אמת.
רק מבחינת ניקוד התיקו הזה אולי יעזור, תלוי בתוצאה שבוע הבא.
מנהל: Shocking4U
יום שני החל מהשעה 3 בצהריים.
את ברטיסלבה ניצחנו בחוץ ללא קהל חוץ... מבחינתי זאת ההגרלה האופטימלית מכל הבחינות, גם מדינה כמעט ללא מוסלמים שסיכוי גבוה שתוכל להכניס קהל חוץ, גם בין וינה לבודפשט וגם אפילו מסאי דגו הדיח אותםKevinDurant כתב: ↑16 דצמבר 2023, 11:20אנחנו לא פייבוריטים נגד ברטיסלבה?
גלימט אגב סיימו את הליגה שלהם ויחזרו לשחק רק באפריל, כלומר לא יהיו בכושר משחק בכלל
אכן נתונים מזוויעים כמו מכבי חיפה העונה.רק מכבי כתב: ↑17 דצמבר 2023, 01:50 קורא פה שאנחנו פייבוריטים מול לא מעט קבוצות. האמת שאני די נפעם.
מעבר לזה שאני די לא מבין איך אתם חושבים שקבוצה שלא מנצחת את בית"ר או פ"ת תנצח קבוצה בצמד משחקי נוק אאוט בלי ביתיות, מעבר לזה מכבי שלנו לא ניצחה ביותר משער אחד בליגה, ולא בשלב הבתים. כך הניצחונות על חודו של שער,
מעל הכל כדורגל ברוב המשחקים פשוט לא איכותי. התקפה לא תכליתית, הגנה שסופגת בכל משחק.
ועוד אין לנו את סמי עופר.
אז איך אנחנו פייבוריטים??
ומעבר להערכת יתר שאתם עושים לקבוצה, אתם גם עושים הערכת חסר ללא מעט קבוצות ברשימה פה.
ואגב, הגיע הזמן לקצת נתונים משלב הבתים:
מכבי שלישית מהסוף בבעיטות לשער
- לפני אחרונה באחזקת כדור
- חמישית מהסוף במאבקי אוויר
- הקבוצה שבעטו לה הכי הרבה לשער
- שלישית מהסוף במספר מסירות
- רביעית מהסוף במסירות מפתח
- הקבוצה שהיתה הכי מעט זמן בשליש הקדמי
שלישית מהסוף בדריבלים מוצלחים
- הקבוצה שהרחיקה הכי הרבה מהרחבה
- שלישית בחסימת בעיטות
- שלישית בעצירות שוער
- עשירית בתיקולים מוצלחים
- עשירית בפאולים
(הנתונים באדיבות ז. ז.)
בחוץ עוד ללא קהל חוץאליאור כתב: ↑17 דצמבר 2023, 13:02אכן נתונים מזוויעים כמו מכבי חיפה העונה.רק מכבי כתב: ↑17 דצמבר 2023, 01:50 קורא פה שאנחנו פייבוריטים מול לא מעט קבוצות. האמת שאני די נפעם.
מעבר לזה שאני די לא מבין איך אתם חושבים שקבוצה שלא מנצחת את בית"ר או פ"ת תנצח קבוצה בצמד משחקי נוק אאוט בלי ביתיות, מעבר לזה מכבי שלנו לא ניצחה ביותר משער אחד בליגה, ולא בשלב הבתים. כך הניצחונות על חודו של שער,
מעל הכל כדורגל ברוב המשחקים פשוט לא איכותי. התקפה לא תכליתית, הגנה שסופגת בכל משחק.
ועוד אין לנו את סמי עופר.
אז איך אנחנו פייבוריטים??
ומעבר להערכת יתר שאתם עושים לקבוצה, אתם גם עושים הערכת חסר ללא מעט קבוצות ברשימה פה.
ואגב, הגיע הזמן לקצת נתונים משלב הבתים:
מכבי שלישית מהסוף בבעיטות לשער
- לפני אחרונה באחזקת כדור
- חמישית מהסוף במאבקי אוויר
- הקבוצה שבעטו לה הכי הרבה לשער
- שלישית מהסוף במספר מסירות
- רביעית מהסוף במסירות מפתח
- הקבוצה שהיתה הכי מעט זמן בשליש הקדמי
שלישית מהסוף בדריבלים מוצלחים
- הקבוצה שהרחיקה הכי הרבה מהרחבה
- שלישית בחסימת בעיטות
- שלישית בעצירות שוער
- עשירית בתיקולים מוצלחים
- עשירית בפאולים
(הנתונים באדיבות ז. ז.)
ועדיין, אנחנו לא עושים הערכת חסר לחלק מהקבוצות. את ברטיסלבה עברנו כבר וניצחנו גם בבית וגם בחוץ - ברור שאנחנו פייבוריטים מולם. לגיה ורשה היא מקום 5 בליגה הפולנית. פרנצווארוש הודחה בסיבוב הראשון של המוקדמות.
צריך לשים דברים בפרופורציות - אנחנו חלשים, אבל גם רוב הקבוצות ברשימה לא מלהיבות.
מסכים. זו הערכה יותר ריאלית,Ramos כתב: ↑18 דצמבר 2023, 02:56 לגבי הנתונים; שיחקנו בשלב הבתים מול קבוצות ברמה גבוהה יותר מרוב הקבוצות שאנחנו עלולים לקבל בפלייאוף ככה שלא יודע כמה זה מדד להתמודדות הבאה.
ובכל זאת, לדעתי אנחנו פייבוריטים רק נגד ברטיסלבה.
לגיה ורשה אמנם מקום 5 בפולין, אבל אנחנו עד אתמול היינו מקום 4 בישראל.
בודו גלימט אלופת נורבגיה ויש לנו רקורד רע מול סקנדינביות בכללי.
פרנצווארוש השתפרו מאז ההדחה שלהם בסיבוב הראשון והם במקום השני בהונגריה בהפרש נמוך.
גנט טובים מאיתנו, המשחק האחרון שלהם מול מכבי ת״א לא מייצג לדעתי.
לודוגורץ אין לי מושג איך הם ומן הסתם אנחנו אנדרדוג מול פרנרפורקט ודינמו.
במדינות הקפואות הפגרה היא פגרת חורף במקום קיץKevinDurant כתב: ↑18 דצמבר 2023, 13:24 לגבי בודו גלימט שוב, הם סיימו את הליגה שלהם והם חוזרים לשחק רק באפריל, הליגה שלהם משחקת הפוך
זו גניבת דעת.KevinDurant כתב: ↑18 דצמבר 2023, 13:24 לגבי בודו גלימט שוב, הם סיימו את הליגה שלהם והם חוזרים לשחק רק באפריל, הליגה שלהם משחקת הפוך