benrey כתב: 02 ספטמבר 2023, 20:06
החלונות מתחילים להסגר באירופה...
למה ג'וש מחכה אני באמת לא מבין
זה לא רלוונטי אליו, הוא שחקן חופשי
לצורך העניין הוא יכול לחתום היום במנצ'סטר סיטי
Foolish כתב: 02 ספטמבר 2023, 20:29
KevinDurant כתב: 02 ספטמבר 2023, 16:44
Foolish כתב: 02 ספטמבר 2023, 15:17
מדברים הרבה על חוסר במגן שמאלי וקשר אחורי נוסף (בצדק), אבל בכנפיים יש את רק חזיזה (שלא כשיר לגמרי) ואת חלאיילי (שעדיין צריך לפרוע שטרות עם כל הדיבורים האחרונים). סוף ושיבלי הם סימני שאלה מאוד גדולים, חושב שבהינתן חוסר העומק בעמדות שהזכרתי היה שווה לפחות לחזק את העמדה הזו ולהביא כישרון כמו לאיוס שיש לו ניסיון בליגה ומההבודדים בשוק הישראלי שיכול לשפר את הקבוצה ולהתחרות על מקום בהרכב, במקביל להשאיל את אחד מה שהשניים (סוף או שיבלי) כדי שיקבלו דקות משחק משמעותיות וביטחון, כרגע השילוב שלהם בהרכב ראשון שיש בו חורים אחרים לא תורם ליציבות שלנו
אני לא חושב שהמשפט לגבי השילוב של סוף ושיבלי בהרכב הראשון הוא נכון
שניהם בערך האופציה החמישית והשישית (ואולי שישית ושביעית) בעמדה שלהם.
זה בדיוק השילוב הנכון שאתה רוצה שיהיה של שחקן צעיר מהבית מאשר בינוני מבחוץ (סטייל בדש כזה לדעתי)
אם אתה חושב שיש בעיה בהרכב *הראשון* זה סוגיה אחרת, למרות שגם לאיוס וגם דוידה וגם בדש וגם אלטמן לא טובים ממי שפותח אצלך בהרכב.
ואיזה ניסיון יש ללאיוס בליגה? ההבדל היחיד בינו לבין כל הצעירים הכישרוניים שלנו זה שהוא עשה כבר את העונה שלו בליגת העל והם עוד לא עשו כי הם צעירים ממנו
הוא תכף בן 23 והניסיון שלו בליגת העל כולל 1700 דק' בהפועל ת''א, זה הכל.
ראית איך חזיזה נראה מתחילת העונה ואת מצב הכשירות שלו? זה הופך את המחליפים שלו לסופר קריטיים וכאלו שנדרש מהם יכולת ויציבות, בין אם הם צריכים לקום כחילוף ראשון מהספסל או בין אם הם צריכים לפתוח במקומו במעברים בין אירופה לליגה.
בגלל הצפיפות שרוב קבוצות הליגה יעשו מולה מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה לשחק (כמעט) בכל רגע נתון בלי שני שחקני התקפה שיודעים לשחק בכנף, אז יש לנו את חזיזה (כשחקן כנף טבעי) וחלאיילי (ככנף או כחלוץ שני שמגיע מהצד). ופה נכנס השחקן השלישי שיצטרך להחליף אותם או לפתוח במקומם, בטח לא החמישי או השישי ברוטציה.
להגיד ששיבלי או סוף הם 5 ו 6 ברוטציה זה בעצם להגיד שדין דוד, שוראנוב או סבע הם תחליף ראוי לאגף כי אלו בפועל מי שיחליפו את אחד מהשניים (חזיזה/חליילי) כשלא יוכלו לשחק. לא ראיתי עד עכשיו שזה עבד כל כך חלק, אם בכלל. וכן, 1700 דקות של לאיוס בעונה שעברה עם 6 בישולים ושני שערים ובכלל היציבות ברמה שהוא מגלה היא בעייני עדיפה על סימני השאלה של סוף ושיבלי, בטח כשמחברים את זה לסימן השאלה שיש בקישור האחורי וחוסר השקט בין הקורות
ברור שסבע תחליף ראוי להרכב, הוא עשה הרבה שנים יפות באגף ימין ומתאים לתפקיד הזה. הוא פותח בכנף ימין בכל קבוצה בליגה, גם במכבי ת''א וגם בב''ש
ההבדל בין לאיוס לסוף/שיבלי/חג'ג' זה שהוא קיבל עונה בליגת העל והם עדיין לא
הוא אחלה שחקן לדעתי כן, שלא תטעה, אבל זה יכול להיות נחמד כתוספת לסגל נניח, בטח לא כשובר שוויון ואין לי בעיה שרוצים לקדם את הצעירים שלנו ולא להביא עוד שחקן לרוטציה או לעומק של הקבוצה
הבעיות בשער, בקישור המרכזי ובעמדת המגן השמאלי הרבה יותר מטרידות אותי מהכנף.