חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
גולדשטיין טוען שהרוסי-אוקראיני של דינמו יחתום פה בימים הקרובים
אופטימיות במכבי חיפה
ג’קי יירצה עליו איזה 2 מיליון, זה לא שאפשר להביא אותו בחצי מיליון יורו.Shocking4U כתב: 23 דצמבר 2023, 06:52 במקום לשים 400 אלף שכר כנראה לכמה שנים על שחקן שנראה שלא התאושש מצולבת, מעולם לא היה שחקן של מספרים ולא נתן גול איזה 3 שנים וכבר להביא את חמודי כנעאן וזהו? אם כבר מהמרים על שחקן שחוזר מפציעה יש פה בליגה שחקן משמעותית יותר טוב ואפשר גם לנצל את הפציעה כדי להוריד את ג׳קי משמעותית במחיר. זה הימור הרבה יותר הגיוני מלשים את הכסף על שחקן כנף שנראה שלא מצטיין בשום דבר, אין לו מספרים בשיט ובקושי שיחק בשנים האחרונות.
זה גם לא אותו הימור מבחינת פציעות כמו כנעאן.
נראה שהרוסי לא עבר עוד פציעות קשות.
כנעאן מחסיר בכל עונה לפחות שליש.
יש הרבה סימני שאלה סביב הרכישה הזו (יכולת, מספרים, כשירות, התאקלמות וכו׳), אבל צריך לתת לה צ׳אנס. בסופו של דבר, מדובר בשחקן בגיל טוב שיחשב ישראלי. רע זה כנראה לא יהיה.
יש הרבה סימני שאלה סביב הרכישה הזו (יכולת, מספרים, כשירות, התאקלמות וכו׳), אבל צריך לתת לה צ׳אנס. בסופו של דבר, מדובר בשחקן בגיל טוב שיחשב ישראלי. רע זה כנראה לא יהיה.
הוא קיבל ביקורת בעקבות ההתנהלות בקיץ האחרון. עכשיו זה הזמן שלו לתקן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
וכמה זמן חזיזה מפספס כל עונה?ברק.י כתב: 23 דצמבר 2023, 11:45 זה גם לא אותו הימור מבחינת פציעות כמו כנעאן.
זה לא אומר שזה טוב ושצריך לקבל את זה כשמביאים שחקן חדש.Shocking4U כתב: 23 דצמבר 2023, 22:45וכמה זמן חזיזה מפספס כל עונה?ברק.י כתב: 23 דצמבר 2023, 11:45 זה גם לא אותו הימור מבחינת פציעות כמו כנעאן.
חזיזה ספציפית הוא גם לא שחקן רגיל במועדון, גם על המגרש וגם בחדר ההלבשה. המועדון מכיל את הפציעות שלו בצדק.
לצד זאת, לא הייתי מתנגד לזה שכנעאן יהיה פה. אני רק חושב שעניין הפציעות לא מקום להשוואה מול כנעאן. היכולת אולי כן, אבל נצטרך לחכות ולראות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך חלוץ, קינדה ובלם. לא צריך את הרוסי שלא זוכר מתי הוא נתן גול. חסר להם גם אם הם מתקמצנים שוב עם הרכש. הסגל שלנו זה בדיחה עצובה. תסתכלו על הספסל היום
הייתי מביא גם קשר. לסובוי באמת לא צריך. הדבר היחיד שצריך בכנפיים זה קיצוני לימין עם רגל שמאל כדי שיתן גיוון.Shocking4U כתב: 24 דצמבר 2023, 22:15 צריך חלוץ, קינדה ובלם. לא צריך את הרוסי שלא זוכר מתי הוא נתן גול. חסר להם גם אם הם מתקמצנים שוב עם הרכש. הסגל שלנו זה בדיחה עצובה. תסתכלו על הספסל היום
הייתי הולך על מדמון, קינדה, אזולאי ובלם ישראלי כלשהו שאין לי מושג מי יכול להיות טוב ואיך גיל כהן העונה. בקיץ אפשר יהיה להשלים את מה שחסר עם זרים חדשים במקום שלושת המיותרים.
לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הכי חשוב זה בלם במקום שימיץ' (לא בנוסף). אם הם לא מחליפים את שימי גם כשרואים שדגו מוכן לעלות עם פיירו בלם ולא איתו זה אבסורד בקטע אחר.
חלוץ חייב עוד אחד כי אי אפשר רק עם שניים כששורא גמר עונה, וקינדה כמובן גם קריטי לנו לדעתי.
הכי חשוב זה בלם במקום שימיץ' (לא בנוסף). אם הם לא מחליפים את שימי גם כשרואים שדגו מוכן לעלות עם פיירו בלם ולא איתו זה אבסורד בקטע אחר.
חלוץ חייב עוד אחד כי אי אפשר רק עם שניים כששורא גמר עונה, וקינדה כמובן גם קריטי לנו לדעתי.
אופטימיות במכבי חיפה
סייף אמור להיות השחקן קו ימין עם רגל שמאל.אליאור כתב: 24 דצמבר 2023, 22:38הייתי מביא גם קשר. לסובוי באמת לא צריך. הדבר היחיד שצריך בכנפיים זה קיצוני לימין עם רגל שמאל כדי שיתן גיוון.Shocking4U כתב: 24 דצמבר 2023, 22:15 צריך חלוץ, קינדה ובלם. לא צריך את הרוסי שלא זוכר מתי הוא נתן גול. חסר להם גם אם הם מתקמצנים שוב עם הרכש. הסגל שלנו זה בדיחה עצובה. תסתכלו על הספסל היום
הייתי הולך על מדמון, קינדה, אזולאי ובלם ישראלי כלשהו שאין לי מושג מי יכול להיות טוב ואיך גיל כהן העונה. בקיץ אפשר יהיה להשלים את מה שחסר עם זרים חדשים במקום שלושת המיותרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc כתב: 24 דצמבר 2023, 22:40 לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הקטע עם חלוץ גם אבסורד כי אני מניח שבגלל שסק איננו ישחקו 3 בלמים עם 2 חלוצים ואז יש לך רק 2 חלוצים בסגל ודין כבר עכשיו סוחב פציעה זה אבסורד
יחלטרו עם שרי/חלאילי בחוד ליד פיירוShocking4U כתב: 24 דצמבר 2023, 22:53הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc כתב: 24 דצמבר 2023, 22:40 לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הקטע עם חלוץ גם אבסורד כי אני מניח שבגלל שסק איננו ישחקו 3 בלמים עם 2 חלוצים ואז יש לך רק 2 חלוצים בסגל ודין כבר עכשיו סוחב פציעה זה אבסורד
איזה שרי בחוד. נו באמת.Smile כתב: 24 דצמבר 2023, 22:56יחלטרו עם שרי/חלאילי בחוד ליד פיירוShocking4U כתב: 24 דצמבר 2023, 22:53הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc כתב: 24 דצמבר 2023, 22:40 לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
האלתורים יכולים להיות חלאיילי או סוף.
אני מתחיל לחשוב שמייעדים את לוסבוי (גם) לעמדת החלוץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
באמת חסר בקבוצה הזאת עוד חלטוריםSmile כתב: 24 דצמבר 2023, 22:56יחלטרו עם שרי/חלאילי בחוד ליד פיירוShocking4U כתב: 24 דצמבר 2023, 22:53הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc כתב: 24 דצמבר 2023, 22:40 לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מסכיםApoc כתב: 24 דצמבר 2023, 22:40 לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תזכרו ששימיץ ושואו שניהם שיחקו כבר ב2 קבוצות העונה ולא יכולים להיות מושאלים לקבוצה אחרת. מניח שזה גם חלק מהשיקולים כי הם לא ירצו להקפיא אותם
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא מתלהב ממדמון עדיין. צריך לחכות לסוף העונה לסכם אותו.
איזה טעות אדירה עם שימיץ ושואו בקיץ פשוט ביזיון.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
יש לו פריצה מטורפת ממש, אבל ראינו פה כבר שחקנים שפרצו ולא הייתה המשכיות ליכולת שלהם, אם מסיבות מקצועיות ואם מסיבות כשירותיות. אם זה לא ימשיך לאורך זמן, זה לא יהיה שווה הרבה ואם זה ימשיך לאורך זמן, המחיר יהיה גבוה בשביל שיענקלה ירצה לשלם עליו.GKagelmacher כתב: 25 דצמבר 2023, 03:00 לא מתלהב ממדמון עדיין. צריך לחכות לסוף העונה לסכם אותו.
מה גם שבעונה הבאה שוראנוב יחזור וחלאיילי עוד אולי יהיה פה, אז לא ימהרו להביא צעיר נוסף לעמדה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש לנו צורך מיידי בעמדת החלוץ, חלאיילי משחק בכנף ולגבי שוראנוב עם הצולבת אי אפשר לדעת מה יהיה. מה גם שאתה לא יודע מה יהיה עם פיירו בינואר/קיץ וכו'ברק.י כתב: 25 דצמבר 2023, 11:59יש לו פריצה מטורפת ממש, אבל ראינו פה כבר שחקנים שפרצו ולא הייתה המשכיות ליכולת שלהם, אם מסיבות מקצועיות ואם מסיבות כשירותיות. אם זה לא ימשיך לאורך זמן, זה לא יהיה שווה הרבה ואם זה ימשיך לאורך זמן, המחיר יהיה גבוה בשביל שיענקלה ירצה לשלם עליו.GKagelmacher כתב: 25 דצמבר 2023, 03:00 לא מתלהב ממדמון עדיין. צריך לחכות לסוף העונה לסכם אותו.
מה גם שבעונה הבאה שוראנוב יחזור וחלאיילי עוד אולי יהיה פה, אז לא ימהרו להביא צעיר נוסף לעמדה.
מהמשחק אתמול ראיתי שהוא שחקן מאוד איכותי אבל אם תשימו לב אחרי הגול הוא התחיל לשחק בשחצנות, עקבים, מסירות עם הכתף ודברים כאלה. נותן לי וייבים של שועה
לא להאמין שבקיץ שעלו השמות של פלאניץ׳ ורודריגז היה קונצנזוס שצריך לכוון לשמות יותר טובים ( ובצדק )
והיום הייתי מעדיף בהרבה אותם על שימיץ ושואו
והיום הייתי מעדיף בהרבה אותם על שימיץ ושואו
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמ
מדמון מאוד מוכשר צריך לרכוש לפני שיהיה מאוחר מידי, אני הייתי משאיל להם אותו חזרה ומוסיף עוד 2 בינוניים מהסגל שלנו ומוזיל את דמי ההעברה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מישהו פה עקב אחרי לייש בעפולה? שלמה וייס כתב היום ששוקלים להחזיר אותו מההשאלה כגיבוי (מה שרק מראה כמה לא מחזיקים משימיץ)
מיליון יורו על שחקן גמור
תעיפו את שואו ושימיץ ותביאו 2 זרים ואצילי
התנהלות של חובבנים
תעיפו את שואו ושימיץ ותביאו 2 זרים ואצילי
התנהלות של חובבנים
מאוד בינוני. פתח את העונה כשחקן הרכב וירד לספסל במשחקים האחרוניםShocking4U כתב: 25 דצמבר 2023, 13:25 מישהו פה עקב אחרי לייש בעפולה? שלמה וייס כתב היום ששוקלים להחזיר אותו מההשאלה כגיבוי (מה שרק מראה כמה לא מחזיקים משימיץ)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יהודי או לא יהודי להביא שחקן שבפעם האחרונה נתן גול בליגה לפני 3 שנים במיליון יורו נשמע לי מופרך לחלוטין
מאמין שזה לא באמת המספרים ושאת הסכום האמיתי נגלה בהמשך
מאמין שזה לא באמת המספרים ושאת הסכום האמיתי נגלה בהמשך
לא צריך להביא כל מי שסבתא שלו יהודיה ועוד לשלם מיליון יורו עליו. עדיף להביא את מדמון/אזולאי.