אני חושב ש4 זה קצת מפרגן נכון לעכשיו.
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
אגב, אם כבר להוציא כסף, זמן מופלא להביא את חמודי כנען במחיר נמוך
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
הוא בשקט יכול לשחק 50/50 בליגה שלנו.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
4 זה סביר בהינתן הארכת החוזים וחוסר היכולת להעריך את הזרים עד כה.
בהינתן פגיעה בזרים והארכת חוזה לעלי זה יכול גם להיות 5
נפילה בזרים ואי הארכת חוזה של עלי זה גם 1-2
-
- אגדה ירוקה
יש שתי אלטרנטיבות לתת ציון לחלון/3 החודשים האחרונים בעיניי:
1. יוצאים ונכנסים בלבד, בלי להכניס הארכות חוזים, שכן חוזים ניתן להאריך כל השנה וחלון העברות מתייחס לנכנסים מול יוצאים בלבד. זה הקונטקסט הנכון בעיניי.
2. לתת ציון לכל שלושת החודשים האחרונים כחלק מההכנה לעונות הבאות, כשחלון ההעברות מהווה נדבך משמעותי ועיקרי מכך. אם נותנים ציון לכל התקופה אז צריך לייחס משמעות גם למינוי של הצוות המקצועי והמאמן.
1. יוצאים ונכנסים בלבד, בלי להכניס הארכות חוזים, שכן חוזים ניתן להאריך כל השנה וחלון העברות מתייחס לנכנסים מול יוצאים בלבד. זה הקונטקסט הנכון בעיניי.
2. לתת ציון לכל שלושת החודשים האחרונים כחלק מההכנה לעונות הבאות, כשחלון ההעברות מהווה נדבך משמעותי ועיקרי מכך. אם נותנים ציון לכל התקופה אז צריך לייחס משמעות גם למינוי של הצוות המקצועי והמאמן.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לנעול
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Liberman
- מנהל הבורד
@ג׳ודאקא
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אגדה ירוקה
-
- מחוזר באירופה
-
- הענק הירוק
בהנחה שכנראה שימיץ זו השחלה שעד ינואר לא נוכל להשתחרר ממנה… אולי כדאיי להביא את אלחמיד? יהיה גיבוי לסק ושון
-
- מחוזר באירופה
יש שחקנים שכדאי להתרחק מהם כמו מאש
אלחמיד זה אחד מהם
אלחמיד זה אחד מהם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך אני מחכה כבר לנעול את הנושא ואת החלון המקולל הזה
-
- מחוזר באירופה
אל תלחיץ את המערכת
סבלנות
סבלנות
-
- הענק הירוק
איזה מועדון בושה. גם היום יש כל כך הרבה דברים לעשות בגזרת הישראלים. זה פשוט צועק.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מוחמד - רגישות במפשעה, ופציע תדיר.
ג'אבר - עולה עם תחבושות מול פ"ת, ובכלל יש לו רגלי זכוכית.
שואו - לא התאקלם.
נאור - לא נספר.
איזה אמצע רכרוכי ופריך.
רבאק, איך לא נוחת פה עוד קשר אמצע. זה לא נתפס.
זה מחדל יותר גדול ממגן שמאל ששם עוד אפשר לאלתר.
ג'אבר - עולה עם תחבושות מול פ"ת, ובכלל יש לו רגלי זכוכית.
שואו - לא התאקלם.
נאור - לא נספר.
איזה אמצע רכרוכי ופריך.
רבאק, איך לא נוחת פה עוד קשר אמצע. זה לא נתפס.
זה מחדל יותר גדול ממגן שמאל ששם עוד אפשר לאלתר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אף פעם לא היה חשוב להם העומק באמצע, גם אם היה עומק באיזה קטע רגעי זה היה מקרי.
4 שנים אנחנו רושמים פה קבוע כל חלון שחסר עוד שחקן לאמצע
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
זה נכון, אבל יש הבדל עצום בין השנים הקודמות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 13:37אף פעם לא היה חשוב להם העומק באמצע, גם אם היה עומק באיזה קטע רגעי זה היה מקרי.
בשנים הקודמות תמיד היית עם באנקרים באמצע, ועם איכות שאתה אומר לעצמך שאתה מוכן לסחוב גם עם השמיכה קצרה.
העונה זה שונה לחלוטין.
אין את נטע, פאני, או רודריגז דאז.
יש לך את גוני שאנחנו בעיקר יודעים מה הוא לא - לא מספיק טוב למכבי חיפה.
יש לך את שואו שהוא נעלם וחידה.
מוחמד שהוא בהגדרה באנקר.
וג'אבר שהעונה לראשונה הופך להיות שחקן הרכב קבוע, אבל לא נזכיר את רגלי הזכוכית שלו.
כך שהעונה הצורך בעוד קשר הוא הרבה יותר משמעותי משנים קודמות.
כשהיו אומרים שלא רוצים את שמיר כי מעדיפים לשחוק את נטע/פאני, ולא לרדת ברמת האיכות, זה טיעון שאפשר להתמודד מולו, אבל זה טיעון.
כיום אין את האיכות, אין איפה לרדת.
היה חייב להיות פה עוד שחקן אמצע. גם אם זה שחקן שבהגדרה הוא לא שם גדול, גם אם זה לא אזולאי, אדלמן, לדרמן או גנדלמן.
מבחינתי שיביאו את אברהם (שווה ערך להחתמה של קנדיל מבחינתי). ואני אגזים ואגיד, שצריכים לחשוב על אמלקייס כשהחלון ייסגר, כי הוא חופשי ויכול לחתום.
האמצע הזה לא ישרוד. לא פיזית, ולא מקצועית.
-
- מכונת תארים
אתה צודק האמצע שלנו העונה גם לא מספיק איכותי וגם לא מספיק עמוק וזה לגמרי על אלברמן.
החתמה של אברהם או כל קשר גנרי אחר מהליגה לא תעזור אלא רק תעמיק את הבעיה, אני מעדיף כבר שיתנו הזדמנות לקשר מהנוער שיתן עוד קצת עומק מאשר עוד בינוני שנתקע איתו
החתמה של אברהם או כל קשר גנרי אחר מהליגה לא תעזור אלא רק תעמיק את הבעיה, אני מעדיף כבר שיתנו הזדמנות לקשר מהנוער שיתן עוד קצת עומק מאשר עוד בינוני שנתקע איתו
-
- קפטן ירוק
חלאס עם הסיסמאות "קשר מהנוער". נותנים הזדמנות לחג'ג' ורואים כמה הוא (לא) שווה.
גם שיבלי וחלאילי שיש להם פוטנציאל גבוה יותר עדיין לא קרעו זוג נעליים ולא עשו שום דבר משמעותי.
-
- אגדה ירוקה
חבר'ה אם לא הבנתם שחר נותן לעצמו ציון 10 בחלון הזה תוך שהוא מצליח לחסוך בכל עמדה אפשרית כל צוות מקצועי ומאמן. שאפו.
אני מסתכל על הסגל הקיים ולי זה ברור כשמש שכבר חזרנו לשנים הרעות.
אני מסתכל על הסגל הקיים ולי זה ברור כשמש שכבר חזרנו לשנים הרעות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב דבר ראשון אני רק רוצה להבהיר שאני מסכים אתך שהשמיכה קצרה וצריך להביא עוד שחקן לאמצע, שזה לא יצטייר אחרת (אני אפילו אמרתי שאני מביא את גיל כהן ומוסיף קשר זר במקום להביא בלם זר)רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 14:09זה נכון, אבל יש הבדל עצום בין השנים הקודמות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 13:37אף פעם לא היה חשוב להם העומק באמצע, גם אם היה עומק באיזה קטע רגעי זה היה מקרי.
בשנים הקודמות תמיד היית עם באנקרים באמצע, ועם איכות שאתה אומר לעצמך שאתה מוכן לסחוב גם עם השמיכה קצרה.
העונה זה שונה לחלוטין.
אין את נטע, פאני, או רודריגז דאז.
יש לך את גוני שאנחנו בעיקר יודעים מה הוא לא - לא מספיק טוב למכבי חיפה.
יש לך את שואו שהוא נעלם וחידה.
מוחמד שהוא בהגדרה באנקר.
וג'אבר שהעונה לראשונה הופך להיות שחקן הרכב קבוע, אבל לא נזכיר את רגלי הזכוכית שלו.
כך שהעונה הצורך בעוד קשר הוא הרבה יותר משמעותי משנים קודמות.
כשהיו אומרים שלא רוצים את שמיר כי מעדיפים לשחוק את נטע/פאני, ולא לרדת ברמת האיכות, זה טיעון שאפשר להתמודד מולו, אבל זה טיעון.
כיום אין את האיכות, אין איפה לרדת.
היה חייב להיות פה עוד שחקן אמצע. גם אם זה שחקן שבהגדרה הוא לא שם גדול, גם אם זה לא אזולאי, אדלמן, לדרמן או גנדלמן.
מבחינתי שיביאו את אברהם (שווה ערך להחתמה של קנדיל מבחינתי). ואני אגזים ואגיד, שצריכים לחשוב על אמלקייס כשהחלון ייסגר, כי הוא חופשי ויכול לחתום.
האמצע הזה לא ישרוד. לא פיזית, ולא מקצועית.
שנית, אני לא הייתי מביא לא את אברהם ולא את אלמקייס מאותה סיבה שכמו שנאור לא מספיק טוב למכבי חיפה, גם הם וכמו שנאור לא נספר, גם הם לא ייספרו.
מה שכן, הייתי עושה כל מאמץ לנסות להחתים קשר נוסף שכן חושבים שהוא יכול לשדרג, גם אם זה יעלה קצת יותר וגם אם נסחט קצת, כנ''ל לגבי כל עמדה שמרגישים שצריך חיזוק (כלומר, הייתי משלם אקסטרה על שחקן שמרגישים שישדרג אבל לא מביא סתם שחקן כדי להגיד הנה הבאנו ויש עוד גופה באמצע כמו נאור)
מבחינתי שסופרים את הקאדר בקישור אני לא סופר את נאור כי המאמן לא סופר אותו וזאת עובדה, בדיוק כמו שהוא לא סופר את קנדיל ורמי גרשון כרגע (לא נכנס לבצדק או לא בצדק ואם הוא צודק או טועה, אני מדבר עובדתית).
שוראנוב לדוגמה הגיע כבר ל200 דק' משחק בכל המסגרות, גרשון על 0, קנדיל על 100 ונאור על 193 (ומאז המשחק נגד שריף בחוץ שהוא יצא במחצית הוא שיחק 13 דק')
-
- אגדה ירוקה
אל תרגיז את המשתמשים שטוענים פה שיש לנו עומס בכנפיים ושלא צריך שם חיזוק. כמותית הם כמובן צודקים, איכותית זה רמה של בית"ר במקרה הטוב.
-
- מכונת תארים
- KevinDurant
- חבר בבורד
חלאיילי היום פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וב''ש
הוא בלבל אחר לגמרי משיבלי.
ולגבי שיבלי, אם הוא היה בנתניה היינו אומרים להביא אותו כי הוא צעיר עם פוטנציאל, פשוט הוא פה מהבית אז הוא לא מוערך.
חסר לנו שחקן כנף בצד שמאל, לא בימין ובשמאל יש רק את לאיוס שהוא שחקן נחמד שהייתי שוקל להביא אותו, כל השאר לא רלוונטיים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
דווקא בשמאל יש לך לא מעט אופציות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:27חלאיילי היום פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וב''ש
ולגבי שיבלי, אם הוא היה בנתניה היינו אומרים להביא אותו כי הוא צעיר עם פוטנציאל, פשוט הוא פה מהבית אז הוא לא מוערך.
חסר לנו שחקן כנף בצד שמאל, לא בימין ובשמאל יש רק את לאיוס שהוא שחקן נחמד שהייתי שוקל להביא אותו, כל השאר לא רלוונטיים
חזיזה. שיבלי. סוף(זו העמדה שלו. לא ימין), ליאור.
כולם פה שחקנים עם רגל ימין שמשחקים על קו שמאל, בעיני אפשר להוסיף גם את סבע, שיכול לתת דקות גם באגף שמאל, שיחק ככה גם מול פ"ת כשדגו שינה מערך.
בימין יש את חלאיילי, וסבע. כשאנחנו יודעים שסבע פחות אוהב להיות באגף, ופחות נוח לו, והוא מעדיף להיות באמצע כ-10 או כחלוץ שני.
סוף בעיני זה אילוץ רציני בימין, וגם חזיזה זה אילוץ. הוא טוב יותר בשמאל. שוב, שניהם שחקנים עם רגל ימין, ונוח להם בשמאל יותר. בניגוד אגב לחלאיילי שהוא לא טוב בשמאל, וראינו את זה גם בצעירה.
מה שאומר שבשמאל יש לנו עומק מסוים.
בימין חוץ מסבע אין שחקן שיודע לשחק רגל הפוכה.
אם הייתה סיבה להביא את סייף מעבר להיותו מגן שמאל, זה העובדה שהוא משחק טוב כנף ימין עם רגל הפוכה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בשמאל יש לנו יותר עומק אבל פחות איכות.רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:34דווקא בשמאל יש לך לא מעט אופציות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:27חלאיילי היום פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וב''ש
כולם פה שחקנים עם רגל ימין שמשחקים על קו שמאל, בעיני אפשר להוסיף גם את סבע, שיכול לתת דקות גם באגף שמאל, שיחק ככה גם מול פ"ת כשדגו שינה מערך.
בימין יש את חלאיילי, וסבע. כשאנחנו יודעים שסבע פחות אוהב להיות באגף, ופחות נוח לו, והוא מעדיף להיות באמצע כ-10 או כחלוץ שני.
סוף בעיני זה אילוץ רציני בימין, וגם חזיזה זה אילוץ. הוא טוב יותר בשמאל. שוב, שניהם שחקנים עם רגל ימין, ונוח להם בשמאל יותר. בניגוד אגב לחלאיילי שהוא לא טוב בשמאל, וראינו את זה גם בצעירה.
אם הייתה סיבה להביא את סייף מעבר להיותו מגן שמאל, זה העובדה שהוא משחק טוב כנף ימין עם רגל הפוכה.
חזיזה דווקא לדעתי מעולה בימין, הוא מתעסק פחות בשטויות ויותר בכדורגל.
חלאיילי באנקר בהרכב, סבע בשמאל מאבד את עצמו ובימין עוד יכול להיכנס לאמצע וכו'
אין לי בעיה שבמשבצת החמישית והשישית והשביעית בכנף מקדמים שחקנים צעירים ושחקני בית (שגם ככה אין שם יותר מדי דקות).
יש לי יותר בעיה עם עמדת השוער, הבלם השלישי, הקשר והמגן השמאלי המחליף.
-
- אגדה ירוקה
ההגדרה שלך לאופציה כל כך רחבה שאני יכול להכניס גם עוד ארבעה שחקני נוער אלמוניים באגפים ובכלל להגיד שיש עומק. תוכל לנתח שחקן שחקן ולהגיד למה אתה חושב שיש לשיבלי, לסוף, לרפאלוב ולחזיזה מה לתרום לנו באגף שמאל וכמה מספרים אתה חושב שכל אחד מה ינפק העונה?רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:34דווקא בשמאל יש לך לא מעט אופציות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:27חלאיילי היום פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וב''ש
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חזיזה תורם במשך שנים מאגף שמאל. אין פה מה לחדש לגביו. אם ייתנו לא לשחק שם, ולא יריצו אותו על קו ימין בשלושה בלמים, (וכמובן אם ישאר בריא, אבל זה משפט שנכון לגבי כל השחקנים)/הוא יספק מספרים.אליאור כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:51ההגדרה שלך לאופציה כל כך רחבה שאני יכול להכניס גם עוד ארבעה שחקני נוער אלמוניים באגפים ובכלל להגיד שיש עומק. תוכל לנתח שחקן שחקן ולהגיד למה אתה חושב שיש לשיבלי, לסוף, לרפאלוב ולחזיזה מה לתרום לנו באגף שמאל וכמה מספרים אתה חושב שכל אחד מה ינפק העונה?רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:34דווקא בשמאל יש לך לא מעט אופציות.KevinDurant כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:27
חלאיילי היום פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וב''ש
מה היה המחליף שלו בעונה שעברה בקו שמאל?
צ'יבוטה. כמה הוא תרם? גול אחד.
אז כן, לדעתי שיבלי, סוף, ורפאלוב (גול אחד הוא כבר כבש) יתרמו לך הרבה יותר ממה שצ'יבוטה נתן בעונה שעברה.
אני לא נכנס לכמה מספרים יספק כל אחד, כי זה לא משנה, ביחד הם ייעשו יותר ממה שקו שמאל עשה בעונה שעברה, והרבה יותר (גם חזיזה עצמו היה בעונה שעברה לא טוב, עם פציעות, וכושר ירוד, מאמין שהשנה נראה ממנו יותר תפוקה בהשוואה לשנה שעברה).
בצד ימין לעומת זאת, אין שום שחקן שיודע לשחק את מה שאצילי עשה, שחקן קו ימין עם רגל שמאל.
יש את חלאיילי, אבל הוא משהו אחר, ויש את סבע, שגם הוא משהו אחר.
סגנון שחקן כמו אצילי, כלומר שחקן קו ימין עם רגל שמאל הפוכה שמשחק כמו שחקן קו, ויודע להחזיק אגף יחד עם מגן, אין לנו.
ואגב, אחת הבעיות שלדעתי חלאיילי מייצר, זה שהוא סוגר כל הצטרפות של מגן. הוא מושך כל הזמן לקו, ואין באמת אפשרות למגן לעשות עקיפה, אלא תמיד הוא חייב להיכנס לאמצע, וזה יוצר קצת בלאגן.
חלאיילי חייב להיות ללמוד הרבה יותר מגוון, ולא תמיד לחפש את הבריחה למהירות לכיוון הקו.
בכל אופן, האם סבע וחלאיילי יגיעו ביחד למספרים של אצילי?
לא.
הבעיות הרציניות שלנו הן מסתמנות מאחורה ולא מקדימה.
בעמדת הבלם, מגן שמאלי מחליף, שוער, ובעיקר במרכז השדה ששם אנחנו לדעתי נחלשנו בצורה שלא יתוארת.
אין לנו כלום באמצע כרגע חוץ ממוחמד.
ג'אבר נתן עד עכשיו מחצית טובה. וזהו.
יש גם בעיה בעמדת החלוץ. אבל אני מאמין בשוראנוב, ייקח זמן, אבל בסוף הוא יעבור את דין דוד בהיררכיה, ובתקווה שגם ייעשה מספרים טובים.
כלו אלו הרבה יותר מטרידים אותי מכנף שמאל.