חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
ממה שהבנתי הוא מחמיצן לא קטן.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 18:26 אמבנזה מהיר וחד מאוד ברחבה,, השאלה איך הוא בשאר האספקטים. אני אומנם מעדיף אותו על פיירו אבל הייתי רוצה שנחתים חלוץ יותר איכותי משניהם
-
רונן22
- שחקן העונה
התכוונתי יותר לחדות שלו בתנועה, בהגעה לכדור. הוא מאוד ממוקד ברחבה. היכולת הטכנית זה משהו אחר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 18:44תוכל להרחיב למה?Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 18:16 לדעתי אמבנזה המועמד הכי חלש מכל המועמדים. מעדיף כל אחת מהשמות שהוזכרו בהקשר שלנו (פיירו, ירמייף ודה קוסטה) על פניו
לבנות על שחקן בן 22 (לכאורה) שנכשל בכל גיחה שלו לאירופה רק כי הוא מככב בליגה חלשה מאוד זה טעות לדעתי. צריך להביא חלוץ זר בשל לכאן ועכשיו ולא שחקן עם ״פוטנציאל מכירה״ שהוא הימור
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לא הייתי קורה ל7 שערים ו2 בישולים בחצי עונה כישלון.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 19:00לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 18:44תוכל להרחיב למה?Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 18:16 לדעתי אמבנזה המועמד הכי חלש מכל המועמדים. מעדיף כל אחת מהשמות שהוזכרו בהקשר שלנו (פיירו, ירמייף ודה קוסטה) על פניו
לבנות על שחקן בן 22 (לכאורה) שנכשל בכל גיחה שלו לאירופה רק כי הוא מככב בליגה חלשה מאוד זה טעות לדעתי. צריך להביא חלוץ זר בשל לכאן ועכשיו ולא שחקן עם ״פוטנציאל מכירה״ שהוא הימור
בבלגיה הוא היה קצת פצוע ושיחק באנטוורפן שהייתה קבוצה צמרת אז זה לא כל כך מפתיע.
לא הייתי מזלזל במה שהוא עשה השנה ובגילו.
שוב עושה רושם שמחפשים בעמדת החלוץ שחקן שעשה עונת פריצה (בלי להסתכל כ''כ מה היה קודם) ולנסות למנף את זה ולתפוס את השחקן רגע לפני שהוא מתפוצץ (שזה בניגוד לפעם שהיו מביאים שחקנים שהיו וואו שנתיים-שלוש לפני שהם באו ומביאים אותם בירידה ומקווים שפה הם יחזרו לעצמם כמו קלאוס, אידריסו ודומיהם)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש הבדל גדול בין להתפוצץ בשוודיה ובצרפת לבין להתפוצץ במרוקוKevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 19:06לא הייתי קורה ל7 שערים ו2 בישולים בחצי עונה כישלון.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 19:00לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.
בבלגיה הוא היה קצת פצוע ושיחק באנטוורפן שהייתה קבוצה צמרת אז זה לא כל כך מפתיע.
לא הייתי מזלזל במה שהוא עשה השנה ובגילו.
שוב עושה רושם שמחפשים בעמדת החלוץ שחקן שעשה עונת פריצה (בלי להסתכל כ''כ מה היה קודם) ולנסות למנף את זה ולתפוס את השחקן רגע לפני שהוא מתפוצץ (שזה בניגוד לפעם שהיו מביאים שחקנים שהיו וואו שנתיים-שלוש לפני שהם באו ומביאים אותם בירידה ומקווים שפה הם יחזרו לעצמם כמו קלאוס, אידריסו ודומיהם)
-
רונן22
- שחקן העונה
בבלגיה לפי מה שראיתי יש לו 2 הופעות ו-2 שערים, שיחק בסרקל ברוז'
בשוויץ 7 שערים ב-15 הופעות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ליגה שנייה בשוויץרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 19:13 בבלגיה לפי מה שראיתי יש לו 2 הופעות ו-2 שערים, שיחק בסרקל ברוז'
מזכיר שקאיו היה כוכב כולל בשנה כשהגיע לכאן בליגה הראשונה בקבוצה די גדולה דאז כמו גראסהופרס
יובנאוביץ נכשל בליגה השלישית בספרד! יירמייף נכשל בכל קבוצה שהיה מחוץ לשוודיה, פיירו התחיל לשחק מאוחר לכל אחד מהשחקנים האלה יש ״כתם״ על הרזומה זה לא אומר שלא יצליחו פה כן צריך לקחת את זה בחשבון.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 19:00לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 18:44תוכל להרחיב למה?Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 18:16 לדעתי אמבנזה המועמד הכי חלש מכל המועמדים. מעדיף כל אחת מהשמות שהוזכרו בהקשר שלנו (פיירו, ירמייף ודה קוסטה) על פניו
לגבי הקונגלוזי יש סיכוי די טוב שהוא יתפוצץ פה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לגבי הקונגולזי יותר מדאיג אותי הצד המנטלי וכל המסביב (ולמה אנטוורפן מוכנה לוותר עליו) מאשר מקצועית.Hulk כתב: 27 יוני 2022, 19:17יובנאוביץ נכשל בליגה השלישית בספרד! יירמייף נכשל בכל קבוצה שהיה מחוץ לשוודיה, פיירו התחיל לשחק מאוחר לכל אחד מהשחקנים האלה יש ״כתם״ על הרזומה זה לא אומר שלא יצליחו פה כן צריך לקחת את זה בחשבון.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 19:00לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.
לגבי פיירו, העונה הזו שהוא פרץ בה הייתה סה''כ הרביעית שלו בכדורגל מקצועי וצריך לזכור שהוא גם נעדר כמעט שנה בעקבות פציעת רצועות שהשפיעה לו על סיום חצי עונה ותחילת חצי עונה אחר.
-
Jerry
- אלוף המדינה
מה זה הקשקוש לגבי זרגרי, לא צריך אותו. יש מחלקת נוער. מציע לבכר להסתכל עליה במקום לפזול כל הזמן לשחקנים אחרים
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
שיטוט קצר בטרנספר מרקט די מסביר למה אנטוורפן מוכנים לוותר עליו.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 19:25לגבי הקונגולזי יותר מדאיג אותי הצד המנטלי וכל המסביב (ולמה אנטוורפן מוכנה לוותר עליו) מאשר מקצועית.Hulk כתב: 27 יוני 2022, 19:17יובנאוביץ נכשל בליגה השלישית בספרד! יירמייף נכשל בכל קבוצה שהיה מחוץ לשוודיה, פיירו התחיל לשחק מאוחר לכל אחד מהשחקנים האלה יש ״כתם״ על הרזומה זה לא אומר שלא יצליחו פה כן צריך לקחת את זה בחשבון.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 19:00
לא הצליח בכל פעם שיצא מאפריקה: שוויץ בליגה השנייה (!) ופעמיים בבלגיה. הצליח רק בליגות מאוד חלשות כמו הליגה במרוקו ובתוניסיה.
לגבי פיירו, העונה הזו שהוא פרץ בה הייתה סה''כ הרביעית שלו בכדורגל מקצועי וצריך לזכור שהוא גם נעדר כמעט שנה בעקבות פציעת רצועות שהשפיעה לו על סיום חצי עונה ותחילת חצי עונה אחר.
הוא כן מצליח במדינות זרות זאת אומרת שהוא יודע להשתלב בצורה טובה
יכול להיות יש לו בעיה של מוסר עבודה אבל זה אין לי כלכך איך לדעת.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
תגובות של אוהדים בדף שחקן שלו בפיפא. אולי קצת הגזמתי כי מדברים שם כנראה על משחק ספציפי שהוא היה אחרי הרבה זמן ללא משחק. סך הכל די מרוצים ממנו שם, שמבחינתי זה סימן טוב.
https://sofifa.com/player/255516/guy-mbenza/220002/
בתור 6 מחליף הוא אחלה אני מניח שהשם שלו עלה כי הבינו שביתר לא יכולה לשלם על שועה והוא בערך הנכס היחיד שם.Jerry כתב: 27 יוני 2022, 19:31 מה זה הקשקוש לגבי זרגרי, לא צריך אותו. יש מחלקת נוער. מציע לבכר להסתכל עליה במקום לפזול כל הזמן לשחקנים אחרים
מה עם האופציה שאנטוורפן מוכנה לוותר עליו כי הוא שנה אחרונה בחוזה?Hulk כתב: 27 יוני 2022, 19:34שיטוט קצר בטרנספר מרקט די מסביר למה אנטוורפן מוכנים לוותר עליו.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 19:25לגבי הקונגולזי יותר מדאיג אותי הצד המנטלי וכל המסביב (ולמה אנטוורפן מוכנה לוותר עליו) מאשר מקצועית.Hulk כתב: 27 יוני 2022, 19:17
יובנאוביץ נכשל בליגה השלישית בספרד! יירמייף נכשל בכל קבוצה שהיה מחוץ לשוודיה, פיירו התחיל לשחק מאוחר לכל אחד מהשחקנים האלה יש ״כתם״ על הרזומה זה לא אומר שלא יצליחו פה כן צריך לקחת את זה בחשבון.
הוא כן מצליח במדינות זרות זאת אומרת שהוא יודע להשתלב בצורה טובה
יכול להיות יש לו בעיה של מוסר עבודה אבל זה אין לי כלכך איך לדעת.
-
רונן22
- שחקן העונה
אם שחר רוצה לעזור לביתר הוא יכול לרכוש מהם בסכום גדול סתם איזה שחקן, הוא רוכש את השחקן הכי מבטיח שלהם. זה ממש לא עזרה, זה רק פוזה של עזרה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
חלאס כבר לבלבל במוח מה אחלה בתור 6 מחליף? די להיות חרמני רכש בכל מחיר. אנשים פה סיפרו לי סיפורים שקני סייף זה גם החתמה טובה. זרגרי חרא של שחקן שכל העונה עשה קקי במכנסיים כשבנו עליו בבית"ר, בעולם מתוקן הוא מושאל לבני לוד אחרי העונה הזאת, קריאף ודן עזריה שאף קבוצה לא רצתה לגעת בו לקחו לו את המקום בהרכב. בושה אם מביאים את הכלומניק הזה בזמן שיש לנו שחקני נוער בעפולה. הם יותר טובים ממנו
אני לא מאמין שירמייף על המדף בכושר משחק ועדיין נתקעים על פיירו, זה היה ברור שמיץ יחזור לפזר שחר יקח צעד אחורה,עצוב. גם המגן השמאלי אכזבה
רגע עכשיו התלונה שלך היא ששחר רוכש את השחקן עם הפוטנציאל הכי גדול שם ולא זורק כסף על סתם שחקן? אני כבר לא מביןרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 19:43 אם שחר רוצה לעזור לביתר הוא יכול לרכוש מהם בסכום גדול סתם איזה שחקן, הוא רוכש את השחקן הכי מבטיח שלהם. זה ממש לא עזרה, זה רק פוזה של עזרה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
אף אחד בבית"ר לא בונה על זרגרי די עם השקר הזה. האוהדים שלהם מתייחסים אליו כמו שאנחנו התייחסנו לשי בן דוד
Jerry כתב: 27 יוני 2022, 19:46חלאס כבר לבלבל במוח מה אחלה בתור 6 מחליף? די להיות חרמני רכש בכל מחיר. אנשים פה סיפרו לי סיפורים שקני סייף זה גם החתמה טובה. זרגרי חרא של שחקן שכל העונה עשה קקי במכנסיים כשבנו עליו בבית"ר, בעולם מתוקן הוא מושאל לבני לוד אחרי העונה הזאת, קריאף ודן עזריה שאף קבוצה לא רצתה לגעת בו לקחו לו את המקום בהרכב. בושה אם מביאים את הכלומניק הזה בזמן שיש לנו שחקני נוער בעפולה. הם יותר טובים ממנו
שכחת איך עלי מוחמד נראה בביתר?
הוא כישרון טוב אחלה פטונציאל חסר לנו 6 טבעי, אתה לא תראה את הכסף על שועה אז לפחות בוא ניקח מהם את השחקן היחיד שיש לו עוד ערך.
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה מבין מה שבא לך להבין. טוענים פה ששחר רוצה לרכוש את זרזגרי נטו בשביל לעזור לבית''ר
אם שחר באמת היה רוצה לעזור לבית''ר, הוא היה ''תורם'' לה את אותו הסכום ולא לוקח לה את הנכס הכי גדול שלה. נאיבי לחשוב ששחר רוצה לעזור לבית''ר. הצוות המקצועי כנראה רוצה את השחקן.
אם שחר באמת היה רוצה לעזור לבית''ר, הוא היה ''תורם'' לה את אותו הסכום ולא לוקח לה את הנכס הכי גדול שלה. נאיבי לחשוב ששחר רוצה לעזור לבית''ר. הצוות המקצועי כנראה רוצה את השחקן.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 20:02, נערך 5 פעמים בסך הכל.
איזה מביכים האוהדים שלנו, באמת. אני בטוח במיליון אחוז שאם מכבי תל אביב היו מחתימים את הקורנו הזה כולם פה היו אומרים שזה מראדונה. פשוט מכורים ללהרגיש קטנים מולם זה עצובgreenguy כתב: 27 יוני 2022, 19:47 אני לא מאמין שירמייף על המדף בכושר משחק ועדיין נתקעים על פיירו, זה היה ברור שמיץ יחזור לפזר שחר יקח צעד אחורה,עצוב. גם המגן השמאלי אכזבה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אין שום קשר למכבי ת"א.greenguy כתב: 27 יוני 2022, 19:47 אני לא מאמין שירמייף על המדף בכושר משחק ועדיין נתקעים על פיירו, זה היה ברור שמיץ יחזור לפזר שחר יקח צעד אחורה,עצוב. גם המגן השמאלי אכזבה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
חחח מה?Jerry כתב: 27 יוני 2022, 19:49 אף אחד בבית"ר לא בונה על זרגרי די עם השקר הזה. האוהדים שלהם מתייחסים אליו כמו שאנחנו התייחסנו לשי בן דוד
עד לפני כמה חודשים לא הפסקנו לשמוע מכל אוהד בית"ר אפשרי שזרגרי יותר גדול מלביא והוא הקשר 6 עם הפוטנציאל הגדול ביותר בליגה, ואיך הם צהלו כשהעסקה למכור אותו למכבי ת"א תמורת 2 מיליון יורו נפלה ברגע האחרון.
אוהדי בית"ר הם האחרונים שצריך להתייחס למשהו שהם אומרים
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי מה שהכתב שפירסם את זה בעצמו אמר הוא הוצע לנו ואנחנו לא פסלנו. לא סתם גם אף כלי תקשורת בינתיים לא עשה פולו לפרסום הזה. בכללי רמת האמון שלי בכל פרסום שיוצא בהקשר של בית״ר ירושלים שואף לאפס. לדעתי אם זרגרי יגיע לכאן זה החתמה של ההנהלה שהצוות המקצועי אישר. סטייל שועה בזמנו או חזיזה.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 19:51 אתה מבין מה שבא לך להבין. טוענים פה ששחר רוצה לרכוש את זרזגרי נטו בשביל לעזור לבית''ר
-
רונן22
- שחקן העונה
על בכר אי אפשר להנחית שחקנים. ניסו הקיץ לשכנע אותו לשלב את נחמני בסגל בעונה הקרובה וזה לא עבד. אם זרגרי יהיה בסגל שלנו בעונה הקרובה זה כי הצוות המקצועי רוצה אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מסכים איתך אבל זה לא אומר שהצוות המקצועי דוחף להחתים אותו. יכול להיות שביקשו את הסכמתם והם אמרו סבבה. אני בכל מקרה לא מאמין שזרגרי יגיע לכאןרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 20:37 על בכר אי אפשר להנחית שחקנים. ניסו הקיץ לשכנע אותו לשלב את נחמני בסגל בעונה הקרובה וזה לא עבד. אם זרגרי יהיה בסגל שלנו בעונה הקרובה זה כי הצוות המקצועי רוצה אותו.