ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שמתי לב לזה גם, הם כל הזמן סגרו זוויות מסירה אחד לשני ולא הסתדרו בשיטה הזו, כאילו פיינגולד ניסה לדחוף קדימה על הקו ואז הציפייה הייתה שחלאיילי יעשה עומק/יכנס לאמצע אבל מצד שני גם סבע היה שם באמצע ויצא שהכל הצטופף והיה בצורה לא ברורה.Apoc אמר:במחצית הראשונה חלאילי דרך עליו ולא הבנתי לאן הוא הלך בכלל בהתקפה
מחצית שנייה היה דיי טוב בתור מגן ימין בקו 4
אני חושב שמבחינה הגנתית הוא טוב כמגן הבעיה היא בהנעת הכדור ותמיכה לא קיימת בהתקפה.רק מכבי אמר:התפקיד כבלם שלישי תפור עליו בול. הוא ממקסם את עצמו שם בצורה טובה מאוד.
את תפקיד המגן הימני הוא עושה הרבה פחות טוב כרגע.
אני לא בטוח שהוא שווה הרכב כרגע כמגן.
שוב, הוא שחקן צעיר ולמרות שזו עונה בוגרים שנייה שלו (שנזכיר, בחלק הראשון של העונה שעברה הוא לא שיחק בכלל עד המשחק מול היוונים. ככה שזה לא באמת ממש עונה שנייה) זה טבעי שיהיו לו ירידות בכושר וחוסר יציבות.
מסכים. לא תורם כלום בבניית המשחק ובהתקפה וגם רואים ששאר השחקנים לא מתלהבים למסור לוכובע קש אמר:חלש מאוד בתור מגן, כרגע התפקיד היחיד שהוא יכול לעשות הוא את הבלם הימני במערך של 3 בלמים
מסכיםShocking4U אמר:לדעתי הוא לא מתאים כמגן ימני לקבוצה גדולה שצריכה לתקוף ברוב המשחקים עד שהוא לא ישפר את המשחק ההתקפי שלו בצורה משמעותית. כרגע המקום היחיד שאני רואה אותו משתלב זה כבלם ימני בשלישייה ולא צריכים אותו שם.
לרז מאיר הייתה תקופה לפני שהיה לו פציעה קשה באזור הירך שהוא עוד תמך קצת התקפיתToniKroos אמר:רז מאיר 2