• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
ולא לא צפוי פה סגל של 22/23 שיחפה עליו.

בסדר, אז תחליף אותו. מאמן אחר לא יצליח פה תחת שחר, אולי ישיג מקום 4 אם יתנו לו קצת שחקנים בקיץ, אבל זה המקסימום.
אולי קוז'וך/ברדה מתישהו בעתיד... לא בעתיד הנראה לעין

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
ולא לא צפוי פה סגל של 22/23 שיחפה עליו.

בסדר, אז תחליף אותו. מאמן אחר לא יצליח פה תחת שחר, אולי ישיג מקום 4 אם יתנו לו קצת שחקנים בקיץ, אבל זה המקסימום.

לא כזה מעניין. בכר הוא נוכל ומוכר אוויר. אפס מוחלט. קונדום משומש זורקים. בכר הוא קונדום משומש.

אני לצערי יותר ויותר נוטה לדעה של אלכס לגביו.

לא יכול להיות שכל כך הרבה משחקים השנה אנחנו לא מגיבים במחצית השנייה עד שאנחנו סופגים ואז צריכים לרדוף אחרי המשחק.

דיילה עם 3 חילופים דקה 55 הפך את המשחק (כולל חילוף של הייטור שלא היה במשחק) ואצלנו בכר מחכה עד שנספוג כדי להוציא את עיסאת ועוד מבזבז על זה פעימה.

אשאר בדעתי. מחכה שנהיה מועדון נורמלי עם בעלים הבא, ונשתין ונחרבן לו על הראש.

הוא צריך להראות שהוא יודע להיות פרגמטי ולהפסיק לנסות לשחק כדורגל התקפי ופנטזיונרי עם הקבוצת עגלות הזאת ולהתחיל להתאים את עצמו לסגל הקיים.

אם הוא לא ייעשה את ההתאמות, כל משחק בפלייאוף יהיה 3-0.

3 בלמים או 3 קישור חזקה באמצע. תבחר.

היום ההרכב היה פשוט לא טוב. מעבר לציוותים עצמם - קרי, חזיזה ודון שהיו נוראיים בתקופה האחרונה וממשיכים בהרכב. הוא אמר בסוף המשחק שזה היה 3-4-3.

זה היה 3 בלמים הכי מפוזר ומבולגן שראיתי בחיים. אף אחד לא יודע לאן הוא צריך ללכת. צד ימין לא היה קיים. היה שם חתיכת כאוס.

ברגע שבנסון נכנס לפחות היה סדר קצת ברמת התפקידים.

בכל מקרה, שפת הגוף שלו רעה מאוד. גם במהלך המשחק , וגם לאחריו.

איזה 3-4-3?
זה היה יותר 3 באין הגנה, 4 בקישור שלא שולטים בכלום, 1 משוטט בלי מטרה ועוד 2 לא מאוזנים

Shocking4U אמר:
הוא צריך להראות שהוא יודע להיות פרגמטי ולהפסיק לנסות לשחק כדורגל התקפי ופנטזיונרי עם הקבוצת עגלות הזאת ולהתחיל להתאים את עצמו לסגל הקיים.

זה דומה לדיבורי הרוני לוי אחר, רוני לוי השתנה. נו חלאס.

רק מכבי אמר:
אם הוא לא ייעשה את ההתאמות, כל משחק בפלייאוף יהיה 3-0.

3 בלמים או 3 קישור חזקה באמצע. תבחר.

היום ההרכב היה פשוט לא טוב. מעבר לציוותים עצמם - קרי, חזיזה ודון שהיו נוראיים בתקופה האחרונה וממשיכים בהרכב. הוא אמר בסוף המשחק שזה היה 3-4-3.

זה היה 3 בלמים הכי מפוזר ומבולגן שראיתי בחיים. אף אחד לא יודע לאן הוא צריך ללכת. צד ימין לא היה קיים. היה שם חתיכת כאוס.

ברגע שבנסון נכנס לפחות היה סדר קצת ברמת התפקידים.

בכל מקרה, שפת הגוף שלו רעה מאוד. גם במהלך המשחק , וגם לאחריו.
הוא אמר שזה היה 3-5-2, לכאורה עם חזיזה כחלוץ נראה לי לפחות ליד קאני. זה היה מזעזע.

ה3 בלמים לא יראה טוב וגם אין לך מגני כנף בשביל שזה יעבוד. בנסון לא ישחק לך על כל הקו. הפתרון הוא רק אמצע חזק ולא שלישיית קישור פנטזיונרית

קבוצה לא מאומנת, פרוצה, שסופגת כל משחק מנייח. הקבוצה שהכי קל לשחק מולה בליגה.

כל עוד הוא ימשיך עם האמצע הפרוץ הזה (וזה לא משנה שעל הנייר האמצע חזק, האמצע פרוץ), אנחנו נחטוף בראש כל משחק.

זה מטורף איך הוא הפך ממאמן מגוון שמשנה שיטות תוך כדי משחק למאמן כל כך מקובע שכולם עושים לו בית ספר.
עזבו אופילו להתאים את השיטה לסגל, הוא אפילו לא מתאים את עצמו ליריבה, זה רמת אימון של לוזון.

עם סגל כזה המקסימום גם בשביל כל מאמן אחר זה מקום שלישי. אני מבין שעד עכשיו הסיבות לכישלון שלו היו שבנו לו סגלים על הראש, אבל אם בקיץ הקרוב הוא יהיה יסמן של ההנהלה או שייכשל בבניית סגל אז גם הוא גמר פה וכבר לא יהיה מסוגל להצליח תחת יעקב שחר

אם הוא ישרוד עד הקיץ, אז הוא יגיע אליו בתור ברווז צולע. אף אחד לא יספור אותו.

גם אני הכי בעד רוכש ומאמן זר איכותי/רעב... אבל יש רצוי ויש מצוי כל עוד רעשי הרקע לא מספיק חזקים כדי להביא את יענק'לה לייאוש ומכירת הקבוצה
בעתיד הנראה לעין אף מאמן לא צפוי להצליח תחתיו, אז לפחות לנסות למצות עד תום מאמן מוכר שכבר רשם פה הצלחה

שלמה שרף
גיורא שפיגל
אלי גוטמן
גם הם היו מאמנים מעולים ובאיזה שלב זה נגמר
עוד באליפות השלישית שלי היה נראה שנגמרו לו הרעיונות
אני לא יודע מה הסיבות לירידה ביכולתו אבל נראה לי שזה נגמר

Adi81 אמר:
שלמה שרף
גיורא שפיגל
אלי גוטמן
בקדנציה הקודמת הוא עשה המון המון בלאגן ולא הצליח לייצר יציבות עם כל השינויי מערכים והניסיונות לאלתר בין היתר בגלל בנייה מאוחרת ועזיבות של שחקנים (כמו למשל ה3-5-2 עם נהואל וסברינה על כל הקו וכו')

מה שמשותף מבחינתי לקדנציה הנוכחית, לקודמת ולסוף הקדנציה הראשונה כמו שאתה אומר זה שהוא פשוט זנח את הרעיון של שליטה באמצע.

באליפות הראשונה שהיה לנו את רביעיית ההגנה החלשה ביותר מכל השנים האחרונות, אולי עד היום, ספגנו הכי פחות.

זו עונה שהתחילה עם שלישיית אמצע חזקה (נטע, פאני, רודריגס) ועם עקרונות ברורים.

לקראת סוף האליפות השנייה ומאז, הוא התאהב במשחק התקפי באופן מוגזם, עם 6 יחיד ו2 שמיניות שמשחקות גבוה מאוד ומצטרפות לרחבה ומאז איבדנו את השליטה באמצע וזה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים הגדולים שבאופן עקבי היו העקב אכילס שלנו.

לא הגיוני שאנחנו עולים עם שלישיית אמצע של עלי מוחמד, אזולאי וסדריק דון שעל הנייר היא שלישייה מאוד דינמית ואגרסיבית ובסוף יוצא מצב שבית''ר בטדי יוצאים למתפרצות מולנו או שהפועל ת''א והפועל פ''ת מנצחים אותנו באמצע.

KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:
שלמה שרף
גיורא שפיגל
אלי גוטמן
בקדנציה הקודמת הוא עשה המון המון בלאגן ולא הצליח לייצר יציבות עם כל השינויי מערכים והניסיונות לאלתר בין היתר בגלל בנייה מאוחרת ועזיבות של שחקנים (כמו למשל ה3-5-2 עם נהואל וסברינה על כל הקו וכו')

מה שמשותף מבחינתי לקדנציה הנוכחית, לקודמת ולסוף הקדנציה הראשונה כמו שאתה אומר זה שהוא פשוט זנח את הרעיון של שליטה באמצע.

באליפות הראשונה שהיה לנו את רביעיית ההגנה החלשה ביותר מכל השנים האחרונות, אולי עד היום, ספגנו הכי פחות.

זו עונה שהתחילה עם שלישיית אמצע חזקה (נטע, פאני, רודריגס) ועם עקרונות ברורים.

לקראת סוף האליפות השנייה ומאז, הוא התאהב במשחק התקפי באופן מוגזם, עם 6 יחיד ו2 שמיניות שמשחקות גבוה מאוד ומצטרפות לרחבה ומאז איבדנו את השליטה באמצע וזה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים הגדולים שבאופן עקבי היו העקב אכילס שלנו.

לא הגיוני שאנחנו עולים עם שלישיית אמצע של עלי מוחמד, אזולאי וסדריק דון שעל הנייר היא שלישייה מאוד דינמית ואגרסיבית ובסוף יוצא מצב שבית''ר בטדי יוצאים למתפרצות מולנו או שהפועל ת''א והפועל פ''ת מנצחים אותנו באמצע.
ומה שמשותף לשתי העונות האחרונות זה שמכבי חיפה פירקה לו את הקבוצה לגורמים ולא היה לו עם מי לשלוט באמצע

חזרה
למעלה