אם הדיווחים נכונים אז לא נראה שיש ממש מו״מ. היוונים רוצים אותו אחרי המשחק ברביעי הבא ולא שמענו על שום התקדמות מול פלאניץ או אפילו ניסיון לשיחות מואצות כדי לסגור את זה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלבKaka אמר:אין גם שום מו״מ או סיכום עם היוונים. זאת המצאה שאתה בחרת להאמין לה.
KevinDurant אמר:תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלבKaka אמר:אין גם שום מו״מ או סיכום עם היוונים. זאת המצאה שאתה בחרת להאמין לה.
שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'Kaka אמר:KevinDurant אמר:תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלבKaka אמר:אין גם שום מו״מ או סיכום עם היוונים. זאת המצאה שאתה בחרת להאמין לה.
הדיווחים על סיכום עם מכבי חיפה זאת המצאה.
Shocking4U אמר:מול פלאניץ אאק מסוכמים, גם השופרות של המועדון תודרכו שהמועדון יהיה מוכן למכור אותו בפחות מהסעיף שחרור אחרי אולימפיאקוס אם הוא לא יסכים להארכת חוזה בסכום שהם מציעים ושהם לא מתכוונים לשדרג לו את החוזה למה שהוא מבקש. הייתה כבר הצעה של מיליון יורו שנדחתה
KevinDurant אמר:שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'Kaka אמר:KevinDurant אמר:תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלב
הדיווחים על סיכום עם מכבי חיפה זאת המצאה.
בתור צופה מהצד זה נשמע מאוד מאוד רציני ועל סף סגירה
גם לא נראה שמתנהל ממש מו״מ עם פלאניץKaka אמר:KevinDurant אמר:שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'Kaka אמר:הדיווחים על סיכום עם מכבי חיפה זאת המצאה.
אז אני אומר לך בתור אחד שיודע טיפה, כרגע אין שום דבר שקרוב לסגירה כי בכלל לא מתנהל איתם מו״מ למכירה.
Kaka אמר:KevinDurant אמר:שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'Kaka אמר:הדיווחים על סיכום עם מכבי חיפה זאת המצאה.
אז אני אומר לך בתור אחד שיודע טיפה, כרגע אין שום דבר שקרוב לסגירה כי בכלל לא מתנהל איתם מו״מ למכירה.
Shocking4U אמר:גם לא נראה שמתנהל ממש מו״מ עם פלאניץKaka אמר:KevinDurant אמר:שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'
Shocking4U אמר:https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2136360/dioikisi-makampi-se-opadoys-o-planits-tha-fygei-gia-tin-aek-mono-me-ti
נטען פה שלכאורה נאמר לאוהדים שלנו על ידי גורמים בהנהלה אחרי המשחק שפלאניץ לא ימכר בפחות מהסעיף שלו. קחו את זה בערבון מוגבל
ומה מכבי מציעה?Kaka אמר:זה כבר ניהול מטומטם של יענקלה וחבריו. בכל מקרה תיהיה פגישה. פלאניץ׳ מכבד אותם מאוד, הוא לא ירוץ ויסגור חוזה בקבוצה אחרת וידרוש שחרור עד שהוא לא ישמע מה מכבי מציעה.