חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
אגב, לגבי הפגישה עם דודו. מסתבר שהיא באמת הייתה. פשוט לא נגעה אל קארצב או אזולאי.
הפגישה הייתה על חמד.
דודו ייצג את חמד בהפסקת החוזה מול אלונה והחתימה אצלנו.
הפגישה הייתה על חמד.
שאפו לקינדה ודגו שלחצו חזק על האחים של קאסה וקאסה עצמו.
למרות שאני חושב שהוא לא ברמה שלנו זה מוכיח כמה אנחנו המועדון המוביל ביותר שהקנדי שוחח אישית וסירב לו בפרצוף.
למרות שאני חושב שהוא לא ברמה שלנו זה מוכיח כמה אנחנו המועדון המוביל ביותר שהקנדי שוחח אישית וסירב לו בפרצוף.
זה סופו של כל בלוןרק מכבי כתב: 23 ינואר 2024, 17:00 אגב, לגבי הפגישה עם דודו. מסתבר שהיא באמת הייתה. פשוט לא נגעה אל קארצב או אזולאי.
הפגישה הייתה על חמד.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מטורף לגמרי.
לא מזמן היה לי ויכוח עם מישהו פה בפורום (נראה לי אתך) שכל שחקן שנרצה באמת יהיה פה ואני חושב שהיום קאסה נותן את הסטמפה הסופית בנושא.
שחקן בלי זיקה ל2 הקבוצות (ואולי אפילו עם קצת זיקה לצד השני בגלל סוכניו) קיבל הצעה זהה מ2 הקבוצות ובחר במכבי חיפה.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
אין לי מילים. שאפו למועדון.
רק לסגור את העניין מהר, שלא יהיו חרטות.
זה לא יאמן מה שהלך סביבו מאז שהשם שלו עלה.
משחקן בן 18 אנונימי לשחקן מריבה שמרבית הכתבות באתרי הספורט הן עליו.
מקווה שיאפשרו לו להיכנס לעניינים בהדרגה כי הציפיות ממנו יהיו גדולות והלחץ עליו יהיה אדיר בתקופה הקרובה.
רק לסגור את העניין מהר, שלא יהיו חרטות.
זה לא יאמן מה שהלך סביבו מאז שהשם שלו עלה.
משחקן בן 18 אנונימי לשחקן מריבה שמרבית הכתבות באתרי הספורט הן עליו.
מקווה שיאפשרו לו להיכנס לעניינים בהדרגה כי הציפיות ממנו יהיו גדולות והלחץ עליו יהיה אדיר בתקופה הקרובה.
כל פעם הדדליין שמופרסם משתנה.GreenGlory כתב: 23 ינואר 2024, 17:11 אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
עכשיו מדברים על זה שיחזור בחמישי לדינמו, אם הכסף לא יועבר.
אני עדיין מקווה שזה ייסגר.
אם זה היה כזה רחוק מסגירה, השחקן לא היה מעביר חודש של אימונים אישיים במדינה זרה.
חחח זה היה איתיKevinDurant כתב: 23 ינואר 2024, 17:05מטורף לגמרי.
לא מזמן היה לי ויכוח עם מישהו פה בפורום (נראה לי אתך) שכל שחקן שנרצה באמת יהיה פה ואני חושב שהיום קאסה נותן את הסטמפה הסופית בנושא.
שחקן בלי זיקה ל2 הקבוצות (ואולי אפילו עם קצת זיקה לצד השני בגלל סוכניו) קיבל הצעה זהה מ2 הקבוצות ובחר במכבי חיפה.
אני בכל זאת בדעה שאסור להיות בפער מהם בסגל כי אז הם יוכלו להביא שחקנים רק כדי שאנחנו לא ניקח במקום מה שהם באמת צריכים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.GreenGlory כתב: 23 ינואר 2024, 17:11 אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
אז כרגע אנחנו עם 4 שחקנים חדשים בחלון הזה
מותר לרשום 3 שחקנים חדשים לאירופה, יוותרו על חמד?
ניצחון גדול עליהם בעיקר בפן התועדתי.
ברור מי המועדון הגדול במדינה אחרי היום.
עכשיו החוכמה להוריד אותו לקרקע ולפתח אותו בסבלנות.
כל פס לא טוב שלו הטוויטר וכל הרשתות יתפוצצו אז צריך לעבוד איתו בעיקר על הניתוק מרעשים
ברור מי המועדון הגדול במדינה אחרי היום.
עכשיו החוכמה להוריד אותו לקרקע ולפתח אותו בסבלנות.
כל פס לא טוב שלו הטוויטר וכל הרשתות יתפוצצו אז צריך לעבוד איתו בעיקר על הניתוק מרעשים
צריכים איתו הרבה עבודה מנטלית עכשיו.
שיחות אישיות עם מסאיי, וליווי צמוד של אלעד.
הוא הולך לשחק לא מעט בזמן הקרוב. מגיע כמובן בכושר משחק שזה תמיד טוב וחשוב.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש חדש לגבי לסובוי?רק מכבי כתב: 23 ינואר 2024, 17:19 צריכים איתו הרבה עבודה מנטלית עכשיו.
חחח עכשיו טוכמן השופר שלהם מפרסם שהם שוקלים לרכוש את מדמון ואזולאי.
זה נהיה מצחיק מרגע לרגע.
זה נהיה מצחיק מרגע לרגע.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
זה שרשמתי שהעסקה נפלה בסימן שאלה לא הייתה כוונה שזה בגלל אחד הצדדים, עסקה יכולה ליפול בגלל מיליון ואחד סיבות, אחת מהן זה עניין הבנק והעברת הכספים, זה מסובך אבל זה נמשך כבר יותר מידיי זמן, עד כדי זמן שכבר גורם לי לתהות שאולי זה לא אפשרי במצב כרגע לעשות את זה חוקית אם זה ככה נמרח, לכן תהיתי אם כבר זה נפלKevinDurant כתב: 23 ינואר 2024, 17:15אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.GreenGlory כתב: 23 ינואר 2024, 17:11 אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
- KevinDurant
- חבר בבורד
רשמית זה עוד לא נפל כי הוא עדיין בארץ.GreenGlory כתב: 23 ינואר 2024, 17:28זה שרשמתי שהעסקה נפלה בסימן שאלה לא הייתה כוונה שזה בגלל אחד הצדדים, עסקה יכולה ליפול בגלל מיליון ואחד סיבות, אחת מהן זה עניין הבנק והעברת הכספים, זה מסובך אבל זה נמשך כבר יותר מידיי זמן, עד כדי זמן שכבר גורם לי לתהות שאולי זה לא אפשרי במצב כרגע לעשות את זה חוקית אם זה ככה נמרח, לכן תהיתי אם כבר זה נפלKevinDurant כתב: 23 ינואר 2024, 17:15אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.GreenGlory כתב: 23 ינואר 2024, 17:11 אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.
אני מניח שהמועדון רואה בזה כעסקה שהיא בעיקר בונוס ולכן לא מציב שם דד ליינים (האמת שגם אין למי להציב) אז מנסים לבדוק כל דרך לסגור את זה.
כנראה שחשבו שזו תהיה עסקה יותר "קלה" מבחינת העברת כסף
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
אני די בטוח שאתה יכול לרשום במקום שחקנים שעוזבים, שרי יעזוב ולא יהיה בסגל ותרשום את אחד מהם במקומו, כנ"ל גנט שכבר מכרה כמה שחקנים ותרשום במקומם שחקנים אחרים. אתה לא יכול לא לרשום אף אחד במקום מי שעזב ולאפשר רק 3 רישומים ככה הסגל ידלל וזה לא הגיוני, די בטוח שזה 3 רישומים בנוסף לסגל שנרשם לפני, אם שחקן כזה או אחר עוזב אז אפשר לרשום במקומוomribenjamin כתב: 23 ינואר 2024, 17:16 אז כרגע אנחנו עם 4 שחקנים חדשים בחלון הזה