אין מה לפרט. עדן קיבל הצעה מהמועדון דרך דודו הקוסםאליאור כתב: 15 ינואר 2024, 18:32פרטNirgreen כתב: 15 ינואר 2024, 18:26הוא יותר ממועמד.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:21 אבי נמני לא הסוכן. דודו דהאן הסוכן שלו.
עדיין לא ראיתי כתבה אמינה שמקשרת בינינו לבין קארצב. הכתבה של גולדשטיין הייתה כתבה אוטומטית של ״קארצב חוזר לארץ, מחמוד ג׳אבר נפצע = קארצב מועמד למכבי חיפה
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
אני לא אכנס איתך להתערבות, אבל סיכוי גדול מאוד שיהיה פה.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:32הוא לא יהיה פה. תרשוםNirgreen כתב: 15 ינואר 2024, 18:26הוא יותר ממועמד.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:21 אבי נמני לא הסוכן. דודו דהאן הסוכן שלו.
עדיין לא ראיתי כתבה אמינה שמקשרת בינינו לבין קארצב. הכתבה של גולדשטיין הייתה כתבה אוטומטית של ״קארצב חוזר לארץ, מחמוד ג׳אבר נפצע = קארצב מועמד למכבי חיפה
יענקל'ך!
בגלל הפציעה של גאבר צריך מיידית להחתימו שיהיה כשיר לשחק במהרה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אז למה שלא תכנס איתי להתערבותKaka כתב: 15 ינואר 2024, 18:35אני לא אכנס איתך להתערבות, אבל סיכוי גדול מאוד שיהיה פה.
קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
בלי קשר, אין להם ממש צורך בו. רק לאחרונה החתימו את עידו שחר.
זה תלוי אך ורק אם אנחנו רוצים אותו או לא.
המנגנון צריך להיות פיצוי לקארצב עד גובה השכר שהוא היה אמור להרוויח.
נניח והוא סוגר על חוזה של 350 לשלוש שנים, הטורקים צריכים לשלם לו את ההפרש עד חצי מיליון יורו.
קרי, 150*3
נניח והוא סוגר על חוזה של 350 לשלוש שנים, הטורקים צריכים לשלם לו את ההפרש עד חצי מיליון יורו.
קרי, 150*3
כי אמרתי סיכוי גדול אבל כל עוד זה לא סופי אני לא מתערב.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:44אז למה שלא תכנס איתי להתערבות![]()
אני יודע שהוא חוזר לארץ ואמורה להיות פגישה.
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 18:44 קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
קרי, 150*3
הרכב פה > ספסל שםShocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:54עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 18:44 קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
קרי, 150*3
לא חושב שתהיה בעיה אם באמת נרצה אותו
אופטימיות במכבי חיפה
יש להם את ואן אוברים, פרץ, גולסה, שחר, קניקובסקי שיכולים לשחק בעמדות הקישור 6+8.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:54עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 18:44 קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
קרי, 150*3
אין שם מקום לקארצב.
לגבי שחר, הוא בהחלט יכול להיות גם 6 למשל לצד פרץ או לצד קניקובסקי.
מעבר לזה שהוא סיים רע מאוד עם ההנהלה במכבי ת"א, וכמו שראינו בעבר, הם לא שוכחים מהר.
לגבי ב"ש - גם שם עמוס מאוד בעמדה הזאת.
פוקו, שמיר, גורדנה, באריירו, אליאס.
והם גם לא ישלמו לקארצב משכורות גבוהות.
צרפתי ונתניה ירצו אותו, אבל לדעתי הוא ירגיש שהוא הולך מידי אחורה. וגם כלכלית הוא לא יקבל שם את מה שהתרגל בשנה האחרונה.
בסוף אנחנו הקבוצה שיכולה להציע תפקיד מקצועי טוב, בטח בזמן הקרוב, כסף איכותי, ואתגר שלא היה לו בקריירה עד עכשיו בדמות מאבק אליפות, וגם אירופה שעדיין על הפרק.
תכתוב כל מה שאתה יודעKaka כתב: 15 ינואר 2024, 18:48כי אמרתי סיכוי גדול אבל כל עוד זה לא סופי אני לא מתערב.
אני יודע שהוא חוזר לארץ ואמורה להיות פגישה.
נתנו לו הצעה כבר? מתי הפגישה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מסכים.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 19:04יש להם את ואן אוברים, פרץ, גולסה, שחר, קניקובסקי שיכולים לשחק בעמדות הקישור 6+8.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:54עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 18:44 קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
קרי, 150*3
אין שם מקום לקארצב.
מעבר לזה שהוא סיים רע מאוד עם ההנהלה במכבי ת"א, וכמו שראינו בעבר, הם לא שוכחים מהר.
צרפתי ונתניה ירצו אותו, אבל לדעתי הוא ירגיש שהוא הולך מידי אחורה. וגם כלכלית הוא לא יקבל שם את מה שהתרגל בשנה האחרונה.
בסוף אנחנו הקבוצה שיכולה להציע תפקיד מקצועי טוב, בטח בזמן הקרוב, כסף איכותי, ואתגר שלא היה לו בקריירה עד עכשיו בדמות מאבק אליפות, וגם אירופה שעדיין על הפרק.
אגב גולדשטיין רושם שהוא משוחרר ללא תמורה מטורקיה, כלומר הופך את העסקה לעוד יותר קלה והכרחית לביצוע.
יש עוד שאלה והיא האם מכבי תל אביב מחפשת להשקיע את הכסף במקומות אחרים או שהם סגורים מבחינת סגל ורואים הזדמנות. מאוד מקווה למשל שהם ינסו להביא בלמים או מגנים לפני קשר אחורי.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 19:04יש להם את ואן אוברים, פרץ, גולסה, שחר, קניקובסקי שיכולים לשחק בעמדות הקישור 6+8.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:54עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 18:44 קארצב סיים רע במכבי ת"א, קשה לי לראות אותו חוזר לשם.
קרי, 150*3
אין שם מקום לקארצב.
הייתי נותן יותר מידע אבל כרגע אין לי.
לא ממש הבנתי אם יש פגישה עם מכבי חיפה או שהפגישה היא בין קארצב לסוכן שלו. אבל הבנתי שהוא חוזר לארץ והוא בעניין לשחק במכבי חיפה.
יענקל'ך!
קודם כל בלם הם כבר הביאו, אז העמדה הזו סגורה.אליאור כתב: 15 ינואר 2024, 19:07יש עוד שאלה והיא האם מכבי תל אביב מחפשת להשקיע את הכסף במקומות אחרים או שהם סגורים מבחינת סגל ורואים הזדמנות. מאוד מקווה למשל שהם ינסו להביא בלמים או מגנים לפני קשר אחורי.רק מכבי כתב: 15 ינואר 2024, 19:04יש להם את ואן אוברים, פרץ, גולסה, שחר, קניקובסקי שיכולים לשחק בעמדות הקישור 6+8.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:54
עידו שחר יותר 8. יש שם גם מרמור גדול על החוסר רכש אז לדעתי הם כן יעשו מהלך לנסות להביא אותו כמחליף לואן אובריים. גם ב״ש לא הייתי פוסל ואפילו חזרה לנתניה. אנחנו צריכים להתאבד עליו ולתקן את הטעות של שנה שעברה בינואר שלא הבאנו אותו.
אין שם מקום לקארצב.
לגבי מגן בצד ימין אנחנו יודעים שמנספורד היה בדיבור עם זסנו, נפגש עם לוזון על דזנט, וצפה בהרוש של הסרדינים. ככה שזה תפקיד שהם רוצים אחרי שמאסון עזב אותם.
מעבר לזה, עלה היום השם של קאנה שהוא שחקן אגף, שזה גם עמדה שהם צריכים.
על קשר אחורי לא שמענו, ומעבר לזה, אדלמן שהם היו איתו בשלב מאוד מתקדם, ויכלו לסגור אותו כחופשי, הם בחרו להחתים את שחר ולבנות עליו, אדלמן התקדם עם נויורק והאריך שם חוזה.
וגם ברמה המקצועית, ואן אובריים מולחם שם לעמדה, קארצב לא יזיז אותו.
אני מאמין שהם יביאו שחקן זר, וינסו גם להביא את יחזקאל. ימתגו אותו כרכש הגדול. הוא יתן להם פתרונות גם בצד ימין, וגם כחלוץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אגב גם אם הוא רוצה לבוא רק לחצי שנה ואז לצאת שוב לחול אני מחתים. צריך כרגע פתרון stopgap ובקיץ נשבור את הראש. אבל יש פה הזדמנות וצריך לנצל אותה. וזאת הזדמנות אמיתית לא הזדמנות כמו שאלברמן אמר על להחתים את איתמר ניצן
ברורShocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 19:20 אגב גם אם הוא רוצה לבוא רק לחצי שנה ואז לצאת שוב לחול אני מחתים. צריך כרגע פתרון stopgap ובקיץ נשבור את הראש. אבל יש פה הזדמנות וצריך לנצל אותה. וזאת הזדמנות אמיתית לא הזדמנות כמו שאלברמן אמר על להחתים את איתמר ניצן
גם כל חצי עונה שעוברת יהיה יותר קל להחזיר את נטע לביא שזו המטרה בסופו של דבר יותר מקארצב
אופטימיות במכבי חיפה
לא מבין שני דברים
איך עברו שלוש שעות וקארצב עוד לא פה, ואיך עוד לא פרצו לאצילי לאינסטגרם והעלו סטורי עם דרכון ישראלי שמוכיח שהוא בכלל לא רומני
איך עברו שלוש שעות וקארצב עוד לא פה, ואיך עוד לא פרצו לאצילי לאינסטגרם והעלו סטורי עם דרכון ישראלי שמוכיח שהוא בכלל לא רומני
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
הוא שוחרר, זה אומר שהוא שחקן חופשי.
רק נותר לסכם מולו על שכר, נותן לו גם סעיף שחרור לחו"ל אם יהיה מבוקש שוב (הוא עדיין שחקן צעיר)
יש פה הזדמנות להחתים שחקן מצוין ונחוץ בקלות.
מצפה שזה יקרה עוד השבוע אין מה למרוח את זה.
רק נותר לסכם מולו על שכר, נותן לו גם סעיף שחרור לחו"ל אם יהיה מבוקש שוב (הוא עדיין שחקן צעיר)
יש פה הזדמנות להחתים שחקן מצוין ונחוץ בקלות.
מצפה שזה יקרה עוד השבוע אין מה למרוח את זה.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 15 ינואר 2024, 19:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אגב, אם קארצב מגיע לפה בחוזה ארוך זה אומר שבקיץ אני חותך את שואו ומביא קשר 50 50.
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא כסחן אבל הוא לא נגר. יש לו בעיטות טובות מרחוק, יש לו כדורים ארוכים מרחוק. הוא מאוד אינטנסיבי ולוחץ מעולה. זה בדיוק הקשר האחורי שחסר לנו אחרי העזיבה של נטע. יכול להשלים מעולה את עלי.
לא רק אתה, ועדיין הוא ראש לשועלים ואין אופציה ישראלית טובה יותר על המדף
הוא לא נטע, אבל בשוק הישראלי הקיים הוא אופציה מצוינת, הוא עוד יכול להשתפר, וחלק מזה שהוא לא עשה עוד קפיצה זה קטע מנטלי, שאולי דווקא התקופה בחו"ל עשתה לו טוב.
וגם ברמת העסקה זה נהפך מאוד קל עכשיו, וזה יתרון.
אם וכאשר הוא יחתום יהיה אפשר לדבר הרבה על מה הוא ייתן פה, מקשיחות ואגרסיביות באמצע, ועד חיצים לצדדים בצורה טובה, דרך בעיטה חזקה וטובה שיש לו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני גם חושב שהוא שחקן שיכול לחרב משחק במהלך חסר אחריות אבל בהיעדר אופציות בשוק הישראלי+ בא בחינם וגיל צעיר אפשר לאפס אותו, הכישרון שם.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מה בן דור מבין מהחיים שלו
כאילו במועדון מעדכנים אותו מי עולה ומה התוכניות
הוא גם אמר שדיא סבע בחיים לא יהיה אחרי יומיים הוא חתם
כאילו במועדון מעדכנים אותו מי עולה ומה התוכניות
הוא גם אמר שדיא סבע בחיים לא יהיה אחרי יומיים הוא חתם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם אלונה מוכנה לשחרר שחקן למכבי חיפה כמו חמד זה אומר הכל. לא לגעת
בן דור באופן כללי כמגמה כל שחקן בכיר שמועמד צועק ״לא ייקרה״ לרוב הוא טועה.
אני גם מוכן להבטיח שחמד לא מועמד מבחינת הצוות המקצועי והמקסימום זה שחמד רוצה לחזור.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תגידו תודה שכיאל פצוע אחרת גם היינו מקבלים את הקמפיין השנתי להחזיר אותו