חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
מקווה שלפחות הוא מוציא להם את הפיסטוקים הישנים מהמזווה ולא מבזבז עליהם את החדש
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
נראה כמו מהלך של להלחיץ העניין עם הרוסי,אבל כמו תמיד במכבי חיפה הכל מסובך.
הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
להבנתי אחד הפתרונות שהועלו מאושר ע''י אופ''א והגורמים השונים, והבנקים בישראל נטו להיענות לבקשה, אך ביקשו זמן תגובה לתת תשובה סופית.
להבנתי אחד הפתרונות שהועלו מאושר ע''י אופ''א והגורמים השונים, והבנקים בישראל נטו להיענות לבקשה, אך ביקשו זמן תגובה לתת תשובה סופית.
אל תגזים, החדש זה לקיץApoc כתב: 17 ינואר 2024, 14:04 מקווה שלפחות הוא מוציא להם את הפיסטוקים הישנים מהמזווה ולא מבזבז עליהם את החדש
תומר חמד ביקש מב"ש להשתחרר באופן רשמי
החלוץ פנה להנהלת המועדון כדי לסיים את ההסכם.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=458826
החלוץ פנה להנהלת המועדון כדי לסיים את ההסכם.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=458826
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
בכר לא רצה אותו פה בעונה שעברה אז אלברמן עושה דווקא השנה
אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
יש לנו כרגע רק 2 חלוצים בסגל ושניהם סוחבים פציעה.
לא רואה בעיה בלהביא חלוץ נוסף כמו חמד שיקבל דקות שהמשחקים גמורים
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 15:39 קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
אם כבר השטויות שבן דור אומר על זה שקארצב לא יגיע בגלל שאלברמן אומר שהוא איטי צריך להשוות לגוני נאור שכן אלברמן רצה, שהוא באמת יוסיין בולט הלבן, כנל שואו. לבן דור לא נמאס מהשטויות שהוא מוציא מהפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מדמון לא חלוץ כבד ואיטי והם רצו אותו. הם מביאים את חמד כי הוא בא בחינם, יסכים לבוא עם חוזה לחצי שנה ויבין את המעמד שלו כחלוץ שלישי וגם זה ״סגירת מעגל״ לא מעבר.GreenGlory כתב: 17 ינואר 2024, 15:46אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 15:39 קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
אם כבר השטויות שבן דור אומר על זה שקארצב לא יגיע בגלל שאלברמן אומר שהוא איטי צריך להשוות לגוני נאור שכן אלברמן רצה, שהוא באמת יוסיין בולט הלבן, כנל שואו. לבן דור לא נמאס מהשטויות שהוא מוציא מהפה
אפשר להביא גם את הבן של בתיה.Smile כתב: 17 ינואר 2024, 15:42 אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
בשביל לשים מישהו לכמה דקות כשהמשחקים גמורים לא צריך להביא "רכש", אפשר לאלתר עם מישהו מהנוער.
צריך רכש שיהיה חלוץ שלישי שיוכל לתת משהו- ובמצב הזה שבירו עדיף.
התנהלות חובבנית של אלברמן אם מה שאתה אומר נכון.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 14:39 הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
נכון אבל זה יותר רצון של משפחת שחר.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 15:51מדמון לא חלוץ כבד ואיטי והם רצו אותו. הם מביאים את חמד כי הוא בא בחינם, יסכים לבוא עם חוזה לחצי שנה ויבין את המעמד שלו כחלוץ שלישי וגם זה ״סגירת מעגל״ לא מעבר.GreenGlory כתב: 17 ינואר 2024, 15:46אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 15:39 קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
כי עסקת קארצב יותר זולה וקלה מעסקת איתן אזולאי או מדמון ואלברמן כן מעדיף אותם. אז בסופו של דבר יענקלה זה שקובע, אתה השלכת הכל על אלברמן אבל לפי הדיווחים, ורק ע"פ הפרסומים כי אין לי מושג מה בפועל באמת, אם זה היה באמת תלוי באלברמן אז מדמון ואזולאי כבר פה, אבל הולכים על העסקאות הקלות והזולות יותר, או במקרה הזה חינמיות, בגלל זה אני כן רואה את קארצב בסוף פה. ואם הדיווחים בתקשורת נכונים אז זה למורת רוחו של אלברמן בגלל הכסף, אז אין לך מה לתקוף רק אותו
נערך לאחרונה על ידי GreenGlory ב 17 ינואר 2024, 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
נירגרין מה עם קארצבNirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 15:55התנהלות חובבנית של אלברמן אם מה שאתה אומר נכון.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 14:39 הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
חמד גופה הלוואי ויוכיח לי אחרת, מקווה מאוד שהם סוגרים את מדמון לעונה הבאה
המועדון שמחזיק בשחקן דורש ממנו לחזור, אין לאף אחד מה להגיד, הם היחידים שקובעים. לא השחקן ולא מכבי חיפה יכולים להתנגד.Nirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 15:55התנהלות חובבנית של אלברמן אם מה שאתה אומר נכון.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 14:39 הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
וזה לא משנה מה הסיבה שהם עושים את זה, בין אם זה תרגיל, ובין אם זה לאו.
מה קשור התנהגות של אלברמן? אלברמן מאשר את ההעברות הכספים בבנקים בישראל?
אלברמן קשור למלחמה ברוסיה?
מה זה השטויות האלה?
יש מספיק על מה לבקר, בעסקה הזו אין לו גרם של אשמה.
אין חדש, רק לקראת הסופ"ש יהיה תזוזה אם וכאשר.בירקי כתב: 17 ינואר 2024, 15:57נירגרין מה עם קארצבNirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 15:55התנהלות חובבנית של אלברמן אם מה שאתה אומר נכון.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 14:39 הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
אני לא יודע מה היה המצב מול החלוצים האחרים שבדקו (ובדקו), ואולי באמת זה הגיע למצב שזה או זה, או לעלות את דהן מהנוער (ואני לא בטוח מה עדיף).
ועדיין, אם נשפוט את זה ברמה המקצועית בלבד - אם אני מנתק את ההיסטוריה שלו פה, ונניח והיו קוראים לו ''יוסי כץ'', שחקן באותו גיל, עם אותו רזומה קריירה, ואחרי מספרים ויכולת של העונה שעברה בב''ש, בשילוב חצי העונה הנוכחית, שהקבוצה שלו שמחה לשחרר אותו רק בשביל להיפטר מהחוזה, בחיים, אבל בחיים שחקן בפרופיל הזה לא היה חותם פה. וזה אומר הכל.
מדהים לראות איך אלברמן הפך מאחד שלא רוצה להחתים שחקנים מבוגרים, לאחד שסוגר 2 שחקנים בחצי שנה (אני אגב חושב שכל מקרה צריך לשפוט לגופו, ולרוב גיל זה מספר).
הנחמה היחידה היא שלא נתקענו עם מישהו לעונה הבאה, ובתקווה שבקיץ מדמון יהיה כאן.
ועדיין, אם נשפוט את זה ברמה המקצועית בלבד - אם אני מנתק את ההיסטוריה שלו פה, ונניח והיו קוראים לו ''יוסי כץ'', שחקן באותו גיל, עם אותו רזומה קריירה, ואחרי מספרים ויכולת של העונה שעברה בב''ש, בשילוב חצי העונה הנוכחית, שהקבוצה שלו שמחה לשחרר אותו רק בשביל להיפטר מהחוזה, בחיים, אבל בחיים שחקן בפרופיל הזה לא היה חותם פה. וזה אומר הכל.
מדהים לראות איך אלברמן הפך מאחד שלא רוצה להחתים שחקנים מבוגרים, לאחד שסוגר 2 שחקנים בחצי שנה (אני אגב חושב שכל מקרה צריך לשפוט לגופו, ולרוב גיל זה מספר).
הנחמה היחידה היא שלא נתקענו עם מישהו לעונה הבאה, ובתקווה שבקיץ מדמון יהיה כאן.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
חמד יגיע כחלוץ שלישי במצבנו הנוכחי ורביעי ברגיל.
סוגרים חור ולא נראה לי יש לנו מה להתעסק בזה יותר מדי.
אני לא מאמין שיראה יותר מדי דשא.
הוא יתאמן ואם יראו שיש לו מה לתת ישחק. אם לא, ישימו את חלייאלי בחוד אם צריך. זה פתרון עקום, אבל באמת שקשר אמצע הרבה יותר מלחיץ אותי עכשיו.
הוא יתאמן ואם יראו שיש לו מה לתת ישחק. אם לא, ישימו את חלייאלי בחוד אם צריך. זה פתרון עקום, אבל באמת שקשר אמצע הרבה יותר מלחיץ אותי עכשיו.
in before מחתימים את כיאלDelPiero כתב: 17 ינואר 2024, 16:07 חמד יגיע כחלוץ שלישי במצבנו הנוכחי ורביעי ברגיל.
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
חח הוא פצוע לא ? אם לא בדוק היה מגיעApoc כתב: 17 ינואר 2024, 16:08in before מחתימים את כיאלDelPiero כתב: 17 ינואר 2024, 16:07 חמד יגיע כחלוץ שלישי במצבנו הנוכחי ורביעי ברגיל.
זאת בדיוק הבעיהSmile כתב: 17 ינואר 2024, 15:42 אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
אנחנו לא צריכים חלוץ שיקבל דקות במשחקים גמורים, אנחנו צריכים חלוץ שיתן מספרים ויהווה תחרות לפיירו ודין דוד
בשביל כמה דקות במשחקים גמורים אפשר לעלות את דהן
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
- Shocking4U
- מנהל הבורד