• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עופרי ארד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
RakMaccabi31 אמר:
בחיי שהוא לא גרוע כמו שעושים ממנו

לא גרוע כמו שעושים ממנו ועדיין אי אפשר לסמוך עליו שירוץ בהרכב

במשחק היום ספציפית הוא היה הטוב מבין שני הבלמים שלנו.
היה אקטיבי בתקיפת הכדור ובחטיפות בזמן ששון המשיך להיות יובל מבולבל כמו במשחק בבלגרד

איזה היה לא רע נו בחייאת.
במחצית הראשונה כל חלוץ שהוא התמודד מולו הגיע למצב מול השער.
מלמד עשה ממנו צחוק לאורך כמעט כל המשחק, גם החלוץ הזר של סכנין הצליח לנגוח לפניו איזה 3-4 פעמים.

משחק טוב שלו. מקווה שלאט לאט יחזור לעצמו.
יחד עם זאת, אפשר לתת לו לעמוד כל כך גבוה רק מול קבוצות שלא מתכוונות לצאת למתפרצות מהירות. אחרת, הקבוצה תצטרך לעמוד נמוך יותר ולהיות פחות קומפקטית.

הכי קל ליפול עליו כמו שנופלים על נטע, אבל בשני המשחקים האחרונים מראה שהוא חוזר לעצמו.
חזר לו הביטחון ורואים שהוא מרגיש יותר בנוח.
ועדיין הוא בלם רביעי בסגל שלהו

אחלה משחק שלו. כל הכבוד לו שהצליח לצאת מהfunk.
רואים שהמשחק הטוב מול נתניה עזר לביטחון, והוא כבר הרשה לעצמו לתת יותר ניסיונות חטיפה ויותר יוזמה הגנתית.

לדעתי בשני משחקי הליגה הוא היה הבלם הטוב והיציב מבין השניים. שמח מאוד בשבילו על זה ומקווה שהרווחנו אותו חזרה לרוטציה. בייחוד עד שסק יחתום וייכנס לעניינים

שאלה שמעניינת אותי זה מה הייתם עושים במקומו
הרי אין לו אופק במכבי חיפה כבלם פותח לפי דעתי לפחות, אז מה עדיף לו?
להיות בלם שלישי\רביעי במכבי חיפה או לחפש קבוצה פחות טובה בארץ ולהיות שם בלם פותח
מן הסתם שכאוהד באינטרס שלי שיהיה כמה שיותר טוב למכבי חיפה ואם הוא מתאים אז שישאר אבל מנקודת מבט שלו חבל שיבזבז את הקריירה
כאן אם נגיע למצב שהוא משחק פעם ב 15 משחקים עם השני בלמים שאנחנו מביאים עכשיו

אני לעולם לא אבין למה שחקן שיש לו ביקוש להיות פותח יעדיף להיות שחקן ספסל.
אצלו עוד מילא, דהן זה בכלל משהו שאני לא מסוגל להבין. הרי המשכורת תיכנס בכל מקרה, איך שחקן בן 22 מוותר במודע על לשחק ועל המשך הקריירה?

היו כבר כל מיני שמועות בעונה האחרונה, לגבי דהן. אני לא יודע מה קורה שם באמת, אז לא הייתי שופט.

לגבי ארד, אם ברק ימשיך עם רוטציות רחבות כמו אלו שהיו בשני משחקי הליגה הראשונים, אולי עדיף לו להישאר פה.
הוא עדיין יקבל הרבה דקות בהרכב ואולי אפילו ישחק באירופה קצת.
אני מתקשה לראות איך מעבר להפועל ת"א או נתניה יביאו אותו לקפיצה ביכולת שתוביל אותו לקריירה אירופאית משמעותית.

itaybenji אמר:
שאלה שמעניינת אותי זה מה הייתם עושים במקומו
הרי אין לו אופק במכבי חיפה כבלם פותח לפי דעתי לפחות, אז מה עדיף לו?
להיות בלם שלישי\רביעי במכבי חיפה או לחפש קבוצה פחות טובה בארץ ולהיות שם בלם פותח
מן הסתם שכאוהד באינטרס שלי שיהיה כמה שיותר טוב למכבי חיפה ואם הוא מתאים אז שישאר אבל מנקודת מבט שלו חבל שיבזבז את הקריירה
כאן אם נגיע למצב שהוא משחק פעם ב 15 משחקים עם השני בלמים שאנחנו מביאים עכשיו

ארד לא רק שהוא שחקן בית הוא והמשפחה שלו אוהדים של המועדון, וזו גאווה בשבילם שהם שייכים למועדון כמו מכבי חיפה
בטח מאשר להיות בלם פותח בביתר או הפועל
אולי הוא גם מאמין שישתפר והוא בלם טוב לרוטציה, היה בלם פותח בקבוצה שלקחה אליפות וסהכ היתה לו תקופה רעה שנה שעברה.

ברק.י אמר:
היו כבר כל מיני שמועות בעונה האחרונה, לגבי דהן. אני לא יודע מה קורה שם באמת, אז לא הייתי שופט.

לגבי ארד, אם ברק ימשיך עם רוטציות רחבות כמו אלו שהיו בשני משחקי הליגה הראשונים, אולי עדיף לו להישאר פה.
אני מתקשה לראות איך מעבר להפועל ת"א או נתניה יביאו אותו לקפיצה ביכולת שתוביל אותו לקריירה אירופאית משמעותית.

איזה שמועות?

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

איזה שמועות?

[hidden]מאז שהוא פה דיברו על פציעה חוזרת, דיברו על קשיים נפשיים, דיברו על ורטיגו מתמשך ללא הסבר רפואי ברור, דיברו על בעיות אישיות.[/hidden]

כך או כך, אני מתקשה לשפוט אותו. כל שינוי בקריירה במצב כזה, סביר להניח שלא יתרום לו.
דווקא להיות עטוף אולי יאפשר לו להתמודד עם מה שעובר עליו, מה שזה לא יהיה.

חזרה
למעלה