מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- אגדה ירוקה
Re: מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי
הדבר היחיד שמבאס זה שהמשחקים האחרונים לפני הפועל תא גרמו לאיזו שהיא תקווה
-
- תוקע יתד בהרכב
נראה לי זמן טוב לחשוב מה המטרות האחרות שלנו מהעונה הזאת כי 8 הפרש זה כמעט בלתי סגיר(מניח שקרו מקרים בעבר שסגרנו פער משמעותי מהפסגה אבל הם מעטים למדי).
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כשנפסיד בבלומפילד זה כבר יהיה בלתי מחיק
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מבין מה ההתלהבות מה8 הפרש הזה, כל עונה באליפויות האחרונות הובלנו בשלבים מאוחרים יותר של העונה אפילו בהפרש דו ספרתי לדעתי ובסוף בפלייאוף הדברים מצטמצמים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
זה לא הכמה כמו האיך.KevinDurant כתב: ↑01 ינואר 2024, 13:21 אני לא מבין מה ההתלהבות מה8 הפרש הזה, כל עונה באליפויות האחרונות הובלנו בשלבים מאוחרים יותר של העונה אפילו בהפרש דו ספרתי לדעתי ובסוף בפלייאוף הדברים מצטמצמים
כלומר, מכבי ת"א נראית קבוצה אלופה.
קבוצה שכמעט לא מאבדת נקודות, קבוצה שבקושי סופגת, קבוצה שמנצחת גם בימים שהיא לא מספיק איכותית, וגם עם חיסורים כאלה ואחרים.
בזמן שאף קבוצה אחרת לא נראית באיזור של העוצמה הזאת.
ומעבר לזה, מנטלית - פער כזה הוא גם בוסט לקבוצה שמובילה, וגם מוציא אוויר לקבוצה שרודפת.
אני גם חושב שבניגוד לשנים עברו, הליגה השנה פחות חזקה.
ב"ש ובית"ר של העונה שעברה קבוצות הרבה יותר טובות ממה שיש להם העונה, כנ"ל הפועל ירושלים ואפילו נתניה, ומנגד רק הפועל ת"א היא קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה.
מקום 3 ו-4 כרגע הם הם הפועל חיפה וריינה, 2 קבוצות לא איכותיות.
מה שאומר שבליגה יותר חלשה, הסיכוי שלך לאבד נקודות הוא נמוך יותר, וזה דה פקטו הופך את 8 נקודות לקריטי יותר מעונות קודמות.
-
- קפטן ירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם אני מנתק את המשחק נגד פ''ת שהיה שם בעיקר בעיות הגנתיות ומסתכל על המשחקים שאיבדנו נק' בהם מול סכנין, בית''ר והפועל אז המסקנה שלי היא בעיקר שלא הצלחנו להבקיע מספיק במשחקים האלה.
אפילו נגד פ''ת שהצלחנו לחזור ל2-2 זה היה משער של סבע משום מקום לדוגמה.
וזה לא "מפתיע", סבע אומנם היה שם נגד סכנין, אבל נגד בית''ר והפועל שיחקנו בלי סבע ובלי חזיזה שהיו אמורים להיות היוצרים המשמעותיים שלנו כנראה השנה וזה פשוט לא מספיק כלים התקפיים אחרי שאיבדנו גם את אצילי.
חג'ג' וחלאיילי זה נחמד וצעירים ורוצים לקדם אותם אבל שורה תחתונה אנחנו לא מקבלים משניהם מספיק מספרים בליגה (במיוחד מחלאיילי) ושם אנחנו נופלים, בעיקר שבשלושת המשחקים האלה ספגנו שער אחד או פחות (ועוד סכנין ובית''ר היו משחקי "בית")
גם נתניה כל עונה מתחילה חלש ובסוף מתאזנת (נראה שזה גם קורה עכשיו)
לפחות במקרה שלנו, תמיד לקחנו פחות נקודות בסיבוב השני שרוב הקבוצות התחילו להתגבש ולהסתדר עם עצמן וקשה לי לראות את מכבי ת''א עושה עוד סיבוב כזה.
מכבי ת''א מאז המלחמה בערך 6-7 משחקים מנצחת בהפרש של גול עם הרבה מזל וגם ההגנה נראית שם חדירה ויש להם לא מעט פציעות.
ההבדל העיקרי לדעתי בין 2 הקבוצות כרגע הוא שיש להם שובר שוויון בהתקפה ואנחנו איבדנו את השובר שוויון שלנו בקיץ.
הם ספגו 7 שערים ואנחנו ספגנו סה''כ 10 (ההגנה התאזנה מאוד במשחקים האחרונים) ובמשחקים האחרונים הם גם בקושי כובשים ועכשיו איבדו את מילסון.
אני מסכים אתך שקשה למצוא "מוקשים" בליגה אבל בוא נראה
אפילו נגד פ''ת שהצלחנו לחזור ל2-2 זה היה משער של סבע משום מקום לדוגמה.
וזה לא "מפתיע", סבע אומנם היה שם נגד סכנין, אבל נגד בית''ר והפועל שיחקנו בלי סבע ובלי חזיזה שהיו אמורים להיות היוצרים המשמעותיים שלנו כנראה השנה וזה פשוט לא מספיק כלים התקפיים אחרי שאיבדנו גם את אצילי.
חג'ג' וחלאיילי זה נחמד וצעירים ורוצים לקדם אותם אבל שורה תחתונה אנחנו לא מקבלים משניהם מספיק מספרים בליגה (במיוחד מחלאיילי) ושם אנחנו נופלים, בעיקר שבשלושת המשחקים האלה ספגנו שער אחד או פחות (ועוד סכנין ובית''ר היו משחקי "בית")
ב''ש התחילו רע גם בעונה קודמת ובסוף התאזנו לאותו מספר נקודות בערךרק מכבי כתב: ↑01 ינואר 2024, 13:32זה לא הכמה כמו האיך.KevinDurant כתב: ↑01 ינואר 2024, 13:21 אני לא מבין מה ההתלהבות מה8 הפרש הזה, כל עונה באליפויות האחרונות הובלנו בשלבים מאוחרים יותר של העונה אפילו בהפרש דו ספרתי לדעתי ובסוף בפלייאוף הדברים מצטמצמים
כלומר, מכבי ת"א נראית קבוצה אלופה.
קבוצה שכמעט לא מאבדת נקודות, קבוצה שבקושי סופגת, קבוצה שמנצחת גם בימים שהיא לא מספיק איכותית, וגם עם חיסורים כאלה ואחרים.
בזמן שאף קבוצה אחרת לא נראית באיזור של העוצמה הזאת.
ומעבר לזה, מנטלית - פער כזה הוא גם בוסט לקבוצה שמובילה, וגם מוציא אוויר לקבוצה שרודפת.
אני גם חושב שבניגוד לשנים עברו, הליגה השנה פחות חזקה.
ב"ש ובית"ר של העונה שעברה קבוצות הרבה יותר טובות ממה שיש להם העונה, כנ"ל הפועל ירושלים ואפילו נתניה, ומנגד רק הפועל ת"א היא קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה.
מקום 3 ו-4 כרגע הם הם הפועל חיפה וריינה, 2 קבוצות לא איכותיות.
מה שאומר שבליגה יותר חלשה, הסיכוי שלך לאבד נקודות הוא נמוך יותר, וזה דה פקטו הופך את 8 נקודות לקריטי יותר מעונות קודמות.
גם נתניה כל עונה מתחילה חלש ובסוף מתאזנת (נראה שזה גם קורה עכשיו)
לפחות במקרה שלנו, תמיד לקחנו פחות נקודות בסיבוב השני שרוב הקבוצות התחילו להתגבש ולהסתדר עם עצמן וקשה לי לראות את מכבי ת''א עושה עוד סיבוב כזה.
מכבי ת''א מאז המלחמה בערך 6-7 משחקים מנצחת בהפרש של גול עם הרבה מזל וגם ההגנה נראית שם חדירה ויש להם לא מעט פציעות.
ההבדל העיקרי לדעתי בין 2 הקבוצות כרגע הוא שיש להם שובר שוויון בהתקפה ואנחנו איבדנו את השובר שוויון שלנו בקיץ.
הם ספגו 7 שערים ואנחנו ספגנו סה''כ 10 (ההגנה התאזנה מאוד במשחקים האחרונים) ובמשחקים האחרונים הם גם בקושי כובשים ועכשיו איבדו את מילסון.
אני מסכים אתך שקשה למצוא "מוקשים" בליגה אבל בוא נראה
-
- אגדה ירוקה
אם היה לנו את הסגל של העונה שעברה ובעיקר את אצילי ההפרש היה מחיק, אבל למחוק פער של 8 מקבוצה שהיא כנראה עדיפה עלינו היום מבחינת הסגל זה לא יישומי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא ממש מתלהב מהסגל שלהם, גם אין הרבה הבדל שם מהסגל שהיה בשנה שעברה שסיים פה מקום 3.
הם נחלשו בעמדת השוער וחוץ ממילסון זה אותו סגל בערך
-
- אגדה ירוקה
אלה אנחנו שנחלשנו. לא בטוח שהסגל שלהם באמת עדיף אבל אין לנו מספיק שחקנים שוברי שיוויון שינפקו מספרים כדי להפוך את הקערה.KevinDurant כתב: ↑01 ינואר 2024, 17:55לא ממש מתלהב מהסגל שלהם, גם אין הרבה הבדל שם מהסגל שהיה בשנה שעברה שסיים פה מקום 3.
הם נחלשו בעמדת השוער וחוץ ממילסון זה אותו סגל בערך
-
- מכונת תארים
החיזוק העיקרי שלהם הוא בעמדת המאמן
-
- מכונת תארים
תיאורטית, אפשר לצמצם פער 8 אם נעשה רכש נכון או אם שחקנים משמעותיים אצלם ייפצעו כי הם לא עושים כמעט רוטציה.
בפועל, גם אם נמחק את הפער, קשה מאד להאמין שנצליח לעשות 4 אליפויות ברצף בעונה כזו.
העיקר צריך להיות שגם אם מבינים שהעונה הנוכחית גמורה, עדיין צריך להמשיך ללחוץ על הגז, גם במגרש, גם על הקווים וגם בהנהלה.
להוריד הילוך ולהתייאש זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למועדון, כמו שכבר ראינו בעשור השחון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך להיות שם כל הזמן, אסור לחזור לעונות של 20-30 פער ממקום ראשון.
מכבי ת''א גם ב3 שנים שלא לקחו אליפות תמיד היו שם עד הסוף והציקו לנו
מכבי ת''א גם ב3 שנים שלא לקחו אליפות תמיד היו שם עד הסוף והציקו לנו
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
מעדיף לסיים מקום שלישי 2 פער ממקום שני ו - 4 ממקום ראשון מאשר לסיים מקום שני בפער דו ספרתי ממקום ראשון
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- אגדה ירוקה
הגיע הזמן להחזיר את בכר
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
לא יודע למה, אני מאמין שהוא מסוגל לסגור גם פער כזה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- DelPiero
- הענק הירוק
עכשיו באמת נגמרה העונה
נכון, צריך את בכר בחזרה אבל יחד איתו חייבים חיזוק משמעותי. אפילו שלא יביאו אליפות השנה אבל שלפחות ינסו לצמצם את הפער ולתת סוג של פייט.
מכבי השנה ניראת כאילו בכמה חודשים היא הלכה לאיבוד ואיבדה את הכיוון כל-כך שכבר לא מזהים אותה מהקבוצה שראינו עד שבכר עזב
נכון, צריך את בכר בחזרה אבל יחד איתו חייבים חיזוק משמעותי. אפילו שלא יביאו אליפות השנה אבל שלפחות ינסו לצמצם את הפער ולתת סוג של פייט.
מכבי השנה ניראת כאילו בכמה חודשים היא הלכה לאיבוד ואיבדה את הכיוון כל-כך שכבר לא מזהים אותה מהקבוצה שראינו עד שבכר עזב
-
- אגדה ירוקה
הוא לא מסוגל. צריך לבנות את העונה הבאה. להביא את הישראלים שאפשר, למכור כל אחד מארבעת הזרים שלא תורמים ולא יתרמו ולהחזיר את בכר. חבל על הזמן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רק אתם מרגישים שמזל שאת הכסף שחסכנו על מאמן השקענו בשחקנים?
-
- אגדה ירוקה
אתה צריך לינק לכתבה ההיא על כמה היו מוכנים לשבור את שיא ההעברות? זה לא מספיק לך?
-
- אגדה ירוקה
האידיאל לעונה הבאה:
בכר מאמן
ההרכב יכלול שוער זר, את ארבעת שחקני ההגנה שיש היום, קשר אחורי זר חדש, את עלי מוחמד, גדי קינדה/דיא סבע, חלאיילי וחג'ג'/לוסובוי/זר ומדמון
יהיה עוד זר שישי אחד בלם וזר אחד להרכב שלמעלה
איתן אזולאי גם צריך להגיע, או נטע לביא
מגן שמאלי מחליף יגיע
ינסו להביא את למקין
יפטרו משרי, שימיץ', שואו ופיירו. החוזה של רפאלוב לא יוארך. סוף יעבור בטרייד ושיבלי וכיוף יושאלו.
נקווה שחלק מהדברים הללו יקרו כבר בינואר
בכר מאמן
ההרכב יכלול שוער זר, את ארבעת שחקני ההגנה שיש היום, קשר אחורי זר חדש, את עלי מוחמד, גדי קינדה/דיא סבע, חלאיילי וחג'ג'/לוסובוי/זר ומדמון
יהיה עוד זר שישי אחד בלם וזר אחד להרכב שלמעלה
איתן אזולאי גם צריך להגיע, או נטע לביא
מגן שמאלי מחליף יגיע
ינסו להביא את למקין
יפטרו משרי, שימיץ', שואו ופיירו. החוזה של רפאלוב לא יוארך. סוף יעבור בטרייד ושיבלי וכיוף יושאלו.
נקווה שחלק מהדברים הללו יקרו כבר בינואר
-
- מכונת תארים
אם לא מספיקות כל הבעיות עכשיו גם סונגרדן בספק למכבי תא
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13
ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.
הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים
לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13
ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.
הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים
-
- מכונת תארים
חד משמעית.KevinDurant כתב: ↑04 ינואר 2024, 11:20 אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
וזה על דגו
- DelPiero
- הענק הירוק
וואו לא יאמןKevinDurant כתב: ↑04 ינואר 2024, 11:20 אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
לא נראה לי שלמישהו יש ספק מה זה אומר
-
- אגדה ירוקה
מסכים.כובע קש כתב: ↑04 ינואר 2024, 11:25חד משמעית.KevinDurant כתב: ↑04 ינואר 2024, 11:20 אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
וזה על דגו
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
הטבלה משקרת, אמאמא של המשקרת...KevinDurant כתב: ↑04 ינואר 2024, 11:20 אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
מקום שני בחאווה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- קפטן ירוק
אתם שוכחים שבחודש הקרוב כל עוד סק באליפות אפריקה, אנחנו גם בלי בלמים.
למרות הטעויות שלו בכמה משחקים, עדיין החזיק את ההגנה, תקן שגיאות של אחרים ונקה כמעט כל כדור גובה שהוגבה לרחבה.
בחודש הקרוב נראה אלתורים של קורנו/סונדגרן או פיינגולד בתור בלמים.
זה לא רציני.
אני בכלל לא בטוח שנגיע בפער 10 למשחק נגד הצהבת- יש קטמון באמצע.
אין לנו יכולת להכריע משחקים ולמעט ההבלחות בדרבי ומול אשדוד אנחנו לא באמת קבוצה שמכניעה יריבות.
בסגל הנוכחי ובצוות הנוכחי גם המקום השני בסכנה.
בתקווה שקינדה יביא ערך מוסף וסייף קצת איזון.
יש כל כך הרבה דברים לתקן...
למרות הטעויות שלו בכמה משחקים, עדיין החזיק את ההגנה, תקן שגיאות של אחרים ונקה כמעט כל כדור גובה שהוגבה לרחבה.
בחודש הקרוב נראה אלתורים של קורנו/סונדגרן או פיינגולד בתור בלמים.
זה לא רציני.
אני בכלל לא בטוח שנגיע בפער 10 למשחק נגד הצהבת- יש קטמון באמצע.
אין לנו יכולת להכריע משחקים ולמעט ההבלחות בדרבי ומול אשדוד אנחנו לא באמת קבוצה שמכניעה יריבות.
בסגל הנוכחי ובצוות הנוכחי גם המקום השני בסכנה.
בתקווה שקינדה יביא ערך מוסף וסייף קצת איזון.
יש כל כך הרבה דברים לתקן...
-
- קפטן ירוק
תארו לכם התקפה שכוללת את סבע אצילי קינדה וחזיזה
חבל שלא עשו הכל להשאיר את אצילי.
חבל שלא עשו הכל להשאיר את אצילי.