• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עופרי ארד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
יש לו נתונים להיות אחלה קשר אחורי.
אני הייתי מתחיל לנסות אותו גם בעמדה הזאת.

עדיף לו ללכת בהשאלה לעונה אחת(אולי בינואר, כדי לחוות את הצ'מפיונס), גם ארבייטמן היה בהשאלות וחזר לפה ובסוף היה אחד המצטיינים שלנו בעונת הקיזוז.
עוד שנה שנתיים דברים יכולים להשתנות ואם הוא ישפר את הפיזיות שלו ויחזיר את הביטחון, אולי יוכל להיות פה שוב בהמשך. בינתיים במצב הנוכחי אין לו מקום כבלם שלנו, וחבל לבזבז שנים שאפשר להתפתח בהן.

MHFC4EVER אמר:

אתה מסתלבט נכון?

MHFC4EVER אמר:
GKagelmacher אמר:
MHFC4EVER אמר:

אתה מסתלבט נכון?
לא אח שלנו

נטע איטי ומלווה שחקנים. אז ארד? נראלך שיש לו את המהירות והדינמיות לשחק קשר אחורי. די נו אתה לא רציני. איזה קשר אחורי. בלם בינוני עם טכניקה בינונית לא יכול להיות קשר אחורי צא מהסרט דחוף.

GKagelmacher אמר:
MHFC4EVER אמר:
GKagelmacher אמר:
אתה מסתלבט נכון?
לא אח שלנו

נטע איטי ומלווה שחקנים. אז ארד? נראלך שיש לו את המהירות והדינמיות לשחק קשר אחורי. די נו אתה לא רציני. איזה קשר אחורי. בלם בינוני עם טכניקה בינונית לא יכול להיות קשר אחורי צא מהסרט דחוף.

טוב אבאלה

MHFC4EVER אמר:
GKagelmacher אמר:
MHFC4EVER אמר:
לא אח שלנו

טוב אבאלה

אולי נשים את פיירו בלם?

GKagelmacher אמר:
MHFC4EVER אמר:
GKagelmacher אמר:

טוב אבאלה

אולי נשים את פיירו בלם?

מעניין אותי לשמוע אותך מגיב לרעיון של סונדרגן בלם, שון גולדברג בלם, רודריגס מגן וכו'

סון יכול להיות בלם טוב
הבעיה שלי עונה שעברה היו מגנים
ליטרלי שיחקו בלי מגנים ואחת מנקודות החולשה שלנו הייתה רודריגז, שהוא לא מגן ולא בלם ולכן זה השפיע לרעה על כל המשחק שלנו ולכן היה צריך להפרד, הוא פשוט לא מספיק טוב כמגן.

Liberman אמר:
סון יכול להיות בלם טוב
הבעיה שלי עונה שעברה היו מגנים
ליטרלי שיחקו בלי מגנים ואחת מנקודות החולשה שלנו הייתה רודריגז, שהוא לא מגן ולא בלם ולכן זה השפיע לרעה על כל המשחק שלנו ולכן היה צריך להפרד, הוא פשוט לא מספיק טוב כמגן.

הגנתית הוא היה מצויין. הוא גם היה נכנס הרבה לאמצע ויוצר לנו יתרון שם.
התקפית כמובן שהוא לא תרם כלום למעט גול מטורף מול הפועל ת"א אם אני זוכר נכון

שלושתנו קיבלנו כרטיס. נותנים כיף של אחרי וממשיכים לשחק :y

אל תקחו שום דבר אישי חברים בסוף אני אוהב פה את כולם. הכל בגדר מקצועי 💚💚

https://twitter.com/michaelinbar1/status/1583913585146613761?s=46&t=mguU-WggGW-dfhIjOouaog

וואו

מבין אותו אין מה להגיד, מצד שני אין מה לעשות- בלם רביעי ברוטציה.

היה יחסית בסדר. הייתה לו הצלה חשובה עם ירידה לכדור רוחב. הוא בלם רביעי בהיררכיה.

חזרה
למעלה