Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 00:58
רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 00:51
The real Tsepo כתב: 18 ינואר 2024, 00:44
הרווחת ביושר את הזכות להטיל ספק באלברמן. אני לא מסכים שהחלון הזה גרוע עד כה, עשו מהלכים טובים עם קינדה וסייף. נראה מה יהיה עם לסבוי וחמד בעיניי זה בגדר הזיה. בוא נחכה לשפוט את החלון הזה, בינתיים דגו עושה יופי של עבודה עם הקיים
לא אפתח שוב את נושא הקיץ. אבל לא היה לאלברמן קיץ טוב, והוא גם הודה בזה.
בפועל ניפחו את זה לקיץ רע בצורה קיצונית, בזמן שזה לא בדיוק כך. רוב שחקני הרכש של הקיץ נראים טוב, וגם מי שהחזירו הביתה מהשאלה ושהקפיצו מהבוגרת ראים מצוין, ועל זה שוכחים לתת לאלברמן קרדיט. ובסוף הוא זה שהביא את דגו בזמן שכולם צחקו וגיחכו, וגם על זה מגיע לו מילה טובה.
מישהו חושב שרן בן שמעון היה עושה יותר ממה שדגו עשה עד כה? אני בטוח שלא. ובטח שלא היה מקדם ככה את הצעירים.
אפשר וצריך לבקר את אלברמן על קיץ לא טוב, אבל מבחינתי אי אפשר עדיין לשפוט את החלון הזה. כי בסוף זה חלון של חודש, וכל יום בו הוא קריטי. נחכה עד הסוף בשביל לתת פה דעה.
ברור לכולם שהוא חייב לפעול. האחריות היא עליו. ואם בסוף נגמור חלון שאמור לתקן את מה שהיה בקיץ במצב לא טוב, זה גם מראה שהוא לא הפיק לקחים מהקיץ. וזה סימן רע מאוד.
יש לו יותר חלונות טובים מרעים עד כה, ולכן אני הולך איתו מחמת הספק. מקווה לא להתבדות.
היה לו קיץ מזעזע. גם מה שלא נראה כרגע כמו נפילות זה לא הצלחות. שימיץ זה לא בלם למכבי חיפה, הוא לא מזעזע כמו שחשבנו בהתחלה אבל הוא עדיין לא שווה משבצת של זר. שואו זה הקשר שחיפשת מאז שנטע עזב והביאו לפה שחקן שפרווה זה באמת מחמאה ענקית עבורו, קנדיל החתמה מיותרת לחלוטין וניצן זה החתמה הזויה ובזוי שאלברמן רשום עליה באותיות ענק ושרף לנו עלייה את כל תחילת העונה. הוא נפל עם הזרים שזה אמור להיות ה״מומחיות שלו״ לא הביא מחליפים לשחקני מפתח שעזבו, הביא לדגו סגל מחורר שמלא בצעירים לא בשלים ובלי שחקני הכרעה. גם עכשיו הפתרונות שלו זה להביא את חמד ששיחק פחות מ90 דקות במצטבר מאמצע העונה שעברה כחלוץ שלישי כשחסרים לנו שחקנים שיודעים להבקיע שערים.
אם הוא באמת ״לא רוצה״ את קארצב ומעדיף להמר על זה שהוא יצליח להביא את אזולאי אז הוא לא רק אימפוטנט אלא גם טיפש.
בעיני שימיץ' בלם ראוי למכבי חיפה. כן, היו לו פאלטות. אבל מאז מבחינתי הוא מצוין. ולראיה אנחנו לא סופגים לאחרונה.
אני אגיד לך יותר מזה, מתי בפעם האחרונה למכבי חיפה הייתה את ההגנה הכי טובה בליגה?
ויש פה גם את אליפות אפריקה שסק לא משחק, ועדיין ההגנה נראית מצוין, גם כשסונדגרן לא משחק, וגם שון לא שיחק תקופה ארוכה.
יפה ששכחת שהוא הביא את רפאלוב. אבל זה כמובן נוח לא להזכיר כי הוא מככב. אז למה לתת קרדיט לאלברמן.
קנדיל מיותר? מי אמור לשחק כרגע במערך 3 בלמים על כל הקו? נניח שחלאיילי, מי אחריו? אז לא. הוא לא רכש מיותר. הוא פשוט לא שחקן שבא על תקן שחקן מוביל. זה הכל.
ניצן ובקסטר זה נפילה רצינית. ואין איך לתרץ את זה. וגם את שואו מבחינתי עדייין חידה.
שוב, אתה לוקח לו את הקרדיט על זה שהוא בחר להחזיר את חג'ג', על כך שבחר את דגו, ועל כך שהוא במכוון חיפש לתת לצעירים במה, וחלקם פה שחקנים סופר משמעותיים כעת.
ואת כל ההארכות החוזה לשחקנים כמו סק הספקת לשכוח. אבל שוב, למה לתת קרדיט על מה שמגיע.
ברור שזה קיץ לא טוב, והוא עשה המון טעויות, אבל לחפש רק את הרע, מבלי להזכיר את הטוב, זה סתם סיקור לא הוגן, והתנהגות הייטרית קלאסית.
אפשר לחשוב מה היה פה לפני שהוא היה מנהל מקצועי. ממש איכות של שחקנים קיץ אחרי קיץ. והסרטון שלך של אלאך רק מוכיח את זה. אז קצת ריספקט.
אם גם את החלון הזה הוא יסיים בצורה לא טובה, וזה יסגור עונה שלמה עם חלונות רעים זה מחייב ביקורת עמוקה. בינתיים אני אוהב את הצירוף של קינדה וסייף, הוא חשוב. ועכשיו הוא ימדד בהחלטות עד סוף החלון. ושוב לגבי חמד, אפשר לחשוב שאם היה נוחת פה מלך הנבדלים של ליגת העל איתמר שבירו העונה הייתה מתהפכת, וכל החלון נראה זהב פתאום. אז תעשה לי טובה.
אין בעיה עם ביקורת, שתהיה עניינית, שתהיה הוגנת, ושתהיה עקבית. אתה סתם הייטר שלו כבר הרבה זמן ומחפש אותו על כל דבר, ואף פעם לא נותן קרדיט שמגיע. לכן הביקורת ממך נצבעת קצת בצבע לא אובייקטיבי ולא ריאלי.