הייתי בטוח שזה האיש גדר של הקופים, קוראים לו גם חסן.Apoc כתב: 27 יוני 2022, 23:08אחד שקורץ בעין שלו כשמפרסמים כתבות בכל האתרים שיש שחקן שעל סף חתימה, עוד גאון
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אתה טועה בגדול.Apoc כתב: 27 יוני 2022, 23:08אחד שקורץ בעין שלו כשמפרסמים כתבות בכל האתרים שיש שחקן שעל סף חתימה, עוד גאון
יענקל'ך!
מה זה לא התאקלם באף קבוצה אירופאית? שיחק 4 משחקים בחצי עונה בסרקל ברוז בגיל 19 ואז הושאל מעוד קבוצה בלי לשחק בה כמעט? להביא חלוץ זה תמיד אול אין. גם אם תביא את פיירו וגם אם תביא את קלאוס וגם אידריסו שהצליחו באירופה. לדעתי שחקן כזה בן 22 שמתפוצץ ככה בקבוצה הראשונה שנתנה לו לשחק בהרכב והוביל אותה לאליפות ארצית ויבשתית, כשכל הקריירה עוד לפניו, זה משהו שאם יש לצאנס לקחת תקח.Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 23:05אתה רשמת שהוא שווה 3 מיליון יורו ואני יורה שטויות חסרות בסיס?חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 22:57אני אתערב איתך בכיף על זה. אתה יורה שטויות חסרות בסיסShocking4U כתב: 27 יוני 2022, 22:56
אני מאלה שלא התלהבו בכלל מפיירו וכן לדעתי הוא עדיף בכמה רמות על אמבנזה. ואני מוכן להתערב איתך באישי שאם הוא מגיע הוא פלופ ברמה של סיידובה סומא אם לא יותר.
תעשה בדיקה קצרה איפה הכובשים המובילים בליגה המרוקאית האדירה עברו בשנים האחרונות ותראה שהם כמעט אף פעם לא יוצאים ממרוקו או מאפריקה אלא בגג עוברים לקבוצות ערביות עשירות.
בוא נגיד שאני אנטי מאוד על השחקן, זורם איתך. מנסה להבין למה אתה כל כך מחזיק ממנו? הרזומה שלו לא מרשים בעליל בעיניי. אני חושב שרק בגלל שהוא שחקן אפריקאי צעיר אז הרבה אנשים ישר חושבים שיש פה פוטנציאל אדיר. אני חושב שאתה במצב שאתה חייב לפגוע בחלוץ וכמובן שעם כל שחקן יש הימור אבל הוא בעיניי ממש הימור. שחקן אפריקאי שלא התאקלם באף קבוצה אירופאית שהוא שיחק בה לתפקיד כל כך בכיר זה ממש לעשות אול אין שלדעתי אין לנו דיבידנד לעשות.
-
David
- מחוזר באירופה
יגאל גולדשטיין מבלבל תמוח עכשיו בספורט 5 שישראל קורצת לפיירו ושגם ליגת האלופות קורצת לו מה הוא עוד לא התעדכן הוא עד כדי כך חובבן?
הייתה באמת הזדמנות נהדרת להשקיע את כל התקציב ברכש מצומצם של שני מגנים וחלוץ זרים ובכך לעלות את הרמה של הקבוצה ביחס לרמה שהציגה עונה שעברה (לפני הירידה ביכולת בתקווה שזו ירידה זמנית) בעוד 2-3 רמות. חבל מאוד אם זה לא יקרה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אגב, בלי לזלזל בכבודו של המגן השמאלי הזר שמגיע, אתה מסכים איתי שזה לא זר בחצי מיליון יורו שכר ולא מיליון יורו דמי העברה?Apoc כתב: 27 יוני 2022, 23:15 הייתה באמת הזדמנות נהדרת להשקיע את כל התקציב ברכש מצומצם של שני מגנים וחלוץ זרים ובכך לעלות את הרמה של הקבוצה ביחס לרמה שהציגה עונה שעברה (לפני הירידה ביכולת בתקווה שזו ירידה זמנית) בעוד 2-3 רמות. חבל מאוד אם זה לא יקרה.
עובדתיתKevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 23:17אגב, בלי לזלזל בכבודו של המגן השמאלי הזר שמגיע, אתה מסכים איתי שזה לא זר בחצי מיליון יורו שכר ולא מיליון יורו דמי העברה?Apoc כתב: 27 יוני 2022, 23:15 הייתה באמת הזדמנות נהדרת להשקיע את כל התקציב ברכש מצומצם של שני מגנים וחלוץ זרים ובכך לעלות את הרמה של הקבוצה ביחס לרמה שהציגה עונה שעברה (לפני הירידה ביכולת בתקווה שזו ירידה זמנית) בעוד 2-3 רמות. חבל מאוד אם זה לא יקרה.
אופטימיות במכבי חיפה
אם מדברים על מביך אז תראה את הכינוי שלך. ואין קשר לגרמנים התלונה היחידה פה זה לשחר ואם אתה לא מבין את זה אז אתה טומן את הראש בחול. יענקל׳ה פורח כשאין תחרות,כשיש הוא ישר לוקח צעד אחורה. לא חסר דוגמאותחזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 19:52איזה מביכים האוהדים שלנו, באמת. אני בטוח במיליון אחוז שאם מכבי תל אביב היו מחתימים את הקורנו הזה כולם פה היו אומרים שזה מראדונה. פשוט מכורים ללהרגיש קטנים מולם זה עצובgreenguy כתב: 27 יוני 2022, 19:47 אני לא מאמין שירמייף על המדף בכושר משחק ועדיין נתקעים על פיירו, זה היה ברור שמיץ יחזור לפזר שחר יקח צעד אחורה,עצוב. גם המגן השמאלי אכזבה
לא אחי אני רואה בדיוק מה שאתה רואה, אתה פשוט מספר לעצמך ששחקן שעוד לא הגיע שמעולם לא ראית משחק הוא אכזבה. לא משנה את מי היו מביאים היית משכנע את עצמך שמכבי תל אביב עובדים נכון ואנחנו לא רוציפ להתחרות.greenguy כתב: 27 יוני 2022, 23:19אם מדברים על מביך אז תראה את הכינוי שלך. ואין קשר לגרמנים התלונה היחידה פה זה לשחר ואם אתה לא מבין את זה אז אתה טומן את הראש בחול. יענקל׳ה פורח כשאין תחרות,כשיש הוא ישר לוקח צעד אחורה. לא חסר דוגמאותחזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 19:52איזה מביכים האוהדים שלנו, באמת. אני בטוח במיליון אחוז שאם מכבי תל אביב היו מחתימים את הקורנו הזה כולם פה היו אומרים שזה מראדונה. פשוט מכורים ללהרגיש קטנים מולם זה עצובgreenguy כתב: 27 יוני 2022, 19:47 אני לא מאמין שירמייף על המדף בכושר משחק ועדיין נתקעים על פיירו, זה היה ברור שמיץ יחזור לפזר שחר יקח צעד אחורה,עצוב. גם המגן השמאלי אכזבה
אתה לא אשם, ככה מתנהגים 90 אחוז מהאוהדים שלנו ובגלל זה זו הקבוצה שהכי קשה להצליח בה בישראל. כל שעה שמסי לא נוחת יש אלף פוסטים על זה שאנחנו נרד ליגה וכל גול מול רעננה בטוחים שנקח את הצמפיונס
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 27 יוני 2022, 23:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
המגן השבדי נראה מצוין על הנייר.
לגבי החלוץ צריך לראות מי יגיע. אגב ווידאד מכרה את אחד הבלמים שלה היום לקבוצה מצרפת ב2.7 מיליון יורו.
לגבי החלוץ צריך לראות מי יגיע. אגב ווידאד מכרה את אחד הבלמים שלה היום לקבוצה מצרפת ב2.7 מיליון יורו.
-
Yaniv
- לא קרע זוג נעליים
חחחח במקום להשקיע את הכסף על חלוץ הנשיא בוחר איך לעזור לבית"ר איזה יופי
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ערב טוב .חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 23:22לא אחי אני רואה בדיוק מה שאתה רואה, אתה פשוט מספר לעצמך ששחקן שעוד לא הגיע שמעולם לא ראית משחק הוא אכזבה. לא משנה את מי היו מביאים היית משכנע את עצמך שמכבי תל אביב עובדים נכון ואנחנו לא רוציפ להתחרות.greenguy כתב: 27 יוני 2022, 23:19אם מדברים על מביך אז תראה את הכינוי שלך. ואין קשר לגרמנים התלונה היחידה פה זה לשחר ואם אתה לא מבין את זה אז אתה טומן את הראש בחול. יענקל׳ה פורח כשאין תחרות,כשיש הוא ישר לוקח צעד אחורה. לא חסר דוגמאותחזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 19:52
איזה מביכים האוהדים שלנו, באמת. אני בטוח במיליון אחוז שאם מכבי תל אביב היו מחתימים את הקורנו הזה כולם פה היו אומרים שזה מראדונה. פשוט מכורים ללהרגיש קטנים מולם זה עצוב
אתה לא אשם, ככה מתנהגים 90 אחוז מהאוהדים שלנו ובגלל זה זו הקבוצה שהכי קשה להצליח בה בישראל. כל שעה שמסי לא נוחת יש אלף פוסטים על זה שאנחנו נרד ליגה וכל גול מול רעננה בטוחים שנקח את הצמפיונס
סוף סוף הודעה לעניין .
לאנשים קשה לעכל פה שאנחנו לא מערב גרמניה .
המקום לעשות השוואה לא נכון .
זאת הסיבה שכתבתי אל תצפו לא תתאכזבו .
-
רונן22
- שחקן העונה
שירכוש את ניב זריהן/תמיר עדי/קריאף/ האסלביינק או איזה שחקן נוער שלהם בסכום גבוה, למה דווקא את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם? איך הוא מצליח לעבוד על כולם עם הפוזה של הנדיב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
תכף יביאו את בואצ׳י בתור החלוץ
הזר. גם חלוץ וגם לעזור לביתר באותה נשימה. הבנתי שהוא גם הוצע לנו שנה שעברה ב500 אלף יורו משכורת לפני שחתם על הרבה פחות בבית״ר
הזר. גם חלוץ וגם לעזור לביתר באותה נשימה. הבנתי שהוא גם הוצע לנו שנה שעברה ב500 אלף יורו משכורת לפני שחתם על הרבה פחות בבית״ר
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ערב טוב .רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 23:37 שירכוש את ניב זריהן/תמיר עדי/קריאף/ האסלביינק או איזה שחקן נוער שלהם בסכום גבוה, למה דווקא את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם? איך הוא מצליח לעבוד על כולם עם הפוזה של הנדיב
זאת לא פוזה ,הוא בעבר היה ספונסר של המנורה .
הוא באמת אוהב את המועדון ולכן הוא מוכן להכניס יד לכיס ולעזור להם .
אגב גם לסכנין הוא עזר ולא פעם .
-
רונן22
- שחקן העונה
אחלה. שיכניס את היד לכיס ויעזור להם, יקבל בתמורה פרחים ושוקולד + איזה שחקן סתמי בלי שום פוטנציאל. למה דווקא את זרגרי? שישאיר להם את זרגרי, הוא רק רוצה לעזור להם, לא?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בסיפור של פיירו נראה שיש פער מאוד גדול בין הרצון של הסוכן לרצון של השחקן. נראה שהשחקן לא רוצה להגיע בזמן שהסוכן הציג למועדון כאילו הוא כן יהיה מוכן וזה רק עניין של לסגור מול גנגאן. בכל מקרה לדעתי אם שרפו חודש עליו והוא לא מגיע כולל מו״מ מפרך מול הקבוצה שלו רק כדי שהוא יחטוף רגליים קרות זה באמת יסתמן כבזבוז זמן יקר
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
אפשר לדון על השחקן הזה אין סוף פה .רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 23:46 אחלה. שיכניס את היד לכיס ויעזור להם, יקבל בתמורה פרחים ושוקולוד או איזה שחקן סתמי בלי שום פוטנציאל. למה דווקא את זרגרי? שישאיר להם את זרגרי,
זה שחר לא מושלם אבל לפני הכל בן אדם .
-
רונן22
- שחקן העונה
בן אדם שמנצל סיטואציה בבית''ר כדי לקחת מהם את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם, והולך לספר שהוא עושה להם טובה. אחלה בן אדם
כמה אתה שונא את מכבי חיפה למה אתה מענה את עצמך?רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 23:49 בן אדם שמנצל סיטואציה בבית''ר כדי לקח שחקן במחיר נמוך והולך לספר שהוא עושה להם טובה. אחלה בן אדם
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ערב טוב .Shocking4U כתב: 27 יוני 2022, 23:47 בסיפור של פיירו נראה שיש פער מאוד גדול בין הרצון של הסוכן לרצון של השחקן. נראה שהשחקן לא רוצה להגיע בזמן שהסוכן הציג למועדון כאילו הוא כן יהיה מוכן וזה רק עניין של לסגור מול גנגאן. בכל מקרה לדעתי אם שרפו חודש עליו והוא לא מגיע כולל מו״מ מפרך מול הקבוצה שלו רק כדי שהוא יחטוף רגליים קרות זה באמת יסתמן כבזבוז זמן יקר
הרומן כנראה הסתיים .
השחקן מרוויח 230 אלף והציעו 400 ,אני יודע שהיו מוכנים לתת עוד מעט ,הבעיה שהשחקן הקפיץ את הדרישה ל600 .
גם אם יחליטו לעלות ל600 מה שלדעתי לא יקרה .
השחקן ימצא דרך לא לדרוך פה .
הדעה שלי ,מי שלא רוצה שלא יבוא ,אי אפשר להכריח שחקן לחתום בקבוצה בכח .
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
הפוך גוטה סיימנו .
הלאה יש עוד חלוץ במחברת .
אתה באמת רוצה להנחית בכח שחקן שלא רוצה להיות חלק מהסגל של הקבוצה שלך .
-
David
- מחוזר באירופה