אני לא קורא ליענקלה אפס, ובחיים שלי לא קיללתי אותו.
ההפך.
אבל...
במתכונת הקודמת של הפורום נערך סקר בין החברים-
יענקלה שחר לאן?
למיטב זכרוני מעל 90 אחוז שלחו אותו הביתה!!!
(מבקש אישור של אלכס או ליברמן, אם הדבר מדוייק)
אדרבא, אתה מוזמן לעשות משאל חדש, כדי לבדוק אם התוצאות השתנו בעקבות שתי האליפויות האחרונות...
חבר סקרים זה אחלה לפני בחירות .
גם אם ונסכים פה אחד שצריך להחליף אותו ... האם יש פה מישהו שיכול לתווך סטייל בן חיים ולהביא בעלים אחראי בסגנון מיטש ?
לא צריך שום מתווך
ברגע שמכבי חיפה תהיה על המדף, אני בטוח שבסופו של דבר יגיע בעלים לפחות בסדר גודל של גולדהאר.
יכול להיות שזה לא יהיה מיידי, ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה.
אבל מה כבר יש להפסיד???
עברנו עשור שלם קטסטרופלי, כאשר יענקלה בראש הפירמידה.
גם ככה אתה כרגע לא רלוונטי בכלל.
מי שחושב אחרת, פשוט טומן את ראשו בחול...
לגבי רכישת המועדון ימים יגידו האם אתה צודק .
בנושא הרלוונטיות אני בהחלט מרגיש כמוך , מרגיש לי מיצוי ואכזבה כשאני צריך לחדש את המנויים שברשותנו .
אני לא קורא ליענקלה אפס, ובחיים שלי לא קיללתי אותו.
ההפך.
אבל...
במתכונת הקודמת של הפורום נערך סקר בין החברים-
יענקלה שחר לאן?
למיטב זכרוני מעל 90 אחוז שלחו אותו הביתה!!!
(מבקש אישור של אלכס או ליברמן, אם הדבר מדוייק)
אדרבא, אתה מוזמן לעשות משאל חדש, כדי לבדוק אם התוצאות השתנו בעקבות שתי האליפויות האחרונות...
חבר סקרים זה אחלה לפני בחירות .
גם אם ונסכים פה אחד שצריך להחליף אותו ... האם יש פה מישהו שיכול לתווך סטייל בן חיים ולהביא בעלים אחראי בסגנון מיטש ?
לא צריך שום מתווך
ברגע שמכבי חיפה תהיה על המדף, אני בטוח שבסופו של דבר יגיע בעלים לפחות בסדר גודל של גולדהאר.
יכול להיות שזה לא יהיה מיידי, ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה.
אבל מה כבר יש להפסיד???
עברנו עשור שלם קטסטרופלי, כאשר יענקלה בראש הפירמידה.
גם ככה אתה כרגע לא רלוונטי בכלל.
מי שחושב אחרת, פשוט טומן את ראשו בחול...
אתה מודע לזה שגולדהאר אחד מ1000 עשירי תבל?
הוא הגיע לפה בזכות מכר אוהד מכבי ת''א (אביב בושינסקי). אתה אולי מכיר אחד מ1000 עשירי תבל שיבוא לזרוק פה כסף?
תאמין לי שאם יבוא מישהו בסדר גודל של גולדהאר שחר ימכור את מכבי חיפה.
"יכול להיות שזה לא יהיה מיידי ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה ומה יש להפסיד", גם הפועל ת''א היו בטוחים שיבוא גולדהאר, וגם הפועל פ''ת וגם בית''ר ירושלים
לא שאני חסיד של שחר, אבל להזכירך זכית ב2 אליפויות רצופות על הראש של גולדהאר ולמרות שהתקציב שלו כפול מכל שאר הליגה הוא הפסיד פה כבר 5 אליפויות בעשור האחרון
1.1 מיליון יורו על דין דוד + מיליון יורו על צ'יבוטה = 2.1 מיליון יורו. 2.1 מיליון יורו + 1.6 מיליון יורו על פיירו = 3.7 מיליון יורו על שחקני התקפה כאלה בינוניים. תודה אלברמן, תודה בכר.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה לעשות יש טרייד אוף לבעלים ואין אופציה מושלמת. היתרון הבעלים כמו מיץ' זה תקרת זכוכית מאוד גבוהה וסטנדרטים ניהוליים מצויינים. החיסרון זה ניתוק, אי אפשר לדעת תמיד כמה רעב יש שם וכמה זמן זה יימשך. אצילי ומיכה זו דוגמא מצויינת לחסרון, הראש שלו קודם כל עסוק בחברות ציבוריות בראשותו והוא עשה החלטה קרה שפגעה בהם מאוד שלדעתי רוב בעלי ליגת העל לא היו עושים.
אני הייתי מאלה שחשבו שעם יענקל'ה לא נצליח להשיג עוד אליפות, אבל הינה הסבלנות הוכיחה את עצמה. אנחנו זוכים ביציבות והשקעה תמידית שהיא לא מובנת מאליה אבל גם מקבלים קיבעון מחשבתי. כרגע כשהקבוצה נראית טוב ויציב, לדעתי דיבורים ורחשי יענקל'ך פוגעים בקבוצה
The real Tsepo כתב: 27 יוני 2022, 15:36
מה לעשות יש טרייד אוף לבעלים ואין אופציה מושלמת. היתרון הבעלים כמו מיץ' זה תקרת זכוכית מאוד גבוהה וסטנדרטים ניהוליים מצויינים. החיסרון זה ניתוק, אי אפשר לדעת תמיד כמה רעב יש שם וכמה זמן זה יימשך. אצילי ומיכה זו דוגמא מצויינת לחסרון, הראש שלו קודם כל עסוק בחברות ציבוריות בראשותו והוא עשה החלטה קרה שפגעה בהם מאוד שלדעתי רוב בעלי ליגת העל לא היו עושים.
אני הייתי מאלה שחשבו שעם יענקל'ה לא נצליח להשיג עוד אליפות, אבל הינה הסבלנות הוכיחה את עצמה. אנחנו זוכים ביציבות והשקעה תמידית שהיא לא מובנת מאליה אבל גם מקבלים קיבעון מחשבתי. כרגע כשהקבוצה נראית טוב ויציב, לדעתי דיבורים ורחשי יענקל'ך פוגעים בקבוצה
בסטנדרטים ניהוליים הם ירדו, מאז שיצחקי הפך מעשית למנהל מקצועי. לפני כן מלא שנים מיץ' לא עבד בכלל עם אנשי מקצוע ישראליים.
אני חייב לומר את דעתי על נושא הרכש בכללי.
נכון שצריך מגינים וחלוץ ואין לנו יכולת להביא זרים ללא הגבלה, מה גם שלא כל הזרים שיש עכשיו יכולים לשחק ביחד על המגרש. אבל מרגיש לי שקצת שוכחים את החצי השני של העונה שעברה. חלק מההתקפה לא עבד, היו כמה שחקנים שירדו בכושר. לא יודע, לשתי מסגרות מה שיש עכשיו לא יספיק.
אנחנו שנתיים עם אותה תבנית משחק פחות או יותר, לא נראה לכם שקצת למדו אותנו? לא רואה גם על הספסל שום אופציה לשינוי, שינוי מערך, שינוי של משהו. צ'יבוטה\חזיזה לא יודע מה נקבל מהם, ג'אבר סבבה וזהו. רודריגז שהיה שחקן כלבו נתן הרבה פעמים את האופציה לשינוי.
לי מאד מוזר שלא חושבים בכלל לכיוון של קשר אמצע מתחת לחלוץ שיתן עוד מימד של הכנסת כדור\ ניהול משחק, הרי היו ימים ששרי ואצילי טיילו על המגרש ולא היה איזה מישהו אחר שיעשה את זה. הקישור שלנו כרגע לפעמים לוקה בחסר בחלק הזה.
לצערי זה מרגיש שצריך לשנות או יותר נכון להוסיף יותר ממה שיש מקום.
יביאו את שמיר, עוד פלסטר. בכר הוא לא מאמן שיודע לחדש, ראינו את ההתרסקות שלו בב''ש אחרי עזיבת הכוכבים. גם מאלברמן אני לא מחזיק.
במקרה הכי טוב נגרד אליפות נוספת בעונה הקרובה. בעונות שלאחר מכן הכל יהיה תלוי לדעתי נטו במכבי תל אביב.
רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 15:28
1.1 מיליון יורו על דין דוד + מיליון יורו על צ'יבוטה = 2.1 מיליון יורו. 2.1 מיליון יורו + 1.6 מיליון יורו על פיירו = 3.7 מיליון יורו על שחקני התקפה כאלה בינוניים. תודה אלברמן, תודה בכר.
חכה שתראה בפריימרליג כמה מוציאים שם על חלוצים אתה בכלל תתחרפן אחי אבל סתם שאלה אוף טופיק יוצא לך לפעמים לראות כדורגל או שאתה רק אובססיבי ללדאוג לתזרים בריא של המועדונים
רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 15:54
יביאו את שמיר, עוד פלסטר. בכר הוא לא מאמן שיודע לחדש, ראינו את ההתרסקות שלו בב''ש אחרי עזיבת הכוכבים. גם מאלברמן אני לא מחזיק.
במקרה הכי טוב נגרד אליפות נוספת בעונה הקרובה. בעונות שלאחר מכן הכל יהיה תלוי לדעתי נטו במכבי תל אביב.
אני לא סגור איזה קבוצה אתה אוהד... האדם הכי פסימי ששמעתי
Daholio כתב: 27 יוני 2022, 15:53
רק אתמול נחשפתי לפורום, אז מזל טוב!
נכון שצריך מגינים וחלוץ ואין לנו יכולת להביא זרים ללא הגבלה, מה גם שלא כל הזרים שיש עכשיו יכולים לשחק ביחד על המגרש. אבל מרגיש לי שקצת שוכחים את החצי השני של העונה שעברה. חלק מההתקפה לא עבד, היו כמה שחקנים שירדו בכושר. לא יודע, לשתי מסגרות מה שיש עכשיו לא יספיק.
אנחנו שנתיים עם אותה תבנית משחק פחות או יותר, לא נראה לכם שקצת למדו אותנו? לא רואה גם על הספסל שום אופציה לשינוי, שינוי מערך, שינוי של משהו. צ'יבוטה\חזיזה לא יודע מה נקבל מהם, ג'אבר סבבה וזהו. רודריגז שהיה שחקן כלבו נתן הרבה פעמים את האופציה לשינוי.
לי מאד מוזר שלא חושבים בכלל לכיוון של קשר אמצע מתחת לחלוץ שיתן עוד מימד של הכנסת כדור\ ניהול משחק, הרי היו ימים ששרי ואצילי טיילו על המגרש ולא היה איזה מישהו אחר שיעשה את זה. הקישור שלנו כרגע לפעמים לוקה בחסר בחלק הזה.
Daholio כתב: 27 יוני 2022, 15:53
רק אתמול נחשפתי לפורום, אז מזל טוב!
מסכים איתך על כל מה שאמרת. מרגיש שלא נדלקו מספיק נורות אדומות במועדון אחרי היכולת בחלק האחרון של העונה. מעבר לזה יש באופן טבעי עייפות חומר אחרי ששחקנים כמו חזיזה, שרי, סאן וכו׳ רצים פה כבר 3 שנים.
מבחינתי אם אבו פאני עוזב יש רק ישראלי אחד שאני מביא על התפקיד הזה וזה מוחמד כנעאן. אני לא נוגע בזרגרי והוא גם לא קשר 8
חכה שתראה בפריימרליג כמה מוציאים שם על חלוצים אתה בכלל תתחרפן אחי אבל סתם שאלה אוף טופיק יוצא לך לפעמים לראות כדורגל או שאתה רק אובססיבי ללדאוג לתזרים בריא של המועדונים
כל אדם הגיוני שדואג למועדון שלו ירצה שתזרים המזומנים יתנהל באחריות, כדי שלא נהיה נתונים לחסדיו של בעלים זה או אחר.
אם שחר מחליט לעזוב, או מאבד את היכולת שלו להזרים כספים - לא קורה לנו כלום.
כשבעלים שמממן חצי תקציב עוזב - יש משבר של כמה שנים במקרה הטוב. יש מספיק דוגמאות בארץ, וגם בחו"ל - מלאגה, דרבי קאונטי וכו'.
כל אדם הגיוני שדואג למועדון שלו ירצה שתזרים המזומנים יתנהל באחריות, כדי שלא נהיה נתונים לחסדיו של בעלים זה או אחר.
אם שחר מחליט לעזוב, או מאבד את היכולת שלו להזרים כספים - לא קורה לנו כלום.
כשבעלים שמממן חצי תקציב עוזב - יש משבר של כמה שנים במקרה הטוב. יש מספיק דוגמאות בארץ, וגם בחו"ל - מלאגה, דרבי קאונטי וכו'.