• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

עידוד ביציע, אוהדים, פירו ותפאורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא RakMaccabi31
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מי מעיר את הקהל המפגר שלנו ובדגש הארגונים שהלכו לעשות שמח באימון פתיחה ?
מה קרה למחאות? האנרגיות חיובות להיות ממוקדות השנה על יענקל'ה והסובבים - לא ציוד עידוד, לא אי הסכמות על תפאורות וגם לא על מחירי כרטיסים.

הקופים מודיעים שהם חוזרים לעודד:

88cc99c157c0d5ec5235f5cb6f3201cf-jpeg.jpg

יש פה במקרה מישהו שמנוי ביציע דרומי עליון?
לרקע - החליטו להעביר את היציע (שכבר יש בו מנויים), ליציע משפחות לא מסומן.
1. האם הצלחתם להעביר את המנוי למקום אחר באיצטדיון? להבנתי המון מילאו את הטופס ובקושי חזרו לאנשים.
2. האם הצלחתם להבין איך עובד מנגנון הריסייל? הרי עכשיו למנויים אין כיסא ספציפי, מי יודע אם הכיסא שלי ספציפית נמכר?

Rmc אמר:
2. האם הצלחתם להבין איך עובד מנגנון הריסייל? הרי עכשיו למנויים אין כיסא ספציפי, מי יודע אם הכיסא שלי ספציפית נמכר?
מעריך שכמו בצפוני שזה לא מסומן אבל עדיין יש לך מקום רשום

Rmc אמר:
יש פה במקרה מישהו שמנוי ביציע דרומי עליון?
לרקע - החליטו להעביר את היציע (שכבר יש בו מנויים), ליציע משפחות לא מסומן.
1. האם הצלחתם להעביר את המנוי למקום אחר באיצטדיון? להבנתי המון מילאו את הטופס ובקושי חזרו לאנשים.

אם אתה נתקל בבעיות, דבר איתי בפרטי.
אפנה אותך ואנסה לסייע.

• אהבתי
תגובות: Rmc
מסע"ת (שישי): "אנחנו צריכים אתכם איתנו ללכת יד ביד. זו תהיה עונה קשה...".
מחצית ראשונה לעונה (שבת): מתבזים ושחקנים נראים ברמה של הליגה הלאומית. הקהל שורק בוז לשחקנים.

ברק.י אמר:
מסע"ת (שישי): "אנחנו צריכים אתכם איתנו ללכת יד ביד. זו תהיה עונה קשה...".
מחצית ראשונה לעונה (שבת): מתבזים ושחקנים נראים ברמה של הליגה הלאומית. הקהל שורק בוז לשחקנים.

אני דווקא חושב שזה לא היה חריג. תמיד היו שריקות בוז לשחקנים מסויימים שהקהל לא אהב, וברוב המקרים המאמן "הקשיב" לקהל. זכור לי משחק שרמי גרשון פתח בהרכב והיה נוראי, ואני חושב שמרקו בלבול הוציא אותו בדקה 30 או משהו כזה אחרי שהקהל שרק בוז.

כמובן שכשהקבוצה רצה טוב יש פחות שריקות בוז, אבל לדעתי זה לא המדד מבחינתי האם הקהל והמועדון הולכים יד ביד.

לא חושב שלשרוק בוז לשחקן שלנו זה משהו שצריך לקרותֿ, לא משנה מה
גוני לא יצא למחנה אימון ואז בכר מתחכם ושם אותו בלם עוד. זסנו הראה מליון פעם שהוא לא מתאים אז למה אתה שורף אותו עוד מול 25 אלף איש?

אם הייתי שחקן אחר בקבוצה והייתי רואה שאוהדים שורקים לשחקנים שלנו בוז לא יודע כמה טוב זה היה עושה לי

חזרה
למעלה