חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אם לשפוט את קורנו לפי הסרטונים שראיתי, הוא נראה שחקן חלבי לגמרי
צפוי ולא מגוון התקפית, ולא מספיק אגרסיבי ועצמתי הגנתית. מזכיר לי מאוד את שמואל שיימן
צפוי ולא מגוון התקפית, ולא מספיק אגרסיבי ועצמתי הגנתית. מזכיר לי מאוד את שמואל שיימן
סאן אבל גם חלש בהתקפה…Smile כתב: 27 יוני 2022, 21:42 בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.
מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
קורנו לא חור בהגנה אבל מצטיין בחלק ההתקפי ומאוד טכני שזה די מה שאנחנו צריכים שקבוצות ילחצו אותנו.
וכך יוצא שלא באמת פתחו את הכיס בקיץ והביאו מגנים חופשיים עם שכר בינוני, ינון אליהו בשכר של עובד משמרת במקדונלדס, רוקאביצה בשכר נמוך מאוד ואולי גם זרגרי במשכורת חייל.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 21:43 למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.
אופטימיות במכבי חיפה
לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.Apoc כתב: 27 יוני 2022, 21:45כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.
+ שדרוג שכר לאציליApoc כתב: 27 יוני 2022, 21:48וכך יוצא שלא באמת פתחו את הכיס בקיץ והביאו מגנים חופשיים עם שכר בינוני, ינון אליהו בשכר של עובד משמרת במקדונלדס, רוקאביצה בשכר נמוך מאוד ואולי גם זרגרי במשכורת חייל.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 21:43 למרות שבלי קשר לדעתי עסקה על אמבנזה תהיה זולה באופן משמעותי מעסקה על פיירו. גם על הכרטיס וגם על השכר.
+ שדרוג שכר לג'וש
+ כנראה בלם ישראלי/זר שיצורף
הדיבור בתחילת החלון על 1-1.5 מליון יורו תקציב רכש (העברות) היה מדוייק.
-
David
- מחוזר באירופה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:50לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Jerry
- אלוף המדינה
יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא
פיירו הולך לקבוצה של 100 מיליון יורו ואתה תקבל את הזר הקונגולוזי. המועדון אישר שזו האופציה השניה. לדעתי צריך לפתוח שמפניות.Jerry כתב: 27 יוני 2022, 21:57 יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא
אופטימיות במכבי חיפה
נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc כתב: 27 יוני 2022, 21:55הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:50לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.Apoc כתב: 27 יוני 2022, 21:45
כן רק שאף אחד לא אמר את זה. אמרו שהשחקן שמכוונים אליו כאופציה ב' הוא שחקן הרבה פחות טוב.
הבנת הנקרא נשמה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
אולי התבלבלו בצרפת ורשמו סנט אטיין במקום מכבי חיפה יכול להיות הירוק בילבל אותם
-
רונן22
- שחקן העונה
איזה פעולות טכניות ראית ממנו? אני ראיתי קרוסים מהאגף והרבה ניסיונות מהחלק האחורי לכדורי עומק ארוכים בגובה לתוך הרחבה. לא ראיתי אצלנו גיוון התקפי. נראה מגן מאוד צפוי ומשעמםHulk כתב: 27 יוני 2022, 21:47סאן אבל גם חלש בהתקפה…Smile כתב: 27 יוני 2022, 21:42 בימים האחרונים לאלברמן נתקעה האות פ' במקלדת.
מקווה שתשתחרר לו הניצרה שמה.
מה אומרים על הפייר השמאלי הזה? חשבתי מחפשים מישהו שיודע לעשות הגנה בניגוד לסאן.
כי כל הדיבורים שאני שומע עליו זה "מגן התקפי" = סאן2
קורנו לא חור בהגנה אבל מצטיין בחלק ההתקפי ומאוד טכני שזה די מה שאנחנו צריכים שקבוצות ילחצו אותנו.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 22:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחר חותם על הצ'קיםרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 21:56 מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
נותנים להם תקציב מסויים ויש מס' עמדות שצריכות חיזוק.
את עמדת המגן הימני סגרנו.
קישור אם פאני לא עוזב סגור.
נשאר חלוץ ומגן ונראה שהתקציב לשניהם זה איפשהו סביב ה1-1.5 מליון יורו.
מן הסתם 2 קאליברים בסכום הזה לא תביא, אז או שתתפשר על חלוץ או על מגן.
אגב מה אומרים על אופציה של צ'יבוטה כחלוץ ולהשקיע במגן שמאלי זר אכזר סכום יפה?
ובכלל אולי שינוי שיטה ל2 חלוצים, צ'יבוטה ודוד בשפיץ ביחד יכול להיות מעניין
3-5-2 / 5-3-2
במה הוא הרשים אותך, באיך שהוא גלגל לרשת מול הבלמים המפחידים שמשחקים ברבאט ובמרקש?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:59נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc כתב: 27 יוני 2022, 21:55הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:50
לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
המועדון חושב שפיירו הוא האופציה הראשונה, המועדון ננעל עליו והמועדון רצה אותו פה. קצת מצחיק לחשוב שאתה יודע יותר טוב מצוות שלם של אנשים.
אופטימיות במכבי חיפה
מאוחר מדי, המגן השמאלי כבר סגור פה וזה קורנו.Smile כתב: 27 יוני 2022, 22:01שחר חותם על הצ'קיםרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 21:56 מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
3-5-2 / 5-3-2
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
תסביר לי בכלל מה הקשר בין פיירו וירמייף לבין אמבנזה? פיירו וירמייף שניהם חלוצים פיזיים, עם משחק ראש ונוכחות ברחבה. אמבנזה זה שחקן שנראה שמתבסס הרבה יותר על מהירות. אז אם כיוונו להביא פרופיל של חלוץ בסגנון של פיירו וירמייף איך פתאום הגיעו לאמבנזה? הרי כל הרעיון היה להביא חלוץ בסגנון שונה מדין דוד וניקיטה כדי לתת עוד אופציות ולגוון את המשחק.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:59נשבע לא מבין על סמך מה אתה אומר שהפעם הפער נראה משמעותי? באמת שהקונגולזי מרשים יותר בכל פרמטר על הניירApoc כתב: 27 יוני 2022, 21:55הוא אופציה ב'. יש סיבה שהוא לא אופציה א'. לדעתי מבחינה היסטורית אם בוחנים את זה הפערים ביכולת בין אופציה א' של המועדון לאופציה ב' הם דיי גדולים, והפעם זה נראה משמעותי.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 21:50
לדעתי הוא יותר טוב מפיירו, אבל גם לי אין מושג ואני רק אוהד. תהיה בטוח שהם לא יביאו שחקן שהם חושבים שהוא לא טוב ורוצים להתחזק בדיוק כמונו.
ירמייף לא בפנקס של אלברמן ?
רק בשבוע שעבר פרסמו שהוא מועמד רציני מאיפה זה הגיע ?
התפשרו על המגן השמאלי לפחות שינחיתו חלוץ ברמה לאיפה נעלמו כל ההכנסות של שחר מהעונה שעברה ?
כל משחק בסמי סולד אאוט שיפתח את הכיס כבר וינחית כאן חלוץ זר אכזר ב 2 מיליון יורו מצידי. חלאס כבר .
מתחילת החלון משקיעים את כל המאמץ והאנרגיה בפיירו הזה כאילו הוא החלוץ היחיד בעולם .
התפשרו על המגן השמאלי לפחות שינחיתו חלוץ ברמה לאיפה נעלמו כל ההכנסות של שחר מהעונה שעברה ?
כל משחק בסמי סולד אאוט שיפתח את הכיס כבר וינחית כאן חלוץ זר אכזר ב 2 מיליון יורו מצידי. חלאס כבר .
מתחילת החלון משקיעים את כל המאמץ והאנרגיה בפיירו הזה כאילו הוא החלוץ היחיד בעולם .
קראו פה בפורום שהאוהדים חמים עליו אז הוציאו פרסום בוואלה ספורט.Daniel123 כתב: 27 יוני 2022, 22:04 ירמייף לא בפנקס של אלברמן ?
הוא מעולם לא היה מועמד לדעתי.
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
אני כבר צהלתי משמחה איזה באסה כנראה הפיירו הזה אכן יגיע אלינו באסה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
דווקא ההפך, התקפית מראה מצוין ומגוון, הרבה פעמים מגביה ברגל ימין אחרי שהוא זורק את השומר שלו. והגנתית אגרסיבי יתר על המידה.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 21:46 אם לשפוט את קורנו לפי הסרטונים שראיתי, הוא נראה שחקן חלבי לגמרי
פספסתי משהו? חשבתי פוצצה העסקה
נערך לאחרונה על ידי GKagelmacher ב 27 יוני 2022, 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
אגב זה לא קשור להכנסות מעונה שעברה. גם בעונה עם הכנסות מינימליות לא הגיוני שמוציאים פה כל כך מעט כסף על תקציב רכש.
אם סוכמים את זה אני לא חושב שעברנו את המיליון יורו בכלל על העברות+שכר. לא חושב שהיה חלון קיץ ב15 שנים האחרונות שהוצאנו בו פחות מ3.5 מיליון יורו.
אם סוכמים את זה אני לא חושב שעברנו את המיליון יורו בכלל על העברות+שכר. לא חושב שהיה חלון קיץ ב15 שנים האחרונות שהוצאנו בו פחות מ3.5 מיליון יורו.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
הפעולות ההתקפיות שלו נראות רובוטיות, סטייל מאבוקה. הוא לא נראה איזה מגן פעלתןGKagelmacher כתב: 27 יוני 2022, 22:06דווקא ההפך, התקפית מראה מצוין ומגוון, הרבה פעמים מגביה ברגל ימין אחרי שהוא זורק את השומר שלו. והגנתית אגרסיבי יתר על המידה.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 21:46 אם לשפוט את קורנו לפי הסרטונים שראיתי, הוא נראה שחקן חלבי לגמרי
פספסתי משהו? חשבתי פוצצה העסקה
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 22:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה המקור?Apoc כתב: 27 יוני 2022, 22:03מאוחר מדי, המגן השמאלי כבר סגור פה וזה קורנו.Smile כתב: 27 יוני 2022, 22:01שחר חותם על הצ'קיםרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 21:56 מה זה של המועדון? שחר מכין את הרשימה? הכל על הצוות המקצועי. יש להם מספיק כסף להבאת חלוץ איכותי. האחריות עליהם
3-5-2 / 5-3-2
וואלה זה רק סרטוני יוטיוב ולא עקבתי אחריו בכלל בניגוד לפלוריאן ומגנים שמאליים אחרים, אבל נראה שהוא כל פעם מקבל את הכדור ומחפש להגביה על אוטומט לרחבה.GKagelmacher כתב: 27 יוני 2022, 22:06 דווקא ההפך, התקפית מראה מצוין ומגוון, הרבה פעמים מגביה ברגל ימין אחרי שהוא זורק את השומר שלו. והגנתית אגרסיבי יתר על המידה.
הוא גם נראה אדיש רצח. הבנתי מדוראנט שהאוהדים שלהם אומרים עליו דברים טובים אז לפחות זה. נקווה לטוב איתו.
הרעיון של הבורד בהבאה שלו הוא להביא שחקן שהם חושבים שהוא כרגע בזמן פריצה. כמו להביא מנייה שמתחילה מגמת עלייה ולחשוב שהיא הולכת לעלות בהרבה בזמן הקרוב.
בניגוד נגיד לשחקן כמו פיירו שאחרי העלייה כבר ועכשיו עולה הרבה כסף.
זה סקאוטינג עם ריזיקה נמוכה כלכלית אבל גדולה מקצועית. כמו שאוהבים פה.
אופטימיות במכבי חיפה
ברור לי ששחר לא ברמה של מיץ׳, ברור לכולם .Apoc כתב: 27 יוני 2022, 22:06 אגב זה לא קשור להכנסות מעונה שעברה. גם בעונה עם הכנסות מינימליות לא הגיוני שמוציאים פה כל כך מעט כסף על תקציב רכש.
אבל אין ספק שהוא יכול להוציא יותר, הוא פשוט גומר אותנו עם המדיניות שלו. מה שהתאים לשנות ה 2000 לא מתאים לעשור האחרון ולא לעשור הקרוב .
משפחת קז, שחר וכל השותפים שם חייבים להבין שאם לא יוציאו וישקיעו יותר ברכש אנחנו לא נהיה פקטור גם בעשור הקרוב.
אולי נצליח לגנוב אליפות פה , אליפות שם אבל לא מעבר .
יש איצטדיון אירופאי לכל דבר, יש קהל עצום וזה מרגיש שהוא מונע ממכבי חיפה להתפוצץ ולהגיע לגבהים חדשים .
הקהל של מכבי חיפה לא יקבל עוד עשור שחון כזה .
נערך לאחרונה על ידי Daniel123 ב 27 יוני 2022, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.