ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מצטרף, היה מהוסס בתחילת המשחק, אבל מהגול שספגנו היה מעולה.Jerry אמר:מבקר אותו הרבה, היום נתן משחק ענק, מחויבות מדהימה בראבו
חזיזוש אמר:לא מצליח לדמיין לו תחליף, לא יהיה כזה
Judokan אמר:דווקא אצלנו משדרים היום ביטחון שהוא נשאר...
Shocking4U אמר:Judokan אמר:דווקא אצלנו משדרים היום ביטחון שהוא נשאר...
בסדר לא באמת ציפית שאחרי שהאוהדים כולם שרים בוגדן לא יזוז ממכבי שהם ישדרו שהם מוכרים אותו יום אחרי זה נכון?
הם לא אומרים כלום, ציטוטים בתקשורת של ״גורמים בקבוצה״ זה משהו שבקלות אפשר להתנער ממנו ברגע. לא סתם המועדון עד עכשיו לא הוציא שום התייחסות רשמית לנושא הזה באף פלטפורמה שזמינה לו לתקשר בה ישירות עם האוהדים.Judokan אמר:Shocking4U אמר:Judokan אמר:דווקא אצלנו משדרים היום ביטחון שהוא נשאר...
בסדר לא באמת ציפית שאחרי שהאוהדים כולם שרים בוגדן לא יזוז ממכבי שהם ישדרו שהם מוכרים אותו יום אחרי זה נכון?
אתה ממשיך להגיד את זה, אבל אני לא מצליח להבין למה.
מילא לפני משחק הבית, שאפשר להבין שלא רואים שהקהל יגיב בצורה שלילית והקבוצה תיפגע. אבל אנחנו בדרך למשחק חוץ שאחריו הוא כביכול נמכר.
מה בדיוק הקבוצה מרוויחה מלהגיד "אופטימיים שיישאר" ואז שבוע אחרי למכור אותו? זה הרבה יותר גרוע מול הקהל
MHFC4EVER אמר:רק מחאה רצינית מול המשרדים ברחוב המסגר יכולה להשאיר אותו
Shocking4U אמר:הם לא אומרים כלום, ציטוטים בתקשורת של ״גורמים בקבוצה״ זה משהו שבקלות אפשר להתנער ממנו ברגע. לא סתם המועדון עד עכשיו לא הוציא שום התייחסות רשמית לנושא הזה באף פלטפורמה שזמינה לו לתקשר בה ישירות עם האוהדים.Judokan אמר:Shocking4U אמר:בסדר לא באמת ציפית שאחרי שהאוהדים כולם שרים בוגדן לא יזוז ממכבי שהם ישדרו שהם מוכרים אותו יום אחרי זה נכון?
אתה ממשיך להגיד את זה, אבל אני לא מצליח להבין למה.
מילא לפני משחק הבית, שאפשר להבין שלא רואים שהקהל יגיב בצורה שלילית והקבוצה תיפגע. אבל אנחנו בדרך למשחק חוץ שאחריו הוא כביכול נמכר.
מה בדיוק הקבוצה מרוויחה מלהגיד "אופטימיים שיישאר" ואז שבוע אחרי למכור אותו? זה הרבה יותר גרוע מול הקהל
כל הבעיה נובעת מזה שזה לא תלוי בבכרJudokan אמר:Shocking4U אמר:הם לא אומרים כלום, ציטוטים בתקשורת של ״גורמים בקבוצה״ זה משהו שבקלות אפשר להתנער ממנו ברגע. לא סתם המועדון עד עכשיו לא הוציא שום התייחסות רשמית לנושא הזה באף פלטפורמה שזמינה לו לתקשר בה ישירות עם האוהדים.Judokan אמר:אתה ממשיך להגיד את זה, אבל אני לא מצליח להבין למה.
ההתייחסות הכי רשמית לנושא הייתה שבכר אמר שמבחינתו הוא נשאר. אם כבר אתה מחפש דברים שאי אפשר להתנער מהם אחר כך.
ושוב, אני לא מצליח להבין מה בעיניך הערך של אמירה שהם אופטימיים שפלאניץ' יישאר אם הוא כבר סגור ביוון. זה איכשהו משפר את מצבם לעומת המצב שבו הם לא מפרסמים כלום?
Kaka אמר:מה יש להתייחס ברצינות לפרסומים בתקשורת הזרה .
מצד אחד פירסמו שהכל סגור ומצד שני טוענים שיש עוד מועמדים.
ברק.י אמר:Kaka אמר:מה יש להתייחס ברצינות לפרסומים בתקשורת הזרה .
מצד אחד פירסמו שהכל סגור ומצד שני טוענים שיש עוד מועמדים.
בתור הסמכות העליונה לענייני חלון ההעברות, מה אתה אומר שיהיה איתו בסוף?