חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
עזוב מה אני או אתה חושבים על זרגרי. אם זרגרי יגיע זה כי הצוות המקצועי מעוניין בו. אין פה שום עזרה לבית''ר. שונא את הפוזה שלו של הנדבן, רק רוצה שיסגדו לוJerry כתב: 27 יוני 2022, 22:50השחקן הכי מבטיח של בית"ר זה יאן יוספוב או איך שלא קוראים לו, שומע עליו רק דברים טובים, זרגרי זה מלפפון רקוב שפג תוקפו בספטמבר 2021. הוא משחק כמו גריאטר כבר בגיל 19, אחרי הפציעה שהייתה לו בגב הוא חזר מרגרינה, מזכיר את קובי דג'אני מינוס המסירות היפותרונן22 כתב: 27 יוני 2022, 22:48 ''אעזור לבית''ר'' . ברור. שישלם להם סכום גבוה על איזה קריאף או לא יודע מי, נראה אותו. הוא לוקח מהם את השחקן הכי מבטיח שלהם. לא עזרה ולא נעליים. משחק אותה עוזר להם קטלק.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 22:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
זרגרי לדעתי היה עליו אוברהייפ ברמות. הוא נתן חצי עונה סבירה (אפילו לא מצויינת) וההתרסקות שלו מדאיגה מאוד. הוא לא היה אפילו חלש כמו שחקנים אחרים בבית״ר אלא רמה אחרת של אימפוטנטיות כל כך גבוהה שהחתימו את דן עזריה מהלאומית כי לא רצו לתת לו דקות. גם אבוקסיס שתחתיו הקבוצה הייתה יותר מסודרת מהר מאוד ויתר עליו. נראה שיש שם בעיה מנטלית קשה ואם זה לא מספיק אז גם יש לו פציעה בגב כרונית
-
Jerry
- אלוף המדינה
עם זה אני מסכים אבל הפוזה זאת ההנאה הכי גדולה של שחר, כשהיינו משחקים באירופה בכל שנה הוא היה מסתובב כמו טווס ביציע הכבוד, זה האיש. בסדר שיתפנק
-
David
- מחוזר באירופה
כרגע אף חלוץ לא חתם אצלנו רשמית אז איך כבר קבעו שזה יהיה הקונגולזי הלוואי שיגיע אבל מי מבטיח שגם איתו לא יהיה בעיות כספיות
חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
מכבי נתניה עם שליש תקציב הביאו את פאקינג טוומאסי ומגן שמאלי 2 רמות מעל היצור הגולם הצרפתי.
תוסיפו לזה את העזיבה של רודריגז ופאני, ממש שגעון של עבודה אלברמן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מאלה שלא התלהבו בכלל מפיירו וכן לדעתי הוא עדיף בכמה רמות על אמבנזה. ואני מוכן להתערב איתך באישי שאם הוא מגיע הוא פלופ ברמה של סיידובה סומא אם לא יותר.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:52 מטורף איך כולם פה היו בדיכאון ואמרו שפיירו בלוף וברגע שהוא לא מגיע אומרים פאק איזו אבידה
הקונגולזי לא פלופ ולא נעליים
אני אתערב איתך בכיף על זה. אתה יורה שטויות חסרות בסיסShocking4U כתב: 27 יוני 2022, 22:56אני מאלה שלא התלהבו בכלל מפיירו וכן לדעתי הוא עדיף בכמה רמות על אמבנזה. ואני מוכן להתערב איתך באישי שאם הוא מגיע הוא פלופ ברמה של סיידובה סומא אם לא יותר.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:52 מטורף איך כולם פה היו בדיכאון ואמרו שפיירו בלוף וברגע שהוא לא מגיע אומרים פאק איזו אבידה
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
מאיפה הקרצת את הסכום ההזוי הזה??חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:55חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
מכבי נתניה עם שליש תקציב הביאו את פאקינג טוומאסי ומגן שמאלי 2 רמות מעל היצור הגולם הצרפתי.
השווי שלו בטרנספרמקרט 1.3 מיליון יורו ולוידאד יש אופציה עליו ב400 אלף יורו.
נערך לאחרונה על ידי Undertheknife ב 27 יוני 2022, 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
על סמך מה קבעת שהוא שווה 3 מיליון יורו? אתה שמאי?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:55חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
אופטימיות במכבי חיפה
זרגרי, אם יגיע, יהיה קשר 4-5 ברוטציה.
כמות הדיונים עליו כאן היא כאילו הוא מיועד להיות הקשר האחורי הפותח.
לא באמת חשוב אם יגיע או לא.
כמות הדיונים עליו כאן היא כאילו הוא מיועד להיות הקשר האחורי הפותח.
לא באמת חשוב אם יגיע או לא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:55חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
-
David
- מחוזר באירופה
אמן שיפתיעו ויביאו את יראמייף או חלוץ בעל רזומה מרשים אחר לא שאני פוסל תקונגלזי אבל לעונה הזאת ספציפית אנחנו צריכים חלוץ מוכח
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לכל המצקצקים לגבי חסן. תמיד שהוא קורץ יוצאת הודעה. בואו נראה מחר מה יוליד יום.
חלוםDavid כתב: 27 יוני 2022, 22:59 אמן שיפתיעו ויביאו את יראמייף או חלוץ בעל רזומה מרשים אחר לא שאני פוסל תקונגלזי אבל לעונה הזאת ספציפית אנחנו צריכים חלוץ מוכח
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
זה לא הוא זה אני נראה לי לא ראיתי טובShocking4U כתב: 27 יוני 2022, 22:58לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:55חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
הוא לא שווה אפילו חצי מזה. לווידאד יש אופציה עליו בפחות מחצי מיליון יורו.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 22:58לפי הטרנספרמרקט (לא המדד הכי אמין מודה) הוא שווה 1.30. איך הגעת ל3 מיליון יורו?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:55חחחחח מה נגר קונגלוזי מה??? חלוץ ששווה 3 מיליון יורו בן 22 מלך השערים באלופת אפריקה שניצחה בגמר קבוצה ששווה יותר מכל הקבוצות בליגה ביחד. מה נגר אלוהים כמה שטויותUndertheknife כתב: 27 יוני 2022, 22:51 פסטיבל מספרי הסיפורים, עובדים עלינו בעיניים. מפיירו/ ירמייף והזדמנות למגן שלא נראה פה שנים אנחנו נשארים בסוף עם קורנו והנגר הקונגולזי.
ראיתי 3 מיליון יורו איפשהו, עמכם הסליחה. 1.3 מיליון יורו*
*פה ראיתי- https://fminside.net/players/2-fm-22/13 ... guy-mbenza (כמובן לא מעיד על כלום)
*פה ראיתי- https://fminside.net/players/2-fm-22/13 ... guy-mbenza (כמובן לא מעיד על כלום)
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 27 יוני 2022, 23:03, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
David
- מחוזר באירופה
אני קיבלתי מידע על השוודי אבל מעדיף לא להגיד כי אני מקבל נזיפות על הטרלות אני פה עם אזיקים על הידיים חחח
- Smurk
- אגדה ירוקה
שיקחו את הזמן למצוא חלוץ חדש. לא צריך להיכנס לפאניקה, את אולימפיאקוס לא נעבור גם עם טרזגה בחוד
הלוואי שאתה טועה. אם לא יגיע גם הקונגולזי אז בכלל אכלנו אותה. אופציה ג' זה קצת יותר טוב מאופציה ד' שזה האחיין של הפיליפינית של רמי גרשון, יודע להקפיץ כדור 3 פעמים אבל לא רצוף. גם יכול להיות שלא יחשב כזר, תלוי במי יהיה שר הפנים בממשלה הבאה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
סומך בעיניים עצומות על גל וברק, אנשי מקצוע מהמעלה הראשונה. יש להם גם את דודו שלוחש להם. יהיה טוב
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 27 יוני 2022, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
הצצתי באינסטגרם של הבונבון הקונגולזי.
בסטורי יש לו את הקהל של המרוקאים.
מטורף.
לפחות הוא רגיל לשחק מול הרבה קהל.
בסטורי יש לו את הקהל של המרוקאים.
מטורף.
לפחות הוא רגיל לשחק מול הרבה קהל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה רשמת שהוא שווה 3 מיליון יורו ואני יורה שטויות חסרות בסיס?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:57אני אתערב איתך בכיף על זה. אתה יורה שטויות חסרות בסיסShocking4U כתב: 27 יוני 2022, 22:56אני מאלה שלא התלהבו בכלל מפיירו וכן לדעתי הוא עדיף בכמה רמות על אמבנזה. ואני מוכן להתערב איתך באישי שאם הוא מגיע הוא פלופ ברמה של סיידובה סומא אם לא יותר.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:52 מטורף איך כולם פה היו בדיכאון ואמרו שפיירו בלוף וברגע שהוא לא מגיע אומרים פאק איזו אבידה
תעשה בדיקה קצרה איפה הכובשים המובילים בליגה המרוקאית האדירה עברו בשנים האחרונות ותראה שהם כמעט אף פעם לא יוצאים ממרוקו או מאפריקה אלא בגג עוברים לקבוצות ערביות עשירות.
בוא נגיד שאני אנטי מאוד על השחקן, זורם איתך. מנסה להבין למה אתה כל כך מחזיק ממנו? הרזומה שלו לא מרשים בעליל בעיניי. אני חושב שרק בגלל שהוא שחקן אפריקאי צעיר אז הרבה אנשים ישר חושבים שיש פה פוטנציאל אדיר. אני חושב שאתה במצב שאתה חייב לפגוע בחלוץ וכמובן שעם כל שחקן יש הימור אבל הוא בעיניי ממש הימור. שחקן אפריקאי שלא התאקלם באף קבוצה אירופאית שהוא שיחק בה לתפקיד כל כך בכיר זה ממש לעשות אול אין שלדעתי אין לנו דיבידנד לעשות.
נו הוא בטח מתכוון למגן הצרפתי הזהGKagelmacher כתב: 27 יוני 2022, 22:59 לכל המצקצקים לגבי חסן. תמיד שהוא קורץ יוצאת הודעה. בואו נראה מחר מה יוליד יום.
חלוםDavid כתב: 27 יוני 2022, 22:59 אמן שיפתיעו ויביאו את יראמייף או חלוץ בעל רזומה מרשים אחר לא שאני פוסל תקונגלזי אבל לעונה הזאת ספציפית אנחנו צריכים חלוץ מוכח
השבדי מזמן ירד מהפרק.David כתב: 27 יוני 2022, 23:01אני קיבלתי מידע על השוודי אבל מעדיף לא להגיד כי אני מקבל נזיפות על הטרלות אני פה עם אזיקים על הידיים חחח
יענקל'ך!
העיקר שרנו בסוף העונה ״אויאוי ליגת אלופות״Smurk כתב: 27 יוני 2022, 23:01 שיקחו את הזמן למצוא חלוץ חדש. לא צריך להיכנס לפאניקה, את אולימפיאקוס לא נעבור גם עם טרזגה בחוד
את שחר זה לא מרגש, לפי מה שאמר עכשיו הוא בכלל לא רוצה להגיע לשם.
פשוט הזוי .
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
אחד שקורץ בעין שלו כשמפרסמים כתבות בכל האתרים שיש שחקן שעל סף חתימה, עוד גאון
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מהמעט שראיתי את המגן הצרפתי, נראה שחקן עם יסודות ויותר מגוון ומבין את המשחק נניח ממאבוקה אבל כן מדובר במגן התקפי והיה נשק משמעותי מאוד במשחק של אוביידו.
ממה שדיברתי עם אוהדים של אוביידו, אומרים שהוא עשה התקדמות השנה ובגדול אוהבים אותו ואומרים עליו דברים טובים ומתבאסים מהעזיבה שלו.
צריך לציין שאוביידו לא קבוצת טופ בליגה שם או לפחות לא שיחקה ככה (כדורגל הרבה יותר ישיר, 2 חלוצי 9 למעלה, פחות הנעת כדור מסודרת מאחורה) אז היה קשה להעריך איך הוא יתחבר מהבחינה הזו (בניגוד לסונדגרן ששיחק בקבוצה גדולה ויוזמת שהניעה המון כדור מאחורה).
אגב, אפילו מהמפת חום של קונרו וסאן אפשר להתרשם שמדובר במגן הרבה יותר התקפי ושחזיזה יהנה ממנו יותר ממה שנהנה מסאן
ממה שדיברתי עם אוהדים של אוביידו, אומרים שהוא עשה התקדמות השנה ובגדול אוהבים אותו ואומרים עליו דברים טובים ומתבאסים מהעזיבה שלו.
צריך לציין שאוביידו לא קבוצת טופ בליגה שם או לפחות לא שיחקה ככה (כדורגל הרבה יותר ישיר, 2 חלוצי 9 למעלה, פחות הנעת כדור מסודרת מאחורה) אז היה קשה להעריך איך הוא יתחבר מהבחינה הזו (בניגוד לסונדגרן ששיחק בקבוצה גדולה ויוזמת שהניעה המון כדור מאחורה).
אגב, אפילו מהמפת חום של קונרו וסאן אפשר להתרשם שמדובר במגן הרבה יותר התקפי ושחזיזה יהנה ממנו יותר ממה שנהנה מסאן