אין מה למכור מניה בשיא אם אתה לא מביא חלוץ טוב יותר במקומו. בחייך את מי מעניין הכסף שהציעו?אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:37 חרפה של המועדון
צריך לשחרר אותו ולהביא חלוץ לליגה.
איזה מטרות אירופאיות נשארו לנו? מה? רוצים להגיע לשמינית הליגה האירופית? שלא יתממו. לא הביאו שחקנים לפלייאוף הצ'מפיונס ולא הכינו את הקבוצה גם עכשיו לשתי מסגרות מכיוון שאין באמת מטרות נוספות אחרי שהבטיחו את ההכנסות מהקונפרנס ויותר מכך.
לשחרר את פיירו כשהמניה בשיא כי עוד חודשיים היא שוב חוזרת לנקודת שפל.
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
זה לא רק הכסף. אתה מפנה מקום לזר. לפיירו אין מקום כזר בסגל שלנו ואני בספק אם כישראלי. אם לא הייתה מגבלת זרים מבחינתי שישאר אבל ברגע שיש לך אותו ואת שימיץ' בקבוצה אין שום סיבה להחזיק אותו כי אפשר להביא זר אחר להרכב. אם לא בחלון הזה אז בחלון הבא.Liberman כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:43אין מה למכור מניה בשיא אם אתה לא מביא חלוץ טוב יותר במקומו. בחייך את מי מעניין הכסף שהציעו?אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:37 חרפה של המועדון
איזה מטרות אירופאיות נשארו לנו? מה? רוצים להגיע לשמינית הליגה האירופית? שלא יתממו. לא הביאו שחקנים לפלייאוף הצ'מפיונס ולא הכינו את הקבוצה גם עכשיו לשתי מסגרות מכיוון שאין באמת מטרות נוספות אחרי שהבטיחו את ההכנסות מהקונפרנס ויותר מכך.
רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:37 חרפה של המועדון
אם אתה משחרר את פיירו, מה אתה משדר לשחקנים לקראת הקמפיין? שאין סיבה שיתאמצו?
ואם אתה לא מביא מגן שמאלי וקשר ושוער מה אתה משדר? ואם אתה מביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף מה אתה משדר? מה אתה משדר לשחקנים שלך בליגה כשניצן עומד בשער שלך?ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:56רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:37 חרפה של המועדון
מה שאני משדר לשחקנים זה שיקול עשירי פה. יש הזדמנות להיפטר מזר שלא תורם לך כלום (מבטיח לך שהיינו מגיעים לפלייאוף גם בלי פיירו) ולהביא זר אחר לעמדות שמחייבות את החיזוק הזה. הדבר האחרון שאני אחשוב עליו בתור מנהל מקצועי זה מה אני משדר.
מבחינה מעשית - במילא אנחנו כנראה נסיים רביעי בבית ואם נודה על האמת אין לבעלים של המועדון שלנו שאיפות מעשיות שבאות לידי ביטוי ברכש, מעבר לקונפרנס מדי שנה.
צריך להתחיל לתכנן את העונה הבאה או לפחות את חצי העונה השני שלנו מבחינת סגל והדבר הראשון הוא להיפטר מזרים שלא תורמים לנו. פיירו חייב ללכת.
זה שהדלקת שריפות לא אומר שצריך להדליק עוד כאלו.אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 01:08ואם אתה לא מביא מגן שמאלי וקשר ושוער מה אתה משדר? ואם אתה מביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף מה אתה משדר? מה אתה משדר לשחקנים שלך בליגה כשניצן עומד בשער שלך?ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:56רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.אליאור כתב: 05 ספטמבר 2023, 00:37 חרפה של המועדון
מה שאני משדר לשחקנים זה שיקול עשירי פה. יש הזדמנות להיפטר מזר שלא תורם לך כלום (מבטיח לך שהיינו מגיעים לפלייאוף גם בלי פיירו) ולהביא זר אחר לעמדות שמחייבות את החיזוק הזה. הדבר האחרון שאני אחשוב עליו בתור מנהל מקצועי זה מה אני משדר.
מבחינה מעשית - במילא אנחנו כנראה נסיים רביעי בבית ואם נודה על האמת אין לבעלים של המועדון שלנו שאיפות מעשיות שבאות לידי ביטוי ברכש, מעבר לקונפרנס מדי שנה.
צריך להתחיל לתכנן את העונה הבאה או לפחות את חצי העונה השני שלנו מבחינת סגל והדבר הראשון הוא להיפטר מזרים שלא תורמים לנו. פיירו חייב ללכת.
מה שאתה משדר זה קריטי. הנה, אתה כועס על המועדון שלא הביא לפה קשר אחורי שיכול היה לשחק במוקדמות. זה מייצר אנרגיה שלילית וכמו שהקהל מרגיש מתי המועדון לא נאבק על אירופה, כך גם השחקנים שזו הקריירה שלהם.
מעשית, אפשר להבין שחרור של פיירו גם במחיר של ויתור על אירופה, לטובת בנייה עתידית, כמו שאפשר להבין רכישת קשר אחורי שלא יכול לשחק במוקדמות כי לטווח הארוך הוא האופציה הטובה ביותר בשוק מבחינת המועדון (ולראיה, הוא הוחתם פה לטווח ארוך).
בכנות, ברמה האישית, וכתבתי את זה פה כבר בעבר, לא אכפת לי בעונה הזו מכלום מלבד ממאבק האליפות. מבחינתי, גם לא לעשות קמפיין אירופי בכלל אם זה יאפשר לקבוצה להתחדש ועדיין לשמור על האליפות. אני פשוט חושב שלשחרר זר ביום האחרון של החלון זו לא הדרך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא ממעריציו של פיירו אבל כבר מאוחר מדי לוותר עליו.
האמת די מעודד לשמוע שעוד אפשר לעשות עליו רווח, במצב הנוכחי גם אם נשאיר אותו עד ינואר כדי שיעזור באירופה ונמכרו אותו אפילו ב2 מליון זה אחלה עסקה.
הייתי בטוח שאנחנו קבורים עם החוזה שלו ולא נראה שקל חזרה.
הכל מאוד נזיל. היום יש לך הצעה עליו ומחר כבר לא תצליח להשתחרר ממנו.Hulk כתב: 05 ספטמבר 2023, 08:35 האמת די מעודד לשמוע שעוד אפשר לעשות עליו רווח, במצב הנוכחי גם אם נשאיר אותו עד ינואר כדי שיעזור באירופה ונמכרו אותו אפילו ב2 מליון זה אחלה עסקה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לגבי פלאניץ' ידעו שהוא עוזב כבר כמה שבועות אז היה הרבה יותר קל להיערך לסיטואציהAdi81 כתב: 04 ספטמבר 2023, 17:45 שרוצים כמו שנה שעברה מביאים 2 שחקנים מעולים על הבאזר
שלא רוצים אז נותנים תירוצים למה אי אפשר
היה צריך לקרות לפני חודשיים
- Judokan
- סמל ירוק
אם אכן יש הצעה בסכומים האלה על פיירו, לחלוטין למכור ולהביא חלוץ שמקסימום יוכל לשחק רק בליגה.
בסוף הליגה היא המטרה העיקרית לעונה הזו ואירופה היא רק תוספת נחמדה בשלב הזה. יותר חשוב שיהיה חלוץ שיכול לתת תרומה בליגה (ובשביל זה יש עוד שבועיים), מאשר להשאיר את פיירו בכוח לצורך 6 משחקים באירופה.
בסוף הליגה היא המטרה העיקרית לעונה הזו ואירופה היא רק תוספת נחמדה בשלב הזה. יותר חשוב שיהיה חלוץ שיכול לתת תרומה בליגה (ובשביל זה יש עוד שבועיים), מאשר להשאיר את פיירו בכוח לצורך 6 משחקים באירופה.
יאללה לנעול.
לא יהיה כלום.
מקסימום עוד השאלה של שחקן כזה או אחר.
חלון בלהות.
לא יהיה כלום.
מקסימום עוד השאלה של שחקן כזה או אחר.
חלון בלהות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אהבתי שהדף מסרים זה שלא יביאו מגן שמאלי שהוא לא ״מגן שמאלי טבעי״ בניגוד לחגג, גרשון ושיבלי שהם כידוע מגנים שמאליים טבעיים.
זה היה ניסיון רע להגידShocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 21:12 אהבתי שהדף מסרים זה שלא יביאו מגן שמאלי שהוא לא ״מגן שמאלי טבעי״ בניגוד לחגג, גרשון ושיבלי שהם כידוע מגנים שמאליים טבעיים.
למה לא הבאנו את בלטקסה וסייף
300 אלף יורו כולל השכר ובלטקסה יכל להיות פה.
אבל לא, בואו נחסוך לעונה פיננסית דווקא כשאפשר ללחוץ על הגז ולהיעלם לליגה ולהיות קבוצה אירופאית לגיטימית במפעלים כמו האירופית/קורנפלקס ומידי פעם אולי גם להעפיל לאלופות.
אבל לא, בואו נחסוך לעונה פיננסית דווקא כשאפשר ללחוץ על הגז ולהיעלם לליגה ולהיות קבוצה אירופאית לגיטימית במפעלים כמו האירופית/קורנפלקס ומידי פעם אולי גם להעפיל לאלופות.
טוב מאוד שלא הביאו את בלטקסה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.רק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 21:14זה היה ניסיון רע להגידShocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 21:12 אהבתי שהדף מסרים זה שלא יביאו מגן שמאלי שהוא לא ״מגן שמאלי טבעי״ בניגוד לחגג, גרשון ושיבלי שהם כידוע מגנים שמאליים טבעיים.
צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:08בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.רק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 21:14זה היה ניסיון רע להגידShocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 21:12 אהבתי שהדף מסרים זה שלא יביאו מגן שמאלי שהוא לא ״מגן שמאלי טבעי״ בניגוד לחגג, גרשון ושיבלי שהם כידוע מגנים שמאליים טבעיים.
רצו להביא את בלטקסה כשחיפשו בלם נוסף, ברגע שקיבלו איתות שדניאל מאוזרח, ירדו ממנו.
זה שהתקשורת אין לה מושג מהאזרוח, והמשיכה לפמפם את השם שלו, וניסו להמציא למה העסקה לא יוצאת לפועל, זה משהו אחר.
אתה מאמין לעצמך שבגלל 200 אלף יורו הם לא מביאים שחקן שהם חושבים שהוא יתרום לקבוצה? נו באמת...
אם היו רוצים אותו, הוא היה פה.
לא רצו אותו כמגן.
זה בדיוק המקרה של שמיר בעונה שעברה. אם היו רוצים אותו, הוא היה פה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
במכבי חיפה שחקנים כבר נפלו בעבר על 50 אלף דולררק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:22צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:08בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.
רצו להביא את בלטקסה כשחיפשו בלם נוסף, ברגע שקיבלו איתות שדניאל מאוזרח, ירדו ממנו.
זה שהתקשורת אין לה מושג מהאזרוח, והמשיכה לפמפם את השם שלו, וניסו להמציא למה העסקה לא יוצאת לפועל, זה משהו אחר.
אתה מאמין לעצמך שבגלל 200 אלף יורו הם לא מביאים שחקן שהם חושבים שהוא יתרום לקבוצה? נו באמת...
לא רצו אותו כמגן.
די להביא דוגמאות מעידנים אחרים.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:46במכבי חיפה שחקנים כבר נפלו בעבר על 50 אלף דולררק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:22צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:08
בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.
לא רצו אותו כמגן.
ברור לכולם שדברים שקרו פה פעם, כבר לא קורים.
לא רצו את בלטקסה כמגן, אם היו רוצים, היה פה.
הדיבור איתו היה כבלם, זה גם מה שהוא עושה באוסטריה, זה גם מה שעשה במכבי ת"א.
כמגן אין בו שום איכות יתר למכבי חיפה.
נעשו מספיק טעויות בקיץ הזה, לא להביא את בלטקסה זו לא אחת מהם.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
אם ברטרואקטיביות עסקינן, בעיסקת ציבוטה הייתי מנסה לתפור את גורפינקל, מגן סולידי וגם שחקן בית
-
Foolish
- הופעת בכורה בבוגרים
לא חושב שצריך להביא את בלטקסה, גם במחיר של לשחק עם עם קיצוני על הקו. זה פשוט להעמיק בעוד בינוני את הסגל. אם כבר, הייתי עושה מהלך על מורוזוב שיכול לשחק בימין ושמאל, שיש לו בעייני יכולות הגנה ממוצעות לליגה, אבל איכויות התקפיות טובות יחסית למגן (מהירות, מסירה ודריבל)
עוד שחקן לרוטציה לא יכול להזיק.
גם אם יקבל רבע שעה במשחק מול חדרה ויתן מנוחה לקורנו זה מעולה.
זה לא שכולם צריכים להיות שחקנים קליברים.
וכרגע אנחנו תקועים בלי מגן שמאלי מחליף ובלי עוד קשר אמצע.
גם אם יקבל רבע שעה במשחק מול חדרה ויתן מנוחה לקורנו זה מעולה.
זה לא שכולם צריכים להיות שחקנים קליברים.
וכרגע אנחנו תקועים בלי מגן שמאלי מחליף ובלי עוד קשר אמצע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מחזק ומוסיף שגם הסוכן שלו אמר בראיון שאחרי שמכבי חיפה הביאו את הבלם הזר זה כבר לא יקרה (ההגעה של בלטקסה)רק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:22צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:08בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.
לא רצו אותו כמגן.
בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קודם כל אם רוצים לקחת אליפות כדאי שדגו יפסיק לשחק עם קו 5 בליגה
נראה מה הוא יעשה במשך.Shocking4U כתב: 06 ספטמבר 2023, 00:17 קודם כל אם רוצים לקחת אליפות כדאי שדגו יפסיק לשחק עם קו 5 בליגה
במשחק האחד שהיה לו בליגה הוא השתמש במערך הזה כדי ללחוץ אישית את שחקני הפועל י-ם וזה עבד לו.
-
Pralija
- משחק בשביל הסמל
סייף לא מגן שמאלי בקו 4 ככה שהוא פחות נחוץ.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 00:03מחזק ומוסיף שגם הסוכן שלו אמר בראיון שאחרי שמכבי חיפה הביאו את הבלם הזר זה כבר לא יקרה (ההגעה של בלטקסה)רק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:22צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.Shocking4U כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:08
בלטקסה פי מיליון יותר מגן שמאלי מחגג או שיבלי ועובדה שהם רצו להביא אותו במהלך קיץ. הסיבה היחידה שהוא לא פה זה כי הם לא רוצים לפצות את אוסטריה וינה.
לא רצו אותו כמגן.
בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו.
ובקו 5 יכולים לשחק בצד שמאל חזיזה, עילאי חג'ג', שיבלי וסוף פודגוראנו ואני לא מזכיר גם את שון או רמי
לא שאני חושב שהשחקנים שציינתי הם עילוי בעמדה הזאת אבל גם סייף לא עילוי.