הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

itaybenji
מחוזר באירופה
הודה ל־: 107 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

שליחה על ידי itaybenji »

KevinDurant כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:06 אני לא משכנע אותך בשום דבר, אני רק מציג עובדות.

שנה שעברה בפחות כסף הביאו שחקנים בפרופילים יותר נמוכים ופגעו בהם.
ברור שאפשר להביא בזול ולפגוע אף אחד לא אומר שלא
העניין הוא שאף אחד לא יכול למכור לי שאלברמן רצה שדגו יהיה מאמן, איתמר ניצן שוער ראשון, סוף וחג'ג' כמחליפים

וגם אלברמן לא עילוי, אבל החוסר רצון להשקיע זה בטח לא בא ממנו
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 239 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

@KevinDurant

עזוב שחקנים, הקמצנות שפגעה בנו הכי חזק זה בעמדת המאמן.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כרמליסט ירוק
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 4 פעמים

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

KevinDurant כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:06 אני לא משכנע אותך בשום דבר, אני רק מציג עובדות.

אז מה אנחנו אמורים ללמוד מזה? שכדי להביא שחקנים טובים צריך לשלם פחות? המקרים שאתה מתאר פה זה אנקדוטות. בטווח הרחוק כשאתה מנסה כל היום לאסוף מציאות אתה תיפול. היינו שם עשר שנים לא צריך ללכת רחוק
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

itaybenji כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:09

ברור שאפשר להביא בזול ולפגוע אף אחד לא אומר שלא
העניין הוא שאף אחד לא יכול למכור לי שאלברמן רצה שדגו יהיה מאמן, איתמר ניצן שוער ראשון, סוף וחג'ג' כמחליפים

וגם אלברמן לא עילוי, אבל החוסר רצון להשקיע זה בטח לא בא ממנו
כל מה שרשמת זה ממש מה שאלברמן אמר שהוא רוצה בכל הראיונות

ואם זה לא נכון? אז בעיה שלו

hezildo כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:12 @KevinDurant

עזוב שחקנים, הקמצנות שפגעה בנו הכי חזק זה בעמדת המאמן.
לא נכנס לקמצנות או לא קמצנות אבל אין ספק שהמהלך המתבקש הקיץ היה להביא צוות מקצועי זר ולבנות פה סגל טוב יותר ולא עשו את זה.

אם הקיץ לא הגיע צוות מקצועי זר אז מתי תהיה סיטואציה טובה יותר?

כרמליסט ירוק כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:18

אז מה אנחנו אמורים ללמוד מזה? שכדי להביא שחקנים טובים צריך לשלם פחות? המקרים שאתה מתאר פה זה אנקדוטות. בטווח הרחוק כשאתה מנסה כל היום לאסוף מציאות אתה תיפול. היינו שם עשר שנים לא צריך ללכת רחוק
דווקא באופן די הזוי כל פעם שמכבי חיפה הוציאה יותר מדי כסף על שחקן היא נפלה ושהלכו על "מציאות" הצליחו יותר.

אני בסה''כ אומר שמבחינה כלכלית, הרכש הזר השנה זהה לרכש בעונה שעברה.

גם שנה שעברה עוד אחרי שהעפלנו רשמית לליגת האלופות ומכרו את פלאניץ' ב2 מיליון יורו הביאו כמו שאמרת בלם בהשאלה עם אופציה ובלם כמו סק ב400 אלף יורו
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

חוץ מפיירו לא באמת שילמו פה כסף על זרים, אבל העניין הוא הפרופיל. אחרי ליגת האלופות וכשיש לך סמי עופר שהוא מכפיל כח כלכלי פסיכי, אתה אמור להתחרות עם לודוגורץ על שחקנים, לא להביא שחקנים מהספסל שלהם. לא רואה שום סיבה הגיונית שתביא שחקן מחליף מלודוגורץ כשחקן המוביל שלך. אנחנו כבר צריכים להיות אחרי הימים שמביאים כל מיני דוניו כאלה, המועדון נמצא במקום אחר
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כרמליסט ירוק כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:28 חוץ מפיירו לא באמת שילמו פה כסף על זרים, אבל העניין הוא הפרופיל. אחרי ליגת האלופות וכשיש לך סמי עופר שהוא מכפיל כח כלכלי פסיכי, אתה אמור להתחרות עם לודוגורץ על שחקנים, לא להביא שחקנים מהספסל שלהם. לא רואה שום סיבה הגיונית שתביא שחקן מחליף מלודוגורץ כשחקן המוביל שלך. אנחנו כבר צריכים להיות אחרי הימים שמביאים כל מיני דוניו כאלה, המועדון נמצא במקום אחר
אני מסכים.

אבל זה לא קשור למה שרשמת מקודם. כי גם בעונה שעברה הביאו פרופיל זהה של שחקנים

אני חושב שעדיין ליגת האלופות לא מספיק כדי למשוך פה שחקנים אם אתה לא משלם כפול 1.5 או 2 מיריבות אחרות שלך וזה עדיין לא מספיק כמו שאנחנו חושבים.

לטעמי הכסף של ליגת האלופות צריך לצאת כדמי העברה על רכש ישראלי (טוקלומטי, גיל כהן, כנעאן, קניקובסקי בזמנו וכו) וכדי להשאיר שחקנים בסגל.

בסופו של דבר אם אנחנו בוחרים להאמין לתקשורת כבר היו הצעות של 2 מיליון יורו על שחקנים וכוונות לשלם גם חצי מיליון יורו שכר, בסוף הגיע מי שהגיע ובזה נמדדים.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

כרמליסט ירוק כתב: 17 ספטמבר 2023, 23:28 חוץ מפיירו לא באמת שילמו פה כסף על זרים, אבל העניין הוא הפרופיל. אחרי ליגת האלופות וכשיש לך סמי עופר שהוא מכפיל כח כלכלי פסיכי, אתה אמור להתחרות עם לודוגורץ על שחקנים, לא להביא שחקנים מהספסל שלהם. לא רואה שום סיבה הגיונית שתביא שחקן מחליף מלודוגורץ כשחקן המוביל שלך. אנחנו כבר צריכים להיות אחרי הימים שמביאים כל מיני דוניו כאלה, המועדון נמצא במקום אחר
אנחנו כאוהדים נמצאים במקום אחר
המועדון נמצא באותו מקום
מההתחלה ועד הסוף וזה בא לידי ביטוי
1. בצוות האימון
2. רכש
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 46 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

צריך להפסיק את התאוריה הזו שהמחיר לא משנה ואפשר להביא שחקנים מצוינים גם בזול, כי בדרך כלל ככל שתשלם יותר אתה תביא פרופיל גבוה יותר.

אני מסכים שיש פער עצום בין המועדון, התקשורת סביבו, הקהל והאיצטדיון לבין הבעלים של המועדון. קחו לדוגמא שחקן כמו אברג'ל. נכון שהוא לא אמור להסתכל לכאן בכלל, אבל אנחנו יודעים שהיו מגעים מתקדמים איתו, ואם היינו מציעים לו באמת שכר מפתה בסביבו מיליון יורו, אני מאמין שהוא היה כאן. כנ"ל לפחות אחד מבין נטע ואצילי.
בסוף כדי להתקדם צריך לשלם יותר על שחקנים וגם לשחקנים. אפ אני זוכר נכון יניב קטן כשחזר מווסטהאם קיבל באזור החצי מיליון דולר לעונה, והיום סבע מקבל 600 אלף יורו בעונה (כשאין הבדל גדול בין היורו והדולר היום). כשזו תקרת השכר שלך תקרת הזכוכית שלך היא נמוכה מאוד.

ועוד דבר אחרון - אי אפשר לקחת ליענק'לה את מה שעשה במועדון ומהמועדון ב-30+ שנים האחרונות, אבל לצערי אני חושב שזה כבר גדול עליו.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

אליאור כתב: 18 ספטמבר 2023, 02:11 צריך להפסיק את התאוריה הזו שהמחיר לא משנה ואפשר להביא שחקנים מצוינים גם בזול, כי בדרך כלל ככל שתשלם יותר אתה תביא פרופיל גבוה יותר.

אני מסכים שיש פער עצום בין המועדון, התקשורת סביבו, הקהל והאיצטדיון לבין הבעלים של המועדון. קחו לדוגמא שחקן כמו אברג'ל. נכון שהוא לא אמור להסתכל לכאן בכלל, אבל אנחנו יודעים שהיו מגעים מתקדמים איתו, ואם היינו מציעים לו באמת שכר מפתה בסביבו מיליון יורו, אני מאמין שהוא היה כאן. כנ"ל לפחות אחד מבין נטע ואצילי.
בסוף כדי להתקדם צריך לשלם יותר על שחקנים וגם לשחקנים. אפ אני זוכר נכון יניב קטן כשחזר מווסטהאם קיבל באזור החצי מיליון דולר לעונה, והיום סבע מקבל 600 אלף יורו בעונה (כשאין הבדל גדול בין היורו והדולר היום). כשזו תקרת השכר שלך תקרת הזכוכית שלך היא נמוכה מאוד.

ועוד דבר אחרון - אי אפשר לקחת ליענק'לה את מה שעשה במועדון ומהמועדון ב-30+ שנים האחרונות, אבל לצערי אני חושב שזה כבר גדול עליו.
מה הוא כבר עשה פה?
אני אתן לך את קבוצת מאיר כדי לכבס במכבי חיפה מס ואתה תגיע ליותר הישגים ממנו. ביג דיל.

יעקב היה תחרותי כשלא הייתה תחרות.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 101 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

Liberman כתב: 18 ספטמבר 2023, 02:17
אליאור כתב: 18 ספטמבר 2023, 02:11 צריך להפסיק את התאוריה הזו שהמחיר לא משנה ואפשר להביא שחקנים מצוינים גם בזול, כי בדרך כלל ככל שתשלם יותר אתה תביא פרופיל גבוה יותר.

מה הוא כבר עשה פה?
אני אתן לך את קבוצת מאיר כדי לכבס במכבי חיפה מס ואתה תגיע ליותר הישגים ממנו. ביג דיל.

יעקב היה תחרותי כשלא הייתה תחרות.
* לכאורה :)
:!: יענקלך
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

יענקלה הרים את האף למעלה. הוא שכח שאם אצילי לא נפלט בטעות ממכבי תל אביב אז ספק גדול מאוד אם הוא לוקח אליפות בשלוש השנים האחרונות. הסתנוור וחשב שהמעטפת והתקציב זה בקנה מידה מעל הליגה. זה לא. היה לנו גם הרבה מזל עם אצילי ועם בכר שהגיעו לפה. בייחוד עם אצילי.
לא לוקח כמובן את הבינגו בזרים וכל היתר אבל יענקלה שלנו מאוד מהר שכח כמה קל זה להיכשל במועדון כדורגל ומינה מאמן סוג ז' שאפילו בלאומית ספק אם יש לו מקום.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

אליאור כתב: 19 ספטמבר 2023, 15:55 יענקלה הרים את האף למעלה. הוא שכח שאם אצילי לא נפלט בטעות ממכבי תל אביב אז ספק גדול מאוד אם הוא לוקח אליפות בשלוש השנים האחרונות. הסתנוור וחשב שהמעטפת והתקציב זה בקנה מידה מעל הליגה. זה לא. היה לנו גם הרבה מזל עם אצילי ועם בכר שהגיעו לפה. בייחוד עם אצילי.
לא לוקח כמובן את הבינגו בזרים וכל היתר אבל יענקלה שלנו מאוד מהר שכח כמה קל זה להיכשל במועדון כדורגל ומינה מאמן סוג ז' שאפילו בלאומית ספק אם יש לו מקום.
בלי אצילי הוא לא רואה אליפות גם עוד עשור
התנהלות של מועדון קטן. נשבר כבר
באמת שלא מגיע לו את כל הקהל העצום הזה שיש לנו
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

greenguy כתב: 19 ספטמבר 2023, 17:57
אליאור כתב: 19 ספטמבר 2023, 15:55 יענקלה הרים את האף למעלה. הוא שכח שאם אצילי לא נפלט בטעות ממכבי תל אביב אז ספק גדול מאוד אם הוא לוקח אליפות בשלוש השנים האחרונות. הסתנוור וחשב שהמעטפת והתקציב זה בקנה מידה מעל הליגה. זה לא. היה לנו גם הרבה מזל עם אצילי ועם בכר שהגיעו לפה. בייחוד עם אצילי.
בלי אצילי הוא לא רואה אליפות גם עוד עשור
התנהלות של מועדון קטן. נשבר כבר
באמת שלא מגיע לו את כל הקהל העצום הזה שיש לנו
נכון. המועדון הזה כבר גדול עליו.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

3 שנים בלי אליפות זה קשה לו מדי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

יענקלה המסכן חושב שכל מה שהוא נוגע בו הופך לזהב ושכח שרק בזכות אצילי ובכר המועדון הצליח בשלוש השנים באחרונות.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

אם לא אצילי אין פה שום אליפות.
זה לא רק שהוא היה אצלנו, זה גם שהוא לא היה במכבי תא.
מכל השגעון שלהם עשו מזה כאילו הנחתנו פה בוקארי או וואקמה.
החתמנו אחלה שחקנים קיץ שעבר, אבל הקיץ הזה החתימו בדיוק שחקנים שתואמים לפרופיל שהיה נוחת פה פעם לפני בכר.
את כל ההצלחה של קיץ שעבר הם הרסו עם הקיץ המזעזע הזה, מה שאומר שבלי בכר חזרנו למצב שאין מי שידרוש שיקנים, ולמישהו בהנהלה נוח להביא נגרים.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

Ganjot כתב: 21 ספטמבר 2023, 08:46 החתמנו אחלה שחקנים קיץ שעבר, אבל הקיץ הזה החתימו בדיוק שחקנים שתואמים לפרופיל שהיה נוחת פה פעם לפני בכר.
זה בדיוק העניין, אנשים לא מבינים איזה בוננזה כלכלית זה סמי עופר סולד אאוט במינויים, אבל במבחן הרכש מבחינת פרופיל הזרים אין שום הבדל בין שואו ושימיץ׳ לבין השחקנים שהגיעו פה לפני עשר שנים כמו פאנטיני, ואצק, יאיא סיידו, וצוצאליץ׳. המועדון חייב לעשות שדרוג במדיניות הרכש שיתאים לשדרוג הכלכלי שקרה פה. אנחנו לא אמורים לקלוט שחקנים שנפלטו מלודוגורץ, אנחנו אמורים להתחרות איתם על שחקנים.
לצערי זה לא יקרה תחת הבעלים הנוכחי
Rmc
שחקן החודש
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Rmc »

כרמליסט ירוק כתב: 21 ספטמבר 2023, 10:29
Ganjot כתב: 21 ספטמבר 2023, 08:46 החתמנו אחלה שחקנים קיץ שעבר, אבל הקיץ הזה החתימו בדיוק שחקנים שתואמים לפרופיל שהיה נוחת פה פעם לפני בכר.
זה בדיוק העניין, אנשים לא מבינים איזה בוננזה כלכלית זה סמי עופר סולד אאוט במינויים, אבל במבחן הרכש מבחינת פרופיל הזרים אין שום הבדל בין שואו ושימיץ׳ לבין השחקנים שהגיעו פה לפני עשר שנים כמו פאנטיני, ואצק, יאיא סיידו, וצוצאליץ׳. המועדון חייב לעשות שדרוג במדיניות הרכש שיתאים לשדרוג הכלכלי שקרה פה. אנחנו לא אמורים לקלוט שחקנים שנפלטו מלודוגורץ, אנחנו אמורים להתחרות איתם על שחקנים.
רק על בסיס מה שראינו ביום ראשון, צוצאליץ כמה רמות מעל שימיץ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

צריך לזכור גם שבמקביל תקרת השכר של הקבוצה עלתה מבעבר ויש הרבה יותר שחקנים שמרוויחים את ה300 צפונה ממה שהיה פעם.

אין ספק שבעונה הזו ובעונה הקודמת עשינו רווח (בקודמת אלופות, השנה מכירות + אירופית) אבל מהחשבון שלי פחות או יותר אתה יוצא מאוזן תקציבית עם סמי עופר סולד אאוט מנויים ואולי פחות מזה. זה לא כמו שמציירים.

אני אישית חושב שהכסף אקסטרה שנכנס בין היתר ממכירות, אירופה וכו' צריך לצאת בדמות דמי העברה שהם עסקה חד פעמית ולא בהעלאת שכר שזה הוצאה ארוכת טווח.

מה שכן, אני אגיד "להגנת" המועדון שברוב המקרים אין בכלל על מי לשים את הכסף וכבר לא נהיה ריאלי לרכוש שחקנים מתוך הליגה, גם כי הם מחפשים לצאת ישר החוצה וגם כי המחירים לא שווים את התמורה.

אני חושב שהמהלך הכי טוב שמכבי חיפה יכולה לעשות היום זה להעלות את מס' הזרים
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

אין ספק שלהביא מהליגה פה קשה / לא משתלם, אבל התפנו לך 2 זרים והבאת, לפי מה שנראה עד כה, שני שחקני חילוש או שחקני סגל במקרה הטוב.
אין בעיה לא לשים על ישראלים, אבל אתה לא יכול לא להשקיע בישראלים וגם לא בזרים. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 21 ספטמבר 2023, 12:05 אין ספק שלהביא מהליגה פה קשה / לא משתלם, אבל התפנו לך 2 זרים והבאת, לפי מה שנראה עד כה, שני שחקני חילוש או שחקני סגל במקרה הטוב.
אין בעיה לא לשים על ישראלים, אבל אתה לא יכול לא להשקיע בישראלים וגם לא בזרים. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
זה משהו אחר.

אבל לא משלמים פה מספיק מבחינת שכר כדי למשוך שחקנים, חצי מיליון יורו זה לא הרבה כסף.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

אם ניסו לפתות את לורן אברג'ל עם 500-600 אלף יורו שכר זה אומר הכל. שחקן כזה אתה לא מביא לארץ עם שכר כזה מה גם שזה פחות או יותר מה שהרוויח בלוריין עד השדרוג.

קיץ עם הרבה פוזות של רוצים להשקיע ובסוף קיבלנו שחקני רוטציה.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 10:41
צריך לזכור גם שבמקביל תקרת השכר של הקבוצה עלתה מבעבר ויש הרבה יותר שחקנים שמרוויחים את ה300 צפונה ממה שהיה פעם.

אין ספק שבעונה הזו ובעונה הקודמת עשינו רווח (בקודמת אלופות, השנה מכירות + אירופית) אבל מהחשבון שלי פחות או יותר אתה יוצא מאוזן תקציבית עם סמי עופר סולד אאוט מנויים ואולי פחות מזה. זה לא כמו שמציירים.

אני אישית חושב שהכסף אקסטרה שנכנס בין היתר ממכירות, אירופה וכו' צריך לצאת בדמות דמי העברה שהם עסקה חד פעמית ולא בהעלאת שכר שזה הוצאה ארוכת טווח.

מה שכן, אני אגיד "להגנת" המועדון שברוב המקרים אין בכלל על מי לשים את הכסף וכבר לא נהיה ריאלי לרכוש שחקנים מתוך הליגה, גם כי הם מחפשים לצאת ישר החוצה וגם כי המחירים לא שווים את התמורה.

רק נקודה קטנה לגבי עליית תקרת השכר - זה פחות קשור לשדרוג הכלכלי של המועדון ויותר קשור לאינפלציה בכלכלה העולמית וגם בכדורגל בפרט. מבחינה ריאלית המועדון בדיוק באותו מקום שהוא היה. ה500 אלף של 2023 זה ה200 אלף של 2010
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 21 ספטמבר 2023, 14:15 אם ניסו לפתות את לורן אברג'ל עם 500-600 אלף יורו שכר זה אומר הכל. שחקן כזה אתה לא מביא לארץ עם שכר כזה מה גם שזה פחות או יותר מה שהרוויח בלוריין עד השדרוג.

קיץ עם הרבה פוזות של רוצים להשקיע ובסוף קיבלנו שחקני רוטציה.
בשורה התחתונה אתה צודק

שדרגו לו את החוזה ממה שהיה בלוריין אבל לא משמעותית בשביל לעזוב מקום כזה.

העסקה היחידה שהייתה עוד הגיונית כביכול זה שלקחו שחקן כמו דיאק עם שכר של 100 אלף יורו ונתנו לו 400-450 וסכומים כאלה שזה יותר רלוונטי.

צ'אלובה יושב בווסט ברום על חוזה של למעלה ממיליון יורו, זה לא באמת עוזר.

כרמליסט ירוק כתב: 21 ספטמבר 2023, 14:54
KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 10:41

רק נקודה קטנה לגבי עליית תקרת השכר - זה פחות קשור לשדרוג הכלכלי של המועדון ויותר קשור לאינפלציה בכלכלה העולמית וגם בכדורגל בפרט. מבחינה ריאלית המועדון בדיוק באותו מקום שהוא היה. ה500 אלף של 2023 זה ה200 אלף של 2010
זה לא רק זה. בעבר היה לנו מס' שחקנים מאוד מצומצם שישבו על חוזים "כבדים" וגדולים, היו חלק נכבד מהסגל יושב על משכורות גבוהות ושאר שחקני "הרוטציה" יושבים על משכורות נמוכות ומאוד ובעיקר שחקנים צעירים (ככה זה צריך להיות אגב)

ומבחינת ה200 וה500, אין לי בעיה עם זה. הבעלים לא צריך להביא אקסטרה כסף מהבית וזה לא ניהול נכון.

מועדון כדורגל צריך להתנהל עם האמצעים שיש לו וההכנסות שלו והשאר זה בונוס.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

אני שונא אותך
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 101 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

כרמליסט ירוק כתב: 21 ספטמבר 2023, 20:22 אני שונא אותך
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה

שליחה על ידי hezildo »

לא היה צריך למנות את דגו בכלל, אבל שחר התקמצן על מאמן זר. עכשיו הוא ישלם שוב פעם. קמצן משלם פעמיים.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 60 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:46 לא היה צריך למנות את דגו בכלל, אבל שחר התקמצן על מאמן זר. עכשיו הוא ישלם שוב פעם. קמצן משלם פעמיים.
זה לא שחר זה אלברמן.
הבן אדם קיבל החלטה שדגו יאמן פה, כל השאר זה שטויות.
הרי גם שחר בחיים לא היה הולך על מהלך כזה הזוי בעצמו.
ואל תגידו לי רוני לוי ובנאדו, זה שונה לגמרי.

אפשר לחשוב ששחר אמר לו יש לך תקציב של שקל וחצי.
הרי דגו זה מאמן שאפשר להביא גם בלי תקציב בכלל, תגייס כסף מכמה ילדים אוהדי מכבי חיפה למטה ברחוב ותשלם לו את השכר שהוא דורש.
זה לא המקרה בכלל. ברור ששחר אשם בהכל והוא אשם בזה שהוא לא פיטר את אלברמן ברגע שזה הגיע לו עם היציאה של דגו ושהוא הסכים לזרום איתו.
אבל מי שקיבל את ההחלטה דיי בבירור זה אלברמן עצמו מתוך יהירות מוגזמת של מישהו שחשב שהוא אלוהים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה

שליחה על ידי hezildo »

Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:48
hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:46 לא היה צריך למנות את דגו בכלל, אבל שחר התקמצן על מאמן זר. עכשיו הוא ישלם שוב פעם. קמצן משלם פעמיים.
זה לא שחר זה אלברמן.

הרי דגו זה מאמן שאפשר להביא גם בלי תקציב בכלל, תגייס כסף מכמה ילדים אוהדי מכבי חיפה למטה ברחוב ותשלם לו את השכר שהוא דורש.
זה לא המקרה בכלל. ברור ששחר אשם בהכל והוא אשם בזה שהוא לא פיטר את אלברמן ברגע שזה הגיע לו עם היציאה של דגו ושהוא הסכים לזרום איתו.
אבל מי שקיבל את ההחלטה דיי בבירור זה אלברמן עצמו מתוך יהירות מוגזמת של מישהו שחשב שהוא אלוהים.
שחר אמר במפורש שמאמן זר יבוא עם הצוות שלו ויעלה הרבה כסף. מה אתה צריך יותר מזה?
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 60 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:54
Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:48
זה לא שחר זה אלברמן.

שחר אמר במפורש שמאמן זר יבוא עם הצוות שלו ויעלה הרבה כסף. מה אתה צריך יותר מזה?
שחר דיברר את השטויות שמכרו לו כשהביאו לו את דגו. נראה לך שהוא אמר לאלברמן תביא לי את המאמן הכי גרוע שתמצא?
או משהו בסגנון של "אני לא מוכן לשלם למאמן שלי יותר ממה שעובד במקדונלדס מרוויח"?
אופטימיות במכבי חיפה
שלח תגובה