greenguy כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 15:30
היה צריך לנחות פה מאמן זר שלקח אליפות או תארים בפרופיל של הפולני שהיה מועמד
עכשיו כל מאמן שלא יגיע הוא פלסטר. גם ככה מהעונה הזאת לא יצא כלום גג נסיים מקום 3 במקרה הטוב.
ברדה עדיין לא עשה משהו מיוחד.
צריך פה פיגורה רצינית
לא רואה את זה קורה עם ההנהלה שלנו. חבורת מביכים
מסכים לגבי זה שהיה צריך להגיע לפה מאמן זר עם רזומה.
חושב גם שאחרי שהובטח שחוסכים על מאמן כדי להשקיע ברכש ובמעטפת וזה לא קרה בפועל (מאי אילו סיבות ותירוצים), צריך לקחת את הכסף שנחסך ולהביא מאמן עם רזומה במקומו.
לא שזה יקרה...
עכשיו כל מאמן שלא יגיע הוא פלסטר. גם ככה מהעונה הזאת לא יצא כלום גג נסיים מקום 3 במקרה הטוב.
צריך פה פיגורה רצינית
חושב גם שאחרי שהובטח שחוסכים על מאמן כדי להשקיע ברכש ובמעטפת וזה לא קרה בפועל (מאי אילו סיבות ותירוצים), צריך לקחת את הכסף שנחסך ולהביא מאמן עם רזומה במקומו.
לא שזה יקרה...
כדי להביא מאמן עם רזומה צריך לתת לו יותר ממליון יורו לעונה שכר רק לו בלי צוות וכו׳. בחיים זה לא יקרה..
צריך פה פיגורה רצינית
לא שזה יקרה...
כדי להביא מאמן עם רזומה צריך לתת לו יותר ממליון יורו לעונה שכר רק לו בלי צוות וכו׳. בחיים זה לא יקרה..
פפשון וכאלו שזכו באליפויות לא יגיעו, אבל בטוח יש מאמנים שהם יותר מוכחים מכאלו שאימנו רק בליגה אחת או כאלו שהם קצת מעל מעגל המאמנים בארץ (או לפחות, לא מעורבבים בתקשורת כמו רב״ש). יכול להיות שייקח זמן למצוא כאלו, אבל זה עדיף מאשר להיכנס לקרוסלת המאמנים. האלטרנטיבות זה להתפשר על רב״ש עכשיו או לחכות ולקוות שברדה יסיים בב״ש בקרוב.
נראה שהוא מצא את השיטה שמתאימה יותר לקבוצה עם ה4-3-3 הזה עם 2 הקשרים האחוריים.
באופן כללי הקבוצה נראית הרבה יותר מאורגנת, יותר מתואמת וב2 המשחקים האחרונים אפשר להצביע על מה רצינו לעשות והייתה טביעת אצבע.
אגב, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נפרסנו על הדשא עם 2 קשרים אחוריים שמשחקים כל כך נמוך כדי להתמודד עם הלחץ הגבוה שלהם ולפתוח אפשרויות להנעת כדור שזה משהו שמסאי לגמרי הביא המשחק הזה.
עוד משהו שהיה במשחק הזה, בצד ההגנתי בחלק מהמשחק ובעיקר במחצית הררשונה, סק שיחק רחוק בצד ימין, נראה לי כדי לסגור את ההתקפות של היוונים- עמדה כל כך רחוקה מהאמצע היא לא מקרית.
לא אהבתי 3 דברים-
1. ההרכב שעלה- בחי לפרשן תוצאה, זה היה הימור גדול מדי עם 4 חילופים של שחקני הרכב.
2. חלאילי שפך לאגר בדקה ה 65 והיה חייב להיות מוחלף.
dyarok כתב: ↑06 אוקטובר 2023, 13:24
עוד משהו שהיה במשחק הזה, בצד ההגנתי בחלק מהמשחק ובעיקר במחצית הררשונה, סק שיחק רחוק בצד ימין, נראה לי כדי לסגור את ההתקפות של היוונים- עמדה כל כך רחוקה מהאמצע היא לא מקרית.
לא אהבתי 3 דברים-
1. ההרכב שעלה- בחי לפרשן תוצאה, זה היה הימור גדול מדי עם 4 חילופים של שחקני הרכב.
2. חלאילי שפך לאגר בדקה ה 65 והיה חייב להיות מוחלף.
3. רפא בכנף שמאל ושיבלי בימין- מפסידים פעמיים.
לגבי 1, אני חושב שלקחו הימור מראש לנסות לגרור את המשחק לדקה 60 ואז להכניס את השחקנים שיצאו מההרכב כי הם לא היו מסוגלים לסחוב 90 דק' ורצו לשמור אותם לב''ש
2. מסכים, הבעיה שכל חילוף למעט הבכירים הוא 3 רמות מתחת למה שיש על הדשא ובגלל זה הוא משך את החילוף גם לדעתי.
3. הם תקפו יותר מצד שמאל שלהם ולדעתי רצו ששיבלי יעזור יותר בהגנה וגם התקפית הצד השמאלי שלהם היה נראה יותר פגיע
hezildo כתב: ↑06 אוקטובר 2023, 13:40
הפעם באמת היתה הכנה טובה שלו למשחק. הרוטציה בהרכב היתה סבירה בהתחשב בעובדה שיש ב"ש בראשון.
החילופים של רפאלוב ושיבלי לא נתנו כלום, כרגיל.
עכשיו המבחן הגדול שלו זה ב"ש, נראה אם יצליח לשמור על המשכיות.
בכל נושא החילופים של רפאלוב, שיבלי, חג'ג', סוף וכאלה צריך להבין שנכון לעכשיו הם פשוט פחות טובים ממה שיש על הדשא בדרגה אחת לפחות ובגלל זה הם לא תורמים
החילופים שלו היו לא טובים כי לשים את שיבלי בימין לא תורם כלום ולהכניס את רפאלוב לאגף גם כן לא תורם כלום. יש בזה אחריות גם לאלברמן שלא דאג לכלים טובים יותר. כמו שכתבתי כאן כבר כמה פעמים היה צריך לוותר על רפאלוב ולהביא את דוידה או לאיוס.
אליאור כתב: ↑06 אוקטובר 2023, 14:21
החילופים שלו היו לא טובים כי לשים את שיבלי בימין לא תורם כלום ולהכניס את רפאלוב לאגף גם כן לא תורם כלום. יש בזה אחריות גם לאלברמן שלא דאג לכלים טובים יותר. כמו שכתבתי כאן כבר כמה פעמים היה צריך לוותר על רפאלוב ולהביא את דוידה או לאיוס.
עם הזמן יותר נראה לי שהיה צריך לוותר על רפאלוב בלי שום קשר למי צריך להביא
אני רואה את דוידה במכבי ת''א
אני חושב שהשחקן היחיד שרלוונטי באמת היה לאיוס כי בשמאל יש לנו קצת יותר בעיה מבחינת איכות מאשר בימין ואותו כן הייתי מביא.
וזה לא צריך להיות על חשבון רפאלוב, יש 5 חילופים, 2 מפעלים, עונה ארוכה ופציעות
אני רואה את דוידה במכבי ת''א
אני חושב שהשחקן היחיד שרלוונטי באמת היה לאיוס כי בשמאל יש לנו קצת יותר בעיה מבחינת איכות מאשר בימין ואותו כן הייתי מביא.
וזה לא צריך להיות על חשבון רפאלוב, יש 5 חילופים, 2 מפעלים, עונה ארוכה ופציעות
אין שום סיבה להחזיק שלושה מספרי 10 בקבוצה על שכר כזה וכשאחד מהם בן 37. מילא היה מישהו צעיר שבונים עליו לעתיד. כרגע רפאלוב יותר הורס מאשר תורם כי דגו מפחד לא לשתף אותו, לדעתי.
עם הזמן יותר נראה לי שהיה צריך לוותר על רפאלוב בלי שום קשר למי צריך להביא