ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים

Adi81
מחוזר באירופה

Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים

שליחה על ידי Adi81 »

Smile כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:18
hezildo כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:06 אין מה להתלהב מהניצחון, זה היה משחק בלי הגנות ובלי שוערים.
אין לנו סדר וארגון במשחק, כל פעם משחקים בשיטה אחרת ובהרכב אחר וזה לא בגלל רוטציה,
אלא בגלל שדגו עדיין לא מצא את המערך וההרכב המתאימים דבר שלא אמור לקרות באוקטובר.
בעניין הזה אני נוטה לעשות לו הנחה קטנה בגלל כל העניין עם אבא שלו ז"ל.
לא עשה את ההכנה עם הקבוצה בצורה מושלמת וגם בטח הראש שלו לא היה בקבוצה גם לאחר השבעה.
אני עושה לו הנחה בגלל כל העניין שלא אימן מעולם קבוצת בוגרת (מלבד כמה משחקים בודדים)
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים

שליחה על ידי hezildo »

Smile כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:18
hezildo כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:06 אין מה להתלהב מהניצחון, זה היה משחק בלי הגנות ובלי שוערים.
אין לנו סדר וארגון במשחק, כל פעם משחקים בשיטה אחרת ובהרכב אחר וזה לא בגלל רוטציה,
אלא בגלל שדגו עדיין לא מצא את המערך וההרכב המתאימים דבר שלא אמור לקרות באוקטובר.
בעניין הזה אני נוטה לעשות לו הנחה קטנה בגלל כל העניין עם אבא שלו ז"ל.
לא עשה את ההכנה עם הקבוצה בצורה מושלמת וגם בטח הראש שלו לא היה בקבוצה גם לאחר השבעה.
לא חושב שזה קשור, היו כבר מספיק משחקים בשביל למצוא שיטה והרכב.
הוא פשוט חסר מושג ולא עומד בלחץ, בגלל זה הוא מחליף שיטה והרכב כל משחק.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
שלח תגובה