חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
יגיע רק תומר חמד על תקן השחקן הגמור שלא יועיל בכלום סטייל איתמר ניצן וזהו לדעתי
אופטימיות במכבי חיפה
אם לא יגיע קשר אחרי שג'אבר פצוע ושרי עוזב זאת החלטה שיכולה לעלות באליפות
אם רוי רביבו שיחק 6 לא ממזמן כנראה שהם לא כאלו מלאים בעמדה הזאת
מאז עידן ג׳ורדי מכבי ת״א ממלאים את הסגל בקשרי אמצע בעל אופי דפנסיבי על חשבון שאר העמדות.
השיא היה עונה שעברה שהם עלו מולנו בסמי עם 4 קשרי אמצע (גלזר,פרץ, קניקובסקי וגולסה), ונשאר להם עוד רזרבה בספסל בדמות ואן אובריים שבמחצית החליף את גולסה.
אנחנו בדיוק ההפך אגב, תמיד דלילים בעמדה הזאת.
יגיע, מה אתה דואג? כמו שאחרי שג'וש עזב הגיע שוער.כובע קש כתב: 18 ינואר 2024, 10:52 אם לא יגיע קשר אחרי שג'אבר פצוע ושרי עוזב זאת החלטה שיכולה לעלות באליפות
ככה אני רואה את זה:
- המועדון ידע ששרי לא ימשיך, ולכן סגר את קינדה.
קינדה לא היה מגיע בלי העזיבה של שרי.
- הרעיון להבין את לסובוי היה מהמקום ששרי עוזב, ואז - ליאור יהיה פחות בשמאל, ויותר באמצע, ולכן צריך עוד כנף שמאל, בטח שחקן של דריבל טוב.
- העזיבה של דמות כמו שרי, שהוא משמעותי בחדר הלבשה, הביאה את אלברמן לסגור את חמד שהוא דמות של מבוגר ומקצוען. ולסגור את הפינה הזו (בלי קשר לשוק החלש של החלוצים).
בסופו של דבר, אחרי עזיבת שרי, בלי לסגור עוד 2 שחקנים לפחות לעמדות הקישור אנחנו בבעיה רצינית.
אגב, אם מקדמים את ליאור קינדה לעמדות ה-10. אז גם בשמונה נהיה בור, שאולי ינסו לאלתר שם עם סייף כמו אתמול. איזה בלאגן.
אני לא חושב שסבע יכול לחזור במצב הנוכחי. זה לא שחקן שיודע לעלות מהספסל, הוא צריך להיות פנים של קבוצה, וזה לא יהיה במצב הנוכחי.
אני מזכיר לכם את המשחק האחרון שלו. מול נתניה בליגה, כשהוא לא עלה באותו משחק, ובסוף המשחק לא לחץ יד לדגו.
בלי קשר לכל המצב שלו מול הקהל.
- הרעיון להבין את לסובוי היה מהמקום ששרי עוזב, ואז - ליאור יהיה פחות בשמאל, ויותר באמצע, ולכן צריך עוד כנף שמאל, בטח שחקן של דריבל טוב.
- העזיבה של דמות כמו שרי, שהוא משמעותי בחדר הלבשה, הביאה את אלברמן לסגור את חמד שהוא דמות של מבוגר ומקצוען. ולסגור את הפינה הזו (בלי קשר לשוק החלש של החלוצים).
בסופו של דבר, אחרי עזיבת שרי, בלי לסגור עוד 2 שחקנים לפחות לעמדות הקישור אנחנו בבעיה רצינית.
אגב, אם מקדמים את ליאור קינדה לעמדות ה-10. אז גם בשמונה נהיה בור, שאולי ינסו לאלתר שם עם סייף כמו אתמול. איזה בלאגן.
אני לא חושב שסבע יכול לחזור במצב הנוכחי. זה לא שחקן שיודע לעלות מהספסל, הוא צריך להיות פנים של קבוצה, וזה לא יהיה במצב הנוכחי.
אני מזכיר לכם את המשחק האחרון שלו. מול נתניה בליגה, כשהוא לא עלה באותו משחק, ובסוף המשחק לא לחץ יד לדגו.
יש פה אנשים שחושבים שעזיבת שרי זה טוב לנו כאילו מחכים בתור זרים מעל הליגה שרק מחכים להצעה ממכבי חיפה ויביאו לנו במשך כמה עונות ברצף דאבל דאבל. בפועל, לדעתי נראה בפלייאוף את ההשפעה של העזיבה שלו, יעלה לנו באליפות
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ואני חשבתי שמביאים את קינדה במקום סבע.רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 11:03 ככה אני רואה את זה:
אבל כן אתה צודק לגמרי וזה עוד יותר מעלה את הדחיפות להביא קשר נוסף לאמצע אם גם שרי עוזב כמו שאמרת.
שואו יחזור תוך שבועיים-שלוש אבל בלוז שלנו זה 6 משחקים משמעותיים ועומס על שחקנים אחרים
הדמוניזציה לאלברמן מוגזמת. יש לו חסרונות, אבל אנחנו במצב הרבה יותר טוב משהיינו לפניו ובהשוואה לעבודה עם מנהלים מקצועיים בליגה, למעט קרויף שהפר את חוקי הפייר פליי ורק השם שלו בפני עצמו הוא בעל השפעה.
להגיד שאלברמן מביא רק זקנים זה לא נכון. למעט ליאור, היחיד שהביא בגיל מבוגר זה חמד וזו סתימת חור. אם כבר, היצר ההרסני של אלברמן זה הרצון להסתמך על צעירים ולשלב אותם בסיטונאות. כיוף, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי, סוף, חגג ושוראנוב, כולם u23. בעונה שעברה הוא מיהר להחזיר את זערורה והשאיר יותר מדי זמן בסגל את מאור לוי. בנוסף, שבתקופת אלברמן ראינו פרסומים גם על אל ים, לאיוס ומדמון.
לגבי שפנים מהכובע, שוראנוב ולסובוי הם כאלה. גם בקסטר היה כזה, אבל דפק ברקס ברגע האחרון. האזרוחים של עלי ודניאל גם היו מהלכים יפים להתמודדות עם השוק הישראלי.
שוב - לאלברמן יש חסרונות ובקיץ הוא עשה חלון לא מספיק טוב, אבל בלעדיו היינו ממשיכים לעשות רכש קפריזי שמתבסס על הצעות של סוכנים וגחמות של שחר ומאמנים מתחלפים, בלי אף חשיבה אסטרטגית ארוכת טווח.
להגיד שאלברמן מביא רק זקנים זה לא נכון. למעט ליאור, היחיד שהביא בגיל מבוגר זה חמד וזו סתימת חור. אם כבר, היצר ההרסני של אלברמן זה הרצון להסתמך על צעירים ולשלב אותם בסיטונאות. כיוף, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי, סוף, חגג ושוראנוב, כולם u23. בעונה שעברה הוא מיהר להחזיר את זערורה והשאיר יותר מדי זמן בסגל את מאור לוי. בנוסף, שבתקופת אלברמן ראינו פרסומים גם על אל ים, לאיוס ומדמון.
לגבי שפנים מהכובע, שוראנוב ולסובוי הם כאלה. גם בקסטר היה כזה, אבל דפק ברקס ברגע האחרון. האזרוחים של עלי ודניאל גם היו מהלכים יפים להתמודדות עם השוק הישראלי.
שוב - לאלברמן יש חסרונות ובקיץ הוא עשה חלון לא מספיק טוב, אבל בלעדיו היינו ממשיכים לעשות רכש קפריזי שמתבסס על הצעות של סוכנים וגחמות של שחר ומאמנים מתחלפים, בלי אף חשיבה אסטרטגית ארוכת טווח.
למה צריך לשלוף שפן מהכובע כשקארצב מגיע בחינם? אם אזולאי לא מגיע לפה זה באמת יהיה ביזיון.
רק לי נדמה שמכשירים את חזרתו של סבע?
דיווחו שפסל הצעה של טורקיה
שרי עוזב
שרי עוזב
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
א. מסכים.אליאור כתב: 18 ינואר 2024, 11:28 למה צריך לשלוף שפן מהכובע כשקארצב מגיע בחינם? אם אזולאי לא מגיע לפה זה באמת יהיה ביזיון.
ב. התייחסתי לזה כי דיברו על זה כאן. אני אמנם נייתי רוצה את קארצב אצלנו, אבל לאלברמן לפעמים יש הברקות. לא שאני בונה על זה באיזו שהיא צורה הפעם.
ברור שמנסים להשאיר את הסיטואציה איתו פתוחה.Liberman כתב: 18 ינואר 2024, 11:42 רק לי נדמה שמכשירים את חזרתו של סבע?
שרי עוזב
מצד אחד, לא מודיעים על פרידה ממנו, מצלמים אותו באימונים, פרסמו על טורקיה כאיזה עניין לאומי/ציוני, שלחו אותו לשחק עם ילדים מפונים והוא הוציא הודעה על הנכונות שלו להישאר כאן.
מצד שני, דואגים לציין ששחר נפגע ממנו כשדיבר על זה שויתר על כסף כדי להישאר ודגו אמר בראיונות שהוא לא בתכניות, אחרי שכבר חיממו את הקהל נגדו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יהיה סבע לדעתי ואני גם לא יודע כמה זה מהלך נכון. מקצועית יש אתו לא מעט בעיות ונראה שבמנטליות ובאופי זה לא מסתדר ולא מתאים כמו שרק מכבי רשם קודם.
ראו כבר בקיץ שמבחינה מנטלית הוא הלך אחורה לגמרי ממה שהוא נתן פה בינואר שהוא שיחק בטירוף ועבד על הדשא.
כנראה עלה לו לראש כל נושא החוזה בקיץ והוא חשב שהוא הכוכב פה ולא הבין את הסיטואציה
ראו כבר בקיץ שמבחינה מנטלית הוא הלך אחורה לגמרי ממה שהוא נתן פה בינואר שהוא שיחק בטירוף ועבד על הדשא.
כנראה עלה לו לראש כל נושא החוזה בקיץ והוא חשב שהוא הכוכב פה ולא הבין את הסיטואציה
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
כל הכתבים מדווחים שהמועדון רוצה עוד קשר אחורי. בד''כ כשזה עולה בצורה הזאת, זה אומר שזה נכון.
אלברמן פה עומד עם מהלך שיכריע עונה. אלף עיניים עליו גם כי הוא לא הביא את קארצב, ואין את התירוץ של לא היה את מי להביא.
אלברמן פה עומד עם מהלך שיכריע עונה. אלף עיניים עליו גם כי הוא לא הביא את קארצב, ואין את התירוץ של לא היה את מי להביא.
אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך לדבר גם על שחקן כנף ואני מאוד מקווה שיסגרו עם לסובוי כי אין הרבה אופציות.רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 12:13 כל הכתבים מדווחים שהמועדון רוצה עוד קשר אחורי. בד''כ כשזה עולה בצורה הזאת, זה אומר שזה נכון.
אתמול אם חלאיילי היה נפצע אנחנו נשארים עם סוף ושיבלי לבד כשחקני אגף בתוספת לסייף שגם הוא לא 100% שחקן כנף ולא שובר שוויון בעמדה הזאת.
יש שם בעיה לא קטנה
זה או שימציאו יהודי או פרדה מהפועל י-ם לדעתי ואני לא חושב שזה יקרה.Kaka כתב: 18 ינואר 2024, 12:20 אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.
הפועל י-ם בטח ידרשו שם בסביבות ה600 אלף יורו צפונה כמו שדרשו על גוני ואנחנו ננסה להוריד אותם ובסוף לא יסגרו את העסקה אלא אם יהיה משהו.
אני מניח שהמועדון יודע ששרי מתכוון לעזוב כבר תקופה, מעניין אם מנסים להביא זר ולאיפה.
בוא נגיד שזה לא העמדה שהגרמנים ממש צריכים
אז זה לא כל כך חיזוק מבחינתם. זה יותר להחליש אותנו שזה גם סוג של חיזוק
אם שרי באמת הולך זה חבל מאוד,אני לא סומך על אלברמן שיביא מחליף ראוי,ראינו את הקיץ המזעזע שלו ואני כבר לא סומך עליו
אז זה לא כל כך חיזוק מבחינתם. זה יותר להחליש אותנו שזה גם סוג של חיזוק
אם שרי באמת הולך זה חבל מאוד,אני לא סומך על אלברמן שיביא מחליף ראוי,ראינו את הקיץ המזעזע שלו ואני כבר לא סומך עליו
אין אם. קארצב סגור שם. הדליפו כבר תמונה של החולצה שהכינו. הוא צהוב.Kaka כתב: 18 ינואר 2024, 12:20 אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.
אני גם חושב שאזולאי לא יהיה פה. גם כי נתניה לא תמכור אותו לפני האולימפיאדה, וכי שחר לא ישים עליו סכום כזה. בלי קשר הוא פצוע עכשיו, ולא יתרום מייידית.
מה שנשאר זה או יהודי משום מקום, נטע שלא ריאלי, או קשר זר במקום שרי. אבל יהיה מאוד קשה להביא לפה זר בתקופת מלחמה.
זה גם לא להחליש אותנו כי קארצב בכל מקרה לא היה רצוי פהרק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 12:25אין אם. קארצב סגור שם. הדליפו כבר תמונה של החולצה שהכינו. הוא צהוב.Kaka כתב: 18 ינואר 2024, 12:20 אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.
אני גם חושב שאזולאי לא יהיה פה. גם כי נתניה לא תמכור אותו לפני האולימפיאדה, וכי שחר לא ישים עליו סכום כזה. בלי קשר הוא פצוע עכשיו, ולא יתרום מייידית.
מה שנשאר זה או יהודי משום מקום, נטע שלא ריאלי, או קשר זר במקום שרי. אבל יהיה מאוד קשה להביא לפה זר בתקופת מלחמה.
אופטימיות במכבי חיפה
לך תנסה להביא זר בתקופה הזאת. אנחנו נישאר עם הזין ביד.
יענקל'ך!
נראה לי ציטטת אותי, והתכוונת ל-greenguyApoc כתב: 18 ינואר 2024, 12:30זה גם לא להחליש אותנו כי קארצב בכל מקרה לא היה רצוי פהרק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 12:25אין אם. קארצב סגור שם. הדליפו כבר תמונה של החולצה שהכינו. הוא צהוב.Kaka כתב: 18 ינואר 2024, 12:20 אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.
בכל מקרה, אם כבר העניין הזה. אני לא קונה את זה שהוא לא היה רצוי פה. הוא בעצמו אמר בראיון לפהי שייצא לטורקיה שהיו לו הצעות מאיתנו ומב''ש, ובעונה שעברה היו מספק דיווחים על עסקאות שהצענו לנתניה אחרי שלביא עזב.
תרשו לי לא לקנות את הנרטיב הזה שהמועדון מוכר כאילו לא היינו בתחרות עליו, ולכן לא הפסדנו אותו כביכול.
מעניין מה באמת קרה עם קארצב מאחורי הקלעים.
לא רואה איך המועדון מתמודד עם זה.
אני אגיד לך מה כנראה קרה, כל הדיבורים ששמענו זה בטח שוב ניסיונות של כל מיני גורמים בקבוצה שניסו לדחוף את השם שלו ולא באמת היה הפעם עניין מההנהלה או הצוות המקצועי.ברק.י כתב: 18 ינואר 2024, 12:39 מעניין מה באמת קרה עם קארצב מאחורי הקלעים.
יענקל'ך!
סתם ניפוח מילים מה שהוא כותב שם.
מה שיותר מעניין בכתבה שלו שזה שרוצים להביא זר.
אין לי בעיה שיחזירו את סבע אשתו היא זאת שפירסמה את הסטורי.
אבל שוב,לא יודע אם הוא יוכל לתפקד עם כל הרעש והבאז שזה יצור.
לא יודע עד כמה הוא חזק מנטלית בשביל להתמודד עם זה.
זה יהיה ברמת הדאבור מה שיעשו לו פה.
אבל שוב,לא יודע אם הוא יוכל לתפקד עם כל הרעש והבאז שזה יצור.
לא יודע עד כמה הוא חזק מנטלית בשביל להתמודד עם זה.
זה יהיה ברמת הדאבור מה שיעשו לו פה.