ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:יש לו נתונים להיות אחלה קשר אחורי.
אני הייתי מתחיל לנסות אותו גם בעמדה הזאת.
לא אח שלנוGKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:יש לו נתונים להיות אחלה קשר אחורי.
אתה מסתלבט נכון?
MHFC4EVER אמר:לא אח שלנוGKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:יש לו נתונים להיות אחלה קשר אחורי.
אתה מסתלבט נכון?
GKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:לא אח שלנוGKagelmacher אמר:אתה מסתלבט נכון?
נטע איטי ומלווה שחקנים. אז ארד? נראלך שיש לו את המהירות והדינמיות לשחק קשר אחורי. די נו אתה לא רציני. איזה קשר אחורי. בלם בינוני עם טכניקה בינונית לא יכול להיות קשר אחורי צא מהסרט דחוף.
MHFC4EVER אמר:GKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:לא אח שלנו
נטע איטי ומלווה שחקנים. אז ארד? נראלך שיש לו את המהירות והדינמיות לשחק קשר אחורי. די נו אתה לא רציני. איזה קשר אחורי. בלם בינוני עם טכניקה בינונית לא יכול להיות קשר אחורי צא מהסרט דחוף.
טוב אבאלה
GKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:GKagelmacher אמר:נטע איטי ומלווה שחקנים. אז ארד? נראלך שיש לו את המהירות והדינמיות לשחק קשר אחורי. די נו אתה לא רציני. איזה קשר אחורי. בלם בינוני עם טכניקה בינונית לא יכול להיות קשר אחורי צא מהסרט דחוף.
טוב אבאלה
אולי נשים את פיירו בלם?
Judokan אמר:GKagelmacher אמר:MHFC4EVER אמר:טוב אבאלה
אולי נשים את פיירו בלם?
מעניין אותי לשמוע אותך מגיב לרעיון של סונדרגן בלם, שון גולדברג בלם, רודריגס מגן וכו'
Liberman אמר:סון יכול להיות בלם טוב
הבעיה שלי עונה שעברה היו מגנים
ליטרלי שיחקו בלי מגנים ואחת מנקודות החולשה שלנו הייתה רודריגז, שהוא לא מגן ולא בלם ולכן זה השפיע לרעה על כל המשחק שלנו ולכן היה צריך להפרד, הוא פשוט לא מספיק טוב כמגן.
MHFC4EVER אמר:Judokan אמר:GKagelmacher אמר:אולי נשים את פיירו בלם?
מעניין אותי לשמוע אותך מגיב לרעיון של סונדרגן בלם, שון גולדברג בלם, רודריגס מגן וכו'
עזוב הוא סתם טרול