אם אתם מחפשים את הסיבה הראשית למה הוא לא יחזור:
המשחק האחרון של סבע בירוק, דגו בוחר לא לשתף אותו, מכבי מנצחת 3-2 קשה בנתניה, וסבע לא לוחץ לדגו את היד בסיום המשחק.
כשמאמן ושחקן לא מסתדרים, אי אפשר להתקדם הלאה.
לזה תוסיפו את זה שמההתחלה סבע לא היה טוב פה, וזה כי דגו לא נתן לו להיות הכוכב של הקבוצה, וסבע לא יודע לא להיות הכוכב של קבוצה. ככה זה היה בכל הקריירה שלו, הוא לא שחקן שייעלה מהספסל, אין לו את האופי הזה, הוא מחזיק מעצמו, והוא בא עם החוזה העצום שלו וחשב שזה מחייב אותו להיות כל משחק 90 דק' בהרכב. זה לא עובד ככה.
המכשול הנוסף הוא המרקם הקבוצתי. אף אחד לא רוצה שחקן בחדר הלבשה שעושה פרצופים וממורמר. כרגע הכל חיובי בחדר הלבשה, ואף אחד לא יהרוס את זה.
מה גם שיש שמועות שחלק מהשחקנים כועסים על הפוסט שלו ועל ההתנהגות שלו. ככה שאני לא חושב שזה בריא ליצור עוד מתח בין שחקנים.
והמכשול האחרון זה נושא הקהל. מי שהיה במשחקים האחרונים מבין שזה לא קומץ. יש כמות אוהדים גדולה שמקללת אותו. והדבר האחרון שצריכים עכשיו זה גם מלחמות בתוך הקהל, שבסוף בסוף יפגעו בקבוצה, ואנחנו יודעים כמה הקהל פה משמעותי.
מכל הסיבות הללו - אני חושב שלא יחזירו אותו, ואני נגד ההחזרה שלו. מה גם שיודעים שהוא היה כבר רגל וחצי בטורקיה וברגע האחרון זה נעצר, ובזמן הזה כבר ידעו ששרי כנראה לא נשאר.
קינדה יכול למלא את התפקיד, ובגלל זה הביאו אותו.
שיסגרו את לוסובוי ועוד קשר באמצע, ואף אחד לא ידבר על סבע.