נכון וזה החלק העצוב באמת
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
ההחתמה הצפויה של קינדה עושה לי דה ז'ה וו לאלירן עטר ואיתי שכטר שהגיעו בינואר ולא שינו כלום והיו עוד חותמת למצב של הקבוצה.
אני חושב שמבחינת בלמים אפשר איכשהו להסתדר
העמדות הכי קריטיות מבחינתנו לדעתי הן קשר אחורי וחלוץ נוסף
אם וייסמן לא ריאלי מביא את מדמון מחדרה, לגבי קשר אחורי לא עולה לי לראש שום אופציה ריאלית
העמדות הכי קריטיות מבחינתנו לדעתי הן קשר אחורי וחלוץ נוסף
אם וייסמן לא ריאלי מביא את מדמון מחדרה, לגבי קשר אחורי לא עולה לי לראש שום אופציה ריאלית
אני חושב שבניגוד לקיץ ההחלטות בינואר אמורות להיות פשוטות יותר. יש ישראלים טובים שאפשר להביא, יש מאמן ישראלי מוצלח על המדף ודי ברור ממי צריך להיפטר וממי לא.
רק צריך השקעה של כסף פה.
רק צריך השקעה של כסף פה.
בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
לסובוי בשמאל, סייף בימין, וחלוץ חדש (כשמאחורה יש את קינדה).
כשקבוצה צריכה להחליף את כל החלק הקדמי שלה בחלון אחד, זה מראה בדיוק את איכות הבנייה (ושוב, בלי קשר מה שדגו עושה גם מהסגל הזה זה כלום ושום דבר).
כשקבוצה צריכה להחליף את כל החלק הקדמי שלה בחלון אחד, זה מראה בדיוק את איכות הבנייה (ושוב, בלי קשר מה שדגו עושה גם מהסגל הזה זה כלום ושום דבר).
כל מי שציינת לא ברמה של הקבוצה שהייתה פה.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 13:38 בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
חזיזה ואצילי ..
לוסובוי הזה לא נראה לי יחתום אם זה מתעכב ככה
אתה מפספס את הנקודה. אין פה השוואה לעומת השנה שעברה (ואגה, חזיזה לא היה פקטור בשנה שעברה, והוא גם לא פקטור השנה. ככה שהוא בעיני לא במשוואה בכלל).Nirgreen כתב: 04 ינואר 2024, 13:54כל מי שציינת לא ברמה של הקבוצה שהייתה פה.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 13:38 בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
חזיזה ואצילי ..
לוסובוי הזה לא נראה לי יחתום אם זה מתעכב ככה
ההבדל היחיד הוא אצילי, ואת זה סבע היה אמור להשלים (לא להחליף כי אי אפשר להחליף את אצילי בשחקן אחד. מה שבאמת היה צריך לעשות זה להביא עוד שחקן התקפה של מספרים, מעבר להשארת סבע).
גם אם סבע היה משחק ולא הייתה את הפרשה, עדיין ההתקפה לא הייתה מספיק איכותית כי חסר שם את השחקן של התכלס.
בכל מקרה, ללא קשר להשוואה לעונה שעברה, אלא יש פה עניין שקבוצה שבונה סגל בקיץ, מגיעה לינואר וצריכה להחליף את כל המשולש הקדמי שלה, זה מראה על בנייה רעה.
בעיניי יש רק חלוץ אחד שצריך להגיע לפה וזה מדמון. לא אכפת לי אם יגיע עכשיו או בקיץ אבל שיסגרו את זה כמה שיותר מהר.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 13:38 בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
אני חושב שאת מכבי חיפה צריך להוביל חלוץ זר איכותי. אין לי בעיה עם מדמון, הוא שחקן לא רע. לא הייתי בונה עליו את כל ההתקפה שלנו, ולשים אותו פרונט של מכבי חיפה לשחקן עם פחות מ-10 שערים בעונה זה טו מאץ' מבחינתי.אליאור כתב: 04 ינואר 2024, 14:01בעיניי יש רק חלוץ אחד שצריך להגיע לפה וזה מדמון. לא אכפת לי אם יגיע עכשיו או בקיץ אבל שיסגרו את זה כמה שיותר מהר.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 13:38 בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
אני מחכה לקיץ וממשיך לבדוק את קצב ההתקדמות שלו. תזכרו שלחלוצים הרבה יותר קל לשחק בקבוצה של מתפרצות כמו חדרה, וכשאתה בא לקבוצה גדולה הדברים נראים אחרת. סבלנות.
בכלל, ההתאהבות של הישראלים בלהלל כל שחקן שעושה 2 וחצי משחקים טובים, זו אחת המחלות הגדולות ביותר שלנו. וזה נכון אגב גם לגבי הקבוצה שלנו, שעשתה סטרייק של סה''כ ארבעה משחקים טובים, וכבר עשו שאנחנו רצים לאליפות. נו באמת.
כן צריך פה חלוץ כאן ועכשיו בשביל להמשיך את העונה הזאת ולהיות תחרותיים כמה שיותר.
אין מה לעקוב אחרי קצב ההתקדמות שלו. אם הוא ימשיך להיות טוב אנחנו לא נוכל לקנות אותו. לדעתי הוא כישרון ושווה את הסיכון שברכישה מוקדמת.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 14:20אני חושב שאת מכבי חיפה צריך להוביל חלוץ זר איכותי. אין לי בעיה עם מדמון, הוא שחקן לא רע. לא הייתי בונה עליו את כל ההתקפה שלנו, ולשים אותו פרונט של מכבי חיפה לשחקן עם פחות מ-10 שערים בעונה זה טו מאץ' מבחינתי.אליאור כתב: 04 ינואר 2024, 14:01בעיניי יש רק חלוץ אחד שצריך להגיע לפה וזה מדמון. לא אכפת לי אם יגיע עכשיו או בקיץ אבל שיסגרו את זה כמה שיותר מהר.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 13:38 בעולם מתוקן, בסיום החלון הזה חוליית ההתקפה הייתה צריכה להיראות אחרת לחלוטין, לפני ואחרי החלון.
אני מחכה לקיץ וממשיך לבדוק את קצב ההתקדמות שלו. תזכרו שלחלוצים הרבה יותר קל לשחק בקבוצה של מתפרצות כמו חדרה, וכשאתה בא לקבוצה גדולה הדברים נראים אחרת. סבלנות.
בכלל, ההתאהבות של הישראלים בלהלל כל שחקן שעושה 2 וחצי משחקים טובים, זו אחת המחלות הגדולות ביותר שלנו. וזה נכון אגב גם לגבי הקבוצה שלנו, שעשתה סטרייק של סה''כ ארבעה משחקים טובים, וכבר עשו שאנחנו רצים לאליפות. נו באמת.
כן צריך פה חלוץ כאן ועכשיו בשביל להמשיך את העונה הזאת ולהיות תחרותיים כמה שיותר.
אפשר לחשוב שבאיירן מינכן תקנה ילד מחדרה.אליאור כתב: 04 ינואר 2024, 14:23אין מה לעקוב אחרי קצב ההתקדמות שלו. אם הוא ימשיך להיות טוב אנחנו לא נוכל לקנות אותו. לדעתי הוא כישרון ושווה את הסיכון שברכישה מוקדמת.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 14:20אני חושב שאת מכבי חיפה צריך להוביל חלוץ זר איכותי. אין לי בעיה עם מדמון, הוא שחקן לא רע. לא הייתי בונה עליו את כל ההתקפה שלנו, ולשים אותו פרונט של מכבי חיפה לשחקן עם פחות מ-10 שערים בעונה זה טו מאץ' מבחינתי.אליאור כתב: 04 ינואר 2024, 14:01
בעיניי יש רק חלוץ אחד שצריך להגיע לפה וזה מדמון. לא אכפת לי אם יגיע עכשיו או בקיץ אבל שיסגרו את זה כמה שיותר מהר.
גם אם הוא ייתן עוד חצי עונה טובה, בקיץ אפשר לרכוש אותו.
לא מדובר פה במסי הבא. קצת פרופורציות.
אתה רואה שהילדים הישראליים לא ממהרים לצאת החוצה, ומבינים שצריכים פה את החישול. אפשר לראות את זה אצל חלאיילי שנשאר פה, תורג'מן במכבי ת''א, וכן הלאה.
יש עוד קבוצות בין מכבי חיפה לבאיירן מינכן אתה יודע. אחת מהן היא מכבי תל אביב שתחפש מחליף לזהבי, ויש עוד מעבר לים. מעבר לזה חלוץ ישראלי צעיר שנותן פה 15-20 גולים זה משהו שלא היה שנים בליגה ואין שום סיבה שחדרה תמכור אותו בפחות מ-1.5-2 מיליון יורו שאלה כבר סכומים גבוליים לשחר. עדיף לקחת את הסיכון מעכשיו וזה גם לא שיש מישהו אחר. חוץ מזה ממה שעקבתי אחריו הוא באמת שחקן עם המון פוטנציאל (לא רק בשערים אגב) ואם אני המנהל המקצועי של מכבי חיפה אני הולך עליו.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 14:38אפשר לחשוב שבאיירן מינכן תקנה ילד מחדרה.אליאור כתב: 04 ינואר 2024, 14:23אין מה לעקוב אחרי קצב ההתקדמות שלו. אם הוא ימשיך להיות טוב אנחנו לא נוכל לקנות אותו. לדעתי הוא כישרון ושווה את הסיכון שברכישה מוקדמת.רק מכבי כתב: 04 ינואר 2024, 14:20
אני חושב שאת מכבי חיפה צריך להוביל חלוץ זר איכותי. אין לי בעיה עם מדמון, הוא שחקן לא רע. לא הייתי בונה עליו את כל ההתקפה שלנו, ולשים אותו פרונט של מכבי חיפה לשחקן עם פחות מ-10 שערים בעונה זה טו מאץ' מבחינתי.
גם אם הוא ייתן עוד חצי עונה טובה, בקיץ אפשר לרכוש אותו.
לא מדובר פה במסי הבא. קצת פרופורציות.
אתה רואה שהילדים הישראליים לא ממהרים לצאת החוצה, ומבינים שצריכים פה את החישול. אפשר לראות את זה אצל חלאיילי שנשאר פה, תורג'מן במכבי ת''א, וכן הלאה.
קינדה חתם וילבש את הספרה 6.
ברוך הבא, קינדה!!!
הקשר גדי קינדה, חתם היום במכבי חיפה לשלוש שנים וחצי, לאחר שעבר הבוקר בדיקות רפואיות. השחקן מצטרף מיידית לאימוני הקבוצה. לאחר החתימה אמר: "מתרגש מאוד לחתום במועדון מדהים שכזה עם קהל מטורף. מקווה לעשות אותם גאים".
https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=79017
ברוך הבא, קינדה!!!
הקשר גדי קינדה, חתם היום במכבי חיפה לשלוש שנים וחצי, לאחר שעבר הבוקר בדיקות רפואיות. השחקן מצטרף מיידית לאימוני הקבוצה. לאחר החתימה אמר: "מתרגש מאוד לחתום במועדון מדהים שכזה עם קהל מטורף. מקווה לעשות אותם גאים".
https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=79017
מאד מאד מקווה שזה לא יגמר בו, או בו ובלסובוי.
אני פסימי. הלוואי שאופתע.
אני פסימי. הלוואי שאופתע.
בפלייאוף טוענים שחדרה רוצים על מדמון 2 מיליון יורו
זאת קבוצה בלי כסף לדעתי אם מציעים להם 800 אלף + 2 מושאלים הם לוקחים את זה בכיף
זאת קבוצה בלי כסף לדעתי אם מציעים להם 800 אלף + 2 מושאלים הם לוקחים את זה בכיף
מה שמדהים יותר מהכל הוא שאחת הסיבות למפלה במשחק השני בפלייאוף האלופות היא העדר מגן שמאלי מחליף בסגל. אז היום הגיע ינואר ועדיין לא מתכוונים להביא מגן שמאלי מחליף לסגל.
*למי שציפה לאיזה שהוא גרף למידה*
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
בגדול סייף מגן שמאלי ואמר גם בעצמו בראיון שהוא רוצה לשחק מגן שמאליאליאור כתב: 05 ינואר 2024, 17:29 מה שמדהים יותר מהכל הוא שאחת הסיבות למפלה במשחק השני בפלייאוף האלופות היא העדר מגן שמאלי מחליף בסגל. אז היום הגיע ינואר ועדיין לא מתכוונים להביא מגן שמאלי מחליף לסגל.
התחילו שיחות עם אבי נימני על עדן קארצב. אולי תקופת השאלה לחצי עונה.
יענקל'ך!
הלוואי קארצב, עדיף על אזולאי, כל עוד אי אפשר להיפטר משואו אז גם זר לא אופציה.
לא נשחרר מה 5 בהגנה, אז סייף ישחק מגן שמאלי.. במידת הצורך פיינגולד/חגג, כרגיל.אליאור כתב: 05 ינואר 2024, 17:29 מה שמדהים יותר מהכל הוא שאחת הסיבות למפלה במשחק השני בפלייאוף האלופות היא העדר מגן שמאלי מחליף בסגל. אז היום הגיע ינואר ועדיין לא מתכוונים להביא מגן שמאלי מחליף לסגל.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
סגל רוצה על אזולאי 2 מיליון יורוHulk כתב: 05 ינואר 2024, 18:50 הלוואי קארצב, עדיף על אזולאי, כל עוד אי אפשר להיפטר משואו אז גם זר לא אופציה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני יודע, באופן כללי קארצב שחקן טוב בהרבה מאזולאי חוץ מהדחף הבלתי מוסבר שלו לתאקל באגרסיביות מוגזמת ולקבל מלא כרטיסים.GreenGlory כתב: 05 ינואר 2024, 20:40סגל רוצה על אזולאי 2 מיליון יורוHulk כתב: 05 ינואר 2024, 18:50 הלוואי קארצב, עדיף על אזולאי, כל עוד אי אפשר להיפטר משואו אז גם זר לא אופציה.