימס של גלזר שפשוט פעם אחר פעם גומר על שחקנים שלו מבחינה מנטליתברק.י אמר:מסכים. גם אם הטכניקה מביאה מעט אחוזי הצלחה זה שווה את זה. זה תואר שני שאנחנו מאבדים כי יש לנו שחקנים שבועטים פנדלים רע.
תן לו לדבר אל תענה תבעט ותחזור לחצי די עם השטויות האלה.
הוא ציחקק איתו כי גלזר ניסה לערער אותו אז אצילי ניסה להראות שזה לא מזיז לוadoram אמר:Nadav אמר:היה מיותר מסתלבט איתו כאילו הם בחופשה במיקונוס.Shocking4U אמר:הוא החטיא אתמול כי הוא נפל למיינד גיימס של גלזר שפשוט פעם אחר פעם גומר על שחקנים שלו מבחינה מנטלית
תן לו לדבר אל תענה תבעט ותחזור לחצי די עם השטויות האלה.
אצילי בא זחוח בגלל הגול ששם לו, אף פעם לא ראיתי שחקן שבועט פנדל ומצחקק עם השוער לפני.
David אמר:וואלה רק על האיום שלך שאם פלאניץ יעזוב אתה שם תמפתחות אני מאוהב בך![]()
GKagelmacher אמר:David אמר:וואלה רק על האיום שלך שאם פלאניץ יעזוב אתה שם תמפתחות אני מאוהב בך![]()
מקור?
Shocking4U אמר:אי אפשר להשוות שילוב צעירים בב״ש לבין מכבי חיפה. בב״ש ויתרו בפועל על מחלקת הנוער
יש הבדל כי בב״ש שמחפשים להביא צעירים כישרוניים מביאים שחקנים כמו מיכאל אוחנה וניב זריהן עם תג מחיר גבוה אז כמובן שהם גם יקבלו יותר דקות בהתאם כי הלחץ לשלב אותם יהיה הרבה יותר גבוה מאשר שחקן כמו יפרח או חגג׳.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אי אפשר להשוות שילוב צעירים בב״ש לבין מכבי חיפה. בב״ש ויתרו בפועל על מחלקת הנוער
גם אם לקבוצה אין מחלקת נוער, יש למועדון אפשרות להביא שחקנים צעירים מבחוץ כדי שיעשו את קפיצת המדרגה אצלם.
בכל מקרה, עם או בלי מחלקת נוער, שילוב הצעירים אצלנו ואצלם דומה.
Shocking4U אמר:יש הבדל כי בב״ש שמחפשים להביא צעירים כישרוניים מביאים שחקנים כמו מיכאל אוחנה וניב זריהן עם תג מחיר גבוה אז כמובן שהם גם יקבלו יותר דקות בהתאם כי הלחץ לשלב אותם יהיה הרבה יותר גבוה מאשר שחקן כמו יפרח או חגג׳.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אי אפשר להשוות שילוב צעירים בב״ש לבין מכבי חיפה. בב״ש ויתרו בפועל על מחלקת הנוער
גם אם לקבוצה אין מחלקת נוער, יש למועדון אפשרות להביא שחקנים צעירים מבחוץ כדי שיעשו את קפיצת המדרגה אצלם.
בכל מקרה, עם או בלי מחלקת נוער, שילוב הצעירים אצלנו ואצלם דומה.