זה היה ברור לאחר שזהבי הגיע לארץ לא היה לי ספק שהפיירו הזה יהיה אצלנו
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
David
- מחוזר באירופה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
חחח רק שלא ייגמר ככה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אני דווקא אוהב שהעסקה עם פיירו היא עסקה קשה. שחקן שבאמת מחזיק מעצמו רוצה לנסות למצות את כל האופציות ולבחור באחת הטובה ביותר. וואלה כל אחד מאיתנו אם הוא באמת מחזיק מעצמו היה מעדיף לחכות להצעה מהליגה הצרפתית הראשונה על פני הצעה מישראל, גם אם כלכלית כרגע ישראל קורצת יותר.
שחקנים פחות טובים שלא מאמינים ביכולות שלהם היו קופצים על ההצעה הזו כבר מזמן. ראה ערך אידריסו שלא חיכה שניה לאחר תחילת מועד ההעברות וחתם על חוזה שנשלח אליו לגרמניה בפקס..
שחקנים פחות טובים שלא מאמינים ביכולות שלהם היו קופצים על ההצעה הזו כבר מזמן. ראה ערך אידריסו שלא חיכה שניה לאחר תחילת מועד ההעברות וחתם על חוזה שנשלח אליו לגרמניה בפקס..
-
רונן22
- שחקן העונה
טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר
למה שנביא את שמיר אם יש לנו מספיק אופציות בקישור גם בלי פאני?רונן22 כתב: 28 יוני 2022, 15:32 טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר
הטמבל הזה לא שם לב שיש לו כשל לוגי?
-
רונן22
- שחקן העונה
הוא פרסם ששמיר מועמד במידה ופאני יעזוב. ואחרי זה הוסיף: ''עם זאת, גם בלעדי הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב יש למכבי חיפה מספיק אופציות כיסוי ובראשן מוחמד ג'אבר שפרץ בעונה שהסתיימה ואפילו הפך לשחקן הרכב בנבחרת ישראל. גם נטע לביא שסיים מזמן עם הפציעות שעבר, יקבל יותר דקות בעונה הקרובה''
כן ג'אבר, מוחמד ולביא זה מספיק לעונה כזו ארוכה ועמוסה. ברור. כרגע אנחנו אנחנו צריכים לצרף קשר אחד, ואם פאני עוזב נצטרך לצרף אחד נוסף.
כן ג'אבר, מוחמד ולביא זה מספיק לעונה כזו ארוכה ועמוסה. ברור. כרגע אנחנו אנחנו צריכים לצרף קשר אחד, ואם פאני עוזב נצטרך לצרף אחד נוסף.
-
David
- מחוזר באירופה
יש לזה השפעה שאתה רוצה שחקן ובסוף הוא לא מגיעה אתה מראה חולשה אין לי ספק שגם באר שבע תביא חלוץ מרשים לגבי פיירו אני מאמין שעם היה מתעקש על 600 בסוף היו נותנים לו גם את הסכום הזה
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
אנחנו צריכים מגן שקודם כל יהיה טוב בהגנה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
שחקן חלש, היה פח במשחקים האחרונים בפתח תקווה, איתן אזולאי יותר טוב ממנו
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
נשמע כמו תדרוך דודו בזק קלאסירונן22 כתב: 28 יוני 2022, 15:40 הוא פרסם ששמיר מועמד במידה ופאני יעזוב. ואחרי זה הוסיף: ''עם זאת, גם בלעדי הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב יש למכבי חיפה מספיק אופציות כיסוי ובראשן מוחמד ג'אבר שפרץ בעונה שהסתיימה ואפילו הפך לשחקן הרכב בנבחרת ישראל. גם נטע לביא שסיים מזמן עם הפציעות שעבר, יקבל יותר דקות בעונה הקרובה''
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
איפה רואים?MHFC4EVER כתב: 28 יוני 2022, 15:48 הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
טוכמן צהוב מוצהר, יש לו אינטרס להוציא כתבות על שחקנים שרק רוצים לעזוב אותנו ולדחוף לנו במקביל שחקנים שנכשלו אצל הצהבת .gargy כתב: 28 יוני 2022, 15:36למה שנביא את שמיר אם יש לנו מספיק אופציות בקישור גם בלי פאני?רונן22 כתב: 28 יוני 2022, 15:32 טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר
אין לו מושג מה קורה במכבי חיפה סתם מבלבל את המוח .
כמו שידעו שאלפונס יהיה פלסטר ולא באמת שחקן שישדרג אותנו, כך גם עם הקורנו הזה .MHFC4EVER כתב: 28 יוני 2022, 15:48 הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
ברור מראש שזה לא שחקן למכבי חיפה והם מביאים בכדי להגיד "הבאנו".
זה סאן מנחם 2, יותר מזה וכולם יופתעו .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
טוכמן לא צהוב, הוא פשוט כתב חצר ולקקן. באותה מידה שהוא מלקק ליצחקי הוא גם מלקק לרוני לוי ולראייה הכתבה הראיון המביך שהוא הוציא איתו לפני כמה ימים.Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 16:54טוכמן צהוב מוצהר, יש לו אינטרס להוציא כתבות על שחקנים שרק רוצים לעזוב אותנו ולדחוף לנו במקביל שחקנים שנכשלו אצל הצהבת .gargy כתב: 28 יוני 2022, 15:36למה שנביא את שמיר אם יש לנו מספיק אופציות בקישור גם בלי פאני?רונן22 כתב: 28 יוני 2022, 15:32 טוכמן טוען שיש לנו מספיק אופציות בקישור גם אם פאני יעזוב ולא נביא לו מחליף. גרמני מטומטם. הוא טוען גם ששמיר אופציה במידה ופאני יעזוב ושבכר מאור מעריך את שמיר
לא צהוב ? הוא אוהד שלהם והולך עם הילד שלו לכל משחק .Shocking4U כתב: 28 יוני 2022, 17:00טוכמן לא צהוב, הוא פשוט כתב חצר ולקקן. באותה מידה שהוא מלקק ליצחקי הוא גם מלקק לרוני לוי ולראייה הכתבה הראיון המביך שהוא הוציא איתו לפני כמה ימים.Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 16:54טוכמן צהוב מוצהר, יש לו אינטרס להוציא כתבות על שחקנים שרק רוצים לעזוב אותנו ולדחוף לנו במקביל שחקנים שנכשלו אצל הצהבת .gargy כתב: 28 יוני 2022, 15:36
למה שנביא את שמיר אם יש לנו מספיק אופציות בקישור גם בלי פאני?
יודע בוודאות .
תגובת השנה..Shocking4U כתב: 28 יוני 2022, 15:20זה הפיירו של שרדינגרApoc כתב: 28 יוני 2022, 15:17 שלשום אמרתם שפיירו לקראת סגירה ושהוא יגיע בימים הקרובים
אתמול אמרתם שירדו מפיירו והעסקה נפלה
היום פיירו לקראת סגירה
עתידות: מחר ירדו מפיירו
העסקה גם חיה וגם מתה
שאפו
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
שמיר זה שיא הבינוניות. לא צריך להביא אותו גם אם אבו פאני עוזב.
שימו לב שאין לו באמת הצעות, ונראה שהוא מחכה להצעה שלנו.
אם לא אנחנו הוא בטח יהיה באיזה סכנין או קריית שמונה, שזאת הרמה שלו.
שימו לב שאין לו באמת הצעות, ונראה שהוא מחכה להצעה שלנו.
אם לא אנחנו הוא בטח יהיה באיזה סכנין או קריית שמונה, שזאת הרמה שלו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
קורנו שחקן יותר טוב מאלפונסDaniel123 כתב: 28 יוני 2022, 16:57כמו שידעו שאלפונס יהיה פלסטר ולא באמת שחקן שישדרג אותנו, כך גם עם הקורנו הזה .MHFC4EVER כתב: 28 יוני 2022, 15:48 הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
זה לא אותו מקרה
האמת, מבחינת נתונים יבשים, פיירו לא נראה להיט.
אבל ככל שאני צופה יותר בסרטון שלו, אני מתחיל לחבב את הבחור. נראה שהוא יכול לתרום לנו הרבה.
פיזי מאוד, טכני יחסית לגודל שלו, סיומת טובה מאוד. אני אופטימי לגביו.
מקווה שהוא כן יהיה זה שינחת פה בסוף.
אבל ככל שאני צופה יותר בסרטון שלו, אני מתחיל לחבב את הבחור. נראה שהוא יכול לתרום לנו הרבה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
מקסימום יעבור למכבי חיפה כדורסל .silvas כתב: 28 יוני 2022, 19:33 האמת, מבחינת נתונים יבשים, פיירו לא נראה להיט.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה כבר הרבה דפים אחורה אז לא זוכר מי כתב את זה במקור אבל מישהו כאן כתב שאם נבטיח שלב בתים אז יגיע עוד רכש ישראלי ״כמו בשנה שעברה״ אז אם אני לא טועה אף שחקן לא חתם אחרי שהבטחנו שלב בתים. רצו להביא את אלטמן וזה נפל בגלל שלא היה מקום בתקציב בגלל ״רשת הביטחון״
- Judokan
- סמל ירוק
"היי ברק, זה גל. מה נשמע?Daniel123 כתב: 28 יוני 2022, 16:57כמו שידעו שאלפונס יהיה פלסטר ולא באמת שחקן שישדרג אותנו, כך גם עם הקורנו הזה .MHFC4EVER כתב: 28 יוני 2022, 15:48 הניתוח של יוכין לגבי קורנו מדאיג.
שומע, יש לנו שתי אופציות. אחת זה להשקיע ולחפש מגן מועיל, אבל נראה לי העונה מתאים לי לגרבץ ולהביא את המועמד הראשון ששולחים לי עליו וואטסאפ. זורם לך?"
"בטח, הרי בתכלס מה שחשוב זה שאנשים בפורום יראו שהבאנו"
אנחנו לא בתקופות ששחר היה קובע מי מגיע ומי לא. יש כאן צוות מקצועי שנשפט לפי השחקנים שהוא יביא.
אני חושב שקורנו יתברר להיות רכש לא טוב לנו, אבל לפחות נותן לו 5 דקות של ספק כי ברור שזה מועמד שמגיע כי בכר רצה אותו.
-
רונן22
- שחקן העונה
יש מנהל מקצועי, יש את המאמן הישראלי הכי מצליח, ועדיין חושבים ששחר מנחית שחקנים. שחר נותן תקציב, כל האחריות המקצועית היא על אלברמן ובכר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הכתב הצרפתי שגם חשף שסיכמנו מול גנגאן ושפיירו כרגע לא רוצה לחתום כותב שאוקזר וברמן רוצות את פייר ואנחנו מנסים לסגור איתו מהר לפני שהם יגנבו לנו אותו
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
- Smurk
- אגדה ירוקה
שיגנבוShocking4U כתב: 28 יוני 2022, 22:00
הכתב הצרפתי שגם חשף שסיכמנו מול גנגאן ושפיירו כרגע לא רוצה לחתום כותב שאוקזר וברמן רוצות את פייר ואנחנו מנסים לסגור איתו מהר לפני שהם יגנבו לנו אותו