חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
והכי מדהים זה שדגו רצה להכניס במקום אחד מהם מישהו, כי שניהם עם עומסים, אבל לא היה את מי על הספסל.
חייב להגיע חלוץ.
והכי מדהים זה שדגו רצה להכניס במקום אחד מהם מישהו, כי שניהם עם עומסים, אבל לא היה את מי על הספסל.
גם אם יחליטו שלא להחליף את פיירו בינואר, חלוץ ישראלי חייב להגיע, גם אם כחלוץ שלישי. אי אפשר לברוח מזה.רק מכבי כתב: 20 דצמבר 2023, 23:16 אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
כדי שיגיעו זרים צריך להיפטר מכאלה והגאונים החתימו את הזרים הבלופים שלנו לכמה שנים אבל את השחקנים הטובים מחתימים לשנה או שנתיים עם אופציה, את הבלופים לשלוש וארבע שנים ככה שלהיפטר מהם הופך לקשה יותר ויותר.
אגב החלון נפתח ב 09.01, מישהו יודע עד מתי הוא?
וכדאי לנעוץ את הנושא למעלה ולהיפטר אולי מנושא נעוץ אחר שכבר פחות רלוונטי
אגב החלון נפתח ב 09.01, מישהו יודע עד מתי הוא?
וכדאי לנעוץ את הנושא למעלה ולהיפטר אולי מנושא נעוץ אחר שכבר פחות רלוונטי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השם היחיד שכנראה יגיע זה קינדה. אזולאי אני בספק שיענקלה ישלם את מה שדורשים עליו.
ולגבי קינדה: הוא שחקן חופשי. אם הם רוצים אותו אני מקווה שהם יסגרו את זה ממש בתחילת החלון כי יש לנו לו״ז פסיכי והוא מאוד יכול לעזור לנו. אין סיבה שמומ עם שחקן בלי קבוצה ימשיך לסוף החלון. לסגור את זה על ההתחלה ויאללה שיצטרף לסגל. מה שכן קינדה מאוד מאוד פציע.
ולגבי קינדה: הוא שחקן חופשי. אם הם רוצים אותו אני מקווה שהם יסגרו את זה ממש בתחילת החלון כי יש לנו לו״ז פסיכי והוא מאוד יכול לעזור לנו. אין סיבה שמומ עם שחקן בלי קבוצה ימשיך לסוף החלון. לסגור את זה על ההתחלה ויאללה שיצטרף לסגל. מה שכן קינדה מאוד מאוד פציע.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
בדקת את הפציע הזה?? לי נראה שהוא שיחק לא מעט בזמן האחרון. היה פצוע נכון כמה חודשים, אבל זה לא נקרא פציע.Shocking4U כתב: 21 דצמבר 2023, 05:21 השם היחיד שכנראה יגיע זה קינדה. אזולאי אני בספק שיענקלה ישלם את מה שדורשים עליו.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
למה גניבת דעת?? בסופו של דבר הבקיעו 4 שערים (2+2).רק מכבי כתב: 20 דצמבר 2023, 23:16 אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
נכון שצריך חלוץ נוסף שישנה משחק אם צריך, אבל למה גניבת דעת בנוגע למשחק שלהם!!! משחקים טוב אז גם מחמיצים.. קורה.
כי זו גניבת דעת להגיד שהיה להם משחק טוב. בייחוד לפיירו.nk1230 כתב: 21 דצמבר 2023, 08:55למה גניבת דעת?? בסופו של דבר הבקיעו 4 שערים (2+2).רק מכבי כתב: 20 דצמבר 2023, 23:16 אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
נכון שצריך חלוץ נוסף שישנה משחק אם צריך, אבל למה גניבת דעת בנוגע למשחק שלהם!!! משחקים טוב אז גם מחמיצים.. קורה.
יהיו קבוצות אחרות מאשדוד, שאתה לא תגיע לעשרות מצבים, ותצטרך לנצל את המצבים שתגיע.
החלוצים האלה יתקשו לעשות את זה.
וראינו את זה כל כך הרבה פעמים גם העונה וגם בעונה שעברה. אפילו מול בית"ר העונה.
גם דוד וגם פיירו אלו לא חלוצים שאמורים להיות פותחים במכבי חיפה. נקודה. בטח שפיירו לוקח מקום של זר.
וכן, להסתנוור זה אומר לחשוב שלא צריך להחליף את פיירו למרות שהוא כבש 6 שערים בליגה.
ושוב, אי אפשר להחזיק 2 חלוצים בסגל, בטח כשאתה משחק עם שיטה של 2 חלוצים.
פיירו כבר עם איזה 15 שערים העונה בכל המסגרות לא? מטורף כמה שהוא נגר שלא יודע לשים כדור ברשת ועדיין הוא הגיע לכמות כזאת.רק מכבי כתב: 21 דצמבר 2023, 11:36כי זו גניבת דעת להגיד שהיה להם משחק טוב. בייחוד לפיירו.nk1230 כתב: 21 דצמבר 2023, 08:55למה גניבת דעת?? בסופו של דבר הבקיעו 4 שערים (2+2).רק מכבי כתב: 20 דצמבר 2023, 23:16 אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
יהיו קבוצות אחרות מאשדוד, שאתה לא תגיע לעשרות מצבים, ותצטרך לנצל את המצבים שתגיע.
גם דוד וגם פיירו אלו לא חלוצים שאמורים להיות פותחים במכבי חיפה. נקודה. בטח שפיירו לוקח מקום של זר.
וכן, להסתנוור זה אומר לחשוב שלא צריך להחליף את פיירו למרות שהוא כבש 6 שערים בליגה.
אופטימיות במכבי חיפה
מעניין לבדוק את כמות האיומים של הקבוצה וכמות מסירות המפתח כשהוא על המגרש לעומת כשהוא לא.Apoc כתב: 21 דצמבר 2023, 11:58פיירו כבר עם איזה 15 שערים העונה בכל המסגרות לא? מטורף כמה שהוא נגר שלא יודע לשים כדור ברשת ועדיין הוא הגיע לכמות כזאת.רק מכבי כתב: 21 דצמבר 2023, 11:36כי זו גניבת דעת להגיד שהיה להם משחק טוב. בייחוד לפיירו.nk1230 כתב: 21 דצמבר 2023, 08:55
למה גניבת דעת?? בסופו של דבר הבקיעו 4 שערים (2+2).
יכול להיות שהוא מחמיץ המון, אבל גם מביא לזה שיהיו יותר הזדמנויות לאיום ואז בסוף זה מתיישר והוא נותן כמות שערים הגיונית.
לתחושתי, דגו גם מפעיל אותו טוב מבכר, שזה גם תורם לו מאד.
פיירו נגר על- העובדה שהוא מגיע למצבים - בגלל היכולות הפיזיות, או בגלל מה שתרצו- זה יופי.
בסוף צריך לשים את הכדור ברשת.
לפנמ הגול שלו אתמול, היו לו 3-4 מצבים שהיה חייב להבקיע והחמיץ את כולם.
נגד ביתר לדוגמא החמיץ מצבים דומים ואז לא ניצחנו.
מותר לחלוץ להחמיץ, אבל אצלו זה הסיסטם.
מזכיר לי בזמנו על גוחסה, שהיה מאד פרווה אצלינו ושיבחו את זה שהוא "פותח קווי מסירה".
לגבי וייסמן- אנחנו חייבים חלוץ. הבעייה איתו שהוא גם נגר וגם יגיע כישראלי בכיר.
מתכון בטוח לגב בלתי נגמר מהתקשורת, ציפייה שיפתח כל משחק ואז כשהוא יחמיץ- תמיד יהיה מי שיתרץ למה זה לא באשמתו.
סוגייה לא קלה
מזכיר לי בזמנו על גוחסה, שהיה מאד פרווה אצלינו ושיבחו את זה שהוא "פותח קווי מסירה".
מתכון בטוח לגב בלתי נגמר מהתקשורת, ציפייה שיפתח כל משחק ואז כשהוא יחמיץ- תמיד יהיה מי שיתרץ למה זה לא באשמתו.
סוגייה לא קלה
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
בכל משחק הגענו להמון מצבים... כל משחק השנה כולל ההפסד לפתח תקווה, כולל ביתר וכולל סכנין.. המון מצבים. עכשיו יש לך שני חלוצים שמשחקים מצוין ביחד אז זה גם נכנס באחוזים גבוהים יותר. מציע לך להסתכל על התקציר ולראות את מה שפיירו עושה, כולל הכנה של כדורים לגול. תראה עקב שלו לפני ששרי החמיץ.. תראה איך הוא משאיר את שרי לבד מול שוער והוא בועט לאמצע חלש. נחמד להשתמש בביטוי גניבת דעת, הבעיה שמשתמשים בזה יותר מדי. אולי צריך חלוץ שיעלה מהספסל במקרים מסויימים, אבל קצת הגזמתרק מכבי כתב: 21 דצמבר 2023, 11:36כי זו גניבת דעת להגיד שהיה להם משחק טוב. בייחוד לפיירו.nk1230 כתב: 21 דצמבר 2023, 08:55למה גניבת דעת?? בסופו של דבר הבקיעו 4 שערים (2+2).רק מכבי כתב: 20 דצמבר 2023, 23:16 אין גניבת דעת יותר גדולה מלהסתנוור מהגולים שלהם היום.
חייב להגיע חלוץ.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
פיירו מוכיח את הקלישאה שלנו שכל חלוץ במכבי חיפה יתן דו ספרתי וראינו שיש חלוץ איכותי כמו רוקאביצה בזמנו הוא מגיע לאזור ה30
אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לעשות קופה על פיירו בינואר ולהביא חלוץ נורמלי.
שיכוונו לשוק הנורדי יש אפריקאים צעירים סופר מוכשרים שם.
הסיכוי שיבוא לכאן זר (איכותי) תוך כדי מלחמה הוא שואף לאפס.Hulk כתב: 21 דצמבר 2023, 16:54 אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לעשות קופה על פיירו בינואר ולהביא חלוץ נורמלי.
לא יקרה. אל תבנו על זה.
החלוץ שיבוא צריך להיות ישראלי. בקיץ צריך למכור את פיירו, ולהביא במקומו חלוץ.
אגב, דב''ד נותן את אחת ההנפצות הגדולות שראיתי וטוען שלקינדה יש הסכם שבו הוא חוזר רק לבית''ר ירושלים. כל משפטן שנה א' יודע שזה עניין שנפתר ב-5 דק'.
זה לא משהו שאמור להקשות פה על המו''מ.
הכתבה: https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1 ... tml?ref=hp
- KevinDurant
- חבר בבורד
ייאמר לזכות דב''ד שלא הוא חתום על הכתבה אלא בית''ררק מכבי כתב: 21 דצמבר 2023, 17:09הסיכוי שיבוא לכאן זר (איכותי) תוך כדי מלחמה הוא שואף לאפס.Hulk כתב: 21 דצמבר 2023, 16:54 אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לעשות קופה על פיירו בינואר ולהביא חלוץ נורמלי.
לא יקרה. אל תבנו על זה.
החלוץ שיבוא צריך להיות ישראלי. בקיץ צריך למכור את פיירו, ולהביא במקומו חלוץ.
אגב, דב''ד נותן את אחת ההנפצות הגדולות שראיתי וטוען שלקינדה יש הסכם שבו הוא חוזר רק לבית''ר ירושלים. כל משפטן שנה א' יודע שזה עניין שנפתר ב-5 דק'.
זה לא משהו שאמור להקשות פה על המו''מ.
הכתבה: https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1 ... tml?ref=hp
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
וואלה.. וכמה כדורים הוא הכין לדין או לשרי שהחליטו לבעוט או לשמיים או לגלגל לידיים של השוער. נו די כבר אתם עיוורים ברמות. היתה לו החטאה גדולה אחת (כל משחק יש לו אחת כזאת) ועדיין תראה אותו מבחינת נתונים אמיתיים של המשחק מול החלוץ הטוב ביקום ערן זהבי, תופתע מאוד.dyarok כתב: 21 דצמבר 2023, 14:19 פיירו נגר על- העובדה שהוא מגיע למצבים - בגלל היכולות הפיזיות, או בגלל מה שתרצו- זה יופי.
סוגייה לא קלה
ההודעה של בית"ר לא רלוונטית, סעיף כזה לא מחזיק בשום תוקף משפטי בארץ
אופטימיות במכבי חיפה
זה מן הסתם
סתם מצחיקה ההודעה שלהם, בין ההודעות ההזויות שנכתבו אי פעם על ידי מועדון מקצועי בארץ.
קיצר אני רוצה לראותאןתם משווים הצעות של 400-450 אלף שאנחנו והצהבת נציע לו
ToniKroos כתב: 21 דצמבר 2023, 17:48זה מן הסתם
סתם מצחיקה ההודעה שלהם, בין ההודעות ההזויות שנכתבו אי פעם על ידי מועדון מקצועי בארץ.
קיצר אני רוצה לראותאןתם משווים הצעות של 400-450 אלף שאנחנו והצהבת נציע לו
תמיד מעניין אותי אם אשכרה עמדנו לאבד להם את אצילי כשחזר מקפריסין כמו שטענו בזמנו בתקשורת שזה מאוד קרוב ויש התלבטות גדולה בינינו לבינם, או שזה סתם היה הנפצות של התקשורת
זה הזוי בעיני שהם חושבים שהם יכולים להתחרות איתנו או עם מכבי ת"א על שחקנים בכלל
אופטימיות במכבי חיפה
אם מצליחים להחזיר את וייסמן אני לא בטוח שהייץי משאיר את המגדלור אם הוא מקבל הצעה בינואר. למען האמת אני די בטוח שאני לא משאיר אותו מהסיבה שינואר הוא הכנה לעונה הבאה.
את קינדה לא צריך. סבע לא פחות טוב ממנו. אבל אם מבחינה כלכלית לא ניפגע אז אין לי בעיה עם המהלך הזה כי גם קינדה אחלה שחקן וטיפה יותר צעיר וגם כי וסבע התחיל צולע את העונה.
מה שהכי צריך זה קשר באמצע וחלוץ.
את קינדה לא צריך. סבע לא פחות טוב ממנו. אבל אם מבחינה כלכלית לא ניפגע אז אין לי בעיה עם המהלך הזה כי גם קינדה אחלה שחקן וטיפה יותר צעיר וגם כי וסבע התחיל צולע את העונה.
מה שהכי צריך זה קשר באמצע וחלוץ.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
סבע כבר איבד קרדיט מדגו לפני כל העניין של הפוסט
ברור שהמועדון רק חיפש על מה להתיר את החוזה.
אני את האמת בלי קשר לסיפור של אישתו לא רוצה אותו במועדון, משדר אנרגיות לא טובות, עושה תמיד פרצופים על חילופים, וגם לא היה טוב מקצועית.
אם יש אופציה להביא את קינדה על סבע זה מהלך טוב מכל הבחינות
ברור שהמועדון רק חיפש על מה להתיר את החוזה.
אני את האמת בלי קשר לסיפור של אישתו לא רוצה אותו במועדון, משדר אנרגיות לא טובות, עושה תמיד פרצופים על חילופים, וגם לא היה טוב מקצועית.
אם יש אופציה להביא את קינדה על סבע זה מהלך טוב מכל הבחינות
כמו שאמרו פה עם קינדה בא על חשבון סבע זה מצוין לנו, הוא גם יודע לשחק את ה8 מה שייתן לנו קישור מאוזן יותר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יענקל׳ה עוד יוותר על קינדה מתוך ג׳נטלמניות כלפי בית״ר
העובדה שהבבונים האלה מרשים לעצמם לדבר אחרי כל הטובות שעשינו להם זה חרפה בפני עצמה
העובדה שהבבונים האלה מרשים לעצמם לדבר אחרי כל הטובות שעשינו להם זה חרפה בפני עצמה
וצריך גם מגן שמאל טבעי מחליף, אבל לא יגיע כמובן.
אבל מבחינת סדר עדיפות אנחנו צריכים הכי הרבה קשר אמצע, אחר כך חלוץ, בלם ומגן שמאל (בלי קשר לסבע).
מגן שמאל לא יגיע, ככה שחלון ריאלי וטוב זה להביא את אזולאי וקינדה במקום סבע, ואיזה חלוץ ישראלי שלישי גנרי מחליף. חלון וואו יהיה גם להיפטר משימיץ' ולהביא מישהו במקומו (אין לי מושג מה גיל כהן עשה העונה ואיזה בלמים ישראלים יש בשוק).
אבל מבחינת סדר עדיפות אנחנו צריכים הכי הרבה קשר אמצע, אחר כך חלוץ, בלם ומגן שמאל (בלי קשר לסבע).
מגן שמאל לא יגיע, ככה שחלון ריאלי וטוב זה להביא את אזולאי וקינדה במקום סבע, ואיזה חלוץ ישראלי שלישי גנרי מחליף. חלון וואו יהיה גם להיפטר משימיץ' ולהביא מישהו במקומו (אין לי מושג מה גיל כהן עשה העונה ואיזה בלמים ישראלים יש בשוק).
- KevinDurant
- חבר בבורד
המגן השמאלי זה סייףאליאור כתב: 21 דצמבר 2023, 19:53 וצריך גם מגן שמאל טבעי מחליף, אבל לא יגיע כמובן.