איתמר ניצן - נושא רשמי

אצבעוני
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

Re: איתמר ניצן - נושא רשמי

שליחה על ידי אצבעוני »

אליאור כתב: 21 ספטמבר 2023, 23:20
ירוק זה אני כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:58 חייבים להתחיל לבנות את כיוף.
גם אם זה יעלה לנו בטעויות של חוסר ניסיון, זה יהיה שכר לימוד. לפחות זה לא יהיה עניין של חוסר יכולת כמו עם ניצן.
אני גם בעד לנסות אבל מאיפה אנחנו יודעים מה הוא שווה? יכול להיות שגם לו אין יכולת.
חייב לנסות
גם אם לא יצא טוב תדע לחפש בחוץ לעונה הבאה
אם יצא טוב יש לך שוער לשנים.
ניצן גם אם היה נס והיה טוב הוא בן 36 שאוטוטו פורש
Rmc
שחקן החודש
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Rmc »

גם אם זה יעלה לנו בטעויות של חוסר ניסיון, זה יהיה שכר לימוד. לפחות זה לא יהיה עניין של חוסר יכולת כמו עם ניצן.
אני גם בעד לנסות אבל מאיפה אנחנו יודעים מה הוא שווה? יכול להיות שגם לו אין יכולת.
המאמן הזה מתפאר (דרך התקשורת) על כמה שהוא משלב צעירים. עושה מהלכים פופוליסטיים כמו לזרוק את עילאי חגג שלא ברמה בשום צורה כדי להציל את המולדת.
אז למה דווקא בעמדת השוער הוא לא עושה את זה?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Liberman כתב: 22 ספטמבר 2023, 03:26 שוער מזוויע ברמות
גולים מגוחכים
לא מזנק בכלל לכדורים
שיתנו לכיוף לשחק, עדיף לנסות לבנות משהו מאשר לתת פנסיה לשוער אולי הכי גרוע שיצא לי לראות אצלנו, כולל אייל וקראט
הקטע הזה שבועטים לו כדור לרחוק והוא מסתכל עליו כמו שוער קטרגל ויורד על הברך זה משהו שלא יצא לי מהראש בחיים
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

כאילו שלא ידענו, חלק לא מבוטל מהגולים שאכל בנתניה הן בעיטות לפינות שבכלל לא זינק.
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

אבל לפחות את הטעויות האלה יעשה שוער צעיר שיוכל ללמוד מהן ולהתפתח ואולי נרוויח שוער להמשך, מאשר שוער שאין בו שום טעם מבחינת הרמה והגיל שלו.
לא רואה שום ערך מוסף בלתת לשוער כזה לשחק, גם ככה כל בעיטה למסגרת נגמרת בגול, אתמול אם לא היה שוער המשחק היה נגמר כנראה בתוצאה דומה
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

חבר'ה אני לא מתווכח עם זה שצריך לתת לכיוף לשחק ואני לא חושב שיש מה להפסיד מהמהלך הזה, בייחוד בעונה כזו שגורלה נחרץ כבר בסוף מאי. אני רק עניתי לעניין היכולת לאותה הודעה ספציפית. אנחנו עדיין לא יודעים אם לכיוף יש יכולת.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

אליאור כתב: 22 ספטמבר 2023, 12:24 חבר'ה אני לא מתווכח עם זה שצריך לתת לכיוף לשחק ואני לא חושב שיש מה להפסיד מהמהלך הזה, בייחוד בעונה כזו שגורלה נחרץ כבר בסוף מאי. אני רק עניתי לעניין היכולת לאותה הודעה ספציפית. אנחנו עדיין לא יודעים אם לכיוף יש יכולת.
לגמרי יש פה הימור ואני מאד מתקשה לגבש עמדה אם נכון להעלות אותו דווקא עכשיו.
אם הוא יראה טוב מניצן, הרווחנו והקבוצה אולי תתחיל להתייצב.
אם הוא יראה כמו ניצן או רע יותר (מה שעלול לקרות כי זה קורה כרגע גם לשחקנים המובילים שלנו), גם הביטחון שלו ירד וגם הביטחון של ניצן ירד.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: 22 ספטמבר 2023, 12:36
אליאור כתב: 22 ספטמבר 2023, 12:24 חבר'ה אני לא מתווכח עם זה שצריך לתת לכיוף לשחק ואני לא חושב שיש מה להפסיד מהמהלך הזה, בייחוד בעונה כזו שגורלה נחרץ כבר בסוף מאי. אני רק עניתי לעניין היכולת לאותה הודעה ספציפית. אנחנו עדיין לא יודעים אם לכיוף יש יכולת.
אם הוא יראה כמו ניצן או רע יותר (מה שעלול לקרות כי זה קורה כרגע גם לשחקנים המובילים שלנו), גם הביטחון שלו ירד וגם הביטחון של ניצן ירד.
מבחינתי יש פה הימור מושכל. יש שתי אפשרויות:
1. לא ייצא כלום מהעונה גם ככה (נקודת מבט של אוהד ממוצע) - אז אין בעיה להציב את כיוף.
2. ייצא משהו מהעונה (נקודת מבט מתוך המערכת) - יש התלבטות ואז אתה הולך עם מי שטוב יותר. אם אין העדפה ברורה אז אתה מפחד לאבד את שניהם ולתת למנוסה יותר לשחק, אבל למען האמת אני חושב שביטחון זה דבר שאפשר לשקם גם ככה תוך כמה משחקים.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

אליאור כתב: 22 ספטמבר 2023, 12:44
1. לא ייצא כלום מהעונה גם ככה (נקודת מבט של אוהד ממוצע) - אז אין בעיה להציב את כיוף.
2. ייצא משהו מהעונה (נקודת מבט מתוך המערכת) - יש התלבטות ואז אתה הולך עם מי שטוב יותר. אם אין העדפה ברורה אז אתה מפחד לאבד את שניהם ולתת למנוסה יותר לשחק, אבל למען האמת אני חושב שביטחון זה דבר שאפשר לשקם גם ככה תוך כמה משחקים.
מסכים איתך לגמרי.
אני כמובן מנסה להתייחס לדברים מנקודת המבט של המועדון שאמורה להיות מנוהלת ומחושבת ככל הניתן וכזו שמאמינה שתמיד אפשר להיות תחרותיים ולהשתפר.
זה שברמה האישית אני לא מאמין שהמועדון ישכיל לתקן את הטעויות במהירות זה משהו אחר.

מה שכן, אני לא בטוח שלשקם ביטחון זה דבר קל כשכל הקבוצה לא מתפקדת.
אם הקבוצה הייתה בשיאה וכיוף היה טועה, זה משהו אחר, אבל כרגע כל טעות נשפטת בחריפות ושחקנים ואנשי צוות נשרפים במהירות.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: 22 ספטמבר 2023, 13:21
אליאור כתב: 22 ספטמבר 2023, 12:44

מסכים איתך לגמרי.
אני כמובן מנסה להתייחס לדברים מנקודת המבט של המועדון שאמורה להיות מנוהלת ומחושבת ככל הניתן וכזו שמאמינה שתמיד אפשר להיות תחרותיים ולהשתפר.
זה שברמה האישית אני לא מאמין שהמועדון ישכיל לתקן את הטעויות במהירות זה משהו אחר.

מה שכן, אני לא בטוח שלשקם ביטחון זה דבר קל כשכל הקבוצה לא מתפקדת.
אם הקבוצה הייתה בשיאה וכיוף היה טועה, זה משהו אחר, אבל כרגע כל טעות נשפטת בחריפות ושחקנים ואנשי צוות נשרפים במהירות.
מסכים איתך, אבל כמה תועלת יש בלשקם ביטחון כשהקבוצה לא מתפקדת?
כך או כך שנינו מסכימים שכיוף צריך לשחק.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

אין טענה אחת הגיונית להעדיף את ניצן בשער, מסאי צריך לגדל ביצים ולעשות את החילוף הזה כבר במשחק הבא.
קוז'וק בנתניה ראה שצרפתי עולה לו בנקודות ותיקן כבר אחרי 2 מחזורים, ככה מאמן צריך להתנהל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 26 ספטמבר 2023, 09:17 אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.
ראה ערך:
viewtopic.php?p=93279#p93279
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

Shocking4U כתב: 26 ספטמבר 2023, 09:17 אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.
מלכתחילה לא היה צריך להגיע ואם כבר הביאו אותו אז היה צריך להיות על תקן שוער שני.
אם אני צריך לבחור בין בינוני לבינוני במקרה הזה אז קל נותן לכיוף לעמוד, ניצן לא מזנק בכלל לכדורים.
מה הסיכון שלנו? לשרוף את ניצן ושכיוף יתגלה כשוער רע?
אין לי בעיה עם הסיכון הזה, שהמערכת תאכל את שבישלה ותעשה את החושבים שלה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
onn
שחקן החודש
הודה ל־: 12 פעמים

שליחה על ידי onn »

אין מה להפסיד עם כיוף. יותר גרוע מניצן הוא לא יהיה, והטעויות שהוא יעשה יתקבלו הרבה יותר בהבנה תחת "שכר לימוד".
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לך. !!!
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

שוער בדיחה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

השוער הכי חלש בארץ בשני הליגות הראשונות.

לך כבר לך!
תמונה
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

פשוט ליצן
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

Shocking4U כתב: 28 ינואר 2024, 23:10 הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.
פוקס שוער יותר טוב ממנו. בוודאות
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

זה פשוט חוסר אחריות שהוא השוער השני שלנו. לא יכול לקרות. טופ 3 החלטות הזויות בתולדות מכבי חיפה להביא אותו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כובע קש כתב: 28 ינואר 2024, 23:19
Shocking4U כתב: 28 ינואר 2024, 23:10 הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.
פוקס שוער יותר טוב ממנו. בוודאות
זה כבר לא קשור ליכולת. יש עננה סביב ניצן. כל נגיעה שלו בכדור יוצרת חוסר ביטחון אצל הקהל והשחקנים. הוא פשוט נאחס. אני באמת מאמין בזה. זה כבר מעבר למקצועי. אין תקומה מזה.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

ניצן שוער רע אבל רועי פוקס יותר גרוע ממנו, וזה רק מהזינוק שלו לפנדל בתחילת העונה במשחק ידידות אני אומר.
ההחלטה להביא אותו לא הייתה הזויה עם כמה שזה נשמע הזוי. הוא השוער הישראלי היחיד מהליגה הראשונה שהיה פנוי.
יחד עם זאת צריך להחליף אותו בקיץ בלי ספק, שוער של ליגה לאומית.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

עשה טעות שהגיע לפה
במקום שיזכרו אותו כשוער ליגת על לגיטימי ששיחק במספר קבצות בינוניות, יזכרו אותו כשוער גרוע בגלל הרושם שהשאיר בסוף במכבי חיפה לפני הפרישה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

נכשל במבחני הקבלה להפועל כפ''ס
בירקי
הענק הירוק
הודה ל־: 4 פעמים