חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
מכבי עם 10 מליון יורו הכנסות מאירופה השנה וזה עוד יכול לעלות בזכות הנצחון על פאו והירידה לקונפרנס.
יתרה על כך, היא נפטרת מסבע והחוזה השמן של הבחור העגלגל, ובנוסף, היא סוחבת הכנסות יפות מהעונה שעברה וחסכון יפה על צוות האימון והשחקנים.
האם נראה מישהו מגיע ?
לדעתי יגיע אולי שחקן אחד, כנראה ישראלי (כי איזה זר ירצה להגיע), והוא לא יהיה מה שאנחנו מצפים לו.
מה אומרים ?
יתרה על כך, היא נפטרת מסבע והחוזה השמן של הבחור העגלגל, ובנוסף, היא סוחבת הכנסות יפות מהעונה שעברה וחסכון יפה על צוות האימון והשחקנים.
האם נראה מישהו מגיע ?
לדעתי יגיע אולי שחקן אחד, כנראה ישראלי (כי איזה זר ירצה להגיע), והוא לא יהיה מה שאנחנו מצפים לו.
מה אומרים ?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיבור על קני סייף וקינדה
לגבי סייף, אני חושב שזה שחקן משלים טוב לסגל, גם יכול להיות מחליף לקורנו וגם יכול להוסיף עומק בכנפיים.
לגבי קינדה, לא יודע באיזה כושר הוא מגיע ומה הוא שווה כרגע, אבל על פניו תחליף טוב לסבע.
עדיין חושב שחייבים עוד עומק בקישור (איתן אזולאי אופציה טובה) ולהחליף את שימיץ בבלם נורמלי.
לגבי סייף, אני חושב שזה שחקן משלים טוב לסגל, גם יכול להיות מחליף לקורנו וגם יכול להוסיף עומק בכנפיים.
לגבי קינדה, לא יודע באיזה כושר הוא מגיע ומה הוא שווה כרגע, אבל על פניו תחליף טוב לסבע.
עדיין חושב שחייבים עוד עומק בקישור (איתן אזולאי אופציה טובה) ולהחליף את שימיץ בבלם נורמלי.
קני אני לוקח לסגל בוודאות. יכול לשחק כנף בשני הצדדים ולצערי שיבלי עדיין לא בשל. לגביי קינדה האם הוא תחליף מקצועי המספרים לסבע? קשה לי להאמין. לדעתי רק עומר…. אבל לפניי כולם נטע חייב להיות מוחתם פה בכל מחיר בגלל הנפילה הקשה עם שואו. אין אפשרות להביא זרים בגלל המצב. נטע בכל מחיר.
קני סייף מהשחקנים שאני מת שיפרוש כבר מכדורגל כדי שלא נשמע עליו מקושר אלינו יותר
אופטימיות במכבי חיפה
קינדה עם שכר מאוד גבוה, קשה לי לראות אותו מגיע.
סייף חולם לשחק פה הוא יגיע גם עבור משכורת חייל, זה השחקנים שיענקלה אוהב, ולכן הוא יהיה פה.
אף אחד לא מדבר על זרים? יש פה 3 מתוך 6 זרים שזרים לכדורגל. שנה שעברה היה רק 1 כזה ובמקום להחליף אותו הביאו לו 2 חברים
סייף חולם לשחק פה הוא יגיע גם עבור משכורת חייל, זה השחקנים שיענקלה אוהב, ולכן הוא יהיה פה.
אף אחד לא מדבר על זרים? יש פה 3 מתוך 6 זרים שזרים לכדורגל. שנה שעברה היה רק 1 כזה ובמקום להחליף אותו הביאו לו 2 חברים
קינדה אחלה שחקן, אבל אני חושב שאם הוא יחזור לארץ זה יהיה למכבי תל אביב שיכולה להציע לו שכר גבוה יותר.
סייף זו אופציה נחמדה לעיבוי הסגל אבל הוא לא חיזוק ולא ישנה את העונה הזו.
הייתי רוצה לראות את איתן אזולאי או נטע לביא. אם שואו רוצה לעזוב הייתי מנסה להביא את שניהן למרות שזה לא ריאלי בעליל.
סייף זו אופציה נחמדה לעיבוי הסגל אבל הוא לא חיזוק ולא ישנה את העונה הזו.
הייתי רוצה לראות את איתן אזולאי או נטע לביא. אם שואו רוצה לעזוב הייתי מנסה להביא את שניהן למרות שזה לא ריאלי בעליל.
+1benrey כתב: 15 דצמבר 2023, 10:42 קינדה עם שכר מאוד גבוה, קשה לי לראות אותו מגיע.
צריך להיפטר מחלק מהזרים גם במחיר שלא יבוא שום דבר במקומם.
נטע,וויסמן ואלי גם מהלך על מדמון מחדרה.
עם אפשר להביא זרים אז בוודאי שמביא בלם במקום סימיץ
עם אפשר להביא זרים אז בוודאי שמביא בלם במקום סימיץ
כל ישראלי שיכול להגיע במקום אחד משלושת הזרים הגרועים שלנו זה יהיה מבורך וכחלק מבנייה לעונה הבאה. וייסמן במקום פיירו, אזולאי או נטע במקום שואו ובלם כלשהו ישראלי (אם יש) במקום שימיץ'.
בכלל - כל פעולה שאפשר לעשות כדי להתחיל לבנות את התשתית לעונה הבאה, בעיקר בגזרת הישראלים, כדי להשאיר חופש רחב יותר עם הזרים לקיץ ולהביא איפה שהכי צריך.
בכלל - כל פעולה שאפשר לעשות כדי להתחיל לבנות את התשתית לעונה הבאה, בעיקר בגזרת הישראלים, כדי להשאיר חופש רחב יותר עם הזרים לקיץ ולהביא איפה שהכי צריך.
סייף נותן לנו פתרון ב-3 עמדות שאין לנו כרגע.
1) שחקן קו ימין עם רגל הפוכה. ובכלל, קו ימין מאוד לא עמוק אחרי הליכתו של סבע ככה שזה חיזוק טוב לשם.
2) מגן שמאלי עם רגל שמאל.
3) שחקן כנף שמאל במערך של 3 בלמים, שוב, עם רגל שמאל.
מעבר לזה שהוא יכול לסתום חורים גם בתפקידים אחרים, והוא גם מרים קרנות וחופשיות מצוין, שוב ברגל שמאל, שזה משהו שחוץ משרי אף אחד בקבוצה לא יודע לעשות מספיק טוב.
גם גדל פה, ואוהד שלנו, מקווה שאכן יגיע.
כל אלה שאומרים קינדה, אזולאי, ועוד שמות לא ריאליים, למה אתם משלים את עצמכם?
סגל כבר אמר שאזולאי זה במינימום התג מחיר של קארצב. כלומר 2.5/2.8 מיליון יורו. אנחנו לא נשלם את זה. ובצדק.
קינדה אני לא קונה את הספין הזה. הוא מצליח בארה"ב, יש לו שם טוב, יכול למצוא קבוצה אחרת, ועם שכר גבוה.
וגם אם ירצה ללכת, יכול לכוון לאירופה, ויסדרו לו קבוצה.
ואם נניח הוא רוצה לחזור, מכבי ת"א תציע לו סכומים גבוהים.
נטע היחיד שאולי יכול להיות רלוונטי, אם באמת הוא רוצה לחזור,אז צריך להתאבד על זה, על הכסף איתו אני מאמין שיסתדרו. רק לא נראה לי שהוא רוצה לחזור.
וייסמן התחיל לשחק לאחרונה יותר בגלל חילופי מאמנים, לכן קשה לי לראות אותו חוזר בינואר.
מה כן הייתי עושה?
מנסה לשאול את ארד בר שלא משחק בשוויץ. 50-50 לא רע בכלל לליגה פה, ויוסיף עומק.
צריך להגיע חלוץ. אפשר לשאול את בריבו ששוב, לא מקבל דקות באמריקה.
אני באופן אישי חושב שהעונה הזאת די גמורה, לא רואה פה הרבה מה לקושש בינואר, בעיקר כי הזרים לא רלוונטיים לאור המלחמה.
בקיץ אני מחליף את שואו ושימיץ בזרים אחרים.
מפעיל את הסעיף של אלמקייס.
מקווה שוייסמן וגרנדה יירדו ליגה, ולוקח אותו.
וגם עם חצי עין על אברג'ל ולוריין שבדרך לליגה השנייה בצרפת.
בינואר לא עושים מהפכות. 2-3 שחקנים שנותנים חיזוק.
1) שחקן קו ימין עם רגל הפוכה. ובכלל, קו ימין מאוד לא עמוק אחרי הליכתו של סבע ככה שזה חיזוק טוב לשם.
2) מגן שמאלי עם רגל שמאל.
3) שחקן כנף שמאל במערך של 3 בלמים, שוב, עם רגל שמאל.
מעבר לזה שהוא יכול לסתום חורים גם בתפקידים אחרים, והוא גם מרים קרנות וחופשיות מצוין, שוב ברגל שמאל, שזה משהו שחוץ משרי אף אחד בקבוצה לא יודע לעשות מספיק טוב.
גם גדל פה, ואוהד שלנו, מקווה שאכן יגיע.
כל אלה שאומרים קינדה, אזולאי, ועוד שמות לא ריאליים, למה אתם משלים את עצמכם?
סגל כבר אמר שאזולאי זה במינימום התג מחיר של קארצב. כלומר 2.5/2.8 מיליון יורו. אנחנו לא נשלם את זה. ובצדק.
קינדה אני לא קונה את הספין הזה. הוא מצליח בארה"ב, יש לו שם טוב, יכול למצוא קבוצה אחרת, ועם שכר גבוה.
וגם אם ירצה ללכת, יכול לכוון לאירופה, ויסדרו לו קבוצה.
ואם נניח הוא רוצה לחזור, מכבי ת"א תציע לו סכומים גבוהים.
נטע היחיד שאולי יכול להיות רלוונטי, אם באמת הוא רוצה לחזור,אז צריך להתאבד על זה, על הכסף איתו אני מאמין שיסתדרו. רק לא נראה לי שהוא רוצה לחזור.
וייסמן התחיל לשחק לאחרונה יותר בגלל חילופי מאמנים, לכן קשה לי לראות אותו חוזר בינואר.
מה כן הייתי עושה?
מנסה לשאול את ארד בר שלא משחק בשוויץ. 50-50 לא רע בכלל לליגה פה, ויוסיף עומק.
צריך להגיע חלוץ. אפשר לשאול את בריבו ששוב, לא מקבל דקות באמריקה.
אני באופן אישי חושב שהעונה הזאת די גמורה, לא רואה פה הרבה מה לקושש בינואר, בעיקר כי הזרים לא רלוונטיים לאור המלחמה.
בקיץ אני מחליף את שואו ושימיץ בזרים אחרים.
מפעיל את הסעיף של אלמקייס.
מקווה שוייסמן וגרנדה יירדו ליגה, ולוקח אותו.
וגם עם חצי עין על אברג'ל ולוריין שבדרך לליגה השנייה בצרפת.
בינואר לא עושים מהפכות. 2-3 שחקנים שנותנים חיזוק.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 15 דצמבר 2023, 13:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מהמר שיגיעו שני שחקנים, כמו בכל העונות הקודמות.
סייף זה רכש קל ולכן אני מאמין שיסגרו איתו. הוא בטוח עדיף על הצעירים שלא מקבלים קרדיט וצריכים לצאת להשאלה, אבל הוא לא אקס פקטור שישנה את העונה שלנו. הלוואי שאצילי היה מגיע במקומו, אבל אני לא רואה אותו מוותר על הכסף ולא רואה את דגו מסתדר איתו.
מאמין שיחפשו עוד קשר כי דגו בורח בכל דרך אפשרית ממשחק דרך האמצע, אבל אני לא רואה אופציות שהמועדון יהיה מוכן לשלם עליהן.
קשה לי להאמין שיודו בטעות וישחררו זרים. אולי אולי אולי את שימיץ׳, אבל גם זה נראה דמיוני.
סייף זה רכש קל ולכן אני מאמין שיסגרו איתו. הוא בטוח עדיף על הצעירים שלא מקבלים קרדיט וצריכים לצאת להשאלה, אבל הוא לא אקס פקטור שישנה את העונה שלנו. הלוואי שאצילי היה מגיע במקומו, אבל אני לא רואה אותו מוותר על הכסף ולא רואה את דגו מסתדר איתו.
מאמין שיחפשו עוד קשר כי דגו בורח בכל דרך אפשרית ממשחק דרך האמצע, אבל אני לא רואה אופציות שהמועדון יהיה מוכן לשלם עליהן.
קשה לי להאמין שיודו בטעות וישחררו זרים. אולי אולי אולי את שימיץ׳, אבל גם זה נראה דמיוני.
1+Apoc כתב: 15 דצמבר 2023, 10:34 קני סייף מהשחקנים שאני מת שיפרוש כבר מכדורגל כדי שלא נשמע עליו מקושר אלינו יותר
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
חוץ מסייף אני לא רואה מי עוד ריאלי ויכול לתרום לנו משהו. נטע וייסמן וקינדה פשוט לא ריאלים, כנ"ל זרים בגלל המלחמה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- DelPiero
- אלוף המדינה
אני לא מחזיק מסייף, בדרך כלל השחקנים שאומרים עליהם שיכולים לשחק בכמה עמדות לא טובים באף אחת מהעמדות האלה.
מביא את וייסמן במקום פיירו ומנסה לשכנע בכל הכוח את נטע לחזור
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לגמרי איתך. מעדיף גם קינדה הרבה מאשר קני סייף הבינוני.כובע קש כתב: 15 דצמבר 2023, 16:07 אני לא מחזיק מסייף, בדרך כלל השחקנים שאומרים עליהם שיכולים לשחק בכמה עמדות לא טובים באף אחת מהעמדות האלה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
אפרופו שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות, דולב חזיזה?כובע קש כתב: 15 דצמבר 2023, 16:07 אני לא מחזיק מסייף, בדרך כלל השחקנים שאומרים עליהם שיכולים לשחק בכמה עמדות לא טובים באף אחת מהעמדות האלה.
- DelPiero
- אלוף המדינה
תראו את זה ככה:
שחקן שמשחק בכמה עמדות אבל לא מתעלה באף אחת הוא כמו נותן שירות שמציע מגוון שירותים אבל כולם באופן בינוני, לעומת איש מקצוע שיודע לעשות דבר אחד, אבל שהוא מומחה אמיתי בו.
שחקן שמשחק בכמה עמדות אבל לא מתעלה באף אחת הוא כמו נותן שירות שמציע מגוון שירותים אבל כולם באופן בינוני, לעומת איש מקצוע שיודע לעשות דבר אחד, אבל שהוא מומחה אמיתי בו.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=455763
לאיוס שחקן עם פוטנציאל גדול מביא בלי לחשוב פעמיים
לגבי בנימין, לא ראיתי מספיק אבל אני מעדיף אותו על גוני נאור בלי שאלה בכלל.
כן אבל זו כתבה שלא אומרת כלום. מה זה שוקלים? אני יכול להעלות כתבה מחר "מכבי חיפה שוקלת להחתים את ערן זהבי בסוף העונה, השכר הגבוה עלול להוות בעיה".ירוק רפואי כתב: 16 דצמבר 2023, 10:42 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=455763
ברור ששוקלים וברור שכולם מועמדים. השאלה היא כמה באמת מתכוונים לעשות מהלך.
לגבי לאיוס - כבר מהקיץ כתבתי שצריך להביא אותו בגלל שאנחנו דלילים מאוד בכנפיים והוא שחקן עם פוטנציאל.
אלוהים ישמור מחזירים אותנו 10 צעדים אחורה. איזה שמות..
עוד פעם להעמיס את הסגל בבינוניים שגם ככה עכשיו הוא בינוני?
חוץ מלביא וויסמן אף אחד לא ראוי
עוד פעם להעמיס את הסגל בבינוניים שגם ככה עכשיו הוא בינוני?
חוץ מלביא וויסמן אף אחד לא ראוי
לא הייתי מתרגש כרגע מהשמות שעולים. הרבה מזה זה קליקבייטים ועבודת סוכנים. מה שכן, העובדה שמדברים על שחקני כנף מסמנת לנו מה כן חושבים להביא.
אני מנסה לחשוב מה בעיני הכי קריטי, אבל יש כל כך הרבה פאקים בסגל והזדמנויות שוק כל כך מעטות. סביר שיחזקו את הקבוצה באופן רה-אקטיבי, יגיבו להזדמנויות ופחות ייזמו עסקאות על שחקנים שסימנו.
אני מנסה לחשוב מה בעיני הכי קריטי, אבל יש כל כך הרבה פאקים בסגל והזדמנויות שוק כל כך מעטות. סביר שיחזקו את הקבוצה באופן רה-אקטיבי, יגיבו להזדמנויות ופחות ייזמו עסקאות על שחקנים שסימנו.
מה צריך את חייקין שכיוף מתחיל להוכיח את עצמו? ברור שהוא יעשה טעויות ונשלם מחיר אבל בגדול הוא מראה פוטנציאל מצוין.
לכיוף יש בעיה קשה בכדורי גובה. הוא לא מספיק טוב כרגע ועד שישתפר בזה.
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
מרגיש לי שסייף זה ניפוח שתוך שנה שנתיים נחפש איזו קבוצה תרצה לקלוט אותו.
סביר להניח. לא סתם המועדון לא רצה אותו בחלונות הקודמים למרות דחיפה אגריסיבית של סוכנים. מצד שני, אין באמת הרבה אופציות והוא כנראה עדיף על הקיים לזמן הקרוב.shayhagai כתב: 16 דצמבר 2023, 18:34 מרגיש לי שסייף זה ניפוח שתוך שנה שנתיים נחפש איזו קבוצה תרצה לקלוט אותו.
מן הסתם עדיף להביא שחקנים מתאימים יותר אם יימצאו כאלו, אבל השוק הישראלי מזעזע וקבוצות שלא יביאו שחקנים בשלים מבית יירדו ברמה לאורך זמן. לצורך העניין, למכבי ת״א אין עוד שחקנים בשלים לשלב והם החזירו את כל הליגיונרים, כך שאם יהיו להם שחקנים שירצו לצאת לחו״ל (מה שלא נראה שיקרה) הרמה שלהם תרד. בב״ש כבר רואים את הנסיגה כשהסגל המבוגר שלהם יורד ברמה ואין תחליף מתאים. אצלנו מנסים עכשיו להתמודד עם זה בעזרת שילוב של צעירים, אבל נראה שקפצו מעל הפופיק ובנו סגל עם יותר מדי צעירים שחלקם עדיין לא בשלים.
סייף בחוזה קצר עם אופציה להארכה זה סבבה לא מחזיק ממנו אבל לפחות יכול לתת לנו קצת גיבוי לאגף שמאל ועוד טיפה עומק לסגל המאוד דליל שלנו.
המפתח לינואר זה אם אפשר להביא זרים איכותיים לארץ, כי אם זרים יסכימו לבוא לפה אז אפשר לעשות שינוי ולהתחזק משמעותית.
אחרת הרכש היחיד שבאמת יכול לשדרג זה נטע.
המפתח לינואר זה אם אפשר להביא זרים איכותיים לארץ, כי אם זרים יסכימו לבוא לפה אז אפשר לעשות שינוי ולהתחזק משמעותית.
אחרת הרכש היחיד שבאמת יכול לשדרג זה נטע.