• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן איתמר ניצן

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין טענה אחת הגיונית להעדיף את ניצן בשער, מסאי צריך לגדל ביצים ולעשות את החילוף הזה כבר במשחק הבא.
קוז'וק בנתניה ראה שצרפתי עולה לו בנקודות ותיקן כבר אחרי 2 מחזורים, ככה מאמן צריך להתנהל.

אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.

Shocking4U אמר:
אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.

ראה ערך:
https://mhforum.co.il/viewtopic.php?p=93279#p93279

Shocking4U אמר:

מלכתחילה לא היה צריך להגיע ואם כבר הביאו אותו אז היה צריך להיות על תקן שוער שני.
אם אני צריך לבחור בין בינוני לבינוני במקרה הזה אז קל נותן לכיוף לעמוד, ניצן לא מזנק בכלל לכדורים.
מה הסיכון שלנו? לשרוף את ניצן ושכיוף יתגלה כשוער רע?
אין לי בעיה עם הסיכון הזה, שהמערכת תאכל את שבישלה ותעשה את החושבים שלה.

אין מה להפסיד עם כיוף. יותר גרוע מניצן הוא לא יהיה, והטעויות שהוא יעשה יתקבלו הרבה יותר בהבנה תחת "שכר לימוד".

הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.

השוער הכי חלש בארץ בשני הליגות הראשונות.

לך כבר לך!

זה פשוט חוסר אחריות שהוא השוער השני שלנו. לא יכול לקרות. טופ 3 החלטות הזויות בתולדות מכבי חיפה להביא אותו

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.

פוקס שוער יותר טוב ממנו. בוודאות
זה כבר לא קשור ליכולת. יש עננה סביב ניצן. כל נגיעה שלו בכדור יוצרת חוסר ביטחון אצל הקהל והשחקנים. הוא פשוט נאחס. אני באמת מאמין בזה. זה כבר מעבר למקצועי. אין תקומה מזה.

ניצן שוער רע אבל רועי פוקס יותר גרוע ממנו, וזה רק מהזינוק שלו לפנדל בתחילת העונה במשחק ידידות אני אומר.
ההחלטה להביא אותו לא הייתה הזויה עם כמה שזה נשמע הזוי. הוא השוער הישראלי היחיד מהליגה הראשונה שהיה פנוי.
יחד עם זאת צריך להחליף אותו בקיץ בלי ספק, שוער של ליגה לאומית.

עשה טעות שהגיע לפה
במקום שיזכרו אותו כשוער ליגת על לגיטימי ששיחק במספר קבצות בינוניות, יזכרו אותו כשוער גרוע בגלל הרושם שהשאיר בסוף במכבי חיפה לפני הפרישה

חזרה
למעלה