אתה טועה זה כן מהכיס שלנו כול התקציב זה כספים של הקהלOhad כתב: 27 יוני 2022, 13:07אי אפשר להגיד על אדם שתורם בלי סוף .lemmacantor כתב: 27 יוני 2022, 11:58המנהלים פה באותה דעה על שחר.Ohad כתב: 27 יוני 2022, 11:44
שחר בשנות ה80 היה ספונסר של המנורה ומעולם לא הסתיר את חיבתו למנורה .
דיבור נגוע של בן אדם מנותק .
שחר תומך בספורטאים אולימפיים .
הכל חוץ מאפס .
הלוואי ואחד המנהלים יעלה אותך פה לvar ויתן לך מסובבת מהפורום .
וקיבל פרס על מפעל חיים אפס .
אפשר להגיד הרבה אבל אפס הוא לא .
Daniel123 מנותק מהחיים כתב לי אני אוהד עם שאיפות .
שאיפות זה בסדר יש לך חזון בוא כנס שותף או שתפסיק להתבכיין .
הרבה חושבים שהם יכולים לנהל טוב יותר את התקציב שזה לא מכיסם .
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
David
- מחוזר באירופה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
קראתי, אבל עזוב אתה מדבר על המיקרו, אני מסתכל על המקרו.ab1729 כתב: 27 יוני 2022, 12:52לא בטוח שקראת את מה שכתבתי.יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 12:37על איזה מגן זר אתה מדבר???ab1729 כתב: 26 יוני 2022, 15:51
זה אולי רלוונטי כשמדובר בישראלים, בהם יש היצע מאוד מוגבל.
כשמחתימים זרים - לנכונותו של מיטש להוציא יותר או פחות אין שום רלוונטיות תאורטית, וגם במבחן המציאות - עד כה הבאנו מגן זר יותר יקר מאשר אלה שהגיעו לכאן כשמיטש "הוריד רגל מהגז".
מאז מסיללה, לא היה לנו שום מגן איכותי, לא בצד שמאל ולא בימין.
למיטש אין בעיה לרכוש זרים גם ב-3 מיליון אירו, ולשלם להם משכורות עתק.
הוא עשה את זה בעבר.
תוסיף לכך את היכולת לאסוף את כל הישראלים הבכירים+ פלוס מחלקת הנוער שמייצרת כוכבים מפלצתיים – זה לצערי הולך להיות דומה למאזן הכוחות שהיה כאן בקדנציה הראשונה של איביץ.
אל תשכח שגם את אצילי קיבלת רק באדיבותו של גולדהאר, ששיחרר אותו בעקבות הפרשה הידועה.
תאר לך שעומר היה נשאר צהוב גם בשתי העונות הקודמות במקום אצלנו.
לא יודע אפילו אם היית לוקח מקום שני...
אני אמרתי, שמיטש יכול להקפיץ את המחיר של הישראלים (כי הם בהיצע מוגבל), אבל לזרים זה לא רלוונטי בכלל.
גם אם מיטש ישים עכשיו 2 מיליון יורו על יובנוביץ' - זה לא ישנה את המחיר של פיירו או חלוצים בסדר הגודל שלו.
כיוון שהקיץ כל הרכישות שלנו (פרט לשחקני רוטציה) הן זרים - למיטש אין שום קשר. כלום.
זה שלא היו לנו מגינים שמאליים טובים לא קשורה למיטש או לנכונותו להשקיע 3 מיליון על זרים. להזכירך, סבוריט הגיע בחינם, ובסכומים שגם אנחנו היינו יכולים להשקיע.
איזה מגן זר בדיוק מיטש הביא, שהיה מחוץ לתקציב שלנו?
לגבי הישראלים, אתה צודק, אם וכאשר זה יקרה. אותו דבר קרה גם עם גאידמק. בינתיים, אגב - הם לא הביאו אף אחד בסכומים מופרכים.
אגב, בקטע הזה אני מצדיק את ההתנהלות - אם המחירים של הישראלים מוגזמים, אז לא צריך להיכנס לתחרות ולשלם סכומים לא ריאליים.
יענקלה לא יכול להתמודד מול היכולת הכלכלית של מיטש.
נקודה.
לכן אני אומר כל הזמן שצריך לייחל שיגיע לכאן בעלים בעל הון עתק, שיוכל להסתכל על גולדהאר בגובה העיניים, ולתת לו פייט בכל רגע נתון .
לא רק כאשר הקנדי "עושה לנו טובות", ופחות מתעניין בקבוצה שלו.
האם זה אומר שצריך להרים ידיים מראש?
לא, כי ברק בכר הביא אליפויות עם ב"ש, גם על האף של ערן זהבי וג'ורדי.
אבל הוא עשה זאת עם שורה של שחקנים שוברי שיוויון כגון נוואקמה, הוגו, הובן, מליקסון, אליניב ברדה ומאור בוזגלו בשיאם.
לא עם איזה פיירו שמיירו ומגן שמאלי בגרושים מליגה שנייה!!!
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
דוראנט העלויות של פיירו מנופחות סתם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 12:42די עם הרגשי נחיתות שוקרון.יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 12:37על איזה מגן זר אתה מדבר???ab1729 כתב: 26 יוני 2022, 15:51
זה אולי רלוונטי כשמדובר בישראלים, בהם יש היצע מאוד מוגבל.
כשמחתימים זרים - לנכונותו של מיטש להוציא יותר או פחות אין שום רלוונטיות תאורטית, וגם במבחן המציאות - עד כה הבאנו מגן זר יותר יקר מאשר אלה שהגיעו לכאן כשמיטש "הוריד רגל מהגז".
הוא עשה את זה בעבר.
תוסיף לכך את היכולת לאסוף את כל הישראלים הבכירים+ פלוס מחלקת הנוער שמייצרת כוכבים מפלצתיים – זה לצערי הולך להיות דומה למאזן הכוחות שהיה כאן בקדנציה הראשונה של איביץ.
אל תשכח שגם את אצילי קיבלת רק באדיבותו של גולדהאר, ששיחרר אותו בעקבות הפרשה הידועה.
עסקת פיירו ועסקת יובאנוביץ' שקולות בעלות
מה שהיה לפני 5 שנים לא מעניין.
הישראלים של מכבי חיפה יותר טובים מהישראלים של מכבי ת''א (גם הזרים אגב)
אין לזה שום בסיס במציאות.
דיברנו על זה כבר.
חוץ מזה אתה עצמך לא מתלהב מהחלוץ, אני רואה את זה כמעט בכל פוסט שלך לגביו...
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
חבר אם לא מתאים לך אתה תמיד יכול לא לחדש את המנוי .David כתב: 27 יוני 2022, 13:18אתה טועה זה כן מהכיס שלנו כול התקציב זה כספים של הקהלOhad כתב: 27 יוני 2022, 13:07אי אפשר להגיד על אדם שתורם בלי סוף .
אל תשלה את עצמך ,גם ונניח ואתה צודק אין לנו הקהל שום השפעה על בחירת הרכש וגובה התקציב .
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אני לא קורא ליענקלה אפס, ובחיים שלי לא קיללתי אותו.Ohad כתב: 27 יוני 2022, 13:07אי אפשר להגיד על אדם שתורם בלי סוף .lemmacantor כתב: 27 יוני 2022, 11:58המנהלים פה באותה דעה על שחר.Ohad כתב: 27 יוני 2022, 11:44
שחר בשנות ה80 היה ספונסר של המנורה ומעולם לא הסתיר את חיבתו למנורה .
דיבור נגוע של בן אדם מנותק .
שחר תומך בספורטאים אולימפיים .
הכל חוץ מאפס .
הלוואי ואחד המנהלים יעלה אותך פה לvar ויתן לך מסובבת מהפורום .
ההפך.
אבל...
במתכונת הקודמת של הפורום נערך סקר בין החברים-
יענקלה שחר לאן?
למיטב זכרוני מעל 90 אחוז שלחו אותו הביתה!!!
(מבקש אישור של אלכס או ליברמן, אם הדבר מדוייק)
אדרבא, אתה מוזמן לעשות משאל חדש, כדי לבדוק אם התוצאות השתנו בעקבות שתי האליפויות האחרונות...
-
David
- מחוזר באירופה
זה שהוא קובע הכול טוב כרגע יש הצלחה אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות מה שבא לו עם הכסף של האוהדים ומה שאתה אומר אל תעשה מנוי בסיטואציה של היום לא יהיה לזה אפקט כי יש ביקוש הייתה רושם דבר כזה בעונת שאנחנו כישלון חכם גדול אתה נשמע כמו שופר של יענקלה אתה לא מחדש כלום יודעים שהוא קובע ואנחנו קליינטים אבל להגיד שזה כסף שלו הכוונה שיוצא מהכיס שלו זה גניבת דעת זה כסף שיוצא מהאוהדים שאכפת להם מהקבוצה בלי קשר למי בראש הפרמידהOhad כתב: 27 יוני 2022, 13:30חבר אם לא מתאים לך אתה תמיד יכול לא לחדש את המנוי .David כתב: 27 יוני 2022, 13:18אתה טועה זה כן מהכיס שלנו כול התקציב זה כספים של הקהלOhad כתב: 27 יוני 2022, 13:07
אי אפשר להגיד על אדם שתורם בלי סוף .
אל תשלה את עצמך ,גם ונניח ואתה צודק אין לנו הקהל שום השפעה על בחירת הרכש וגובה התקציב .
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מה מנופח בזה? מקור סופר אמין בחו''ל מדווח על דמי העברה של 1.6 מיליון יורו והוא יקבל פה שכר דומה למה שיובאנוביץ' מקבל במכבי ת''א, סביבות ה450 אלף יורויום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 13:29דוראנט העלויות של פיירו מנופחות סתם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 12:42די עם הרגשי נחיתות שוקרון.יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 12:37
על איזה מגן זר אתה מדבר???
הוא עשה את זה בעבר.
עסקת פיירו ועסקת יובאנוביץ' שקולות בעלות
מה שהיה לפני 5 שנים לא מעניין.
הישראלים של מכבי חיפה יותר טובים מהישראלים של מכבי ת''א (גם הזרים אגב)
אין לזה שום בסיס במציאות.
דיברנו על זה כבר.
חוץ מזה אתה עצמך לא מתלהב מהחלוץ, אני רואה את זה כמעט בכל פוסט שלך לגביו...
אתה צודק - מבחינת עושר, שחר לא נמצא באותה קטגוריה כמו גולדהאר.יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 13:19קראתי, אבל עזוב אתה מדבר על המיקרו, אני מסתכל על המקרו.ab1729 כתב: 27 יוני 2022, 12:52לא בטוח שקראת את מה שכתבתי.יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 12:37
על איזה מגן זר אתה מדבר???
הוא עשה את זה בעבר.
אני אמרתי, שמיטש יכול להקפיץ את המחיר של הישראלים (כי הם בהיצע מוגבל), אבל לזרים זה לא רלוונטי בכלל.
גם אם מיטש ישים עכשיו 2 מיליון יורו על יובנוביץ' - זה לא ישנה את המחיר של פיירו או חלוצים בסדר הגודל שלו.
כיוון שהקיץ כל הרכישות שלנו (פרט לשחקני רוטציה) הן זרים - למיטש אין שום קשר. כלום.
זה שלא היו לנו מגינים שמאליים טובים לא קשורה למיטש או לנכונותו להשקיע 3 מיליון על זרים. להזכירך, סבוריט הגיע בחינם, ובסכומים שגם אנחנו היינו יכולים להשקיע.
איזה מגן זר בדיוק מיטש הביא, שהיה מחוץ לתקציב שלנו?
לגבי הישראלים, אתה צודק, אם וכאשר זה יקרה. אותו דבר קרה גם עם גאידמק. בינתיים, אגב - הם לא הביאו אף אחד בסכומים מופרכים.
אגב, בקטע הזה אני מצדיק את ההתנהלות - אם המחירים של הישראלים מוגזמים, אז לא צריך להיכנס לתחרות ולשלם סכומים לא ריאליים.
יענקלה לא יכול להתמודד מול היכולת הכלכלית של מיטש.
נקודה.
לכן אני אומר כל הזמן שצריך לייחל שיגיע לכאן בעלים בעל הון עתק, שיוכל להסתכל על גולדהאר בגובה העיניים, ולתת לו פייט בכל רגע נתון .
לא רק כאשר הקנדי "עושה לנו טובות", ופחות מתעניין בקבוצה שלו.
האם זה אומר שצריך להרים ידיים מראש?
לא, כי ברק בכר הביא אליפויות עם ב"ש, גם על האף של ערן זהבי וג'ורדי.
אבל הוא עשה זאת עם שורה של שחקנים שוברי שיוויון כגון נוואקמה, הוגו, הובן, מליקסון, אליניב ברדה ומאור בוזגלו בשיאם.
לא עם איזה פיירו שמיירו ומגן שמאלי בגרושים מליגה שנייה!!!
אני ממש לא מסכים עם החלק השני. להתבסס על בעלים בעל הון עתק זו רולטה: יש סיכוי ליפול על גולדהאר, אבל אפשר גם ליפול על אלונה, כבירי, גאידמק ואפילו חוגג.
הדבר הכי גרוע עבורינו הוא להיות תלויים כלכלית בבעלים, כי ברגע שנמאס לו והוא מחליט לעזוב - הוא משאיר אדמה חרוכה.
אז מצד אחד צריך לשמור על התנהלות כלכלית נכונה, ומצד שני צריך להוציא ממנה את המקסימום.
מבחינת שמות - כל "שוברי השוויון" היו שחקנים עם רזומה לא יותר מרשים מפיירו או המגן השמאלי. וואקמה היה שחקן סביר ברעננה. אוגו הגיע אחרי עונה שבה בקושי שיחק בפורטוגל. בוגזלו היה אחרי פציעות ואף אחד לא רצה אותו (הוא סיפר שכמעט חתם בבני יהודה!). אף אחד מהם לא הגיע בכסף גדול.
זה רק מוכיח שהבעיה היא לא הפער הכלכלי, אלא החשיבות של ניתוח מקצועי טוב.
בודדים הזרים שהגיעו לכאן בקליבר שאנחנו לא יכולנו להביא. קיארטנסון. ראיקוביץ'. סקריונה. שכחתי מישהו?
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
זאת בכלל לא אותה סקאלה ההון המוערך של גולדהאר וההון של שחר וקבוצת מאיר
https://m.ynet.co.il/Articles/60632130
https://m.ynet.co.il/Articles/60632130
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם זרגרי זה הכנה של הקרקע לעזיבה של אבו פאני אז אנחנו בצרות צרורות אם זה מי שמיועד להיות ברוטציה על התפקיד שלו
-
רונן22
- שחקן העונה
שחר הולך להוציא הקיץ 12 מיליון ש''ח בערך על שחקן אחד( רכישה פלוס שכר). לא הבנתי מה הטענות כלפיו. בינואר האחרון הביא את צ'יבוטה במיליון יורו, בקיץ הוציא 700 אלף יורו על דהן, 1.1 מיליון יורו על דוד, 1.3 על מוחמד. הביקורת אם כב צריכה להיות כלפי המנהל המקצועי והמאמן. שופכים פה הרבה כסף על אוויר
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
האמת אם הייתי צריך להגיד ליגה מהבכירות שהוא נראה לי מתאים לה זה הבונדסליגה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
גם בתקופות הפחות טובות וגם בעונה הפיננסית .David כתב: 27 יוני 2022, 13:36זה שהוא קובע הכול טוב כרגע יש הצלחה אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות מה שבא לו עם הכסף של האוהדים ומה שאתה אומר אל תעשה מנוי בסיטואציה של היום לא יהיה לזה אפקט כי יש ביקוש הייתה רושם דבר כזה בעונת שאנחנו כישלון חכם גדול אתה נשמע כמו שופר של יענקלה אתה לא מחדש כלום יודעים שהוא קובע ואנחנו קליינטים אבל להגיד שזה כסף שלו הכוונה שיוצא מהכיס שלו זה גניבת דעת זה כסף שיוצא מהאוהדים שאכפת להם מהקבוצה בלי קשר למי בראש הפרמידה
כשהיו ברשותי מנויים בימים ההם בקריית אליעזר .
הלכתי למשחקים גם בתקופות שהקבוצה הייתה בשפל .
עשינו את המנויים ממקום של נטו אהבה לקבוצה .
שום אדם לא היה מתקשר ושואל אותך למה ביטלת את המנוי גם שבאותה שנה עשו רק 5000 מנויים .
אני לא שופר של משפחת שחר כמו שכתבת .
גילוי נאות אני כלל לא מכיר אותם .
המנטרה הזאת של האוהדים פה שכותבים גניבת דעת .
כשאין מה להגיד חכם פשוט שותקים .
5000 הודעות של בכי ותלונות .
אוהדים לחוצים יותר מכל המערכת .
ויותר מכל אין סוף חצי ביקורת .
שאנשים יבינו שלא ניתן לייצר תחרות כלכלית מול מיטש
אולי זה יגרום להם להנמיך ציפיות ולא להתאכזב .
חושבים שאפשר להתחרות בכסף של מכבי ת"א
לא מבינים שזה לא אותו הלבל
מכבי ת"א עם תקציב שכר כמעט כפול ממכבי חיפה ואנחנו הכי עשירים בליגה להוציא אותם
משלמים מיליון יורו שכר נטו למאמן ו1.25 מיליון יורו נטו לשחקן
זה לא שאנחנו משלמים 450 והם 500, זה פער פסיכי
כל עונה שהם לא אלופים (והיו 5 כאלה ב7 האחרונות) זה כישלון קולוסאלי שלהם ומביך ברמות
לא מבינים שזה לא אותו הלבל
מכבי ת"א עם תקציב שכר כמעט כפול ממכבי חיפה ואנחנו הכי עשירים בליגה להוציא אותם
משלמים מיליון יורו שכר נטו למאמן ו1.25 מיליון יורו נטו לשחקן
זה לא שאנחנו משלמים 450 והם 500, זה פער פסיכי
כל עונה שהם לא אלופים (והיו 5 כאלה ב7 האחרונות) זה כישלון קולוסאלי שלהם ומביך ברמות
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
ברור אין לו. לפי התדרוכים והטפטופים ניתן להבין שפאני לא יהיה פה בעונה הבאה. רק ילדים יכולים לא להבין את זה
הוא יכול להגיע לרמה הזאת, אין ספק. יצטרך לתת את התחת כל משחק ולא כמו פה להופיע פעם כן פעם לא.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 14:25האמת אם הייתי צריך להגיד ליגה מהבכירות שהוא נראה לי מתאים לה זה הבונדסליגה
קצת מבאס ששחקן שמגיע מפה ישירות לליגה גרמנית ותחת חוזה הולכים לקבל עליו רק 1.5 מיליון יורו. אבל זה המחיר של הסעיף יציאה שבלעדיו הוא לא היה חותם על הארכת חוזה והולך בחינם.
אופטימיות במכבי חיפה
בסדר הוא יחזור אחרי עונה..
בנושא אחר נשיא גאנן אומר שהשיחות הקופאו כי החלוץ לא מעוניין בנתיים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא מבין את התלונות.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 14:24 שחר הולך להוציא הקיץ 12 מיליון ש''ח בערך על שחקן אחד( רכישה פלוס שכר). לא הבנתי מה הטענות כלפיו. בינואר האחרון הביא את צ'יבוטה במיליון יורו, בקיץ הוציא 700 אלף יורו על דהן, 1.1 מיליון יורו על דוד, 1.3 על מוחמד. הביקורת אם כב צריכה להיות כלפי המנהל המקצועי והמאמן. שופכים פה הרבה כסף על אוויר
כאילו שחר אשם שלוקחים תקציב ומוציאים אותו על פיירו או על שחקן כזה או אחר.
לינק?Nirgreen כתב: 27 יוני 2022, 14:28בסדר הוא יחזור אחרי עונה..
בנושא אחר נשיא גאנן אומר שהשיחות הקופאו כי החלוץ לא מעוניין בנתיים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסיפור עם פיירו רק נהיה יותר ויותר מביך. פשוט נותנים לעשות מאיתנו צחוק.
יום חרא להיות אוהד מכבי חיפה. זרגרי מועמד, פיירו לא רוצה להגיע ואבו פאני מבוקש ביוניון ברלין. איזה פתיחת שבוע מזעזעת מבחינת חדשות טובות
יום חרא להיות אוהד מכבי חיפה. זרגרי מועמד, פיירו לא רוצה להגיע ואבו פאני מבוקש ביוניון ברלין. איזה פתיחת שבוע מזעזעת מבחינת חדשות טובות
-
רונן22
- שחקן העונה
אין חדש בגזרת פיירו, בסך הכל הנשיא שלהם אישר את מה שהעיתונאי האמין מחו"ל שצוטט אמר. הוא מחכה לעוד הצעות (מהליגה הראשונה בצרפת) ולכן עדיין לא חותם.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 14:33 הסיפור עם פיירו רק נהיה יותר ויותר מביך. פשוט נותנים לעשות מאיתנו צחוק.
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה חדש כי כל השופרות של המועדון ניסו לצייר שזה לא המצב וזה עניין של סגירת קצוות מול השחקן על ענייני שכר. מפה לשם בזבזנו כמעט חודש על מועמד שלא רוצה להגיע לכאן והאלטרנטיבה שמוזכרת הקונגולזי זה שחקן שאוי ואבוי אם יגיע לכאןApoc כתב: 27 יוני 2022, 14:35אין חדש בגזרת פיירו, בסך הכל הנשיא שלהם אישר את מה שהעיתונאי האמין מחו"ל שצוטט אמר. הוא מחכה לעוד הצעות (מהליגה הראשונה בצרפת) ולכן עדיין לא חותם.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 14:33 הסיפור עם פיירו רק נהיה יותר ויותר מביך. פשוט נותנים לעשות מאיתנו צחוק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מניח שאחת הסיבות שאולי לא רוצים ללכת על ירמייף זה הגיל (באוקטובר 29).
הספיק לכבוש אתמול שער נוסף וכבר עם 11 שערים ו3 בישולים ב10 הופעות בליגה.
אגב גם הוא וגם אמבנזה שהוזכרו בכושר משחק וממש משחקים בשבוע האחרון
הספיק לכבוש אתמול שער נוסף וכבר עם 11 שערים ו3 בישולים ב10 הופעות בליגה.
אגב גם הוא וגם אמבנזה שהוזכרו בכושר משחק וממש משחקים בשבוע האחרון