הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

nk1230
תוקע יתד בהרכב

Re: הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

שליחה על ידי nk1230 »

Judokan כתב: 07 ספטמבר 2023, 23:29 נציגות יפה, ורובם בסבירות לא מבוטלת גם יפתחו לפחות במשחק אחד.
רעיונות בלי פוליטיקה הם כולם בהרכב.
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

נבחרת הנוער מנצחת 2-1 את רומניה.
כל החמישה שלנו שיחקו 30-45 דקות, כיאה למשחק ידידות עתיר חילופים.
עומר דהן כבש את השוויון.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

הפסידו במחזור האחרון למכבי פ״ת, אחרי משחק לא טוב שבו התקשו להתמודד עם הלחץ של היריבה. שיחקו בעיקר על ספרונוביץ׳ שהתקשה. ירין לוי כבש מחוץ לרחבה מבישול של דיסטלפלד.

במקביל, מנסור, הזר הגמבי החדש, שוחרר. לא ברור למה חזרו לשיתוף הפעולה הכושל הזה והעלנו את זה בפורום כבר כשחתם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

ברק.י כתב: 21 ספטמבר 2023, 12:28 הפסידו במחזור האחרון למכבי פ״ת, אחרי משחק לא טוב שבו התקשו להתמודד עם הלחץ של היריבה. שיחקו בעיקר על ספרונוביץ׳ שהתקשה. ירין לוי כבש מחוץ לרחבה מבישול של דיסטלפלד.

במקביל, מנסור, הזר הגמבי החדש, שוחרר. לא ברור למה חזרו לשיתוף הפעולה הכושל הזה והעלנו את זה בפורום כבר כשחתם.
קראתי שהוא שוחרר בגלל איזה משהו של חוק זרים
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 12:42
ברק.י כתב: 21 ספטמבר 2023, 12:28 הפסידו במחזור האחרון למכבי פ״ת, אחרי משחק לא טוב שבו התקשו להתמודד עם הלחץ של היריבה. שיחקו בעיקר על ספרונוביץ׳ שהתקשה. ירין לוי כבש מחוץ לרחבה מבישול של דיסטלפלד.

קראתי שהוא שוחרר בגלל איזה משהו של חוק זרים
זה לא משהו שידעו עליו קודם?
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 163 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

נבחרת ישראל עד גיל 19 תמריא בשבוע הבא לספרד לצמד משחקי ידידות נגד מקבילתה המקומית. זהו ניסוי כלים אחרון של נבחרת הנוער לקראת מוקדמות אליפות אירופה בחודש נובמבר בקרואטיה. לקראת המשחקים, המאמן אופיר חיים פרסם היום (שישי) את סגל השחקנים.
בגזרת מכבי חיפה:
הגנה: יאבלו גטא'צו (מכבי חיפה), ליסאב עיסאת (מכבי חיפה).

קישור והתקפה:
ירין לוי (מכבי חיפה), עומר דהן (מכבי חיפה)
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רק מכבי כתב: 06 אוקטובר 2023, 15:07 נבחרת ישראל עד גיל 19 תמריא בשבוע הבא לספרד לצמד משחקי ידידות נגד מקבילתה המקומית. זהו ניסוי כלים אחרון של נבחרת הנוער לקראת מוקדמות אליפות אירופה בחודש נובמבר בקרואטיה. לקראת המשחקים, המאמן אופיר חיים פרסם היום (שישי) את סגל השחקנים.
בגזרת מכבי חיפה:
הגנה: יאבלו גטא'צו (מכבי חיפה), ליסאב עיסאת (מכבי חיפה).

קישור והתקפה:
ירין לוי (מכבי חיפה), עומר דהן (מכבי חיפה)
יפה. אלו כל השחקנים המובילים של קבוצת הנוער מלבד דיסטלפלד.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

טוב נראה שחייבים לעלות מישהו מהנוער…
מאז נטע לביא אני לא זוכר שחקן שהוקפץ מהנוער לבוגרים באמצע עונה והצדיק את זה, אבל בכל זאת, מה הסחורה?
יש את ירין לוי שמהקצת שראיתי מזכיר לי יותר מדי את הבן של תומר לוי, ויש את ינאי עם שם משפחה קשה, שראיתי אותו ב7-2 של הנוער והיה נראה דה בריינה הישראלי אבל כמו ירין לוי כנראה שגם שם תהיה בעיית פיזיות.
אח של חלאיילי גם פוטנציאל, מי עוד?
בלם יש?
ab1729
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ab1729 »

הנוער מסיים ב2-2 מול בני יהודה במשחק הראשון מאז פגרת המלחמה.
דיסטלפלד ועומר דהן (בפנדל, אחרי שריקה די מפוקפקת) השוו פעמיים.
חלאיילי (האח) פתח ושיבלי (האח) נכנס כמחליף.
ab1729
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ab1729 »

benrey כתב: 07 דצמבר 2023, 00:30 טוב נראה שחייבים לעלות מישהו מהנוער…
מאז נטע לביא אני לא זוכר שחקן שהוקפץ מהנוער לבוגרים באמצע עונה והצדיק את זה, אבל בכל זאת, מה הסחורה?
יש את ירין לוי שמהקצת שראיתי מזכיר לי יותר מדי את הבן של תומר לוי, ויש את ינאי עם שם משפחה קשה, שראיתי אותו ב7-2 של הנוער והיה נראה דה בריינה הישראלי אבל כמו ירין לוי כנראה שגם שם תהיה בעיית פיזיות.
בלם יש?
ירין לוי (קשר מרכזי) נחשב בזמנו פוטנציאל ואפילו קיבל 45 דקות בגביע הטוטו נגד מכבי פ״ת.
לגבי ינאי (דיסטלפלד), אתה לא מבלבל עם בן שימול ששנה שעברה נתן 30 בישולים והעונה משחק בעפולה?
אח של חלאיילי פוטנציאל, אבל הוא שנתון 2006 ובשנה שעברה עוד שיחק בנערים.
לגבי בלם, יש את עיסאת שהוא הקפטן ושחקן נבחרת ישראל. בזמנו (לפני יותר משנה) אני זוכר שהוא עשה עלי רושם של שחקן פיזי אבל מגושם. אולי מאז הוא חיזק את זה.
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

ab1729 כתב: 10 דצמבר 2023, 13:19
benrey כתב: 07 דצמבר 2023, 00:30 טוב נראה שחייבים לעלות מישהו מהנוער…
בלם יש?
ירין לוי (קשר מרכזי) נחשב בזמנו פוטנציאל ואפילו קיבל 45 דקות בגביע הטוטו נגד מכבי פ״ת.
לגבי ינאי (דיסטלפלד), אתה לא מבלבל עם בן שימול ששנה שעברה נתן 30 בישולים והעונה משחק בעפולה?
אח של חלאיילי פוטנציאל, אבל הוא שנתון 2006 ובשנה שעברה עוד שיחק בנערים.
לגבי בלם, יש את עיסאת שהוא הקפטן ושחקן נבחרת ישראל. בזמנו (לפני יותר משנה) אני זוכר שהוא עשה עלי רושם של שחקן פיזי אבל מגושם. אולי מאז הוא חיזק את זה.
עיסאת בלם העתיד.. נראה לי שמאלי, ומאוד טכני.. חזק ומהיר. קצת עם קצר בראש מדי פעם.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

בנוער יש כמה שחקנים בולטים בשנתון הבוגר: גטאצ׳ו (מגן וווינגבק ימין), עיסאת (בלם), ירין לוי ודיסטלפלד (8/10) ודהן (חלוץ). גם חלאיילי (כנף שמאל) בולט בעונתו הראשונה בנוער. לצד כל זאת, אנחנו ראינו לא פעם שהרבה שחקנים בולטים צריכים זמן כדי להשתלב. לצורך העניין, ראינו על ירין לוי בטווו את הקושי עם הפיזיות ועם קבלת ההחלטות.

הקשר האחורי הראשון של הנוער זה שעבאן, שכרגע עוד מוקדם לשלב אותו.

בן שימול שעלה פה הוא 10 שהעונה יצא לעפולה לעונת בוגרים ראשונה. יחד איתו, נמצא בעפולה גם חרמש שמושאל לראשונה לקבוצת בוגרים. הוא כמובן בשל יותר משעבאן, אבל גם הוא צריך זמן ועפולה העונה עוד לא ממש יציבה ומאומנת כדי להגיד שהוא כבר עשה איזו קפיצה משמעותית ביכולת ושכדאי להחזיר אותו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

מנצחים כרגע 5-1 וכנראה שגם יהיה יותר עד הסוף אבל הגול שספגנו זה רמת שוערות מביכה מאוד
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.
אני יודע שליגת העל לנוער היא לא מדד לכלום אבל במשחקים האחרונים שראיתי הוא מאוד הרשים אותי.
חלוץ מהיר,טכני, יודע לשחק עם 2 הרגלים, יכול לשחק גם בצדדים.
הייתי שמח אם היו משאילים אותו לעפולה שגם משוועת לחלוץ אבל אני יודע שזה לא יקרה עכשיו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כובע קש כתב: 13 ינואר 2024, 14:36 עומר דהן עם שלושער במשחק נגד ראשון.
אני יודע שליגת העל לנוער היא לא מדד לכלום אבל במשחקים האחרונים שראיתי הוא מאוד הרשים אותי.
הייתי שמח אם היו משאילים אותו לעפולה שגם משוועת לחלוץ אבל אני יודע שזה לא יקרה עכשיו
למה בעצם שלא יהיה בסגל מחר למשחק? פערי הרמות עד כדי כך גבוהים? או שעדיף לשים 2 שוערים בסגל?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 13 ינואר 2024, 22:23
למה בעצם שלא יהיה בסגל מחר למשחק? פערי הרמות עד כדי כך גבוהים? או שעדיף לשים 2 שוערים בסגל?
פערי הרמות עצומים.
לא חושב שעדיף להיות עם שני שוערים מחליפים על הספסל אף פעם ובמיוחד לא כשהסגל כזה קצר, אבל לא חושב שיש למה לצפות שיקרה משהו חיובי יותר מדי מצירוף דהן לסגל.

לגבי דהן עצמו, הוא נראה במומנטום נהדר, אבל ראיתי אותו גם בתקופות פחות טוב וזה עוד לא זה.

גם לגבי השאלה שלו לעפולה כבר עכשיו - בכל עונה עולה פה ששחקנים מסוימים מהנוער צריכים לצאת לעפולה כבר בגילאים האלה (בשלב יותר מוקדם העונה השם היה דיסטלפלד). בפועל, בוגרי הנוער שלנו גם אחרי סיום גיל נוער מתקשים בלאומית. ליש (שניסה את מזלו בספרד וחזר להיות הקפטן של הנוער שמסומן ע״י המועדון) וגרייס (שהגיע מאיטליה כדי להיות הפרוספקט הבא בשער אחרי כיוף) לא תופסים מקום קבוע בהרכב של עפולה.

אני מניח שבקיץ נראה חלק מגטאצ׳ו, עיסאת, ירין לוי, דיסטלפלד ודהן מנסים להרשים במחנה האימונים ורובם יושאלו אחרי לעפולה. היחיד בשנתון מתחת שאולי איך שהוא יכנס לרשימה זה חלאיילי הצעיר, אבל סביר שגם הוא לא ״יקפוץ כיתה״ ויעשה עונה נוספת בנוער.
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: 13 ינואר 2024, 22:23
מבחינתי כל עוד חסר חלוץ הוא חייב להיות בסגל, מעדיף חלוץ בן 18 בלי דקות בוגרים מאשר את פוקס על הספסל.
אבל ברור שהפערי רמות גדולים, ואם נצטרך שער הוא לא מי שיושיע אותנו מהספסל, אבל נניח אנחנו מובילים 2-0 דקה 70 אפשר להכניס אותו בשביל לתת קצת מנוחה לדין.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ברור לי שפערי הרמות גדולים אבל שוב, אם צריך להכניס דקה 75-80 חלוץ או כמו שנכתב 2-0 ורוצים לתת מנוחה לדין, למה לא בעצם?
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

עפולה החתימו את אוהד ברזילי, חלוץ מהפועל חדרה, חבל.
דהן היה יכול לסגור להם את הפינה אבל היה לי ברור שהוא ישאר עד סוף העונה בנוער
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

גרייס חוזר מהשאלה ישר להרכב של הנוער
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כובע קש כתב: 03 פברואר 2024, 11:31 גרייס חוזר מהשאלה ישר להרכב של הנוער
החלטה מעניינת. יש מצב שמנסים לבנות לו את הביטחון חזרה במקום השאלה נוספת שעלולה לגמור אותו לחלוטין.
באמת עבר תקופת בלהות בעפולה. נקווה שבשנה הבאה הוא יצליח להרים את עצמו.

הוא באמת שחקן עם תקרה גבוהה מאוד בעיניי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 03 פברואר 2024, 14:49
כובע קש כתב: 03 פברואר 2024, 11:31 גרייס חוזר מהשאלה ישר להרכב של הנוער
החלטה מעניינת. יש מצב שמנסים לבנות לו את הביטחון חזרה במקום השאלה נוספת שעלולה לגמור אותו לחלוטין.
באמת עבר תקופת בלהות בעפולה. נקווה שבשנה הבאה הוא יצליח להרים את עצמו.

הוא באמת שחקן עם תקרה גבוהה מאוד בעיניי.
.
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

שלושער לעומר דהן בניצחון על רעננה, חוץ מהשערים היו לו עוד כמה מהלכים יפים.
יש לבחור פוטנציאל אבל כל עוד הוא משחק ברמת נוער אני לא מתלהב, המבחן האמיתי שלו יהיה במעבר לבוגרים.
אם זה היה תלוי בי כבר בינואר הוא היה מושאל לקבוצה בלאומית כי הליגת נוער קטנה עליו אבל כנראה במועדון רצו לתת לו לסיים את העונה עם הנוער.

אגב גרייס פתח ושמר על רשת נקייה, לא הייתה לו יותר מידי עבודה אבל לקח את מה שצריך לקחת.
ab1729
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ab1729 »

עומר דהן - משחק 8 ברציפות שהוא כובש. בסך הכל כבר 16 שערי ליגה העונה ב15 משחקים.
איתי זעירא - קיבל סוף סוף הרכב. שחקן עם פוטנציאל (בן 17.5) שצריך לקבל יותר דקות.
אלעד בן שמעון - מישהו מכיר? שנתון 2007 שהוקפץ לראשונה העונה מהנערים לנוער.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כובע קש כתב: 10 פברואר 2024, 14:13 שלושער לעומר דהן בניצחון על רעננה, חוץ מהשערים היו לו עוד כמה מהלכים יפים.
יש לבחור פוטנציאל אבל כל עוד הוא משחק ברמת נוער אני לא מתלהב, המבחן האמיתי שלו יהיה במעבר לבוגרים.
אם זה היה תלוי בי כבר בינואר הוא היה מושאל לקבוצה בלאומית כי הליגת נוער קטנה עליו אבל כנראה במועדון רצו לתת לו לסיים את העונה עם הנוער.

אגב גרייס פתח ושמר על רשת נקייה, לא הייתה לו יותר מידי עבודה אבל לקח את מה שצריך לקחת.
ראיתי חלקים מהמשחק היום ובתוספת התרשמות העבר, ואני מודה שאני מאוד לא מסתנוור מהגולים האלה שלו. הוא משיג אותם על סמך יתרונות פיזיים על בלמים קטנים וחלשים יותר ממנו.
זה בדיוק סוג החלוצים שמתקשים מאוד לעשות את המעבר לבוגרים ברגע שלוקחים להם את היתרון המרכזי שיש להם.

נראה איך הוא יתפתח
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 10 פברואר 2024, 14:41
כובע קש כתב: 10 פברואר 2024, 14:13 שלושער לעומר דהן בניצחון על רעננה, חוץ מהשערים היו לו עוד כמה מהלכים יפים.

ראיתי חלקים מהמשחק היום ובתוספת התרשמות העבר, ואני מודה שאני מאוד לא מסתנוור מהגולים האלה שלו. הוא משיג אותם על סמך יתרונות פיזיים על בלמים קטנים וחלשים יותר ממנו.
זה בדיוק סוג החלוצים שמתקשים מאוד לעשות את המעבר לבוגרים ברגע שלוקחים להם את היתרון המרכזי שיש להם.

נראה איך הוא יתפתח
אני נוטה להסכים, למרות שהוא שדרג מאד את המשחק שלו מאז שחזר הכדורגל. מאמין שהשאלה יכולה להיות משמעותית עבורו, יותר מאשר להיות כאן חלוץ שלישי-רביעי בעונה הבאה. אסור להסתנוור ממשחקים בנוער ולקבור שחקנים סתם.

אגב, סביר שבקיץ אף אחד משחקני הנוער לא ימשיך ישירות לבוגרים. השחקנים הבולטים מתחרים מול עמדות עמוסות מאד. היחידים שאולי יהיה להם מקום אלו עיסאת, שחייב השאלה ואין טעם שיהיה פה בלם רביעי במקום גרשון, ודהן שדעתנו עליו דומה מאד.
ab1729
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ab1729 »

מנצחים אתמול במשחק השלמה 5-1 את חדרה. כרגע במקום השני בפיגור 10 מהלוזונים.
צמד האחים-של שיבלי את חלאיילי כבשו, עומר דהן (משחק תשיעי ברציפות), גם כבש.
יש דיבורים על זה שאולי דהן יצטרף לבוגרת בגלל הפציעה של דין.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הנוער שלנו מחקה את העונה של הבוגרים:
פתיחה קשה ומגומגמת תחת מאמן חדש, ואז אחרי החזרה מפגרת המלחמה תפסו כיוון טוב עם כדורגל איכותי משמעותית, שינויי סגל שעשו טוב לכולם, והתוצאות מתחילות לבוא בהתאם.

גם כאן הייתה יריבה (הלוזוניה) שפתחה עונה ברצף היסטורי עם 13 ניצחונות ותיקו, ופתחה פער ענק בצמרת, וגם כאן המטרה מתחילה להיות להכניס אותה למשבר.

אז הנוער אוסף ניצחון שלישי רצוף ושישי בשבעת המשחקים האחרונים, כשמביסים את נתניה (סגנית האלופה מהעונה שעברה) 5-0 בחוץ.
בשבוע הבא משחק עונה מול מכבי פ"ת
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

משחק העונה של הליגה לנוער כרגע במחצית השנייה.
מכבי מובילה על הלוזונים מהמקום הראשון בטבלה 1-0. שער של יבלו מבישול של חלאילי הצעיר.

מנסים להמשיך רצף של מומנטום חיובי עם שלושה ניצחונות, ולהנחיל ללוזונים הפסד ראשון העונה - כדי לצמק את ההפרש ל-7 נקודות
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

הנוער הפסיד במשחק העונה ונראה שמאבק האליפות שם הוכרע.
אופטימיות במכבי חיפה
שלח תגובה