חייב לסיים מעליהם.
צריך להגיד בכנות שהכוכב השנה (אמורה) להיות קבוצה הרבה יותר טובה משנה שעברה
מנהל: Shocking4U
בול.
באר שבע קנו הרבה זבל גם אחרי שהוא עזב.
זה קל לקבוע - הכוכב מחתימה שחקנים שבכר היה מעוניין בהם גם פה. כמו קוראסו ודג'ינאק. וחוץ מזה, גם טרז'יץ' המנהל המקצועי ובכר עצמו מדברים על זה שמדובר בלהביא את השחקנים שבכר רצהhezildo כתב: ↑17 ספטמבר 2023, 11:58באר שבע קנו הרבה זבל גם אחרי שהוא עזב.
אצלנו הרכש שלו היה טוב ברובו. בניית סגל תלוייה לא רק במאמן אלא גם במנהל המקצועי ובסקאוטינג.
לא יודע איך אפשר לקבוע בפסקנות מה החלק של בכר ברכש ומה החלק של שאר המערכת של הכוכב.
ומה רע בשחקנים האלה?Judokan כתב: ↑17 ספטמבר 2023, 12:26זה קל לקבוע - הכוכב מחתימה שחקנים שבכר היה מעוניין בהם גם פה. כמו קוראסו ודג'ינאק. וחוץ מזה, גם טרז'יץ' המנהל המקצועי ובכר עצמו מדברים על זה שמדובר בלהביא את השחקנים שבכר רצה
כמו שכתבתי בהתחלה - הבעיה שלו היא שהוא מכור לרכש, ובגלל זה הוא גם מתקשה בינתיים להחזיק בקבוצות לאורך הרבה שנים.hezildo כתב: ↑17 ספטמבר 2023, 13:19ומה רע בשחקנים האלה?
בכר רוצה שחקנים טובים, איפה הבעיה שלו בבניית הסגל?
אין סיכוי שזאת הודעה אמיתיתירוק זה אני כתב: ↑16 ספטמבר 2023, 23:05בול.
בכל מה שקשור לאימון בכר מאמן מעולה, אבל כשזה מגיע לבניית קבוצה הוא עושה עבודה גרועה מאוד.
הוא לא טוב גם בבניית הסגל ואיזון, הביא המון שחקני התקפה יקרים, אבל קישור והגנה בעייתיים, וגם בכל מה שנוגע לסקאוטינג הוא לא הוכיח את עצמו עד עכשיו.
לכן, אני עומד על הטענה שלי, שההצלחה שלנו בשנים האחרונות היא 55% אלברמן ו-45% בכר.
יש לא מעט אוהדים שלנו שחושבים ככה. אפילו ראיתי בקיץ לא מעט אוהדים שאמרו שאם הם צריכים לבחור בין אלברמן לבכר הם מעדיפים את אלברמן.Rmc כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 01:32אין סיכוי שזאת הודעה אמיתיתירוק זה אני כתב: ↑16 ספטמבר 2023, 23:05בול.
בכל מה שקשור לאימון בכר מאמן מעולה, אבל כשזה מגיע לבניית קבוצה הוא עושה עבודה גרועה מאוד.
הוא לא טוב גם בבניית הסגל ואיזון, הביא המון שחקני התקפה יקרים, אבל קישור והגנה בעייתיים, וגם בכל מה שנוגע לסקאוטינג הוא לא הוכיח את עצמו עד עכשיו.
לכן, אני עומד על הטענה שלי, שההצלחה שלנו בשנים האחרונות היא 55% אלברמן ו-45% בכר.
אין סיכוי שגם אף אחד פה לא הגיב לשטות הזאת שכתבת בסוף.