חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .
אני לא אתפלא אם ב"ש יגישו הצעה גם עליו .
שאלברמן יתעורר כבר, מקסימום יסרב לפחות שינסו .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .
- Smurk
- אגדה ירוקה
אחי אתה חייב לשחרר מהאובססיה אליוDaniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
אתה לא יכול להתחרות בליגה המקסיקנית, יש שם ים כסף.Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
-
David
- מחוזר באירופה
שישחררו מהאובססיה על פיירו .Smurk כתב: 28 יוני 2022, 10:37אחי אתה חייב לשחרר מהאובססיה אליוDaniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
מתחילת החלון כל המאמצים מרוכזים רק בחלוץ אחד, אין חלוצים עולם ? הוא בכלל לא רוצה להגיע לפה .
מוגזם .
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
לפי ספורט5 באר שבע הציעו הצעה על השבדי.
אולי הוא ינחת אצלם בסוף.
אולי הוא ינחת אצלם בסוף.
- Smurk
- אגדה ירוקה
יצאתי חומוס
נערך לאחרונה על ידי silvas ב 28 יוני 2022, 10:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
במקסיקו משלמים מיליונים בשכר.Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
יענקל'ך!
אתה מודע לזה שזה דף טוויטר של איזה ילד בן 15 כן ? הכל שם בעברית .
- Smurk
- אגדה ירוקה
וואלה אם הדיווח נכון אז אלפונס גבר והמילים שכתב באינסטגרם יפות. אחלה אלפונס
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם ב״ש יחתימו את ירמייף ועוד בסכומים כאלה מצחיקים ואנחנו נתקע עם אמבנזה זה מבוא לדיכאון קליני
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.
ואליינטה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן?silvas כתב: 28 יוני 2022, 09:57 יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהם לא כוכבי על בליגות האלה והם מספיק טובים למכבי חיפה.
בהנחה וצוות הסקאוטינג והאימון שלנו מבינים קצת בכדורגל, אני בטוח שהם מביאים שחקנים שישדרגו אותנו. קשה לי להאמין שינחתו פה סתם שחקנים כי זה מה יש.
מארק ואליינטה למשל, שיחק בליגה 2 מרבית הקריירה, לא יודע עד כמה הוא נחשב כוכב בספרד...
היה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן. רק זה שהוא פציע גמר אותו.
דבאלישווילי היה גולר בפאקינג ריגה בלטביה... לא תגידו ליגה שניה בצרפת ועדיין היה אחד החלוצים הטובים שנחתו פה.
השיפוט המהיר והמוקדם שלכם כאילו אתם כל חייכם עסקתם בסקאוטינג והייתם אנליסטים מיותר לטעמי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Smurk
- אגדה ירוקה
בספורט 5 אומרים ששחר עשוי לשלוח שחקנים בהשאלה לבית"ר. אין לי בעיה עם זה, לזרוק להם את דהן ונחמני שיהיו שחקני הרכב.
כן כן, אחד הטובים.GKagelmacher כתב: 28 יוני 2022, 10:58 אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.
ואליינטה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן?silvas כתב: 28 יוני 2022, 09:57 יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהם לא כוכבי על בליגות האלה והם מספיק טובים למכבי חיפה.
בהנחה וצוות הסקאוטינג והאימון שלנו מבינים קצת בכדורגל, אני בטוח שהם מביאים שחקנים שישדרגו אותנו. קשה לי להאמין שינחתו פה סתם שחקנים כי זה מה יש.
מארק ואליינטה למשל, שיחק בליגה 2 מרבית הקריירה, לא יודע עד כמה הוא נחשב כוכב בספרד...
דבאלישווילי היה גולר בפאקינג ריגה בלטביה... לא תגידו ליגה שניה בצרפת ועדיין היה אחד החלוצים הטובים שנחתו פה.
השיפוט המהיר והמוקדם שלכם כאילו אתם כל חייכם עסקתם בסקאוטינג והייתם אנליסטים מיותר לטעמי.
-
David
- מחוזר באירופה
מסכים איתך גם אני אהבתי את ולייאנטה היה בלם איכותי שפוט הגיע אלינו בטיימניג לא נכוןsilvas כתב: 28 יוני 2022, 11:04כן כן, אחד הטובים.GKagelmacher כתב: 28 יוני 2022, 10:58 אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם העלויות של ירמייף זה באמת לכיוון המיליון יורו תג מחיר ועוד 400 אלף שכר אז לא מבין למה הם לא הולכים עליו בטח עכשיו כשב״ש הולכת אז זה נראה ריאלי גם לקבוצות ישראליות. במיוחד אם פיירו לא רוצה להגיע.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
והקןנגולזי כן. איזה שטויות. חלוץ אש לא יודע איך אפשר לא לחטוף אותו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
אח שלי שחרר,Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
אם קרוז אזול מעוניינת בו - הוא ישחק שם.
החלוץ הבכיר שלהם (ג'ונתן רודריגז מאורוגוואי) מרוויח שם קרוב למיליון אירו בעונה.
אצלינו לא משלמים שככר ברמות האלה.
עכשיו תגיד לי בתור אוסקר - לאן תלך? לליגה בשפת האם שלך, שם כל השחקנים מקסיקנים או דרום אמריקאיים בשכר של סביב מיליון אירו או למדינה מזרח תיכונית בשכר שהוא חצי מזה במקרה הטוב?
ואם עדיין אתה צריך הסבר נוסף - תפריד בין תקציב רכש (קנייה) לשכר שוטף.
אין לו מהירות.GKagelmacher כתב: 28 יוני 2022, 11:13והקןנגולזי כן. איזה שטויות. חלוץ אש לא יודע איך אפשר לא לחטוף אותו.
יענקל'ך!
יש קבוצות במקסיקו שגם משלמת הרבה יותר מזה. הצרפתי הזה פלוראן תובאן (איך שלא רושמים את השם שלו) מרוויח 6 מיליון דולר בעונה.dyarok כתב: 28 יוני 2022, 11:14אח שלי שחרר,Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 10:36 ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
אם קרוז אזול מעוניינת בו - הוא ישחק שם.
החלוץ הבכיר שלהם (ג'ונתן רודריגז מאורוגוואי) מרוויח שם קרוב למיליון אירו בעונה.
אצלינו לא משלמים שככר ברמות האלה.
עכשיו תגיד לי בתור אוסקר - לאן תלך? לליגה בשפת האם שלך, שם כל השחקנים מקסיקנים או דרום אמריקאיים בשכר של סביב מיליון אירו או למדינה מזרח תיכונית בשכר שהוא חצי מזה במקרה הטוב?
ואם עדיין אתה צריך הסבר נוסף - תפריד בין תקציב רכש (קנייה) לשכר שוטף.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
גם כאלב, אה רגע..Smurk כתב: 28 יוני 2022, 11:00 בספורט 5 אומרים ששחר עשוי לשלוח שחקנים בהשאלה לבית"ר. אין לי בעיה עם זה, לזרוק להם את דהן ונחמני שיהיו שחקני הרכב.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מאיפה למקסיקנים יש כל כך הרבה כסף לשפוך על כדורגל?
עסקאות סמים?
עסקאות סמים?