חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

נעול
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

שליחה על ידי Kaka »

הפציעה ה-257 של חמודי כנעאן
יענקל'ך!
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

Kaka כתב: 20 ינואר 2024, 15:21 הפציעה ה-257 של חמודי כנעאן
מה עם הפגישה של דודו בחמישי?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

כובע קש כתב: 20 ינואר 2024, 15:39
Kaka כתב: 20 ינואר 2024, 15:21 הפציעה ה-257 של חמודי כנעאן
מה עם הפגישה של דודו בחמישי?
הועברה לשבוע הבא
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

קאסה שוב פותח בכנף, פרדה בקישור האחורי בהרכב של הפועל ירושלים מול ב''ש
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

הנה אבי זהבי מנסה לקדם את התכשיט
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

קאסה משחק ממש בכנף בהפועל י-ם, לא מכיר אותו מהנוער אבל יכול להיות שהכתבים "התבלבלו" ובכלל זה שם שהיה רלוונטי אם וכאשר עסקת לסובוי תיפול כאופציה לכנף?
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 20 ינואר 2024, 19:58 קאסה משחק ממש בכנף בהפועל י-ם, לא מכיר אותו מהנוער אבל יכול להיות שהכתבים "התבלבלו" ובכלל זה שם שהיה רלוונטי אם וכאשר עסקת לסובוי תיפול כאופציה לכנף?
לא בדיוק. זיו סוג של המציא לו את העמדה הזו.
במקור הוא שחקן אמצע. 8 בעיקר.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

רשמים מקאסה/פרדה ממי שרואה את המשחק?
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

באיזה תפקיד מתכוונים להביא את המחליף של שרי?
8-10 או הולכים על כיוון של כנף?
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

הנה הגענו לשלב ה״אולי דניאל יכול לשחק קשר אחןרי״

זה מועדון כדורגל מקצועי או שכונה?
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

ירוק רפואי כתב: 20 ינואר 2024, 20:59 באיזה תפקיד מתכוונים להביא את המחליף של שרי?
8-10 או הולכים על כיוון של כנף?
לפחות כרגע, נשמע שקינדה וסייף אמורים לתפוס את המשבצת הטקטית של ליאור ולשחרר אותו להיות ה-10 שלנו, כשיש גם סימן שאלה על חזרה של סבע. קשה לי להאמין שיביאו מישהו בתור ״המחליף של שרי״.

סביר שהחלון ייסגר בשחקנים המדוברים או בחלקם (לסובוי, פרדה וקאסה). אם צריך להמר, זה יהיה לסובוי כי חזיזה בחוץ ואחד מהשניים האחרים במקום ג׳אבר, כתלות בעמדה שיעדיפו לעבות - 6 שמנהל משחק מאחורה (פרדה) או 8 שמשחק בקו אחד עם 6 לצדו כמו שתי שישיות (קאסה).
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 20 ינואר 2024, 21:03 הנה הגענו לשלב ה״אולי דניאל יכול לשחק קשר אחןרי״

זה מועדון כדורגל מקצועי או שכונה?
לא חושב שזה תחליף לרכש, אלא פלסטר. עלי חולה והטיימינג מזעזע מבחינתם כי ג׳אבר פצוע ושואו באליפות אפריקה. זה שהגענו למצב הזה כשהכתובת הייתה על הקיר זו הפארסה. היו חייבים לסגור פה איזה קשר שרוצים מיד כג׳אבר נפצע.

מהצד השני, הצורך בדניאל כפלסטר ייתן מנוחה לעלי השחוק שהיה אמור להישחק עוד ואולי זה גם יאיץ הגעה של קשר. רק צריכים לקוות שנעבור בשלום את המשחק הקרוב ושעלי יחלים עד גמר הטוטו כדי שיהיה לנו איזה שהוא אמצע.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

אנחנו צריכים שחקן שיתן מספרים מהקישור, יודע להצטרף ולבעוט מרחוק. לא כל מיני אלתורים למיניהם. קינדה ב-8 זה אילתור, גם רפאלוב וקינדה/סבע עם קשר אחד מאחורה (המצאה שהיא במקור תולדה של עזיבה של נטע). מה שצריך זה 6 (ג'אבר שהמחליף שלו זה שואו) ו-8 (עלי ושחקן כמו אזולאי שנותן מספרים). רפאלוב, קינדה וסבע ב-10.
ככה כל שחקן משחק בעמדה שלו וגם הקישור יהיה מאוזן יותר. כל ההמצאות האלו של הקשר אחורי אחד ושני 10 באמצע הן תולדות של חוסר יציבות בסגל מינואר שעבר. חוסר יציבות שאלברמן עדיין לא פתר ורק להפך, העמיק את הבור עוד יותר. אני מבין שלא רצו את קארצב כי ברגע ששאתה רואה שג'אבר עדיף ב-6 אז אולי זה מיותר, אבל אם אזולאי לא יגיע לפה בסוף (וסיכוי קטן מאוד שיגיע כמובן) אז היה צריך להביא את קארצב כדי לדחוף את ד'אבר קדימה, כי גם אם הוא פחות טוב ב-8, לפחות זה יספיק למשוך עד סוף העונה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

דעתכם על הריאליות של להביא את גויאגון בהשאלה? שחקן של דודו, פחות מקבל דקות לאחרונה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Shocking4U כתב: 21 ינואר 2024, 00:20 דעתכם על הריאליות של להביא את גויאגון בהשאלה? שחקן של דודו, פחות מקבל דקות לאחרונה.
לא יודע איך הגעת לזה.

קודם כל, גויאגון משחק לא מעט. מתחילת העונה שרלוראה שיחקו 20 מחזורי ליגה, הוא שיקח ב-14 מהם. כבש 3 שערים ובישל עוד שער אחד. בנוסף שותף ב-3 משחקים באירופה (מוקדמות) ו-2 משחקי גביע.
הליגה הבלגית הייתה בפגרה מסוף דצמבר, ותחזור מחר. אבל ב-3 המשחקים האחרונים לפני הפגרה הוא פתח בהרכב, ובמשחק האחרון לפני הפגרה גם בישל.
ככה שלהגיד שהוא לא מקבל דקות לאחרונה זה פשוט לא נכון. לא חושב שזה בכלל סיטואציה שהוא מחפש ללכת.
אגב, הוא תורגל בהרכב למשחק מחר נגד אנטוורפן. בקיצור, לא קרוב למצב של עזיבה.

בלי קשר לזה, גויאגון הוא 10. זה התפקיד שלו, וככה הוא משחק בצורה הכי טובה, הוא יכול לאלתר גם ככנף שמאל אבל הוא פחות טוב שם.
אנחנו לא צריכים 10. יש שם את ליאור וקינדה (ואולי סבע, וגם סייף יכול לאלתר שם). אנחנו צריכים 6/8. מישהו שיוסיף מימד של כוח, פיזיות, דברים שאתה לא מקבל מנאור או שואו. ברור שגויאגון לא קשור לעמדת ה-6.
וגם אם אתה מאלה שחושבים שצריך מישהו שהוא יותר 8 בסגנון משחק, גויאגון הוא לא 8, ואין לו תכונות שמתאימות להיות 8.

בשורה התחתונה, זה לא ריאלי וזה גם לא מתאים.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 21 ינואר 2024, 00:20 דעתכם על הריאליות של להביא את גויאגון בהשאלה? שחקן של דודו, פחות מקבל דקות לאחרונה.
אם היינו רוצים, אני מאמין שלא היה קשה להביא אותו (בהמחה והוא עצמו ירצה לחזור לישראל). זר שמכיר את ישראל ושחקן של דודו שסיים ברע אצל היריבה.

מה שכן, אני חושב שאין בו צורך. יש לנו את רפאלוב וקינדה כ-10 (ואולי גם את סבע) ובשמאל אנחנו אמורים להיות עם לסובוי (אם יחתום), סייף וחג׳ג׳, כשבהמשך גם חזיזה יחזור ויש שחקנים נוספים שיכולים לסגור שם פינה. יש לנו עמדות חשובות יותר להשקיע בהן. מעבר לזה, אם מביאים שחקן לעמדות האלו, עדיף שזה יהיה פרוספקט לפיתוח ולא שחקן זר עם אופי בעייתי בהשאלה.

בעיני, העמדות היחידות שלא עמוסות כרגע ונכון להביא אליהן זר זה ה-6 וה-8, אבל נראה שהמועדון לא ממש בעניין של שבירת ההיררכיה דווקא שם והתכנית היא להשקיע כסף בשחקנים לטווח הרחוק.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני דווקא חושב שזה לא בלתי ריאלי להביא אותו. גם בהתחשב בגיל של רפאלוב ובעומס המשחקים שהוא יצטרך לשחק והעובדה שאת רוב המשחקים הוא שיחק ביחד עם שרי ובינתיים קינדה לא מתחבר אני לא חושב שזה מופרך להביא שחקן בסגנון שלו עד סוף העונה. אני דווקא באופן אישי לא הייתי מביא אותו כי לדעתי הוא אוברייטד פשוט בגלל הקשר לדודו שאלתי.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Shocking4U כתב: 21 ינואר 2024, 02:15 אני דווקא חושב שזה לא בלתי ריאלי להביא אותו. גם בהתחשב בגיל של רפאלוב ובעומס המשחקים שהוא יצטרך לשחק והעובדה שאת רוב המשחקים הוא שיחק ביחד עם שרי ובינתיים קינדה לא מתחבר אני לא חושב שזה מופרך להביא שחקן בסגנון שלו עד סוף העונה. אני דווקא באופן אישי לא הייתי מביא אותו כי לדעתי הוא אוברייטד פשוט בגלל הקשר לדודו שאלתי.
אין צורך ב-10. להגיד ''חוסר ההשתלבות של קינדה'' זה קצת מוגזם לשחקן שיש לו פה במצטבר 36 דקות. אתה לא חושב? וזה אחרי שהוא לא שיחק כמעט חודשיים משחק לפני שהוא הגיע לכאן.
כמו שהסברתי, זה לא ריאלי ברמת העסקה כי הוא משמעותי בקבוצה שם (זה שהוא שחקן של דודו לא אומר שהוא יעזוב קבוצה שהוא משחק שם הרבה, שרכשה אותו בקיץ בכסף לא קטן. ובונה עליו. למה אתה חושב שהם ישאילו אותו לחצי עונה?) זה לא ריאלי בעליל.
ושוב, מקצועית זה גם לא מה שאנחנו הכי צריכים. התשובה להפיכתו של ליאור ל-10 בהיעדר שרי היא הבאתו של לסובוי לכנף שמאל.
לרוב כששרי וליאור שיחקו ביחד, ליאור לקח את צד שמאל של הקישור ההתקפי, ובתקווה שלסובוי יתן שם תפוקה. ליאור וקינדה אמורים להספיק כ-10. ואם תרצה לאלתר שם תוכל עם סייף ששיחק קצת ככה.
על סבע אני לא מדבר כי הוא לא ריאלי.

אנחנו עולים למשחק מול נתניה עם קשר אמצע בודד בסגל (עם כל הכבוד לירין לוי), זה דבר בלתי מתקבל על הדעת. ושם צריך להגיע החיזוק. לא בשום עמדה אחרת. אי אפשר עם ההפקרות הזאת באמצע.
לשם צריך להגיע השחקן. וזה לא משנה אם זה זר/ישראלי.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אגב, אני מסיק מהמהלכים האחרונים בחלון שאלברמן לא מחפש בכלל קשר אחורי, ולדעתי הוא בונה שם על גוני+שואו+ג'אבר. הוא מכוון יותר לכיוון של שחקן 50-50 שיהיה בנוסף לעלי.
אני חושב את זה בעיקר בגלל הדברים הבאים:
1. העזיבה של שרי תגרום לקינדה לשחק יותר 10, ופחות 8. ולכן צריך עוד שחקן בעמדת ה-8. וכמובן שגם ליאור יהיה הרבה יותר 10 מעוד סוג של 8 לצד שרי, או שחקן כנף שמאל.
2. היכולת הטובה של ג'אבר ב-6 הפכה אותו ל-6 מבחינתם, והם מחשיבים 3 שחקנים לעמדה הזאת, וזה סוגר להם את העמדה.
3. אנחנו שומעים מצד אחד על ההתעניינות באזולאי וקאסה שהם יותר 50-50 מאחורי, ובנוסף שומעים שלא רצו את קארצב בכלל שהוא אחורי טהור.
4. בסוף גוני ושואו אלו שחקנים שהוא הביא, והם מאמינים בהם, והם לא ינחיתו להם על הראש עוד שחקן מה שיביא לכך שיהיו 4 קשרים אחוריים (יחד עם ג'אבר). הוא רוצה לתת להם את הצ'אנס.
(לכל זה אני מוסיף השערה בלבד - ייתכן ויודעים משהו לגבי נטע לקראת הקיץ, ולא רוצים להביא לשם כרגע שחקן שיצור פקק בעמדה. אבל זו סתם ספקולצייה).

לכן אני חושב שיביאו קשר שהוא 50-50 ולא אחורי.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: 21 ינואר 2024, 01:00
אם היינו רוצים, אני מאמין שלא היה קשה להביא אותו (בהמחה והוא עצמו ירצה לחזור לישראל). זר שמכיר את ישראל ושחקן של דודו שסיים ברע אצל היריבה.

מה שכן, אני חושב שאין בו צורך. יש לנו את רפאלוב וקינדה כ-10 (ואולי גם את סבע) ובשמאל אנחנו אמורים להיות עם לסובוי (אם יחתום), סייף וחג׳ג׳, כשבהמשך גם חזיזה יחזור ויש שחקנים נוספים שיכולים לסגור שם פינה. יש לנו עמדות חשובות יותר להשקיע בהן. מעבר לזה, אם מביאים שחקן לעמדות האלו, עדיף שזה יהיה פרוספקט לפיתוח ולא שחקן זר עם אופי בעייתי בהשאלה.

בעיני, העמדות היחידות שלא עמוסות כרגע ונכון להביא אליהן זר זה ה-6 וה-8, אבל נראה שהמועדון לא ממש בעניין של שבירת ההיררכיה דווקא שם והתכנית היא להשקיע כסף בשחקנים לטווח הרחוק.
השיקול להביא את קאסה או פרדה הוא לא השקעה לטווח הרחוק או שבירת ההיררכיה. אזולאי ופרדה באותו גיל לצורך העניין, מה גם שאנחנו צריכים שחקן בעמדה של אזולאי ולא של פרדה. השיקול הוא כלכלי נטו - הם יעלו פחות.

אני הייתי מעביר לנתניה את סוף או אפילו את שיבלי במעבר קבוע. צריך לדעת לקחת סיכונים כדי לקבל משהו טוב לפעמים ולהעביר צעירים עם פוטנציאל לכאורה. מה גם שמסוף אני לא מאמין שייצא משהו, אולי משיבלי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 02:36 אגב, אני מסיק מהמהלכים האחרונים בחלון שאלברמן לא מחפש בכלל קשר אחורי, ולדעתי הוא בונה שם על גוני+שואו+ג'אבר. הוא מכוון יותר לכיוון של שחקן 50-50 שיהיה בנוסף לעלי.
1. העזיבה של שרי תגרום לקינדה לשחק יותר 10, ופחות 8. ולכן צריך עוד שחקן בעמדת ה-8. וכמובן שגם ליאור יהיה הרבה יותר 10 מעוד סוג של 8 לצד שרי, או שחקן כנף שמאל.
2. היכולת הטובה של ג'אבר ב-6 הפכה אותו ל-6 מבחינתם, והם מחשיבים 3 שחקנים לעמדה הזאת, וזה סוגר להם את העמדה.
3. אנחנו שומעים מצד אחד על ההתעניינות באזולאי וקאסה שהם יותר 50-50 מאחורי, ובנוסף שומעים שלא רצו את קארצב בכלל שהוא אחורי טהור.
4. בסוף גוני ושואו אלו שחקנים שהוא הביא, והם מאמינים בהם, והם לא ינחיתו להם על הראש עוד שחקן מה שיביא לכך שיהיו 4 קשרים אחוריים (יחד עם ג'אבר). הוא רוצה לתת להם את הצ'אנס.
(לכל זה אני מוסיף השערה בלבד - ייתכן ויודעים משהו לגבי נטע לקראת הקיץ, ולא רוצים להביא לשם כרגע שחקן שיצור פקק בעמדה. אבל זו סתם ספקולצייה).

יכול להסכים עם מה שאתה אומר כי לשחק עם 2 מקארצב, גוני ושואו ביחד זה באמת מוגבל מאוד וגם אפילו עם ג'אבר במערך כזה זה בעייתי.

אני עדיין חושב שבסוף לא יבוא קשר וזה בעיקר עיסוק שלנו, אזולאי יקר מדי ויגידו שקאסה לא שווה את הסכומים שרוצים עליו.

אגב וייס אמר שפרדה מהפועל י-ם לא יהיה באחד מתכניות הרדיו וגם מי שהיה באולפן (לדעתי ניסן) אישר אותו.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 21 ינואר 2024, 11:13
רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 02:36 אגב, אני מסיק מהמהלכים האחרונים בחלון שאלברמן לא מחפש בכלל קשר אחורי, ולדעתי הוא בונה שם על גוני+שואו+ג'אבר. הוא מכוון יותר לכיוון של שחקן 50-50 שיהיה בנוסף לעלי.

יכול להסכים עם מה שאתה אומר כי לשחק עם 2 מקארצב, גוני ושואו ביחד זה באמת מוגבל מאוד וגם אפילו עם ג'אבר במערך כזה זה בעייתי.

אני עדיין חושב שבסוף לא יבוא קשר וזה בעיקר עיסוק שלנו, אזולאי יקר מדי ויגידו שקאסה לא שווה את הסכומים שרוצים עליו.

אגב וייס אמר שפרדה מהפועל י-ם לא יהיה באחד מתכניות הרדיו וגם מי שהיה באולפן (לדעתי ניסן) אישר אותו.
וייס טוען שמחפשים זר לקישור. יכול להיות שזה שוב יהיה משהו משום מקום סטייל שימיץ' שחתם מהרגע להרגע.
יהיה קשה בזמן מלחמה, ובטח ינסו משהו במתווה של השאלה+אופציה או דברים מהסוג הזה, אבל בשוק הנוכחי, אני חושב שזר עדיף על קאסה או פרדה לצורך הדוגמא.

אני חושב שהמועדון רואה שהוא מגיע למשחק חשוב עם קשר אחד באמצע, ומבין שיש פה בעיה, בייחוד שעושה רושם ששואו לא חוזר כל כך מהר.
אני כן הייתי מהמר שיגיע עוד שחקן לאמצע. אתה מרחק פציעה אחת של גוני/מוחמד מלרוץ תקופה ארוכה עם קשר אמצע אחד. זה לא אפשרי בשום סנריו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 11:21
KevinDurant כתב: 21 ינואר 2024, 11:13

וייס טוען שמחפשים זר לקישור. יכול להיות שזה שוב יהיה משהו משום מקום סטייל שימיץ' שחתם מהרגע להרגע.
יהיה קשה בזמן מלחמה, ובטח ינסו משהו במתווה של השאלה+אופציה או דברים מהסוג הזה, אבל בשוק הנוכחי, אני חושב שזר עדיף על קאסה או פרדה לצורך הדוגמא.

אני חושב שהמועדון רואה שהוא מגיע למשחק חשוב עם קשר אחד באמצע, ומבין שיש פה בעיה, בייחוד שעושה רושם ששואו לא חוזר כל כך מהר.
אני כן הייתי מהמר שיגיע עוד שחקן לאמצע. אתה מרחק פציעה אחת של גוני/מוחמד מלרוץ תקופה ארוכה עם קשר אמצע אחד. זה לא אפשרי בשום סנריו.
אני מסכים אתך שחייב קשר, בטח אחרי העזיבה של שרי ושאיבדת עוד שחקן באמצע (שיכול לאפשר לרפאלוב/סייף/קינדה לשחק משבצת אחת למטה בהרבה משחקים) אבל בוא נראה מה יעשו.

גם לא האמנו שלא יביאו מגן שמאלי ולא האמנו שלא יבוא קשר ולא האמנו שפה ושם, נחכה ונראה מה יהיה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

סרטון חדש על פרדה. גם אם לא לחלון הזה, טוב שעוקבים אחרי עוד שחקנים מהליגה. בטח שחקנים עם פוטנציאל. לא הייתי מבטל אותם. בניגוד לנאור שגם שהגיע נראה היה שיש לו תקרה די ברורה, והוא מוגבל ביכולות שלו. גם פרדה וגם קאסה שחקנים עם פוטנציאל שיכולים להתפתח, ומאמין שנראה אותם מתקדמים לקבוצות גדולות בזמן כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

לא מבין אותכם אלה שמאמינים שיגיע שחקן מהפועל ירושלים בינואר אחרי ששילמנו על גוני נאור בחצי עונה אחרונה לחוזה 600-700 אלף יורו.
אם יש פרדה שנקבל עד סיום החלון זה הפרדה משרי.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 21 ינואר 2024, 12:14 לא מבין אותכם אלה שמאמינים שיגיע שחקן מהפועל ירושלים בינואר אחרי ששילמנו על גוני נאור בחצי עונה אחרונה לחוזה 600-700 אלף יורו.
אני חושב שכולנו כאן די בטוחים שיגיע קשר עד סוף החלון. אם זה לא פרדה, קאסה או אזולאי אז מי זה יהיה? איינבינדר? לא שאני אופתע אבל בכל זאת.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אליאור כתב: 21 ינואר 2024, 12:21
Apoc כתב: 21 ינואר 2024, 12:14 לא מבין אותכם אלה שמאמינים שיגיע שחקן מהפועל ירושלים בינואר אחרי ששילמנו על גוני נאור בחצי עונה אחרונה לחוזה 600-700 אלף יורו.
אני חושב שכולנו כאן די בטוחים שיגיע קשר עד סוף החלון. אם זה לא פרדה, קאסה או אזולאי אז מי זה יהיה? איינבינדר? לא שאני אופתע אבל בכל זאת.
או זר או שיגידו שאין מישהו כי מחכים לחזרה של שואו ומוחמד וג'אבר או משהו
ככל שעוברים הימים יותר נוטה לאופציה השנייה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

הערכה במכבי חיפה: עסקת ליאור קאסה תצא לפועל

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=459183
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אחלה גולדשטיין מגיב לי לתגובות, בלטקסה אוטוטו חותם
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Apoc כתב: 21 ינואר 2024, 12:37 אחלה גולדשטיין מגיב לי לתגובות, בלטקסה אוטוטו חותם
הבן אדם נותן כל יומיים קופי-פייסט על המצב של לסובוי ש''במועדון מצפים שהעסקה תושלם בקרוב''. אפילו לא משנה את הנוסח.

אגב, הקו של גולדשטיין הוא לכתוב תמיד בצורה מתחמקת שלא נוטלת אחריות על הפרסום: ''במועדון מעריכים'', ''במועדון מצפים'', ''ההערכה היא ש''' ככה הוא אף לא לוקח על עצמו דיווחים, וגם אם דברים לא קורים, זה אף פעם לא היה הוא שאמר את זה, אלא ההערכות של המועדון.

אמרתי ואומר שוב, בנושא של הישראלים, בן דור היחיד שכותב דברים אמינים.
נעול