KevinDurant כתב: 25 דצמבר 2023, 16:12
ברק.י כתב: 25 דצמבר 2023, 16:06
KevinDurant כתב: 25 דצמבר 2023, 12:24
יש לנו צורך מיידי בעמדת החלוץ, חלאיילי משחק בכנף ולגבי שוראנוב עם הצולבת אי אפשר לדעת מה יהיה. מה גם שאתה לא יודע מה יהיה עם פיירו בינואר/קיץ וכו'
מהמשחק אתמול ראיתי שהוא שחקן מאוד איכותי אבל אם תשימו לב אחרי הגול הוא התחיל לשחק בשחצנות, עקבים, מסירות עם הכתף ודברים כאלה. נותן לי וייבים של שועה
ברור שצריך חלוץ במיידי, גם אם חלוץ שלישי. אני אומר שלא ידחקו שני שחקנים צעירים הצידה בעונות הבאות לטובתו. יעדיפו לחכות לקיץ ויביאו חלוץ שלישי או זר במקום פיירו. לצד זאת, הייתי שמח אם היו מחתימים אותו ואפילו משאילים עד סוף העונה. השוק הישראלי כזה דל שכל ישראלי טוב צריך להביא לפה בהזדמנות הראשונה. רק חושב שלא ישקיעו בו את הכסף שידרשו עליו. מעבר לזה, כמו שאתה ציינת, יש שאלות שקיימות סביבו עדיין כי לא ראינו אותו מספיק - אופי, המשכיות, כשירות וכו׳.
למה צריך לדחוק? אם הם יהיו טובים הם ישחקו, זה לא שהקבוצה פה יותר מדי עמוקה.
אם הייתי יודע בוודאות שהברגים אצל מדמון מסודרים בראש ויש לו אופי טוב ונוח הייתי מחתים אותו ב8.1 ומוציא הודעה במקום.
חדרה בדרכ לא יותר מדי גרידיים עם כסף ואפשר לתת להם שחקנים כמו סוף ושיבלי שיעבדו עם אחלה מאמן וזה ווין ווין עבורנו לדעתי.
אליאור כתב: 25 דצמבר 2023, 16:03
אז נשארנו עם קינדה בחלון הזה, כשיהיה צריך בקיץ להביא עוד קשר.
אגב קינדה לדעתי יושב בול אצלנו על עמדת ה8.
אם באמת רפאלוב נכנס לעניינים ומביאים את קינדה אנחנו נהיה עם מוחמד, ג'אבר, שרי, רפאלוב וקינדה על המשבצת של האמצע ועם גוני ושואו על העמדה הזאת, אמור להיות בסדר.
תראה, תיאורטית, אני איתך. אני חושב שאם הוא טוב הוא צריך להיות אצלנו וחושב שאפשר לסגור עסקה עם השאלה שלו, של שיבלי ושל סוף, כדי שזה יהיה ריאלי כלכלית. האם אני חושב שזה יקרה מתוך היכרות עם המועדון? לא. קודם כל, כי אנחנו אף פעם לא עושים עסקאות מהסוג הזה ובטח שלא משקיעים הון על שחקנים ישראלים. בנוסף, לתפיסתי, יש אילוצים שלנו כאוהדים הם נתפסים כשמשמעותיים פחות מאשר למועדון. אני מניח שהארכת החוזה של חלאיליי מגיעה עם התחבויות כתובות או לא כתובות ושאת שוראנוב ינסו להריץ שוב מבלי שינשוף לו בעורף צעיר אחר.
הדבר היחיד שגורם לי לחשוב שזה יכול לקרות, זה שבקיץ אולי יעשו שינויים בעמדה ושאין לנו חלוצים בוגרי נוער שבשלים להשתלב פה בעונה הבאה. אני מאמין שבסוף נראה פה בעונה הבאה חוד של זר, דין, שוראנוב וחלאיילי.
לגבי קינדה, בהתחשב בזה שלדגו עובדת שלישייה עם שני שחקנים מאד התקפיים, זה מהלך שהוא מאסט. אם היה מעדיף שלישיה חזקה, זה היה סיפור אחר.