• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן בוגדן פלאניץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
RakMaccabi31 אמר:
למה יש לי תחושה שהוא לא חזר כי סרביה זה הבית שלו. ועלינו אז נתנו לו עוד יום חופש כמו לכולם

חחח מה?
הבן אדם טס ישר מהמשחק לדובאי וצולם שם
מה נסגר

Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:
למה יש לי תחושה שהוא לא חזר כי סרביה זה הבית שלו. ועלינו אז נתנו לו עוד יום חופש כמו לכולם

חחח מה?
הבן אדם טס ישר מהמשחק לדובאי וצולם שם
מה נסגר

לא ראיתי תמונה בכלל מה אתה צועק :clap

שום סיכוי שנצליח להביא שחקן ברמה הזאת

lemmacantor אמר:
מה הסיכוי של המחליף של פלאניץ' יהיה פלאניץ'?

הזדמנות נהדרת לנצל להביא בלם אפילו יותר. יהיה קשה אבל ונשלם
כי פלאניץ' היה מציאה שהגיעה מהמועדון המשוגע הזה מבוקרשט

מאז שהמטפלת של הבן שלי עזבה את המעון חודשים וחצי לפני סוף שנה לא התבאסתי ככה.

אל סרבי, פשוט בלם טופ 3 שנחת בארץ. לצערי אי אפשר לסרב ל1.5 מיליון יורו לעונה ל3 עונות זה פשוט טוב מידי, חור ככל שיהיה. לפחות אני אומר לעצמי אם בעונה שלא היינו במפעל אירופי הצלחנו להביא אותו אולי אפשר להביא משהו טוב עכשיו שאנחנו בשלב בתים אלופות.

יהיה קשה למצוא בלם ברמה שלו. הוא לא בלם מושלם אבל הוא התאים לנו מאוד והשתלב בצורה מושלמת מבחינה מקצועית וחברתית. להביא עכשיו כשהעונה כבר התחילה בלם שישתלב אפילו ברמה שמתקרבת אליו יהיה קשה בטירוף

לא רק קשה, סיכוי קלוש.
הוא הגיע לפה בקושי רב ובפוקס גדול.

אם לא הסיפור עם בקאלי הוא לא היה מגיע לפה בחיים. בקיץ שהוא הגיע לכאן הוא היה מועמד לקבוצות בטורקיה וביוון שפחדו לגעת בו בגלל התביעה ואנחנו היינו מוכנים לקחת את ההימור עליו.

Apoc אמר:
לא רק קשה, סיכוי קלוש.
הוא הגיע לפה בקושי רב ובפוקס גדול.

ההבדל העצום- אתה קבוצת ליגת אלופות עכשיו. אז היית קבוצה עם שאיפות של מקום שני ומטה שלא לקחה אליפות עשור, שלא מוציאה שקל על שחקנים. לא חושב שזה קלוש

בוגדן זה שחקן שחקן וכואב הלס שהוא הולך אי אפשר להאשים אותו על ההצעה שקיבל אבל מצד שני סופר מאכזב. ליגת האלופות זה שאיפה של כל שחקן מקצוען ולדעתי היה יכול להגיע לליגה אטרקטיבית הרבה יותר.
חבל פעם הבאה 3 מליון יורו סעיף שחרור

שישלחו לו את ההגרלה
אם הוא רוצה את להתמודד מול מסי אמפבה וניימר או מישהו במדבר

זה פורסם בוואלה אבל מהר מאוד אמרו שזה לא יקרה

אלברמן על סעיפי השחרור:

״המשא ומתן עם פלאניץ היה ארוך ומורכב ומלא בקצוות לא סגורים בהחתמה שלו בגלל מה שהיה סטיוואה ולכן לא היה ניתן למנוע את סעיף השחרור. נכון לנקודה זו הסעיף לא מומש ואני לא אתייחס עד שזה לא יהיה רשמי והוא לא יוצג״

זה מה שאני גם אמרתי. זה לא אומר שלכולם אצלנו עכשיו יש סעיף שחרור. אבל כן מעניין אותי מה כולל החוזה של פיירו שגם אצלו הייתה סחבת וקשיים רבים עד לחתימה המיוחלת.

Apoc אמר:
זה מה שאני גם אמרתי. זה לא אומר שלכולם אצלנו עכשיו יש סעיף שחרור. אבל כן מעניין אותי מה כולל החוזה של פיירו שגם אצלו הייתה סחבת וקשיים רבים עד לחתימה המיוחלת.

יש גם לאצילי סעיף שחרור נמוך ואני בטוח שלעוד כמה שחקנים. חוץ מזה יש שחקנים שמסיימים חוזה ולא ברור למה לא האריכו להם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה