נכון. אז שלא יזיינו לנו את השכל עליו ועל זה שלא מביאים את קארצב כי אלברמן מעדיף את אזולאי. הם לא ישלמו על אזולאי אז שיסתמו את הפהApoc כתב: 17 ינואר 2024, 23:49אזולאי לא יהיה פה.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 23:48 איזה אזולאי תגידו על מה אתם מדברים. אתם לא מבינים ששחר לא ישלם לאייל סגל ולא יעשה איתו עסקאות? שאין מצב בחיים שהוא משלם את מה שידרשו עליו? שיפסיקו לזיין לנו את השכל עם השם הזה כי זה ברור שזה לא יקרה. אם קארצב לא מגיע הכי טוב שתקבלו זה פרדה מירושלים
לא ישימו על שחקן מכבי נתניה 2.5 מיליון יורו.
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
מנהלים, לא יודע, לדעתי הפורום הוא מקום מספיק על רמה בשביל שדברים כאלה ירדו מסדר היום. מביך.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ובהמשך:Nirgreen כתב: 15 ינואר 2024, 18:26הוא יותר ממועמד.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:21 אבי נמני לא הסוכן. דודו דהאן הסוכן שלו.
עדיין לא ראיתי כתבה אמינה שמקשרת בינינו לבין קארצב. הכתבה של גולדשטיין הייתה כתבה אוטומטית של ״קארצב חוזר לארץ, מחמוד ג׳אבר נפצע = קארצב מועמד למכבי חיפה
ואיך אפשר בלי:
כמובן, טוען בהתחלה שאלברמו פנה לדודו, והוא מתקרב לקבוצה, ופתאום אלברמן לא מחזיק ממנו? מביך.Nirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 23:26 אלברמן לא מחזיק מקארצב ומעדיף את אזולאי ומחר תהיה פגישה של דודו עם אלברמן לשכנע אותו בעיקר.
בתקופת בכר אני יודע שגם אלברמן לא החזיק ממנו.
נקווה לבשורות מחר
מנהלים, לא יודע, לדעתי הפורום הוא מקום מספיק על רמה בשביל שדברים כאלה ירדו מסדר היום. מביך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם רז אמיר מפרסם על קארצב. קיצר תם הטקס זה תדרוך שם של המועדון. אלברמן אפס מאופס. שימשיך למכור פה לאוהדים חלומות באספמיה על איתן אזולאי ובהצלחה עם גוני נאור עד סוף העונה.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
קארצב סתם טמבל..יחמם שם את הספסל..לא רואה אותו משחק לפני פרץ וואן אוברים
אלברמן לא מחזיק ממנו , אם היית שומע את נחמני היום היית מבין שמי ששלח את ההצעה זה בכלל משפחת שחר.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ובהמשך:Nirgreen כתב: 15 ינואר 2024, 18:26הוא יותר ממועמד.Shocking4U כתב: 15 ינואר 2024, 18:21 אבי נמני לא הסוכן. דודו דהאן הסוכן שלו.
עדיין לא ראיתי כתבה אמינה שמקשרת בינינו לבין קארצב. הכתבה של גולדשטיין הייתה כתבה אוטומטית של ״קארצב חוזר לארץ, מחמוד ג׳אבר נפצע = קארצב מועמד למכבי חיפה
ואיך אפשר בלי:כמובן, טוען בהתחלה שאלברמו פנה לדודו, והוא מתקרב לקבוצה, ופתאום אלברמן לא מחזיק ממנו? מביך.Nirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 23:26 אלברמן לא מחזיק מקארצב ומעדיף את אזולאי ומחר תהיה פגישה של דודו עם אלברמן לשכנע אותו בעיקר.
נקווה לבשורות מחר
אבל לצטט אתה יודע אני מחכה לרוסי שהבטחת.
בוא נראה.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 23:53לא הייתי אופטימי שזה על אזולאי. קודם נעבור את סגל לפני דודו.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:48מי זה יצאתם?
אף אחד פה לא כתב שקארצב יהיה כאן.
קאקה אמר שתהיה פגישה עם דודו לגבי קארצב.
אני מכיר שיש פגישה איתו. כנראה שזה על אזולאי ולא על קארצב.
נירגרין הוכיח את ''אמינותו'' מספיק פעמים, לא צריך גם את הפעם הזו.
אתם יודעים פגישות גם יכולות להתייתר. גם אם קבעו X ביום מסוים, דברים יכולים לקרות עד אותו היום, ודברים יכולים לרדת מסדר היום.
מחר נהיה יותר חכמים.
בכל מקרה, כך או כך. זה חיזוק טוב בשבילם, והפסד רציני עבורנו.
אגב, אזולאי כרגע פצוע ולא זמין לשחק.
מקווה מאוד בשביל אלברמן שיש לו שפן בכובע, כי זה הולך למקומות לא טובים הסיפור הזה עם הקשר הנוסף.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חברה we have Goni, we have Ali and show is coming back
שובו של האלאך
שובו של האלאך
סתם כתבה סתמית שקארצב מתקרב אליהם. בינתיים זה רק פשכצקי.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 גם רז אמיר מפרסם על קארצב. קיצר תם הטקס זה תדרוך שם של המועדון. אלברמן אפס מאופס. שימשיך למכור פה לאוהדים חלומות באספמיה על איתן אזולאי ובהצלחה עם גוני נאור עד סוף העונה.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
מה המטרה של זה? אתה מתחרה איתו על הנישה?רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ואיך אפשר בלי:כמובן, טוען בהתחלה שאלברמו פנה לדודו, והוא מתקרב לקבוצה, ופתאום אלברמן לא מחזיק ממנו? מביך.Nirgreen כתב: 17 ינואר 2024, 23:26 אלברמן לא מחזיק מקארצב ומעדיף את אזולאי ומחר תהיה פגישה של דודו עם אלברמן לשכנע אותו בעיקר.
נקווה לבשורות מחר
אני בטוח שהוא לא מחרטט ויכול להיות א. שדברים משתנים ודינמים וב. שלפעמים יש אי דיוקים.
לא קורה כלום ולא צריך להיכנס פה אחד בשני על זה, קאקא ונירגרין- תמשיכו
עד מתי אזולאי פצוע?
אם באמת אנחנו רק בשלב של לבדוק את ההיתכנות על אזולאי בזמן שהצהבת מביאים את קארצב אז אלברמן צריך לשים את המפתחות
אם באמת אנחנו רק בשלב של לבדוק את ההיתכנות על אזולאי בזמן שהצהבת מביאים את קארצב אז אלברמן צריך לשים את המפתחות
השפן הוא בקסטר שמשחק היום בבולטוןרק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:56בוא נראה.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 23:53לא הייתי אופטימי שזה על אזולאי. קודם נעבור את סגל לפני דודו.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:48
מי זה יצאתם?
אתם יודעים פגישות גם יכולות להתייתר. גם אם קבעו X ביום מסוים, דברים יכולים לקרות עד אותו היום, ודברים יכולים לרדת מסדר היום.
מחר נהיה יותר חכמים.
בכל מקרה, כך או כך. זה חיזוק טוב בשבילם, והפסד רציני עבורנו.
אגב, אזולאי כרגע פצוע ולא זמין לשחק.
מקווה מאוד בשביל אלברמן שיש לו שפן בכובע, כי זה הולך למקומות לא טובים הסיפור הזה עם הקשר הנוסף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לא יושבים עם דודו כדי לסגור תנאים עם אזולאי, דודו בדרך כלל תופר גם את העסקאות מכל הכיוונים ומתווך את העסקהאליאור כתב: 17 ינואר 2024, 23:53לא הייתי אופטימי שזה על אזולאי. קודם נעבור את סגל לפני דודו.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:48מי זה יצאתם?
ענקShocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 23:57 חברה we have Goni, we have Ali and show is coming back
שובו של האלאך
אופטימיות במכבי חיפה
אין פה שום נישה. ואין לי שום דבר נגדו. אחלה בן אדם, ומאחל לו את כל הטוב בעולם. אבל יש גבולות, ואותי זה מביך כל הדברים האלה.The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 23:59מה המטרה של זה? אתה מתחרה איתו על הנישה?רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ובהמשך:
נקווה לבשורות מחר
אני בטוח שהוא לא מחרטט ויכול להיות א. שדברים משתנים ודינמים וב. שלפעמים יש אי דיוקים.
הוא רושם בהתחלה שקארצב מתקרב לקבוצה, אלברמן דיבר עם דודו, ואז רושם שלא מחזיקים ממנו ולא מעוניינים בו. איך זה עובד ביחד 2 הדברים הללו?
אם הצענו לו הצעה והוא מתקרב, אז כנראה שכן מעוניינים בו. אתה לא חושב?. ואם לא מעוניינים בו, אז למה הציעו לו הצעה ונפגשו עם דודו?
אני השתדלתי לכתוב פה רק דברים שאני יודע בוודאות. כתבתי לגבי סייף כשידעתי שזה סגור, כנ''ל לגבי קינדה. גם לגבי לוסובוי אותו אדם שאמר לי על שניהם, גם אמר לי עליו, אבל ברור שדברים בעסקה הזו מורכבים.
בכל אופן, אני סיימתי לעדכן ולתת מידע. מי שרוצה להמשיך ולכתוב, שיבושם לו.
נ.ב. לי זכור שליברמן כתב משהו על כל הנושא הזה בצורה מפורשת, ולכן הערתי על זה.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 18 ינואר 2024, 00:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה תדרוך של המועדון לעיתונאיםאליאור כתב: 17 ינואר 2024, 23:58סתם כתבה סתמית שקארצב מתקרב אליהם. בינתיים זה רק פשכצקי.Shocking4U כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 גם רז אמיר מפרסם על קארצב. קיצר תם הטקס זה תדרוך שם של המועדון. אלברמן אפס מאופס. שימשיך למכור פה לאוהדים חלומות באספמיה על איתן אזולאי ובהצלחה עם גוני נאור עד סוף העונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה ושכל אחד יקרא עם סינון מסוים ועם ביקורת ויעשה את שלו. בכל דבר בחיים אגברק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 00:04אין פה שום נישה. ואין לי שום דבר נגדו. אחלה בן אדם, ומאחל לו את כל הטוב בעולם. אבל יש גבולות, ואותי זה מביך כל הדברים האלה.The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 23:59מה המטרה של זה? אתה מתחרה איתו על הנישה?רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ובהמשך:
ואיך אפשר בלי:
כמובן, טוען בהתחלה שאלברמו פנה לדודו, והוא מתקרב לקבוצה, ופתאום אלברמן לא מחזיק ממנו? מביך.
הוא רושם בהתחלה שקארצב מתקרב לקבוצה, אלברמן דיבר עם דודו, ואז רושם שלא מחזיקים ממנו ולא מעוניינים בו. איך זה עובד ביחד 2 הדברים הללו?
אם הצענו לו הצעה והוא מתקרב, אז כנראה שכן מעוניינים בו. אתה לא חושב?. ואם לא מעוניינים בו, אז למה הציעו לו הצעה ונפגשו עם דודו?
אני השתדלתי לכתוב פה רק דברים שאני יודע בוודאות. כתבתי לגבי סייף כשידעתי שזה סגור, כנ''ל לגבי קינדה. גם לגבי לוסובוי אותו אדם שאמר לי על שניהם, גם אמר לי עליו, אבל ברור שדברים בעסקה הזו מורכבים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך אפשר להעדיף את אזולאי פצוע במלא כסף על קארצב בחינם?
וזה עוד במידה ואזלואי באמת יגיע (ספויילר: הוא לא)
צריך להגיד פה די בכנות שאף אחד מהכתבים שמסקרים את הקבוצה לא דיווח על קארצב אלינו בכלל.
מנגד, היו אזכורים כל השבוע על קארצב למכבי ת''א.
מנגד, היו אזכורים כל השבוע על קארצב למכבי ת''א.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אפשר להעדיף את אזולאי ולחשוב שהוא יותר מתאים מקצועית לקבוצה ופוטנציאל יותר גדול ועסקה יותר רצינית לטווח הארוך (אני גם לא כ''כ מחזיק מקארצב ממה שראיתי ואחרי אזולאי לא עקבתי יותר מדי)כובע קש כתב: 18 ינואר 2024, 00:10 איך אפשר להעדיף את אזולאי פצוע במלא כסף על קארצב בחינם?
אבל הסיפור בסופו של דבר הוא מי יותר ריאלי.
צריך להגיד ביושר, מלכתחילה כל הכתבים שלנו אמרו שהוא לא על הפרק ולא מועמד ולא רוצים אותו, עכשיו בוא נראה מה יעשו
- The real Tsepo
- הענק הירוק
תשמע אני אולי מסכים איתך לגבי הנחרצות של הדברים, ואפשר לרשום פה דברים אם הם לא ודאיים ביותר זהירות והסתייגות. ועדיין אני לא חושב שהוא ממציא או מחרטט. היו גם הרבה פעמים שהוא פגע, ואני באופן אישי לא מצפה פה לאחוזי פגיעה של 100 אחוז בכל דבר.רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 00:04אין פה שום נישה. ואין לי שום דבר נגדו. אחלה בן אדם, ומאחל לו את כל הטוב בעולם. אבל יש גבולות, ואותי זה מביך כל הדברים האלה.The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 23:59מה המטרה של זה? אתה מתחרה איתו על הנישה?רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 23:54 לא ראיתי בדיחה כזו.
זה התחיל עם:
המשיך עם:
ובהמשך:
ואיך אפשר בלי:
כמובן, טוען בהתחלה שאלברמו פנה לדודו, והוא מתקרב לקבוצה, ופתאום אלברמן לא מחזיק ממנו? מביך.
זה פורום ובאופן אישי לי נחמד שאנשים מעלים פה ספקולציות ודברים שהם יודעים גם אם לפעמים מפספסים.
כתבתי את זה בצהריים בעניין חמד, אבל זה מוכיח את עצמו גם בעניין קארצב.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 17:34יפה לראות איך בתוך 12 שעות נחמני ותומר לוי עברו מ''אין הצעה, ואין כלום'' ל ''צפוי לחתום במכבי חיפה''.The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 13:31חמד-
תומר לוי ונחמני אמרו שאין הצעה ואין כלום
בן דור אמר שחמד נפגש עם יענקל'ה ועוזי להציע את עצמו ושאם הוא יעשה מהלך מול בש אז ישקלו את זה וזה יקדם את האופציה.
שניהם אמרו לו שאין שום עניין של שחרור מול בש וביום שנרצה אותו אלונה תשחרר בלי תמורה באותו היום.
קרצב-
בן דור- לא רוצים אותו, 100 אחוז לא יהיה פה
נחמני- יענקלה ועוזי נפגשו עם דודו לגביו, יש אפשרות של מתווה השאלה. אם הוא יגיע לפה הוא טוען שזה רק בהשאלה
מה שמדגיש שוב 2 דברים:
1. לרוב הכתבים אין באמת מושג.
2. בכל הנוגע לרכש ישראלי, בן דור הוא הכי אמין (עם זרים הוא אף פעם לא בכיוון, תמיד ממציא שמות, ואוכל לוקשים שסוכנים נותנים לו).
בן דור אמר שאין שום סיכוי שקארצב יהיה פה. וגם הפעם הוא צדק (כמו בעניין חמד).
נוטים לצחוק עליו לרוב, אבל בסוף הוא הכתב הכי אמין בעניינים של מכבי חיפה (ישראלים. זרים אף אחד מהם לא יודע כלום).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תפסיקו לדבר על אזולאי כאילו זה משהו שיקרה. שחר לא ישים עליו את הכסף. בטח לא כשסגל זה מי שמקבל את הכסף.
אתם תקבלו את גוני מתחרה עם פרדה במקרה הטוב וכלום במקרה הרע.
אתם תקבלו את גוני מתחרה עם פרדה במקרה הטוב וכלום במקרה הרע.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אלברמן בטילט מהקיץ. אז עוד לא היה את החרפות שבאו אחר כך וכשאמרתי את זה בזמן אמת כולכם אמרתם שאני מגזים ולסמוך על אלברמן וראינו מה קרה אחרי זה. האיש שהביא לנו את גוני נאור ושואו כמחליפים לנטע אז וואלה לא סומך על שיקול הדעת שלו בבחירת קשר. לא להתאבד על קארצב זה בושה. שימכור את הסיפורים על אזולאי לאלירן סלב לא לי
- The real Tsepo
- הענק הירוק
יאמר לזכות הסלב שכבר לפני שבוע ומשהו הוא דיבר על חמדShocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 00:28אלברמן בטילט מהקיץ. אז עוד לא היה את החרפות שבאו אחר כך וכשאמרתי את זה בזמן אמת כולכם אמרתם שאני מגזים ולסמוך על אלברמן וראינו מה קרה אחרי זה. האיש שהביא לנו את גוני נאור ושואו כמחליפים לנטע אז וואלה לא סומך על שיקול הדעת שלו בבחירת קשר. לא להתאבד על קארצב זה בושה. שימכור את הסיפורים על אזולאי לאלירן סלב לא לי
-
SaTla
- אלוף המדינה
סבבה הוא לא מתכוון להביא את קארצב, איזה קשר יש לו להביא בדיוק?