חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

נעול
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

שליחה על ידי כובע קש »

לפי חוק שלושת האתרים אפשר כבר להגיד וולקאם לקאסה
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

כובע קש כתב: 21 ינואר 2024, 13:58 לפי חוק שלושת האתרים אפשר כבר להגיד וולקאם לקאסה
רק בספורט 5 פורסם
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

אליאור כתב: 21 ינואר 2024, 14:03
כובע קש כתב: 21 ינואר 2024, 13:58 לפי חוק שלושת האתרים אפשר כבר להגיד וולקאם לקאסה
רק בספורט 5 פורסם
גם בוואן מדווח על פגישה של אלברמן עם שי אהרן של הפועל ירושלים לגבי קאסה.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 21 ינואר 2024, 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

גם בוואלה עכשיו עלה שיש התקדמות במו"מ
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Free Kasa

שזה גם מאכל תוניסאי
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

בקיצור, מה שנותר לראות האם קאסה הוא במקום לסובוי או בנוסף ללסובוי, וזה למעשה יחתום את החלון הזה.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 14:27 בקיצור, מה שנותר לראות האם קאסה הוא במקום לסובוי או בנוסף ללסובוי, וזה למעשה יחתום את החלון הזה.
ברור שבנוסף. הם לא באותה עמדה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אליאור כתב: 21 ינואר 2024, 14:38
רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 14:27 בקיצור, מה שנותר לראות האם קאסה הוא במקום לסובוי או בנוסף ללסובוי, וזה למעשה יחתום את החלון הזה.
קודם כל, קאסה יכול להיות שחקן שסוגר את 2 העמדות על הנייר.
קאסה אמנם גדל כ-8 אבל זיו אריה הסיט אותו לכנף. העונה הוא משחק כנף שמאל לכל דבר. תראו את כל המשחקים האחרונים שלו, משחק בכנף שמאל, בכלל לא 8, ובטח שלא 6.

אבל מעבר לזה, הכוונה שלי הייתה שקאסה כנראה בדרך. וכל מה שנשאר לראות זה האם יצליחו גם לסגור את לסובוי או שלא.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אנשים שלא הכירו את קאסה עד לפני יומיים כבר יודעים איזה תפקיד הוא ומה הוא טוב.
אני מכיר את קאסה עוד מהנוער, וראיתו אותו גם אצל אופיר חיים מספר משחקים.

הוא גדל כ-8, אבל תקופה ארוכה שהוא משחק כנף שמאל, וגם אופיר חיים ניסה אותו שם.

להמחשה, אני מצרף פה את מפת החום שלו מהמשחק אתמול מול באר שבע, ואת מפת החום במשחק נגדנו.

מול ב''ש:

תמונה

נגדנו:

תמונה

אלו מפות חום של שחקן כנף שמאל. לא 8 ובטח לא 6.

בכל מקרה, הכוונה שלי היא שאם לסובוי לא יהיה כאן מכל סיבה שהיא, אז קאסה על הנייר יכול לסגור גם את עמדת ה-8 וגם את עמדת הכנף במידה מסוימת כגיבוי.

אני כמובן מקווה שלסובוי יסגר על הצד החיובי, כי בעיני יש לנו בעיה בצד שמאל של ההתקפה עכשיו כשליאור הולך להיות 10 רוב הזמן. וכל עוד חזיזה לא בכיוון, צריכים שם עוד שחקן משמעותי.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 14:44
קאסה אמנם גדל כ-8 אבל זיו אריה הסיט אותו לכנף. העונה הוא משחק כנף שמאל לכל דבר. תראו את כל המשחקים האחרונים שלו, משחק בכנף שמאל, בכלל לא 8, ובטח שלא 6.

אבל מעבר לזה, הכוונה שלי הייתה שקאסה כנראה בדרך. וכל מה שנשאר לראות זה האם יצליחו גם לסגור את לסובוי או שלא.
לא יודע. אם מאמן ממציא לשחקן עמדה זה לא הופך אותו להיות שחקן בעמדה הזו. אני די בטוח שהוא בא על תקן 8 ובנוסף לשחקן כנף נוסף. מקווה שאני לא טועה.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 14:57 אנשים שלא הכירו את קאסה עד לפני יומיים כבר יודעים איזה תפקיד הוא ומה הוא טוב.
אני מכיר את קאסה עוד מהנוער, וראיתו אותו גם אצל אופיר חיים מספר משחקים.

הוא גדל כ-8, אבל תקופה ארוכה שהוא משחק כנף שמאל, וגם אופיר חיים ניסה אותו שם.

להמחשה, אני מצרף פה את מפת החום שלו מהמשחק אתמול מול באר שבע, ואת מפת החום במשחק נגדנו.

מול ב''ש:

תמונה

נגדנו:

תמונה

אלו מפות חום של שחקן כנף שמאל. לא 8 ובטח לא 6.

בכל מקרה, הכוונה שלי היא שאם לסובוי לא יהיה כאן מכל סיבה שהיא, אז קאסה על הנייר יכול לסגור גם את עמדת ה-8 וגם את עמדת הכנף במידה מסוימת כגיבוי.

אני כמובן מקווה שלסובוי יסגר על הצד החיובי, כי בעיני יש לנו בעיה בצד שמאל של ההתקפה עכשיו כשליאור הולך להיות 10 רוב הזמן. וכל עוד חזיזה לא בכיוון, צריכים שם עוד שחקן משמעותי.
אין קשר ללהכיר אותו. אני יכול גם לא לדעת איך הוא נראה ועדיין לדעת שמדובר ב-8 שמגיע אלינו על תקן 8 בדיוק כמו שאתה שולף את המפות חום האלו -ממקורות מידע באינטרנט (מתנצל שלא עשיתי עליו סקאוטינג בעצמי מפאת חוסר בזמן). מדברים עליו כשחקן שהעמדה הטבעית שלו היא 8, חסר לנו 8, אז לי זה די ברור שזה בנוסף ללסובוי.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אליאור כתב: 21 ינואר 2024, 15:01
רק מכבי כתב: 21 ינואר 2024, 14:44

לא יודע. אם מאמן ממציא לשחקן עמדה זה לא הופך אותו להיות שחקן בעמדה הזו. אני די בטוח שהוא בא על תקן 8 ובנוסף לשחקן כנף נוסף. מקווה שאני לא טועה.
זה לא מאמן אחד, זה קרה גם אצל אופיר חיים, וגם אצל זיו.
מעבר לזה, שון גולדברג מכיר? גם אצלו בכר ''המציא'' לו עמדה. רז מאיר? פיליפ להאם? פירלו? כולם שחקנים שעשו הסבות, ולמדו לשחק בעמדה נוספת. ולא חסרות עוד דוגמאות.
בכדורגל המודרני שחקנים יודעים לשחק במספר עמדות, כמעט ואין דבר כזה יותר שחקן של עמדה אחת. גם פה אנחנו רואים את זה אצל פיינגולד, וסונדגרן, חזיזה ועוד.

מה שאני רוצה לומר זה שיש לו את התכונות לשחק שם, ויכול להיות שהמועדון רוצה לסגור שם את הפינה. אני מקווה שזה לא המצב, ורוצים אותו לאמצע, ויסגרו את לסובוי לשמאל, אבל אני גם אומר שלא יפתיע אותי אם מה שיגיע עד סוף החלון זה רק הוא. ויכול להיות שבמועדון באמת לא יודעים איך פרשת לסובוי תסתיים, והאם בסוף יגיע האישור או לא, ככה שקאסה יכול לעזור גם במידה והעסקה עם הרוסים תיפול.

אף אחד לא אומר שקאסה בא להיות רק שחקן כנף. אלא שהוא יכול גם לסייע בעמדה הזאת, מעבר לקשר האמצע שזה דחוף יותר.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

רק מכבי אתה מחזיק מקאסה פוטנציאל גדול? וכאחד שיכול להתברג פה?
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Hulk כתב: 21 ינואר 2024, 15:12 רק מכבי אתה מחזיק מקאסה פוטנציאל גדול? וכאחד שיכול להתברג פה?
אני חושב שהוא שחקן שיש לו נתוני פתיחה מעולים. טכניקה טובה, מהירות, פיזיות שעוד יכולה להתפתח, וראיית משחק טובה. בעיני העמדה הטובה שלו זה 8, אבל כמו שאמרתי זיו מנסה אותו בשמאל, והיו לו גם משחקים כסוג של 6 כחלק מ-2 שישיות כשהוא מתופקד כיותר קדמי.
וכן, הוא יכול להתפתח להיות כאן שחקן סופר לגטימי, עם תרומה ממשית, ואפילו יותר מזה.
להגיד לך שהוא יכול לתרום במיידי למכבי חיפה? קשה לענות על השאלה הזאת. בסוף מדובר בילד בן 18. בשביל ההחמשה - זה שנתון מתחת חלאיילי ופיינגולד.
אני כן חושב שמבחינתו דווקא לבוא ממקום של שילוב נכון של גיבוי כרגע לסגל, יכול לעזור לו להתפתח כשחקן, ולא להעמיס עליו כרגע משקלים וציפיות.
מצד שני, לדעתי היינו צריכים כרגע שחקן יותר מוכח לעמדה הזו, שיכול לתת תוצר מיידי, ויהיה יציב שזו תכונה שקשה למצוא אצל צעירים בגיל הזה. אבל צריך גם לזכור שהשוק משופע באפשרויות.
אני לא מכיר מספיק את האופי שלו, וגם לזה יש משמעות.

לסיכום - אני מחזיק ממנו ככישרון טוב מאוד. אני מבין את הקו מחשבה למה להביא אותו, ואני בעד. אני מאוד מקווה שהוא יהיה יותר חלאיילי ופיינגולד שידעו להשתלב מיידית, ולא כמו שיבלי למשל שמרגיש שהוא עוד לא שם בהמון אספקטים.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

ליאור קאסה לא יכול לתרום השנה למכבי חיפה. אנחנו צריכים שחקן שיבוא ויתרום מיידית כמו אזולאי או קארצב. החתמה לא חכמה במצב הנוכחי
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

זוכר איך עם רודריגז לביא אבופאני מוחמד וג'אבר אמרנו שזה לא מספיק קשרים בסגל
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: 21 ינואר 2024, 16:03 זוכר איך עם רודריגז לביא אבופאני מוחמד וג'אבר אמרנו שזה לא מספיק קשרים בסגל
צריך לומר ביושר שבתקופה של החמישייה כל פעם היה פה מישהו שפספס תקופה משמעותית ורצינית בגלל פציעה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 21 ינואר 2024, 16:06
Apoc כתב: 21 ינואר 2024, 16:03 זוכר איך עם רודריגז לביא אבופאני מוחמד וג'אבר אמרנו שזה לא מספיק קשרים בסגל
צריך לומר ביושר שבתקופה של החמישייה כל פעם היה פה מישהו שפספס תקופה משמעותית ורצינית בגלל פציעה
גם זה, גם אף אחד לא ציפה שג'אבר יפרוץ וגם דובר בהתחלה על זה שעלי יגיע במקום פאני.

5 קשרים זה מה שצריך להיות כדי להחזיק עונה שלמה עם עומסים.
העונה קיבלנו 4 שאחד לא מראה שהוא ברמה, אחד נוסף שלא התאקלם עדיין ויצא לאליפות אפריקה ועוד שניים עם נטייה לפציעות.
לא ברור לי איך חשבו שזה יחזיק מעמד, במיוחד סביב אליפות אפריקה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ברק.י כתב: 21 ינואר 2024, 16:12
גם זה, גם אף אחד לא ציפה שג'אבר יפרוץ וגם דובר בהתחלה על זה שעלי יגיע במקום פאני.

העונה קיבלנו 4 שאחד לא מראה שהוא ברמה, אחד נוסף שלא התאקלם עדיין ויצא לאליפות אפריקה ועוד שניים עם נטייה לפציעות.
ככה זה תמיד במכבי חיפה, כל פעם יש איזה חוסר בעמדה כזאת ובעיה בעמדת אחרת וצריך להגיד ביושר שלעונה עמוסה כמו עכשיו גם קשה להתכונן
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

בהחלט, אני שומע את הטענה הזאת לא מעט, אבל הם לא היו זמינים ביחד לדעתי באף חלק של העונה.
נטע נפצע נגד קייראט במשחק הרישמי הראשון בעונה וחזר רק באמצע העונה ועד סיומה היה רחוק מאוד מהיכולת האמיתית שלו עד שהיו לא מעט בקהל שפיקפקו במסוגלות שלו לחזור לעצמו.
ג׳אבר נפצע גם כן במחזורים הראשונים, לדעתי נגד נוף הגליל בחוץ, וגם הוא עוד היה חידה בעיני הקהל.
לפאני בהתחלה היה עניינים עם החוזה שלו ולא שיחק, ואחרי שחידש חזר כמובן להרכב נגד פיינורד ונפצע כמה ימים אחרי נגד מכבי ת״א בבלומפילד.
רודריגז בכלל היה לא מעט זמן בלם/מגן.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

צריך גם להגיד את האמת מכבי חיפה זה לא המועדון הראשון עם חוסרים קריטיים שמאלתר, תראו את ריאל מדריד שכבר חצי עונה מאלתרת עם טושמאני כבלם וכאמבינגה מגן שמאל, עם כל זה שאנחנו זועקים פה על החוסרים ובצדק עדיין צריך לקבל טיפה פורפרציה..
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 21 ינואר 2024, 16:16
ברק.י כתב: 21 ינואר 2024, 16:12

ככה זה תמיד במכבי חיפה, כל פעם יש איזה חוסר בעמדה כזאת ובעיה בעמדת אחרת וצריך להגיד ביושר שלעונה עמוסה כמו עכשיו גם קשה להתכונן
אכן, זו עונה חריגה מאד ואי אפשר לצפות פציעות.
לצד זאת, היה ידוע מראש שבינואר נהיה לכל היותר עם שלושה קשרי אמצע שאחד מהם עוד צריך להוכיח שהוא מתאים למועדון.
לקחו פה סיכון גבוה והפסידו.
כך או כך, זה כבר לא משנה. החכמה היא לתקן ואני מקווה שיעשו את זה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 21 ינואר 2024, 16:26 צריך גם להגיד את האמת מכבי חיפה זה לא המועדון הראשון עם חוסרים קריטיים שמאלתר, תראו את ריאל מדריד שכבר חצי עונה מאלתרת עם טושמאני כבלם וכאמבינגה מגן שמאל, עם כל זה שאנחנו זועקים פה על החוסרים ובצדק עדיין צריך לקבל טיפה פורפרציה..
אין לי ספק שאוהדי ריאל מדריד מתלוננים על הדברים האלה ורוצים לראות רכש גם בעצמם

אנחנו כמובן לא מודעים ולא חשופים לכל הדברים ולכל מה שקורה בפועל אלא יותר ניזונים מתקשורת
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

ספורט אקספרס הרוסי דיווח שמכבי חיפה החלה לחפש חלופות ללסובוי בגלל הסחבת במו''מ.

האתר SPORT24 פנה למאור בורג בנושא, והוא הגיב שזה לא נכון.

https://sports.walla.co.il/item/3637633
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Hulk כתב: 21 ינואר 2024, 16:26 צריך גם להגיד את האמת מכבי חיפה זה לא המועדון הראשון עם חוסרים קריטיים שמאלתר, תראו את ריאל מדריד שכבר חצי עונה מאלתרת עם טושמאני כבלם וכאמבינגה מגן שמאל, עם כל זה שאנחנו זועקים פה על החוסרים ובצדק עדיין צריך לקבל טיפה פורפרציה..
קשה להגיד שצריך פרופורציות לגבי חוסרים בסגל כי זה מאד קאטצ'י ועונה יכולה לקום וליפול על זה.
מצד אחד, אתה צודק שאף פעם הסגל לא יהיה שלם ושהמאמן צריך לדעת למצוא פתרונות לזה.
מהצד השני, זה מאד תלוי אילו סיכונים אתה לוקח בהקשר הזה - כשמאור לוי מחליף את שרי בסגל שיש בו סוללת כוכבים, בכר יכול לתמרן ולחשוב מה הוא עושה מול זה. מנגד, העונה, הקישור שנבנה לדגו מלכתחילה לא היה מספיק טוב והביא אותו להימנע ממשחק דרך האמצע (התחלת הנעת הכדור ע"י הבלמים ודילוג על הקישור לעבר האגפים ופיירו שמשחק עם הגב לשער), אז עכשיו כשהסגל יתקצר ובפרט הקישור, הוא בכלל מוגבל מבחינה טקטית כי אין לו אפשרות לעבות את האמצע בשום צורה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 21 ינואר 2024, 16:38
אין לי ספק שאוהדי ריאל מדריד מתלוננים על הדברים האלה ורוצים לראות רכש גם בעצמם

אנחנו כמובן לא מודעים ולא חשופים לכל הדברים ולכל מה שקורה בפועל אלא יותר ניזונים מתקשורת
תמיד הקהל ידרוש להתחזק. זה דבר טבעי.
גם בסגל מלא ואיכותי יהיה שחקן שייתפס כזה שמוריד את הרמה ויהפוך לשעיר לעזאזל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אגב אפילו בסיטי במחזורים האחרונים יש המון שחקני נוער בספסל ובכל קבוצה בעולם, בטח בעונה כמו שעברנו השנה שכל משחק בערך יש מספר עצום של נעדרים.

אם לא היינו "מרוויחים" שחקנים כמו פיינגולד, גרשון (לפרקים), חג'ג' וחלאיילי היינו קורסים לגמרי.

בערך כל משחק נתון אנחנו עם משהו כמו 5-6 שחקנים חסרים ורובם משמעותיים
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

מה יקרה קודם בחזרה של חזיזה או החתמת לוסובוי
תמונה
בירקי
הענק הירוק
הודה ל־: 4 פעמים