• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

"אוהדים"

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
DelPiero אמר:
הכעס על הקהל מוצדק
והקטע הזה של לעשות דווקא הוא מפגר

אבל.
צריך לזכור משהו - זה כבר קרה מליון פעם בעבר. אני זוכר כמה פעמים שהמשטרה לא אישרה ציוד עידוד והקופים זרקו אבוקות.

בגלל שכולם מקטינים מראש, גם במשטרה, גם בהתאחדות ובתי הדין - הבעיות לא מטופלות וחושבים שדברים יסתדרו מעצמם.

אתם לא תחנכו את הקהל. זה לא קומץ חברה, עצרו היום מאה איש לפני המשחק. זאת תרבות ששותפים אליה הרבה מאוד אנשים ובזה שהשמטרה לא מאשרת ציוד עידוד ובירות היא משחקת לידיים של אלו שבאים לעשות בלאגן.

צריך כבר להסדיר את נושא האבוקות ולעשות את זה בצורה מאורגנת ולסגור את הסיפור. זה כמו עם ירוק - ברגע שעשו לנו את זה חוקי פה בברלין, הרבה אנשים הפסיקו לעשן. זה יוריד מההתרגשות של לעשות משהו "אסור"

מה זה להסדיר את האבוקות? להגיד להם תזרקו 5 דקות לפני המשחק ונתחיל? ומה נראה לך שהחסרי אונה האלה יעשו, לא יזרקו גם במהלך המשחק כי זה אסור וזה מגניב?

חוץ מזה זה כבר לא ברמה שמתקבלת על הדעת. זה הלך והקצין עם השנים. לזרוק כל עשר דקות ולא משנה על מה ומה אתה חושב לעצמך, זה כבר לא משהו שאפשר להמשיך איתו.
להבהיר כמה דברים שאסור לעשות (לזרוק לדשא, לזרוק על אנשים, להדליק נפצים/רימוני הלם וכו'...) ולתת מעבר לזה חופש לאוהדים ולהחמיר ענישה עם מי שעובר על החקיקה הזאת

ארגון מסריח שרק האגו שלו חשוב, יותר מהקבוצה עצמה.
עשו טקס כל כך יפה ומרגש לכל האוהדים שנפלו במלחמה, עם אחלה תפאורה. ובסוף ייזכרו להם שפוצצו משחק וגמרו את העונה לקבוצה שלהם כי לא נתנו להם לשתות בירה לפני המשחק.

גם ככה העונה הזאת הייתה גמורה בלי קשר להערב. אני מקווה שלפחות המועדון יינצל את זה לעשות סדר בטיפשים האלו, לשלול מנויים, להרחיק אוהדים ל-10 שנים. הם הורסים לקהל הכי טוב בארץ.

נ.ב. - בכר מרוצה. כולם מדברים על הקופים, אבל אף אחד לא מדבר מקצועית על כך שהתבנקרנו כל המחצית ובקושי עברנו את החצי.

המועדון כבא 10 שנים מוצ* לארגון אוהדים הזה ששונא את הקבוצה ואת ה30 אלף שמגיעים למשחק, וככה זה נראה
חיים בסרט שחושבים שכולם באים לראות אותם

ומילא אתם מחליטים לעשות פרנציפ, כמה אפשר להיות מטומטמים
מה הם השיגו בזה, 30 אלף ששורקים להם בוז ומוחאים כפיים למשטרה. מה הם חשבו שיקרה אני לא מצליח להבין
שיגידו ״איזה גברים״ וכל סמי עופר יעמוד על הרגליים?

אפילו בשביל הפרנציפ אני לא מבין

adoram אמר:
ארגון מסריח שרק האגו שלו חשוב, יותר מהקבוצה עצמה.
עשו טקס כל כך יפה ומרגש לכל האוהדים שנפלו במלחמה, עם אחלה תפאורה. ובסוף ייזכרו להם שפוצצו משחק וגמרו את העונה לקבוצה שלהם כי לא נתנו להם לשתות בירה לפני המשחק.

גם ככה העונה הזאת הייתה גמורה בלי קשר להערב. אני מקווה שלפחות המועדון יינצל את זה לעשות סדר בטיפשים האלו, לשלול מנויים, להרחיק אוהדים ל-10 שנים. הם הורסים לקהל הכי טוב בארץ.

נ.ב. - בכר מרוצה. כולם מדברים על הקופים, אבל אף אחד לא מדבר מקצועית על כך שהתבנקרנו כל המחצית ובקושי עברנו את החצי.

עזוב הבירה והציוד זה רק תירוץ. הם תמיד מחפשים סיבות לריב ולהחרים ולהרוס. כל פעם יש משהו אחר

אין תירוצים, אין אבל, אין שום סייג שיכול להיות כאן. נקודה.
אוהדים מ-פ-ג-ר-י-ם!!!!

פשוט הרסו את העונה.
אף אחד לא חשב על אליפות, אבל לקבל עכשיו הפחתת נקודות ולהתרחק משמעותית ממקומות 1-2 בגלל עונשים...
אין סוף לטמטום. מקווה שהם מרוצים מעצמם עכשיו כל המפגרים האלה.
חסרי חינוך, חסרי תרבות, ערסים מגעילים, תרבות ה"אני אעשה מה בזין שלי" הישראלית הזו... איכס, להקיא.
הלוואי ויתפסו אותם אחד אחד וישלחו אותם לכלא. רק כך צריך לטפל בהם.
שיהיו 100, שיהיו 1000. זה לא משנה. הם צריכים להיות בכלא.

אין תגובה אחרת מתאימה, אין דרך לשנות את המציאות.
אין תירוצים, אין אבל, אין שום סייג שיכול להיות כאן. נקודה.

lemmacantor אמר:
סליחה חזרתי למספר דקות.
כחובב צדק פואטי אני מרוצה. מגיע הנהלת מכבי חיפה על כל פשעיה. ואם שחר יעזוב (לדעתי הוא מכור מדי בשביל זה), אז מי אני שאצטער על מה שקרה.

ומה תגיד אם שחר ימכור את הקבוצה לביבי?

אי אפשר לחנך מטומטמים, רק ענישה חזקה תעזור.
למצוא את כל מי שהתפרע אתמול, להרחיק מהמגרשים לכל החיים, קנס של 10,000 ש"ח ועבודות שירות בקהילה.

האמת שאני לא יכול להירגע מהזין הזה שעמד על הבמה בצפוני, באחת הפעמים שהראו אותו בטלוויזיה הוא סימן למישהו ביציע לשתוק והוסיף עוד כמה קללות.
עלק חזיזה צריך לבוא אליו ולהגיד לו שירגיע את הקהל כי השופט יפוצץ את המשחק, הדבר היחידי שאוהד זין הזה צריך להחליט לגביו בחיים זה איזה סלטים להוסיף לשניצל בבאגט שהלקוח מבקש ממנו.
אם המועדון רוצה לתבוע מישהו, הייתי מתחיל איתו.

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
סליחה חזרתי למספר דקות.
כחובב צדק פואטי אני מרוצה. מגיע הנהלת מכבי חיפה על כל פשעיה. ואם שחר יעזוב (לדעתי הוא מכור מדי בשביל זה), אז מי אני שאצטער על מה שקרה.

למיליארדר שמקורב לביבי אם כבר

hezildo אמר:
למצוא את כל מי שהתפרע אתמול, להרחיק מהמגרשים לכל החיים, קנס של 10,000 ש"ח ועבודות שירות בקהילה.

10 אלפים זו לא ענישה חזקה ולא ירתיע אף אחד

אני כבר הפסקתי לצאת נגד הארגון הזה.
בכל פעם שרשמתי פה על כל הריבים נגד המשטרה והפירו יצאו עלי כאילו הדעה שלי הזויה ומנותקת מהמציאות.
מעניין איפה אותם יוזרים עכשיו.

חזיזוש אמר:
hezildo אמר:

10 אלפים זו לא ענישה חזקה ולא ירתיע אף אחד

אז 50,000

lemmacantor אמר:
hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
סליחה חזרתי למספר דקות.

למיליארדר שמקורב לביבי אם כבר

אז לבעלים של ערוץ 14. מה תגיד אז?

ממליץ לכולם לשמוע את הראיון של ארז כלפון אצל קטן כדי להבין למה שום דבר לא משתנה

הקופים נתנו לצהבת מקום ראשון. לא יאמן.

חסרי מוח זו מחמאה. מזיינים אותנו עונה שניה ברציפות.

כל הביקורות מוצדקות

מה שחשוב להגיד זה שחייבים להרגיע את השנאה בין הקהלים
אני זוכר בימים של יציע ג' שזה היה קיים והייתה אלימות אבל זה לא היה באותה רמה

חלאס כבר עם לקרוא ליהודים נאצים, מחבלים, חזבאלה, ואת זה אני אומר לשני הצדדים. זה מתחיל בזה.

רוצים להתנהג כמו פירמות ? לכו תתאגרפו לפני המשחק במקום מרוחק מכל הילדים והמשפחות ותשמרו את זה שם
וגם מה הקטע עם המקלות הסכינים והאבנים - זה באמת אני לא מבין ..

בקיצור יש פה עניין בעייתי והרבה יותר מורכב מלהרחיק מאה איש
מקווה שאנשים מבינים את זה

DelPiero אמר:
כל הביקורות מוצדקות

מה שחשוב להגיד זה שחייבים להרגיע את השנאה בין הקהלים
אני זוכר בימים של יציע ג' שזה היה קיים והייתה אלימות אבל זה לא היה באותה רמה

חלאס כבר עם לקרוא ליהודים נאצים, מחבלים, חזבאלה, ואת זה אני אומר לשני הצדדים. זה מתחיל בזה.

רוצים להתנהג כמו פירמות ? לכו תתאגרפו לפני המשחק במקום מרוחק מכל הילדים והמשפחות ותשמרו את זה שם
וגם מה הקטע עם המקלות הסכינים והאבנים - זה באמת אני לא מבין ..

בקיצור יש פה עניין בעייתי והרבה יותר מורכב מלהרחיק מאה איש
מקווה שאנשים מבינים את זה
סכינאים מאז מטרווסט...

חזרה
למעלה