ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
חוסר יציבות בהרכב ומלא שינויים על פעם מראה על פאניקה ענקית שלו.
מאמין שאחרי המשחק היום הוא כבר לא ישאר או לפחות זאת התקווה שלי.
בעצם ההנהלה מגבה אותו אז מי יודע
מאמין שאחרי המשחק היום הוא כבר לא ישאר או לפחות זאת התקווה שלי.
בעצם ההנהלה מגבה אותו אז מי יודע
-
- שחקן העונה
Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
בדיוק.Daholio כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 13:58 אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
א-ב של אימון צריך להיות יציבות. לפחות חודשיים משחקים, לא יכול להיות שהוא לא מצא איזשהו הרכב לרוץ איתו.
זה לא שהוא איבד את זה, אף פעם לא היה לו את זה. זה גדול עליו.
אפס יכולת ניהול סגל. שחקנים משחק אחד בהרכב, משחק שני לא בסגל.
זו תקופה שהשחקנים צריכים ביטחון ויציבות בהרכב, והוא משנה כל משחק הרכבים, מערכים ושחקנים.
התסריט הכי טוב שיכול להיות היום, זה ניצחון מגעיל, שריקות נגד דגו ופיטורים בסוף הערב.
- Smile
- מנהל הבורד
את ההרכב ושיטת המשחר צריך להתאים גם ליריבה.
3-5-2 עם אמצע חזק זה רעיון טוב מול נתניה
3-5-2 עם אמצע חזק זה רעיון טוב מול נתניה
-
- אגדה ירוקה
אם ננצח הוא לא יפוטר. התסריט הכי טוב הוא להפסיד. ממילא העונה גמורה, ואני כותב את זה בכאב רב.ירוק זה אני כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 15:07בדיוק.Daholio כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 13:58 אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
א-ב של אימון צריך להיות יציבות. לפחות חודשיים משחקים, לא יכול להיות שהוא לא מצא איזשהו הרכב לרוץ איתו.
זה לא שהוא איבד את זה, אף פעם לא היה לו את זה. זה גדול עליו.
אפס יכולת ניהול סגל. שחקנים משחק אחד בהרכב, משחק שני לא בסגל.
זו תקופה שהשחקנים צריכים ביטחון ויציבות בהרכב, והוא משנה כל משחק הרכבים, מערכים ושחקנים.
התסריט הכי טוב שיכול להיות היום, זה ניצחון מגעיל, שריקות נגד דגו ופיטורים בסוף הערב.
-
- תוקע יתד בהרכב
אין מה להבין,Daholio כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 13:58 אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
זה גדול עליו בכמה מידות והוא פשוט לא ברמה עם כמה שזה לא נעים להגיד זאת האמת
-
- תוקע יתד בהרכב
שלא תבין לא נכון אני בעד לפתוח עם שוראנוב.Hulk כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 13:56יש לי הרבה ביקורת לדגו אבל ההרכב היום נכון, ומי אמר ששוראנוב לא יפתח כחלוץ שני?
אבל כחלוץ.
ובלי פיירו - פשוט מאוד כי מקומו מחוץ למכבי חיפה, עם כמה שהוא אדם חביב ונחמד, אף קבוצה בעולם ובטח לא כזאת שרוצה להתמודד על תארים לא יכולה לבנות על ״חלוץ״ שאין לו טכניקה בסיסית מאוד אפילו ברמה הכי נמוכה של בעיטה בכדור, השתלטות וכו׳
אצל דגו זה אירוע נדיר שהוא לא סוגר 90 דקות. גם אחרי שהוא יחרבן לך את המשחק ויחמיץ ממצבים שבכנות חלוץ נורמלי לא יכול להחמיץ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה כי אין לו שום דרך או מושג. הוא פשוט זורק כלים להרכב ומושפע מאוד מרעשים בתקשורת ומהקהל ופועל לפיהםDaholio כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 13:58 אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
-
- קפטן ירוק
המורה לחינוך מיני הולך היום הביתה אם יש מעידה לפי דעתי.
הוא איבד את חדר ההלבשה
הוא איבד את חדר ההלבשה
-
- אגדה ירוקה
צריך לכתוב ביחס לדגו שאני קצת מרחם עליו. חותכים אותו מכל הכיוונים בתקשורת וברשתות והוא האחרון שאשם. התחושה שלי היא שהוא מקבל הרבה יותר ביקורות מאלברמן ומשחר. מאמין שאם היו נותנים לו כלים טובים יותר הוא עוד היה יכול להצליח, סטייל קבוצה שמנצחת בלי מאמן. הבעיה היא שכשמחלישים את הקבוצה כל כך בקיץ אחד ולא רוצים להשקיע בשחקנים ואז דגו הוא פשוט השכפ"ץ. וואלה מסכן.
-
- אגדה ירוקה
מסכים עם כל מילה.Rmc כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 17:35שלא תבין לא נכון אני בעד לפתוח עם שוראנוב.
אבל כחלוץ.
ובלי פיירו - פשוט מאוד כי מקומו מחוץ למכבי חיפה, עם כמה שהוא אדם חביב ונחמד, אף קבוצה בעולם ובטח לא כזאת שרוצה להתמודד על תארים לא יכולה לבנות על ״חלוץ״ שאין לו טכניקה בסיסית מאוד אפילו ברמה הכי נמוכה של בעיטה בכדור, השתלטות וכו׳
אצל דגו זה אירוע נדיר שהוא לא סוגר 90 דקות. גם אחרי שהוא יחרבן לך את המשחק ויחמיץ ממצבים שבכנות חלוץ נורמלי לא יכול להחמיץ
-
- תוקע יתד בהרכב
אתה חושב שהסגל הקיים, עם כמה שהוא נחלש והוא אכן נחלש שווה את היכולת שהקבוצה מראה?אליאור כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 18:24 צריך לכתוב ביחס לדגו שאני קצת מרחם עליו. חותכים אותו מכל הכיוונים בתקשורת וברשתות והוא האחרון שאשם. התחושה שלי היא שהוא מקבל הרבה יותר ביקורות מאלברמן ומשחר. מאמין שאם היו נותנים לו כלים טובים יותר הוא עוד היה יכול להצליח, סטייל קבוצה שמנצחת בלי מאמן. הבעיה היא שכשמחלישים את הקבוצה כל כך בקיץ אחד ולא רוצים להשקיע בשחקנים ואז דגו הוא פשוט השכפ"ץ. וואלה מסכן.
ממש לא.
נכון שאלברמן מגיעות כל הביקורות בעולם.
אבל הביקורת על דגו היא פשוטה מאוד - כי הוא לא ברמה לאמן אותנו, וזה פשוט גדול עליו. הביקורת נטו מקצועית, על החלטות הזויות, קבוצה לא מאומנת, חסרת אנרגיה, שבנויה על הברקות אישיות וזהו.
-
- אגדה ירוקה
אני מסכים איתך. הסגל הזה צריך לסיים מקום 2 מינימום (לדעתי גם לא יסיים יותר מזה) ובטח להראות יכולת טובה יותר. דגו לא מאמן וזה ברור, אבל מי שמינה אותו זה אלברמן ושחר. וזה העניין כי הביקורת לאלברמן ושחר צריכה להיות כפולה שבעתיים. כל מילת ביקורת אחת על דגו צריכה לזכות את אלברמן ואת שחר בחמש מילים. בפועל זה הפוך.Rmc כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 18:26אתה חושב שהסגל הקיים, עם כמה שהוא נחלש והוא אכן נחלש שווה את היכולת שהקבוצה מראה?אליאור כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 18:24 צריך לכתוב ביחס לדגו שאני קצת מרחם עליו. חותכים אותו מכל הכיוונים בתקשורת וברשתות והוא האחרון שאשם. התחושה שלי היא שהוא מקבל הרבה יותר ביקורות מאלברמן ומשחר. מאמין שאם היו נותנים לו כלים טובים יותר הוא עוד היה יכול להצליח, סטייל קבוצה שמנצחת בלי מאמן. הבעיה היא שכשמחלישים את הקבוצה כל כך בקיץ אחד ולא רוצים להשקיע בשחקנים ואז דגו הוא פשוט השכפ"ץ. וואלה מסכן.
ממש לא.
נכון שאלברמן מגיעות כל הביקורות בעולם.
אבל הביקורת על דגו היא פשוטה מאוד - כי הוא לא ברמה לאמן אותנו, וזה פשוט גדול עליו. הביקורת נטו מקצועית, על החלטות הזויות, קבוצה לא מאומנת, חסרת אנרגיה, שבנויה על הברקות אישיות וזהו.
-
- הופעת בכורה בבוגרים
שיהיה לנו בהצלחה עם ההרכב הזה,
עם כל הטענות לסבע והעצבים על מהלכים מרושלים, הוא היחיד עם מספרים העונה הזאת, בין היחידים עם משחק עומק ובין היחידים שמשחרר את חליילי בעמדה טובה באגף. כששרי יילחץ מי יהיה הכתובת? שראנוב ופיירו? אנחנו הולכים לראות היום משחק משובח של כדורים ארוכים טועים
עם כל הטענות לסבע והעצבים על מהלכים מרושלים, הוא היחיד עם מספרים העונה הזאת, בין היחידים עם משחק עומק ובין היחידים שמשחרר את חליילי בעמדה טובה באגף. כששרי יילחץ מי יהיה הכתובת? שראנוב ופיירו? אנחנו הולכים לראות היום משחק משובח של כדורים ארוכים טועים
-
- אלוף המדינה
הכדורים הארוכים זה הטקטיקה של דגו, על זה בנוי המשחק שאין לנו.Foolish כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 18:30 שיהיה לנו בהצלחה עם ההרכב הזה,
לא מובן למה פיירו עדיין משחק, חוץ מהנגיחות שלו שרובם בחוץ, הוא לא מועיל בכדורגל.
-
- אלוף המדינה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
סוף וחג'ג' שוב בחוץ. עושה רושם שלפחות בנושא הזה יש עקביות.
- hezildo
- מכונת תארים
לדגו אין דרך ואין שיטה. לשים את שוראנוב באגף במקום חלוץ זו טעות, ומצד שני לשחק עם חלאיילי על כל הקו זו גם טעות.
אין שום דרך או מערך שההרכב הזה יהיה מאוזן עם שחקנים בתפקיד שלהם.
אין שום דרך או מערך שההרכב הזה יהיה מאוזן עם שחקנים בתפקיד שלהם.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא סתם באגף עוד באגף שמאל. הוא עוד שיחק כמה פעמים בקריירה בימין אז המאמן הגאון שם אותו בשמאל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סבע ״יותר חשוב מאצילי״ מסופסל גם באירופה וגם בליגה
- hezildo
- מכונת תארים
זה עוד יותר גרוע. זה אשכרה רמת אימון של לוזון.Shocking4U כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 19:16לא סתם באגף עוד באגף שמאל. הוא עוד שיחק כמה פעמים בקריירה בימין אז המאמן הגאון שם אותו בשמאל
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
שתגמר כבר העונה הזאת
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בן דור טוען שבסופ״ש ניהלו פגישות במועדון על איך לעזור לדגו
אשכרה יש לנו מאמן שהוא פרוייקט טיפולי וזה היה כל כך ברור שזה גם מה שיהיה
עברנו ממאמן שהוא אוטוריטה שהוא הפרצוף של כל המועדון בכל אספקט למאמן שצריכים להחזיק לו את היד בכל דבר שהוא עושה
אשכרה יש לנו מאמן שהוא פרוייקט טיפולי וזה היה כל כך ברור שזה גם מה שיהיה
עברנו ממאמן שהוא אוטוריטה שהוא הפרצוף של כל המועדון בכל אספקט למאמן שצריכים להחזיק לו את היד בכל דבר שהוא עושה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Smile
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חזרנו לימים שאנחנו הקבוצה הכי גרועה בעולם בכדורי חוץ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פתחנו טוב מה שאומר שהגול של נתניה קרוב
חלאיילי לא יודע להכניס כדורים זה בעיה
-
- קודם כל נאמנות
חחחחח אני מת אתה גאוןShocking4U כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 20:25 פתחנו טוב מה שאומר שהגול של נתניה קרוב
גול על כיוף מאה אחוז
יעקב נחנקנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אמרתי לכםShocking4U כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 20:25 פתחנו טוב מה שאומר שהגול של נתניה קרוב
-
- מחוזר באירופה
כתבתי בנושא שלו כבר בהתחלה, הוא היה יכול לסרב.אליאור כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 18:24 צריך לכתוב ביחס לדגו שאני קצת מרחם עליו. חותכים אותו מכל הכיוונים בתקשורת וברשתות והוא האחרון שאשם. התחושה שלי היא שהוא מקבל הרבה יותר ביקורות מאלברמן ומשחר. מאמין שאם היו נותנים לו כלים טובים יותר הוא עוד היה יכול להצליח, סטייל קבוצה שמנצחת בלי מאמן. הבעיה היא שכשמחלישים את הקבוצה כל כך בקיץ אחד ולא רוצים להשקיע בשחקנים ואז דגו הוא פשוט השכפ"ץ. וואלה מסכן.
- Apoc
- יו״ר הבורד
הכל לפי התוכנית 1-0 נתניה
היה לנו סיכוי של 0.1% לעשות פה משהו היום
עם דגו על הקווים אני מרגיש כמו אוהד של קבוצה קטנה מספרד שבא נגד ברצלונה וריאל
היה לנו סיכוי של 0.1% לעשות פה משהו היום
עם דגו על הקווים אני מרגיש כמו אוהד של קבוצה קטנה מספרד שבא נגד ברצלונה וריאל
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 01 אוקטובר 2023, 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה