אולי זה הגיל, אולי זה המצב עם הילד, אולי המצב עם הקהל, אולי סתם תקופה לא טובה כמו שראינו ממנו בעבר לא מעט.
הדובדבן לא מרוכז, הדובדבן חלש, הדובדבן לא טוב.
וכשהדובדבן לא מספיק טוב, אנחנו לא מספיק טובים.
אין שחקן אהוב עלי כמוהו, אבל הוא לא איתנו ברמות הכי עמוקות שיש. נראה שזה לא עניין של גיל או חוסר חדות, משהו בו פשוט לא נוכח במשחק. הוא אאוט לחלוטין וחסר תשוקה. מה המצב עם הילד שלו? לא מכיר את הסיפור אבל ללא ספק נראה שעובר עליו משהו מחוץ למגרש.
כל דקה במצב הנוכחי שהוא מקבל על חשבון ליאור זה מחדל.
הסיפור המרכזי אתו ועם ליאור זה ששניהם בני 37 בממוצע ושניהם באמת שחקנים טובים ברמת הליגה אבל בגילם ולמרות ששניהם סופר מקצועניים, הקצב מטורף גם לשחקני בני 21-22 ולשחקנים מאוד עמידים וראינו איך העומס הזה משפיע כל כולם ובמקום שהם יהיו חלק מקבוצה הם שניהם הכוכבים הבלתי מעורערים שצריכים שהכל יעבור דרכם ואם לא הם לא קורה כלום וזה לא סביר.
הוא ורפאלוב מקום 2 ו3 בקבוצה במספרים (אחרי פיירו הראשון) והתלות בהם יותר מדי גדולה וזה פוגע בשניהם.
גם אם שניהם פחות טובים, ברגע שאחד מהם לא על המגרש זה מורגש וברגע ששניהם לא על המגרש זה מורגש עוד יותר.
מדברים על להוריד את שרי לספסל כאילו שדה ברוינה עולה במקומו ושכאילו שהוא לא שיחק נגד ריינה במחצית הראשונה שם נראינו כמו ברצלונה
KevinDurant כתב: ↑03 ינואר 2024, 23:32
הסיפור המרכזי אתו ועם ליאור זה ששניהם בני 37 בממוצע ושניהם באמת שחקנים טובים ברמת הליגה אבל בגילם ולמרות ששניהם סופר מקצועניים, הקצב מטורף גם לשחקני בני 21-22 ולשחקנים מאוד עמידים וראינו איך העומס הזה משפיע כל כולם ובמקום שהם יהיו חלק מקבוצה הם שניהם הכוכבים הבלתי מעורערים שצריכים שהכל יעבור דרכם ואם לא הם לא קורה כלום וזה לא סביר.
הוא ורפאלוב מקום 2 ו3 בקבוצה במספרים (אחרי פיירו הראשון) והתלות בהם יותר מדי גדולה וזה פוגע בשניהם.
גם אם שניהם פחות טובים, ברגע שאחד מהם לא על המגרש זה מורגש וברגע ששניהם לא על המגרש זה מורגש עוד יותר.
מדברים על להוריד את שרי לספסל כאילו שדה ברוינה עולה במקומו ושכאילו שהוא לא שיחק נגד ריינה במחצית הראשונה שם נראינו כמו ברצלונה
הוא צריך לרדת לספסל כי הוא לא טוב. הוא מושך אליו את כל משחק ההתקפה, מקבל כל מסירה שניה ולא מצליח לעשות פעולות בסיסיות. אני לחלוטין מעדיף שג'אבר יפתח ב6, עלי ב8 וליאור ב10. הוא וליאור מייצרים תחושה של משחק שוטף אבל אנחנו מופקרים לחלוטין ובלי סק מאחורה זה פשוט חוסר אחריות. שירד לנוח קצת הספסל ושיעלה דקה 50-60 עד שתחזור לו החדות. עונות קודמות לימדו אותנו שישיבה שלו על הספסל החזירה אותו די מהר לעניינים.
ויחד עם זאת ברור לי שזה אחת הבעיות הכי פחות מהותיות כרגע בסגל הנוכחי החלש
הוא צריך לרדת לספסל כי הוא לא טוב. הוא מושך אליו את כל משחק ההתקפה, מקבל כל מסירה שניה ולא מצליח לעשות פעולות בסיסיות. אני לחלוטין מעדיף שג'אבר יפתח ב6, עלי ב8 וליאור ב10. הוא וליאור מייצרים תחושה של משחק שוטף אבל אנחנו מופקרים לחלוטין ובלי סק מאחורה זה פשוט חוסר אחריות. שירד לנוח קצת הספסל ושיעלה דקה 50-60 עד שתחזור לו החדות. עונות קודמות לימדו אותנו שישיבה שלו על הספסל החזירה אותו די מהר לעניינים.
כל פעם שאנחנו פותחים עם 2 קשרים "אחוריים" האמצע שלנו נראה יותר רע ורך
היום פתחנו עם מוחמד וג'אבר והייתה טיילת באמצע והם עשו לנו בית ספר
כל פעם שאנחנו פותחים עם 2 קשרים "אחוריים" האמצע שלנו נראה יותר רע ורך
היום פתחנו עם מוחמד וג'אבר והייתה טיילת באמצע והם עשו לנו בית ספר
זה כי כשאנחנו פותחים עם שניהם גאבר משחק את ה8, נוטש את האמצע לחלוטין עושה תנועה מוזרה ולא מורגש בחלק השמאלי של הרחבה. גאבר צריך לשחק את ה6, עלי את ה8 ולהיות פחות או יותר באותו קו כשעלי לפעמים לוחץ קדימה. לדעתי נראה שיפור גדול ואמצע אגרסיבי יותר אם נשחק ככה
אליאור כתב: ↑07 ינואר 2024, 22:31
מקווה שיפרדו ממנו
אכן הגיע הזמן
הוא עוד עושה דברים יפים פעם ב אבל כל שחקן עבר גדול שתשים על המגרש יעשה דברים יפים, גם רובן עטר בגילו חחח
רפאלוב אמנם יותר מבוגר ממנו אבל אתה רואה יותר יכולת פיזית ממה ששרי מראה בשנה וקצת האחרונות כשזה עוד הולך ונעלם עם כל משחק
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 07 ינואר 2024, 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
עשו טעות שהחתימו אותו ל2 עונות.
תודה על 4 עונות מדהימות, אבל זה כבר לא זה.
מקווה שכן ישכילו לשמור אותו לצוות המקצועי, אפילו כסקאוט, הוא אחלה בנאדם וצריך כמוהו במערכת.
הוא באמת לא מצליח לבצע אפילו פעולות פשוטות.
לא ברור הקטע, שיש רגעים שהוא כבר ממש גורם נזק- כשהקבוצה נלחצת לאחור והוא או אוויר או מאבד כדורים בלי סוף ועדיין נשאר על המגרש.
מה היה רע להכניס את קנדיל במקומו ולהזיז את ליאור לאמצע?
כולם רואים ורק דגו עיוור?
חבל בשבילנו לחכות לרביעי כדי שיטוס, עדיף שיטוס עכשיו.
קשה לי להאמין שנראה ממנו תועלת ברביעי, הקישור שלהם יאכל אותו בקלות, הוא לא ברמה המנטלית שצריך ולא ברמה הפיזית.
אולי יחזור עם כוחות אחרי מנוחה אבל כרגע אין בעיה שינוח גם חודש וחודשיים.
לא מסוגל לתת פס נורמלי לחלוץ, לשחרר לאגף בדיוק כשצריך, לתת בעיטה שאשכרה יכולה להכנס מתוך ה 1000 בעיטות שלו במשחקים האחרונים.
ומעל להכל, מרגיש שאנחנו ב 10 שחקנים כשהוא במגרש.
לא מספיד אותו. לפני המלחמה, כשהקבוצה קרטעה, הוא לקח על הגב שלו את הקבוצה, הנהיג על המגרש והביא מספרים.
שרי שחקן שמושפע מאד מהחיים האישיים שלו ואני בטוח שהמצב המשפחתי והריחוק מהמשפחה משפיעים עליו המון כרגע.
חושב שזו החלטה חכמה לתת לו כמה ימי חופשה כי הוא באמת לא בפוקוס בכלל.
אני מאד מקווה שבהמשך דברים יסתדרו כי ברור שמאד קשה לו בתקופה הנוכחית.