למה זה שטות, כי זה מה שאתה חושב?
תתעסק בדעות שלך, ותשתדל לכתוב תגובות עם תוכן.
זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.
ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.
נשמה, תנשום עמוק ותקרא את התגובה שוב והפעם לאט.
לא זרקתי שום מספרים ולא בדקתי שום דבר. כתבתי את טענתי ודעתי, לא בא לך להסכים? שיהיה לך בכיף, מפה ועד לכתוב שטות? לא זוכר שביקשתי ממך ציונים.
אגב ההומור שניסית לזרוק פה לא ממש מצחיק- באחוזים זה אולי 5% מצחיק, ואני מפרגן.
מה קרה, נעלבת מהמילה שטות? קצת ביקורת לא צריך להשתגע. שתבין כמה אתה מביך, אתה ״לא ביקשת ממני ציונים״ ובינתיים מחלק פה ציונים כמו ילד קטן על התוכן של ההודעות שלי ואז על ההומור שלי. כנראה ככה זה שאין משהו רציני לכתוב. ואני מפרגן.
בכל אופן אני מיציתי את הויכוח הזה
זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.
ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.
נשמה, תנשום עמוק ותקרא את התגובה שוב והפעם לאט.
לא זרקתי שום מספרים ולא בדקתי שום דבר. כתבתי את טענתי ודעתי, לא בא לך להסכים? שיהיה לך בכיף, מפה ועד לכתוב שטות? לא זוכר שביקשתי ממך ציונים.
אגב ההומור שניסית לזרוק פה לא ממש מצחיק- באחוזים זה אולי 5% מצחיק, ואני מפרגן.
מה קרה, נעלבת מהמילה שטות? קצת ביקורת לא צריך להשתגע. שתבין כמה אתה מביך, אתה ״לא ביקשת ממני ציונים״ ובינתיים מחלק פה ציונים כמו ילד קטן על התוכן של ההודעות שלי ואז על ההומור שלי. כנראה ככה זה שאין משהו רציני לכתוב. ואני מפרגן.
בכל אופן אני מיציתי את הויכוח הזה
וואו גבר תתקדם נשמה.
לא מבין מאיפה באים כל הטמבלים האלה עם ההסקת מסקנות והבנת הנקרא של ילד בן 4.
ואם באמת לא הבנת את ההפוך על הפוך בהקשר של ההומור זה באמת מביך.
נראה לי עדיין רחוק שבכר יעזוב את הכוכב. הוא יושב שם על חוזה של מיליון יורו בעונה לשלוש שנים, ככה שקשה לי להאמין שיפטרו אותו בכזו קלות.
אבל בהחלט נקווה שימשיך ככה ויחזור לפה.
אליאור כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 23:46
נראה לי עדיין רחוק שבכר יעזוב את הכוכב. הוא יושב שם על חוזה של מיליון יורו בעונה לשלוש שנים, ככה שקשה לי להאמין שיפטרו אותו בכזו קלות.
אבל בהחלט נקווה שימשיך ככה ויחזור לפה.
אני מסכים שלמרות שהכוכב זה מועדון שמפטר מאמנים כל שני וחמישי, יחזיקו אותו שם יותר מהרגיל בגלל השכר והכסף שהושקע שם.
ועדיין, ברגע שהתקשורת התהפכה עליו, זה רק עניין של זמן.
עכשיו שהם לא מפסידים היום זה כנראה ימשיך קצת יותר.
בכר במצב לא טוב, היה חייב לנצח היום כדי לסיים שלישי.
אגב תאוריית היאנג בויז קבוצה בינונית התנפצה היום להרבה משתמשים כאן וזה אחרי שמכרו את רידר ולא באמת הביאו תחליף.
בינתיים הוא עם 1/6 באירופה ו2 הפסדי ליגה
אם הוא לא מגיע לפחות למקום 3 הוא לא ימשיך שם לעונה נוספת. ואם גם בליגה יהיו נפילות נוספות יש מצב שלא יסיים בכלל את העונה.
לחזור לכאן? לא חושב שיקרה, הוא ינסה יעד אחר באירופה
Hulk כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 00:02
אגב תאוריית היאנג בויז קבוצה בינונית התנפצה היום להרבה משתמשים כאן וזה אחרי שמכרו את רידר ולא באמת הביאו תחליף.
או שגם הכוכב בינונית.
מסכים, אבל הנרטיב בפורום היה שאם בכר מאמן אנחנו עוברים אותם והנה עם סגל איכותי יותר בכוכב הוא מתקשה נגדם.
Smile כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 00:03
אם הוא לא מגיע לפחות למקום 3 הוא לא ימשיך שם לעונה נוספת. ואם גם בליגה יהיו נפילות נוספות יש מצב שלא יסיים בכלל את העונה.
Smile כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 00:03
יאנג בויז קבוצה אפורה אבל סופר מאומנת, לא הופתעתי שהכוכב התקשו מולם אתמול
יאנג בויז קבוצה אפורה אבל סופר מאומנת, לא הופתעתי שהכוכב התקשו מולם אתמול