אני עושה לו הנחה בגלל כל העניין שלא אימן מעולם קבוצת בוגרת (מלבד כמה משחקים בודדים)Smile כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:18בעניין הזה אני נוטה לעשות לו הנחה קטנה בגלל כל העניין עם אבא שלו ז"ל.hezildo כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:06 אין מה להתלהב מהניצחון, זה היה משחק בלי הגנות ובלי שוערים.
אין לנו סדר וארגון במשחק, כל פעם משחקים בשיטה אחרת ובהרכב אחר וזה לא בגלל רוטציה,
אלא בגלל שדגו עדיין לא מצא את המערך וההרכב המתאימים דבר שלא אמור לקרות באוקטובר.
לא עשה את ההכנה עם הקבוצה בצורה מושלמת וגם בטח הראש שלו לא היה בקבוצה גם לאחר השבעה.
ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
Re: ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים
לא חושב שזה קשור, היו כבר מספיק משחקים בשביל למצוא שיטה והרכב.Smile כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:18בעניין הזה אני נוטה לעשות לו הנחה קטנה בגלל כל העניין עם אבא שלו ז"ל.hezildo כתב: 02 אוקטובר 2023, 00:06 אין מה להתלהב מהניצחון, זה היה משחק בלי הגנות ובלי שוערים.
אין לנו סדר וארגון במשחק, כל פעם משחקים בשיטה אחרת ובהרכב אחר וזה לא בגלל רוטציה,
אלא בגלל שדגו עדיין לא מצא את המערך וההרכב המתאימים דבר שלא אמור לקרות באוקטובר.
לא עשה את ההכנה עם הקבוצה בצורה מושלמת וגם בטח הראש שלו לא היה בקבוצה גם לאחר השבעה.
הוא פשוט חסר מושג ולא עומד בלחץ, בגלל זה הוא מחליף שיטה והרכב כל משחק.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי